Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2547 . 2548 . 2549 . 2550 . 2551 . 2552 . 2553 . 2554 . 2555 . 2556 . 2557 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 09:36
- Nahlásit

pošlu vám foto bipotického pracoviště s kafečajovou nutnou výbavou na dopoledne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 09:38
- Nahlásit

čus fšicííí co byli votstřižený a eště asi budou bo jim zas spravujou prout , tagže nepište nigdo nic
PetraK
můžu se zeptat proč? Zkouškovat nikdy nebudu, jen mě to zajímá, páč mi to přijde přirozenější, než slovní povel, když se na mě pes podívá v dálce, tak proč bych křičela, když ho můžu zastavit rukou

ach jo...

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 09:38
- Nahlásit

Garfield
mně na migrény zabíra Cinie nebo jak se to jmenuje, je to přímo na migrénu a není to taková sračka jako Ibalgin, zkus si ho nechat napsat.
jinak hlavou proti zdi znám, taky hlava pod ledovou vodou a taky vypitej půllitr vodky téměř na ex (to byl asi nejhorší nápad týkající se migrény...). a úpa nejlepší je dostat zároveň i "to", to mě potkalo po Vánocích a fakt jsem uvažovala o sebevraždě...

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 09:46 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Krásné sluníčkové ráno
PetraK
a můžu se zeptat proč? Zkouškovat nikdy nebudu, jen mě to zajímá, páč mi to přijde přirozenější, než slovní povel, když se na mě pes podívá v dálce, tak proč bych křičela, když ho můžu zastavit rukou,
protože ve zkušebním řádu jsou určité cviky a také popsány povely - ZM a ZVV1 můžeš dát např. při chůzi zvukový povel - k noze a posunkový povel - plácnout rukou o stehno, všechno ostatní je chyba, neboli jdu a např. při obratu se natočím ještě ramenama ke psovi je to chyba, uděláš to víckrát a máš za chůzi ztrátu i třeba 3 bodů jenom za ty ramena. U ZVV2 jsou jen zvukové povely a u ZVV3 jen posunkové. Prostě je to tak určený. U ÍPa jsou krom vysílačky jenom zvukový a ještě velmi málo

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 09:47
- Nahlásit

jbat
Až jednou někdo vymyslí něco účinnýho na migrény, resp. přijde na to, z čeho jsou a jak jim předcházet, bude to nejbohatší a nejuctívanější člověk na světě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 09:48
- Nahlásit

davidkova renata
ach jo...

co je jako? Neséřte mě dneska!! Neséřte mě! Sežrali mi picu, čokl má voříznutou hnátu, balgón plnej zobání a vona si povzdychává? Prostě mě zajímá, proč se na zkouškách nesmí posunkovat?
No a když jsme v polích, tak ho rukama poveluju, v civilizaci ne. Tož co vzdycháte?

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 09:50
- Nahlásit

Garfield
pravda, pani... je to hnus. taková fonofobie... vzhledem k tomu, že nám pod okny jezdí tramvaj...

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 09:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Alexa
Prostě je to tak určený.

jo tagle. Děkuju.
Já myslela, že to má nějakej důvod. Mně osobně totiž přijde hezčí když pes poslouchá na posunky -už jen z toho důvodu, že je víc v kontaktu, než když se ten povel dává hlasem. To je ale jen takovej můj osobní pohled.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 09:56
- Nahlásit

PetraK
Prostě mě zajímá, proč se na zkouškách nesmí posunkovat?
No a když jsme v polích, tak ho rukama poveluju, v civilizaci ne.

Mně osobně totiž přijde hezčí když pes poslouchá na posunky -už jen z toho důvodu, že je víc v kontaktu, než když se ten povel dává hlasem

pani,víte,že slapčí povaha by z vás mohla dostat aji třá vyrášku?!
Jinak nejlíp se vám bé posunkovat třá u hluchoměnejch,zkuste se někam vecpat

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 10:04
- Nahlásit

davidkova renata
Jinak nejlíp se vám bé posunkovat třá u hluchoměnejch,zkuste se někam vecpat+

tak já du páč to furt jako nechápu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 10:06
- Nahlásit

PetraK
myslim jako vecpat se do nějakýho stacionáře gde se hluchý a němý sdružujou bo tam si zaposunkujete do alelůjáááá

Pustte to z hlavy ,pani ,du se klouzat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 10:09
- Nahlásit

isdpch
, já už jí trochu mám
aby to nebylo něco vážnějšího!!! Jak čtu tu kníšku pro hypouše tak tam je to každou chvíli

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 10:13 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

PetraK
nechápeš ty posunky? No ve zkušebákách a při hodnocení od rozhodčích se jim říká pomocné povely. Takže prostě když budu stát jak trupka a řeknu psovi fpřééd, tak asi vůbec nepochopí co po něm ci, ALE stojím, psa přidržím za obojek udělám pomocný krok fpřed s pokrčením kolen a současně ukážu dopředu pravou rukou (když mám pesa u levá nohy) dopředu a zařvu fpřéééd. Co myslíš že je pro psa snažší k pochopení? 90% psů při tomto povelu vyběhne dopředu, i když třá jenom kousek ale prostě z řeči tvého těla chápe že má jít dopředu. Už to chňápeš?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 10:25
- Nahlásit

davidkova renata
myslim jako vecpat se do nějakýho stacionáře gde se hluchý a němý sdružujou bo tam si zaposunkujete do alelůjáááá

ne nechápu to co vám přijde směšný na tom dotazu.

Alexa

nechápeš ty posunky?

. jo ty chápu, dost dobře, já nechápu Davídkojc

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 10:25
- Nahlásit

Dobré ráno milí a krásní lidé, vy fšichni, co ste rádi, že nám zase přituhlo, vy fšichni, co ste rádi, že sme rádi, vy fšichni, co nemáte svátek a tudíš dnes nebude dort, vy fšichni, co ste mačkali pejskovi prtku, vy fšichni, co ste ospalí a na louce bylo prázdno, bo maj fšichni křipku!
Děcka, dneska sme stihli přesně fčas, na poslední chvíli vymačknout Mařce prtku, aby neměla náběh na zánět. Chuděra stála na dvou předních a plakala, mačkala jí to pani děsně odborně a pořádně. Už má zas na měsíc klid. A POZOR POZOR! První výsledek - Mařena zhubla kilo!!!!!!! Funguje to a do léta bude štíhlounká, aby mohla bránit, stopovat a revírovat. Jak se tu přes večer máte?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 10:27
- Nahlásit

Tinta76

brej den pani, znova zkusím, jestli je svět opravdu tak malej. Ale tentokrát si myslím, že to nevyjde
Jméno Jiří Růžička asi nic, co? Starší pán, zapálený akvarista.

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 10:27
- Nahlásit

pani,víte,že slapčí povaha by z vás mohla dostat aji třá vyrášku?!
Jinak nejlíp se vám bé posunkovat třá u hluchoměnejch,zkuste se někam vecpat

davidkova renata

PetraK
v polích si dělehj co chceš, jak ccheš a jak cítíš, a jediný CO je důležitý, je to aby to fungovalo.
Ve sportu holt platěj pravidla hry, a tak ber nebo nechej ležet, nikoho to nezajímá, co si "o velký politice myslí malej Moricek".
Můžu tě ujistit, že jediný řešení je vybrat si sport, kde si můžeš projev upravit dle vkusu svýho a psího, ale ani tam nemáš úplně volný ruce, musíš se vejít do nějakýho mantinelu.

argosek
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 10:28
- Nahlásit

Alexa

Co myslíš že je pro psa snažší k pochopení? 90% psů při tomto povelu vyběhne dopředu, i když třá jenom kousek ale prostě z řeči tvého těla chápe že má jít dopředu. Už to chňápeš?

a co kdyz udelam krok vpred a zarvu "vzaaad!" - dobre vychovany pes by mel provest rozmnozeni delenim a splnit oba povely, nepletu-li se?!

jbat
Člen
- Nahlásit

mám v horoskópu, že k sobě mám být víc kritická... to asi neslyší ty hlášky po ránu u zrcadla...
jak je možný, že co je mi o rok víc, vypadám i v poledne jako bych právje fstala???!!! to už tak bé pořád????

brezen2008
Člen
- Nahlásit

dobré ráno všem
Alexa
prosímtě,nevíš jak jse jmenuje to do těch očí? na dastyho? díkys
Sali
tak si představ že na míček reaguje suprově ,jako dám míček a pak řeknu ˇpust ˇa on z 90 % hned pustí,takže dám kus masa

lidi neplánuje se něco na sobotu,nějaká vychjada,bo to mám volno celej den

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 10:31
- Nahlásit

brezen2008
prosímtě,nevíš jak jse jmenuje to do těch očí? na dastyho? díkys
nějak jako hypromelaza, ale napíšu ti to odpoleden přesně, mám to doma

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 10:32
- Nahlásit

Smečka
To vymyšlíš sama?
Jo, kdyby je psal spisovatel, byly by hežčejší Takhle to dycky ňák vypadne samo. Kromě toho já mám romácký písničky moc ráda, chodim často na koncerty, na cigánský svatby, jak začnou hrát maďaři, to je mazec, to se pak musí tancovat až do rána

Jimmi
Hele a nechci se POTIT!
No dyť se nemusíš potit....sobě dycky ordinuju suchý teplo, paraleny nejim, kromě brufenu na bolení hlavy neberu vůbec nic. Dycky mi hodně pomůže, když mám nohy v teple, teta mi plete fusekle jak na spaní tak na chození doma, nosim třeba dvoje normál a jedny pletánky, když mám echt teplo od nohou, většinou nechytim nic ani shora. Když se ale protáhneš zázvorem, rýmu by ti mohl uvolnit, nepotí se po něm moc, jen trošku, měla by jen lehce zvlhnout pokožka. No a pak se pořádně vysušíš, převlíkneš a jdeš zase do suchýho. Dycky dělám po koupání i to, že se vosušim fénem, abych šla z koupelny fakt suchá a nemohla nikde vofouknout. No a sem zdravá tak, že vůbec nevim, co je křipka, rýma nebo bolení f krku.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 10:35
- Nahlásit

brezen2008
V kolik dneska přídeš pro ty časáky?

Co má Dasty s očima???

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 10:45
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
vedel máš zprávu a má je furt červené
jako se chci obednat do Kolmé k vočaři,ale vypadá jak vlk kterej chce sežrat lidi

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 10:46
- Nahlásit

argosek
a co kdyz udelam krok vpred a zarvu "vzaaad!" - dobre vychovany pes by mel provest rozmnozeni delenim a splnit oba povely, nepletu-li se?!
to bude takový překladatelský oříšek

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 10:52
- Nahlásit

Sali
v polích si dělehj co chceš, jak ccheš a jak cítíš, a jediný

no dyť jo, já to taky nikomu necpu. Jen mě prostě zajímalo jestli to má nějakej jinej důvod než jen že to tak je.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 10:54
- Nahlásit

isdpch
Jak píše Sali v lese a polích si můžeme dělat co chcem, chceme-li složit zkoušku tak jí holt musíme složit podle řádu i když nám tento přijde na palici.

ale jo, jak jsem psala Sali, nikomu to necpu, jen jsem chtěla vědět, zdaliž to má či nemá nějakej důvod. To mě zajímalo . Tak jsem nechápla, proč jako to kolem.
Alexa mi to napsala a vo co go?

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 11:08
- Nahlásit

PetraK
sou chnusný na tebe, viď?

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 11:13
- Nahlásit

vnímla si včera ten odkaz na forum Gothicu ?
isdpch
jistě, vnímla, to forum znám, ale nejsem tam registrovaná, a stejně jsem tam ani dřív, ani včera nenašla jinou radu, než tu, co už znám, na druhý disk dát XP, jenže to pak zas nejde s Direct X 10 a ta grafika na desítce je o nečem jiným
krom toho tam nikdo nepsal,že by to někdy hrál na 64 bitový Vistě, na tý 32 bitový se to chová líp.

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 11:17
- Nahlásit

PetraK
Jen mě prostě zajímalo jestli to má nějakej jinej důvod než jen že to tak je.
no, víš, je to fakt kvůli srovnatelnosti, je to prostě sport, každej sport má pravidla, to dá rozum, jenže ty seš holt ten vjěčnej řešič, a řešíš děsný broskvoviny, omlouváš to emotivní dušičkou, a tak furt kolem dokola, tak se nesmíš divit.

<< 1 ... 2547 . 2548 . 2549 . 2550 . 2551 . 2552 . 2553 . 2554 . 2555 . 2556 . 2557 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání