| Autor |
Zpráva |
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:34
- Nahlásit
Biluška
no jooo to pak jo, ale neházet začátečníky do jednoho pytle ale neříkej že ses u Geríse nebo Zimy nebavila exoti dva
To mi vytáhli po dlooooouhé době slalom, máme takový ten Véčkový sem myslela že ho zmlatim zabiju a všechno. Degeš se totiž rozhodl že nic krom toho slalomu jakože není, vůbec na nic nereagoval, jen aby mohl běhat slalomem sem to brzo zabalila a sla domu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:35
- Nahlásit
davidkova renata
no spíš byla řeč o těch co použiješ při normál venčení k ovládání čokla beze slov či snad dokonce vodítka
Podobny "ovladani cokla beze slov" mam jen se starou rtw, ktera opravdu reaguje na cvaknuti karabinky u voditka (=stuj, cekej, nez si te dojdu), mlasknuti (=k noze), kdyz uz reknu Sadloo, tak vi, ze nema toho zajicka honit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:38
- Nahlásit
Neessi
Vono s tim nepoužívánim cukru to může bejt v čínský medicíně i kůli tomu, že ta slatká chuť má v povaze chuchvalcovat a stáčet dovnitř, což třeba neni úplně potřeba mít v sobě všechno uzavřený vevnitř, když to vesměs potřebuješ dostat ven. Jinak prej zdravá slatká chuť je chuť vařené rýže. Co je sladší, je špatně. Slatký taky poškozuje slezinu (k funkci potřebuje sucho a teplo a to obiloviny dělaj), jejíž správná funkce má zásadní vliv, bo jejim prvkem je dřevo, který zase organismus čistí a zprůchodňuje, což dyš to nedělá, pak je čék celej zasviněnej a nemůže se mu dobře dařit.
|
Hyena
Člen |
- Nahlásit
Sali
Neessi
někde je velká chyba. Jinak dneska udržujou i pětistovky...i čtyřstovky na UPMD přežijou. Ale CO z nich bude...
Dámy, při vší úctě k vaším lékařským zkušenostem- zkuste to říct tváří v tvář jejich mamince...... Vono pak v takovouhle chvíli veškeré racionální řeči ku..a ztrácí hodnotu.
A co z nich bude- poměrně často šťastné a spokojené děti.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Fifi
kdyz uz reknu Sadloo
sádlo???? copa je to za povel?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:40
- Nahlásit
Biluška
Ale když to psa evidentně neba, není namotivovaný a psovod-pakovikuňa ho táhne za sebou a u každé překážky ho přemlouvá
To sme byly my s mařenou. Pak sem se na to vyprdla a pila rači kafe u stánku.
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
já na ty řachlý pinzety musím mluvit, a to, že bych to zvíře v běhu dokázala zastavit, o tom se mi jen zdá, většinou je setrvačnost přenese až daleko za cíl-mne a brzděj se sousedům vo vrata...
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
Sádlooo! to je jedno z nicku nejstarsi feny (je sirsi, nez delsi, fakt). Btw, dneska ma dalsi svatek, neb slavi Otylie.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:41
- Nahlásit
Biluška
Ferdík takhle řve, když ho seru a nadává mi
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:41
- Nahlásit
Hyena
if You say so.....já jen, že už jsou venku studie na velkých souborech, a MMD jsou na slušným vzestupu ve vazbě na nedonošenost.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:45
- Nahlásit
Gerda
To sme byly my s mařenou. Pak sem se na to vyprdla a pila rači kafe u stánku.
tvoje chyba ,tenkrát sem jí neznala,ale ted sem jí párkrát viděla,mistr světa by sice nebyla,ale pro radost by si agilitila f poho
Fifi
dneska ma dalsi svatek, neb slavi Otylie.
ne,dneska mám svátek já
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:46
- Nahlásit
leila
Biluška
nevím, jaký zkušenosti s pinzetama s agi máte, ale já mám pocit, že ta zvířata tím, že jsou pinči, postrádaj poddajnost, ochotuke spolupráci a mozek,
a pohyb maj jak rozjetá kobyla, brzdná dráha naprosto neřízenýho smyku, pád na bok, sebrat se a novejch 300 z místa zas někam jinam...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:48
- Nahlásit
davidkova renata
Já to krz cigára neudejchala, ty běhy, jí to taky moc nebavčilo.
davidkova renata
ne,dneska mám svátek já
Dnes má svátek Lola a už určitě nenajde svůj dort!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:55
- Nahlásit
Sali
a pohyb maj jak rozjetá kobyla, brzdná dráha naprosto neřízenýho smyku
to jako jo prostě moc páděj
hele ,lidi,du vocud,nepište!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a sali at se vyjádří k tý prochjdě,sem eště ajsíkjůkla aleněd,mohly by jít taky grénky byly f sedmým nebi tudle
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:56 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Sali
Pár dobrmanů běhá a běhaj dost dobře a drajvově. V podstatě krom basetů a některých molosů může běhat cokoliv. Znám hodně dobrýho fr.buldočka. Fakt dobrýho. A do tohoto plemene by to nikdo neřek.
Furt nemám svůj dotazníček Fňuk fňuk
leila
Jenže Gerýs a Zima nelezli na závody. Na tréninku mi to neva. Jednak se bavím, za druhé mám čas dojít si na záchod, na sváču, pokecat s kolemjdoucíma....a ještě stíhám korigovat chyby toho psovoda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:58
- Nahlásit
Mucholabka
Ferdík takhle řve, když ho seru a nadává mi
Šeltice na mě řvou když běžím pomalu a oni mají pocit, že je brzdím. Štěkají "makej, makej" . Používám na to povel "nežvaň a soustřeď se"
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:59
- Nahlásit
a já jdu spát, předstzava drajvový pinzety na agi mě trochu dostala....naposled ferdopes si během cvalu kolem cvičáku dával s meziskokem áčko pro radost, a kobra zas pádila po kladině sem tam, jen tak, pro prdel, akorát ty překážky se poněkud kymácely....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:00
- Nahlásit
Sali
MMD jsou na slušným vzestupu ve vazbě na nedonošenost.
Ale to neříká nic o tom, že ty děti a jejich rodiny nejsou šťastné a že se nemohou normálně uplatnit. Navrch i velké a seriozní studie se musí brát občas s rezervou. Minimálně takovou jakou tvoří kontext péče o dítě v té zemi, kde byla studie dělána. Páč specileně u nedoušů je to vobčas dost rozdílný.Ale to až se někdy dokopu vzít rychlé pruhyk vám na čumendu a nebude nás zrovna bavit krafat vo čoklech.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:01
- Nahlásit
Hyena
jj.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:02
- Nahlásit
lidi, dobrou s Kobrou, už na mě čeká...
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:04
- Nahlásit
Sali
No co znam pinčovité psy tak běhají superně rychle i obraty maji kráásné, ale to jen když se učí. Mají drajv mají potřebnou rychlost a dobrou stavbu Fakt co znám tak to běhá superně.
postrádaj poddajnost, ochotuke spolupráci a mozek,
ty ja nevim a mluvis furt o pincich nebo uz si u pum?
Biluška
no jooo to je fakt Fsak pockej az zacneme behat zavodne to uz si nikdo neskrne.... tolik disků snad nikdo mít nebude
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:04
- Nahlásit
Neessi
OK, to zní logicky, to chápu...
mám ještě dva dotazy... hnědý cukr, nerafinovaný. Ten se teda smí (já ho používám) nebo je to tay nějaký reklamní kec?
druhý dotaz - pakliže vynechávám většinu potravin, v nichž cukr je, tak by to přece nemuselo být zas tak katastrofický, když ho do sebe dostanu v tom pití...?
jinak teda moc díky , je to zajímavá informace, logická, ale nenapadlo mě nad tím přemejšlet takhle... takže: pokud sladit čaj, tak medem...? Hádám, že třeba džusy taky nebrat, tudíž jakýkoliv jiný sladký pití vynechat a pít jenom vodu...
to teda nevím, jestli se ovládnu, jak nepiju kafe, ráda si kofein dopřeju v jiným pití...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:07
- Nahlásit
Dnes na vás před odchodem sesílám cigánskou báseň, bo právě poslouchám písničky z Cikáni jdou do nebe:
http://www.youtube.com/watch?v=fSIGZ45eVS0
Okolo osady na plácku,
sedí romátko na tácku.
Sedí na tácku vot píva
hubičku dokořán, ale nezívá
zpívá si Čajori Romani
leští penízek na dlani
když dozpívá, tak penízky
vymění v knajpě za visky
pro taťku Dežiho
- od rána po rumu svěžího.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:07
- Nahlásit
leila
Myslíš, že překoná PUmu, jo? To je prakticky zcela nemožné, to by se musel disknout dvakrát v jednom běhu a to nelze
Jdu taky spát, tak dobrou s kobrou
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:09
- Nahlásit
Biluška
Myslíš, že překoná PUmu, jo? To je prakticky zcela nemožné, to by se musel disknout dvakrát v jednom běhu a to nelze
My se ti disknem i 10x budeli treba
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:16
- Nahlásit
ste normalni? mi prisla necekana navsteva a vy mezi tim popisete 4 stranky?!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:21
- Nahlásit
Používám na to povel "nežvaň a soustřeď se
My to máme jednodušší, nám stačí držhubu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 20:28
- Nahlásit
Mucholabkacau,jj,to jsem poznala vcera,jak obojky,dobry?jinak te zdravim a ostatni taky,co noveho?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 21:13
- Nahlásit
wami
mám ještě dva dotazy... hnědý cukr, nerafinovaný. Ten se teda smí (já ho používám) nebo je to tay nějaký reklamní kec?
v podstatě je to ten cukr,co se používal od toho 15.stol."Bělit"se začal někdy kol.r. 18-set něco....nevím přesně datum.Takže oblbovák na lidi,no.
vynechávám většinu potravin, v nichž cukr je, tak by to přece nemuselo být zas tak katastrofický, když ho do sebe dostanu v tom pití...?
v podstatě ano.Nic se nemá přehánět.Stačí,když ubereš.ráda si kofein dopřeju v jiným pití...
v coca cole?
(se omlouvám za zpožděnou odpověď,doteď jsem ležela ve vaně a kecala s Davídkojc tak dlouho,až mi skoro uschly vlasy )
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 21:26
- Nahlásit
Hyena
A co z nich bude- poměrně často šťastné a spokojené děti.
Víš,ono to není tak jednoduché.Kolik z těch 800g dětí jezdí v kočárcích do 10 let s dýchacím přístrojem namontovaným na kočárku,kolik z nich má normální zrak,kolik z nich má normálně vyvinutý pohybový aparát,kolik z nich má jen LMD.....atd.Statistiky jsou někdy zavádějící,takže se to fakt nedá nacpat do reálných čísel.Ale čím déle dělám v oboru,tím víc vidím ,že to potlačení přírodní selekce je špatně.Čím víc bude člověk zasahovat do přirozené reprodukce,tím víc škody napáchá pro budoucí generace.
|