Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2547 . 2548 . 2549 . 2550 . 2551 . 2552 . 2553 . 2554 . 2555 . 2556 . 2557 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:33
- Nahlásit

Garfield
abyste věděli, po čem máte mířit očima. Ammit je to menčí.
ten heskej,z jaký je chofky? možná bysem měla zájem,ale dělala bysem s nim spíš vobrany,na vymačkání mi ho příde škoda a taky by se asi bránil třá..

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:36
- Nahlásit

Garfield
Ammit je to menčí.

nooooo, ešče, že tu Rosňa neni.

Gerda
Já bych stejnak tyhle cvičení bez mistra nedělala, vono to pak děláš blbě a nemá to vůbec žádnej účinek. Dyš cvičíš s mistrem, on ti může říct, co děláš blbě a proč ti to nefunguje. A eventuálně ti může pomoct to tam trošku rozhejbat

to nevypadá, že to je vo cvičení- píšou vo tom jak se rozdělujou lidi, kam kdo patří, z čeho můžou bejt jaký potíže a tak. No dyš vám to nic neřiká, tak to mi stejně nepomůžete. Inu jsem čtivec, přečtu a uvidím. Zatím to právě vypadá docela zajímavě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:36
- Nahlásit

Sali
pes překážku zatlouká kvůli špatný metodice nácviku, kterým se mu to její překonávání znechutilo.
Jo, to je taky možnost. Pokud se pes dostane do stádia "jdu blejt když vidím překážku" tak doporučuju majitelovi ať psa prodá a věnuje se něčemu méně životu škodlivému, třebas volejbalu

Garfield
Ammit je to menčí.
Neříkalo se, že to má být podobný Rosně?

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:38
- Nahlásit

Gerda
tam zveně u kolena je 39. Weiyang a 40 Weizhong, jsou vedkle sebe, na hraně šlachy biceps femoris, a uprostřed fossy, a jsou na blití, sračku a hřbetobol, o chřipce ani slovo.

brut
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:38
- Nahlásit

Jimmi
BRUT- jestli já sem rozmazlená, protože mi nechutná jedovatej urologák, tak ty jsi rozmazlená, páč ti nechutná R.U.M.

moje ledviny a játra se kroutí při obojím stejně

jak víš, tak mně nechutná téměř žádnej alkohol a kor ve větším množství než minimálním ... sem taky vždycky byla na patolce za exota...všichni chlastali a já si cucala svý čajíky

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:40
- Nahlásit

isdpch
co bereš ?
beru si cigáro a telefén a du za pejscima na zahrátku )))

chybí ti tam v jednom slově "vy" každý kdo si ho správně dosadí hned bude vědět o čem ten příspěvek vedle je
No vono to jednak neni úpa prdel ten bod najít, dráhy sou dycky tři vedle sebe na vnitřku a tři vedle sebe na vnějšku. Někdy jdou tak těsně vedle sebe, že s tim musíš umět, jinak prostě píchneš jinam, klidně třá do jiný dráhy. A taky dyš si toho boda budeš mačkat sám, možná ho ani nedomáčkneš, bo musíš zajet těsně pod kost, abys ho našel. Abychom měli lepší vnímání bodu, učili sme se hledat trojku jater, to bolelo spolehlivě každýho tak hodně, že sme věděli, dyš sme se do něj trefili.

Sali
Člen
- Nahlásit

vejš je Fuxi 38 a níž je Heyang, 55, a všechno je na muskulární potíže od nohy a zad.
Knihu háži do kufříku a vezmu s sebou, až se uvidíme.

Garfield
Člen
- Nahlásit

Biluška
O podobnosti s rosňou mluvil isdpch, ale asi není úplně zmatenej, protože to samý si myslí i staří Egypťani. Je fakt, že on za svůj život už asi ňáky Ammity ulovil a to asi i ještě dřívějc, než je vůbec ti Egypťani objevili.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:41
- Nahlásit

Sali
na blití, sračku a hřbetobol
To vypadá na ty jaterní a žlučníkový dráhy.

Knihu háži do kufříku a vezmu s sebou, až se uvidíme.
Takže v nedělííííííííííííí - dííííky!!!!!!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:42
- Nahlásit

Garfield
Je fakt, že on za svůj život už asi ňáky Ammity ulovil a to asi i ještě dřívějc, než je vůbec ti Egypťani objevili

ale asi je nevymáčk bo nachcípanej a angínovej bejvá

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:43
- Nahlásit

sem taky vždycky byla na patolce za exota...všichni chlastali a já si cucala svý čajíky
brut
uuuuááááááá

zas ho nachytáš na švestkách jak ondá janika s tou akupunkturou a dostaneš banána dřív než řekneš borůvkovej koláč, páč ten rozumí čínský meducíně jako já válcování plechu
V klidu si to přečti doma a nikde to nešiř, myslím, že ti proti křipce velmi pomůže jak nastydlý pipky od vedle si mačkaj bod pod kolenem, místo aby si utíraly nudle

isdpch
je vidět, že jsou znalec

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:44
- Nahlásit

davidkova renata
Ho už tehdá bolely klouby, takže si řekl, že se na lov v ledu a mrazu může vysejřit a lovil je v létě v pumpkách, na nohou obuty dřeváky a na zádech proutěnou nůši na Ammity. A jak známo Ammití krev v létě je ku hovnu.

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:45
- Nahlásit

Gerda
na blití, sračku a hřbetobol
To vypadá na ty jaterní a žlučníkový dráhy.

prdlačku, tohle je topografický manuál akupunktury, žádný kecy, jen data data data, a bblě nejdsem, jsem na dráze močníku a beru jeden bod za druhým, mají přesné anat. lokalisace, i popis cévního zásobení a inervace, je to učebnice pro lékaře co cche dělat aku.

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:46
- Nahlásit

a dost, musím pracovat!!!!!!!!!!!!!!!

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:47
- Nahlásit

Sali
Troufám si tvrdit, že práca Ti neuteče.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:47
- Nahlásit

Garfield
A jak známo Ammití krev v létě je ku hovnu.
jo taghlenc..,to má z toho že se chce ulejvat.ale je mi divný,že nezná taky nějakej recept na ty klouby..dyk si moch krásně pomoct!

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:48
- Nahlásit

davidkova renata
že nezná taky nějakej recept na ty klouby..dyk si moch krásně pomoct!

Zná, ale už ho zapomněl. Ty si taky třeba za pěttisíc let budeš mít problém vzpomenout na přihlašovací heslo sem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:52
- Nahlásit

Garfield
Ty si taky třeba za pěttisíc let budeš mít problém vzpomenout na přihlašovací heslo sem.
proč chodit tak daleko?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:55
- Nahlásit

isdpch
jdu dřít,
To je nějaká tvoje nová choroba, nebo co?

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:55
- Nahlásit

isdpch
Mydemplavat. Naskle.

brut
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 12:57
- Nahlásit

Sali
se nesměj .... sem si občas připadala jak rybka v akvárku , když se chlastalo a všichni si mně prohlíželi s velkou nedůvěrou. Ovšem jednou se jeden odvážlivec napil mého čajíku s tím, že všechny balamutím, prskal ještě za půl hodiny ( náhodou to byl ten dobrej urologickej)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 13:07
- Nahlásit

isdpch
hlavně si nic nemačkejte
ani beďary???

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 13:26
- Nahlásit

PetraK
nějak jsem fakt jako nechápla proč normoš dotaz vyvolá takovouhle senzaci
co se divíš jsi přeci v žumpě né?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 13:40 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Biluška
Pokud se pes dostane do stádia "jdu blejt když vidím překážku" tak doporučuju majitelovi ať psa prodá a věnuje se něčemu méně životu škodlivému, třebas volejbalu
Takže mám jako prodat svoje psy?
Buca se mi totiž do tohohle stadia dostala v době, kdy jsme měli skládat ZVV1-nakonec jako jsme složili, ale začala mi to dělat na tom VV, kde se zkouška skládala.
Když jsem hledala příčinu, došla jsem k době, kdy jsem s ní chodila na úplně první cvičák a kolem překážky byly kopřivy. Pak byl jiný cvičák, kde místo odrazu jen tak hópla a vždycky si nabila kolena. Tehdy jsem řešila, že bych dala na vrch překážky nějaké kartáče, nebo se mi radilo i lanko, aby se naučila skákat pořádně...až to došlo tam, že skočila ale ne zrovna přešťastná, a na tom víkendu se na to vysrala, páč bull má svoji hlavu a nebude ze sebe dělat debila.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 13:45
- Nahlásit

Děcka já su tak pěkně nažraté, sme byli na obědě v sokolovně a pěkně těstovinky s masem kuřecíííííím - mňám, ale omáčku smetanovou umim lepčí, vona musí bejt jemňounká, cejtit, že to smetaníš smetánkou, základ dávám rozpuštěnej sejra ručně pěkně rozmasakrovanej bezhrudkovej...a jak tam dáš trochen teho tymijána, je to vůně jako blázen a chuť nejvjěčíííííííí. No takhle sem se prostě jen najedla a nemám hlat, takže je krásné otpoledne!

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 13:53
- Nahlásit

janika
to bych ti mohla taky dát Chceš?
Chtěla bych všechno, co ty už nechceš, nebo nebudeš potřebovat! Dííky! Ale dědu nechci, leda až bude na vozejku, nakreslim si na něj dráhy, nechám vyhladovět a budu hledat 4. mezižebří, které u sebe nemohu nalézt krz biologickou termovrstvu a kozi.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 13:54
- Nahlásit

Garfield
Sali
Troufám si tvrdit, že práca Ti neuteče.

....toje pravda,ale tohle asi sef neoceni,teda oceni spis padakem.Jeste ze Sali je sef......

BinLadin
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 13:56
- Nahlásit

Dobre odpoledne...

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 14:04
- Nahlásit

Mucholabka
To je lehká pomoc. Dlouho, předlouho se k překážkám vůbec nepřibližuj. Tak dlouho, až na ni pes zcela zapomene. Třeba půl roku, třeba rok. A pak ji začni učit znova, správně, s radostí, bez kopřiv

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 14:09
- Nahlásit

Biluška
Ono se to dělo na jaře a pak jsme na překážky opravdu zapomněli, začínáme pozvolna, jednou týdně jednou skočit, víc ne, nezatěžuju ji tím, zatím jakž takž.
Bohužel předtím jsem ty kopřivy vyšlapávala apod., ale předseda zko byl pičus a vyloženě se těšil, až mě ten pes jednou zabije, páč znal Ašu, chodila jsem tam s ní a všichni měli radost, že tam je někdo horší než oni. ZAKÁZAL na brigádách kopřivy kolem překážky vysekávat. Prý pes je pes a bude skákat, ať je tam cokoli.
(a pak na jednom závodě byl člen toho zko při obraně nachytaný, že pes měl na krku elektriku, na posraném místním závodě, kde o nic nešlo, a byl vyloučen, měla jsem radost jako nikdy předtím )

<< 1 ... 2547 . 2548 . 2549 . 2550 . 2551 . 2552 . 2553 . 2554 . 2555 . 2556 . 2557 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání