Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2547 . 2548 . 2549 . 2550 . 2551 . 2552 . 2553 . 2554 . 2555 . 2556 . 2557 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 14:18
- Nahlásit

Je tu někde Erin? Dávám jí sem odkaz na ukázku z knihy Farmakologie čínské medicíny, dyš jí nechce pučit, ale eště neví, jesi si jí chce koupit. Ne že jí to upozadíte, než si to rpohlídne. Nepište laskavje! http://www.pragon.cz/rest/farmakologieando.php

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 14:22
- Nahlásit

Mucholabka
Začínej na nižších překážkách, klidně třebas na prkně 10cm a teprve až to bude mít pořádně zafixovaný a bude to zvládat levou zadní a s pocitem, že tě pěkně přečůrala a má piškot za nic tak přidej další prkno a tak dál až do konečné požadované výšky.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 14:25
- Nahlásit

Gerda

Ta kniha je asi pro dosti pokročilé, že?

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 14:28
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Asi jo, je to pro studenty čínské medicíny )))) Ale to neva, některý poznámky tam chápne i rejnmen, proto sem se nebála a zakoupila )))

BinLadin
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 14:46
- Nahlásit

Mucholabka
Biluška
Ono se to dělo na jaře a pak jsme na překážky opravdu zapomněli, začínáme pozvolna, jednou týdně jednou skočit, víc ne, nezatěžuju ji tím, zatím jakž takž.
Bohužel předtím jsem ty kopřivy vyšlapávala apod., ale předseda zko byl pičus a vyloženě se těšil, až mě ten pes jednou zabije, páč znal Ašu, chodila jsem tam s ní a všichni měli radost, že tam je někdo horší než oni. ZAKÁZAL na brigádách kopřivy kolem překážky vysekávat. Prý pes je pes a bude skákat, ať je tam cokoli.
(a pak na jednom závodě byl člen toho zko při obraně nachytaný, že pes měl na krku elektriku, na posraném místním závodě, kde o nic nešlo, a byl vyloučen, měla jsem radost jako nikdy předtím )

Chapu.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 14:47
- Nahlásit

Hmm, čéče, asi to risknu a taky zakoupím

brut
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 14:53
- Nahlásit

Mám dotázek ...... včera mi Aluška celou procházku ( ranní i odpolední) neustále čůrala, dneska se vyčůrala hned, jak jsem s nima vyšla ven a pak už nic. Pije normálně, blbne atd. .... mám se nad včerejškem nějak pozastavovat nebo ne?
Od tý doby, co měla Denynka zánět dělohy, tak se trošku bojím a víc hlídám .... jen mám strach, abych to hlídání nepřehnala

Erin
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 14:54
- Nahlásit

Gerda

Ještě nevím,šetřím na žakouše,ale ačkoliv upřednostňuju byliny rostoucí v naších zemích kniha vypadá schopně.Dráhy jsou tam taky???Abych byla v obraze a mačkáním bodu na noze, 4 prsty pod kolenem si nepřivodila nesmrtelnost a chřipku k tomu))Bo ten bod co ve své zdravovědě popisuje jistý guru je bodem pro mox s cílem a účinkem "dlouhého života".

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 14:56
- Nahlásit

Biluška
Ad dnešek, počítáš s tím? Mi to nakonec vůůůůůbec nevyhovuje!!! Končím až v pět!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:05
- Nahlásit

Erin
Tak jen koukni do toho odkazu, tam se dá kousek knihy přečíst. Dráhy tam nejsou. Ty přiveze v neděli Sali ve svym esenšlu čajnýs akupunkčr.
Co se toho bodu týká, právě mi neseděl s dráhama ovlivňujícíma nastydnutí a křipky, tak sem Sali poprosila, jestli může do mapky kouknout a zjistit, na kerý dráze ten bot je....bohužel mám azhajmra a nepamatuju si to, co bych si už pamatovat měla, ale tenhle mi přijde jako žlučník nebo žaludek...

janika
a tam hledáš co?
dráhy, co vedou na trupu )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:07
- Nahlásit

Mucholabka
Dneska? Dneska ne, se říkalo v pátek. Dneska odpo mám jednání . Zítra mi to taky moc nesedne, asi budem dělat dřevo . Tak to necháme na příští týden, třá se ti psi nezblázní do té doby

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:09
- Nahlásit

Biluška
Ahá, já myslel aže to chceš dneska. Příští týden mám nějaké dny i úplně volno

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:12
- Nahlásit

Mucholabka
No výborně. Co třá hned v pondělí? Bysem mohla tak nějak dopoledne.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:14
- Nahlásit

Biluška
Ee, pondělek ee, čtvtek pátek-počká to?

Erin
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:15
- Nahlásit

Gerda

Jasně odkazy jsem zkoukla,a ty ji prodáváš nebo co?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:21
- Nahlásit

isdpch
budou básnit, jak to skvěle pomáhá ... i když .... věř a víra tvá .... no nic
Muhehe.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:26
- Nahlásit

Mucholabka
jo, v pohodě to počká

Erin
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:31
- Nahlásit

isdpch

pipiny, místo horkýho čaje a paralénu si budou mačkat nohu

Mačkej si ji taky,možná z toho obdržíš komplikovanou neznámou chorobu

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:38
- Nahlásit

Erin
ty ji prodáváš nebo co?
Neee, ale vzhledem k tomu, že to stojí skoro dva a půl tisíce, ti chci dát víc odkazů, abys třeba neuváženě neutratila takovou sumu aniž bys věděla, co je konkrétně obsahem

isdpch
bude to dostatečně pohodlné ?
O bože, nesnáším vodu! Nemohl bys mi předtim rozdrtit lebku šutrem z hráze?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:41
- Nahlásit

venku je přímo božsky
Dastík asi na 5 té pochopil že za povelem pust dostane mašo,kuřecí stehno syrové a že se musí opustit místečko
je to veeeeeelkej šikulka
holky lítali okolo nás anebo šli za klukama si hrát

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:46
- Nahlásit

isdpch

pipiny, místo horkýho čaje a paralénu si budou mačkat nohu

Mačkej si ji taky,možná z toho obdržíš komplikovanou neznámou chorobu

Erin
A co že si má mačkat?

Erin
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:47
- Nahlásit

Gerda

Díky,

Neessi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:50
- Nahlásit

brezen2008
Dastík asi na 5 té pochopil že za povelem pust dostane mašo,kuřecí stehno syrové a že se musí opustit místečko

A co pouští na ten povel "pusť" ?Normálně ovčoun na tenhle povel pouští rukáv a neopouští místečko

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 15:53
- Nahlásit

Mucholabka
A co že si má mačkat?
nohu přece, takovej bot na nohe.

Neessi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 16:02
- Nahlásit

isdpch
já sem tušil, že se mistr tesař zasejc utnul,

To si teda piš ,že jo Nejvíc se mi líbí,že se máš tím aktem "zbavit chřipky,ale nefunguje to na zánět hor.cest dýchacích". Sem byla vždycky přesvědčená,že chřipka je virový zánět hor.cest dýchacích,ale to jen na okraj.A ten bod na zevní straně kolena je ale totálně o jiných orgánech. No třá to funguje na stejném pricipu,jako když dáš projímadlo na išijáz- bolestí se pose*eš !

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 16:09
- Nahlásit

Neessi
A ten bod na zevní straně kolena je ale totálně o jiných orgánech
to sem si právě myslela.

Neessi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 16:25
- Nahlásit

Gerda
to sem si právě myslela.

Myslela sis to dobře.Tohle umí každý malý číňanec nebo Japonec-ubránit se chřipce: sedne si a rukama skříženýma si masíruje vnitřní kotníky a část klenby(Takže pravou rukou masíruje levou nohu a levou rukou pravou)Malé děti se to učí už od mala a v době epidemií chřipek se to provádí i ve školách během výuky-tuhle to ukazovali v TV

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 16:30
- Nahlásit

Neessi
no on přinese míček, a já dám povel pust a on ho musí pustit,já chytnu za obojek a nasadím náhubek a odcházíme jakoby prič

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 16:32
- Nahlásit

Neessi
masíruje vnitřní kotníky a část klenby
no ale to mi furt přijde, že je na dráze ledvin, bo ta se pěkně točí vokolo vnitřního kotníku.....
Jinak na jaře bude pokračovačka semináře, už se děsně těšim, mám připravenej i novej krásnej sešit s deskama s květinou.

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 16:33
- Nahlásit

Ahojte žumpíci
koukám, že léčíte chřipku. To nevíte, ne nejlepší je vypotit se na cizím těle?

Lidičky, já se úžasně pobavila včera u nás ve zveráči. Já tam normálka moc nechodím, bo ten vrchní je nějakej divnej , ale došlo nám maso a Vetamix přijede až v úterý a ani gróňáka nelze týden nekrmit
Tak tam dojdu a ptám se, jestli maj mletý maso?
Chlápek na mě chvílu nechápavě zíral a pak z něj vypadlo:"Já nevim" A dál nic. Tož jsem mu mile navrhla, ať se zkusí podívat do mražáku. Po nějaké době ho našel, otevřel a hlásí: "jsou tady nějaký křídla, stehna....." To už jsem psychicky nevydržela a říkám:"mletý máte v tom horním šuplíku" (měl tam pro jistotu cedulky)
No nakonec ho statečně našel a ještě po další nápovědě, že hovězí a drůbeží směs bude to tmavší, i správně prodal....

<< 1 ... 2547 . 2548 . 2549 . 2550 . 2551 . 2552 . 2553 . 2554 . 2555 . 2556 . 2557 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání