Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2547 . 2548 . 2549 . 2550 . 2551 . 2552 . 2553 . 2554 . 2555 . 2556 . 2557 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Tchor
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 21:30
- Nahlásit

Čím víc bude člověk zasahovat do přirozené reprodukce,tím víc škody napáchá pro budoucí generace.
Ze by jsme se taky v necem schodli

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 21:59
- Nahlásit

Tchor
Ze by jsme se taky v necem schodli

a proč by ne?

Lola1
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 22:19
- Nahlásit

Gerda

čus baby! Běžím okolo, tak vás srdečně zdravím!

Smečka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 22:31
- Nahlásit

GerdaDnes na vás před odchodem sesílám cigánskou báseň
Tahle je taková něžná, fakt pěkná. Až na ten konec
To vymyšlíš sama?

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 06:25
- Nahlásit

leila
zcela vážně, kolibříček by na to asi byl, neb se přes všechny překážky jen vznáší, strašně se jí to líbí, dá se na překážku pomocí jejího jména a směrového posunku vyslat z jakéhokolí úhlu, a pro aportek by se zabila, ale pro akci ještě víc...a tam by asi nepotřebovala ty vlohy pro obrany, co nemá....čili odvahu se postavit člověku, vlítnost do něj a vzít mu tu kořist.

Tinta76
# Zasláno: 29 Led 2009 07:17
- Nahlásit

Dobrý den celý den ...

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 07:19
- Nahlásit

Dobré ráno fšem

Sali
Na agi je vhodný prakticky jakýkoliv pes. Záleží spíše na vhodnosti psovoda a na tom, jak dokáže psa namotivovat. Vášniví obranáři a agi se vůbec nevylučují To je jako kdybys řekla, že ten kluk je dobrej na matiku, tak nemůže studovat češtinu

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 07:46
- Nahlásit

dobrý den, lidičkové a i ti ostatní.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 07:52
- Nahlásit

dnes je krásný den, páč zde budu pobývat pouze půl dne a poté odcházím k zubařííí...

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 07:56
- Nahlásit

Sali
Šimona Drábková tušim dělá se psy obojo.
Biluška
Na agi je vhodný prakticky jakýkoliv pes
Já nevim, ale bebíska mnohem víc baví dog dancing. Nebo mě , ale to nevylučuje, že to baví víc mě a na psa jsem to jen přenesla. Konečně má radostnej projev, tak je mi to jedno.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 08:06
- Nahlásit

kachna_
To je o vhodnosti psovoda. Když to nebaví psovoda (většinou mu to nejde a poté ho to přestane bavit ) tak to v 90% případů nebaví ani psa. Málokdy je to opačně. V tom případě buď má pes nějaký zdravotní problém, agi mu dělá potíže a on se tomu snaží vyhnout, nebo je špatně namotivovaný. No a určitý zlomek populace to fakt prostě nebaví Třebas našeho Armana. Tam i kdybych se rozkrájela tak ten pes prostě nepoběží Na druhou stranu se to vyrovnává Lilátkem a Orobulem - ty by běžely, mají chuť, mají drajv, ale nemají fyzické dispozice Ora je po třech překážkách naprosto vyřízená, pracuje k srdečnímu selhání a prostě dál nemůže

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 08:06
- Nahlásit

Biluška
Vášniví obranáři a agi se vůbec nevylučují
samozřejmě že ne, ale já to myslela tak, že k dobrýmu běhání v agi nemusí být tak v sebevědomí pevná v kramflekách,
že i když postrádá schopnost být dobrým obranářem, protože nedůvěra k cizím jí svazuje nohy, může být dobrá v sportech, kde zúročí svou rychklost, mrštnost, chtivost odměny a strašnou radost z pohybu.
myslím si, že zrovna ona by na to měla, padá jen na náledí, jinak vytočí a vybere všecko, překážky v cestě bere automaticky plavmo, nic neobíhá...a rychlá je jak průjem.
Akorát já prostě nemám čas už vůbec na nic...
te´d jí tady mám v práci, aby se zas dostala mezi jiný lidi...

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 08:09
- Nahlásit

Biluška
my jsme cvičili agi překážky jen tak, kvůli tomu pomíjivýmu záchvatu záchranařiny, protože tam se posuzuje na zkouškách i obratnost na různorodých překážkách, a ty agiliťácký se na to právě používaj,
a bylo to zajímavý, bazilišek se u toho pokoušel ty překážky roztrhat, jen tak z plezíru stěhovala tunel, ten jí uchvátil, nemohla jsem jí odtud dostat, chtěkla si krz něj hrát na honěnou a schovávanou, a pak na něj kousat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 08:19
- Nahlásit

Sali
bazilišek se u toho pokoušel ty překážky roztrhat, jen tak z plezíru stěhovala tunel, ten jí uchvátil, nemohla jsem jí odtud dostat, chtěkla si krz něj hrát na honěnou a schovávanou, a pak na něj kousat.
Naši psi si v tunelech hrají pořád . Je to největší psina co existuje. Navzájem se honí tam a zpátky, pasou se, vyhánějí se z tunelů ven.... šílím strachy když vidím jak do tunelu z jedné strany v plné rychlosti nabíhá Lilátko a z druhé Puma, říkám si, že se uprostřed zákonitě srazí a v bezvědomí zůstanou ležet obě... a ono prd slavný soude . Nechápu jak to dělají, ale vždycky se tam nějak propasírujou a letí dál

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 08:21
- Nahlásit

Biluška
Fakt vhodný každý pes? Já nemám odvahu to zkusit s černodebilem, páč mám strach z toho, jak tam všeci lítají navolno. Jinak psa by to bavilo, ač jsem to v životě necvičila, tak i takhle řeknu, že by se pro agi třeba i zabil a je to pes, který nepotřebuje právě ty balónky, pamlsky, stačí se na něho hezky podívat a pochválit a bude chodit po uších, ale cestou si odběhne občas spapkat nějakého pejska. Proto se bojím jít do sportu, kde se nenosí ani obojek

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 08:31
- Nahlásit

Mucholabka
Tak nějak se předpokládá, že máš psa plně pod kontrolou i když je absolutně na volno. Takže s Ferdíkem bych do toho asi nešla . Nebo za nějakých zvýšených bezpečnostních opatření. Ale pokud bude šílet vzteky pokaždé když k němu přiběhne nějaký pudl na volno tak z toho zcvoknete oba.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 08:32
- Nahlásit

Brý ráno žumpaři,

mám děsnou rýmu, ale pilule zabraly na spodek, tak je mi nějak přijatelně, no koneckonců mám zase v sobě nejspíš celou lékárnu a na nose Borozan
Dneska jdu na ples a vůbec nevím jak to přežiju, nevíte o nějaké bylině, která funguje jako paralen? Hele a nechci se POTIT! takže žádnej lipovej květ nebo jiný přírodní dryjáky na vypocení.
Chci si dát dvě deci červenýho a nevim, jestli se to s paralenem snese.
Pane bože, jak já nenávidím choroby jakéhokoli druhu a nejvíc nenávidím, když je blbě mě. Silou vůle je odpuzuju a pořád si opakuju, jemidobře jemidobře a nemám vůbec žádnou RÝMU!
Kámoška říkala že to občas zabere, že je to psychosomatický.
Vůbec nefim o čem mluvila, ale beru fšecko, jen když mě nebude kapat z nosu

BRUT- jestli já sem rozmazlená, protože mi nechutná jedovatej urologák, tak ty jsi rozmazlená, páč ti nechutná R.U.M.

moje ledviny a játra se kroutí při obojím stejně

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 08:34
- Nahlásit

Biluška
Ne, on vzteky nešílí, já s ním můžu na výstavu, mezi lidi, mezi psy, i si hraje s malýma pejskama, akorát člověk nikdy neví, nechci zbytečně využít pojistku jinak on nešílí, on je hodný, tichý, akorát náhoda je blbec, prostě otevře tlamu a kousne si, nemá u toho agresivní projevy.

Tinta76
# Zasláno: 29 Led 2009 08:36
- Nahlásit

Biluška
Naši psi si v tunelech hrají pořád
psové tunel milujou, řekla bych byla to jediná "překážka", kterou pak naše Kytka dokázala překonat úplně sama vod sebe bez jakýkoliv motivace

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 08:39
- Nahlásit

Biluška
hele existuje taková pověra klasickocvičáková, překážková,
zhruba tohoto znění,
že okolo překážek se nikdy nemá pes nechat pobíhat a ani u nohy těsně se mezi nima proplejtat, aby je pak vždy na povel dobře překonával, a "nevyšlapal si cestičky vyhnutí se překážce", prostě aby jako nevěděl, že překážka se taky může obcházet, aby prostě výskyt překážky v jeho dosahu byl vždy signálem k jedin cestě, a to přes.

Stejně tak existuje druhá pověra, že vždy se musí na překážku pes vysílat jen ze základního postavení v ideální poloze před, aby si pes zafixoval jedině tu správnou trasu. I chybně hozená činka, vykutálená mimo osu, se má jít srovnat...

já to považuju za ulítlý stereotypový nonsens, neb v TARTu a v terénech prostě neexistuje stereotyp, a když se udělá abstrakce překážky a jejího překonání, pak pes nepotřebuje tyhle berličky pro blbý, ne?

Jediný člověk, co te´d zám a mám k dispozici, kdo tohle může zodpovědět z pozice agilitáře, čili nonstereotypisty s dálkovým ovládáním psa, jseš Ty.
Tvůj názor?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 08:41
- Nahlásit

Mucholabka
Nevím, pokud si nejseš 100% jistá, že toho psa zvládneš a nikoho nezabije tak bych do toho asi nešla. Problém je v té jeho velikosti a síle. Když se na jiného psa vrhne bordera, nebo pudl tak se sice porvou, možná poteče kref, ale majitelé zařvou a je klid. Když se někdo znelíbí Ferďákovi tak může být mrtvý na jedno skousnutí, dřív než se nadechneš

Jdu na canisku, nigdo nepište

Krom Sali, ta by mi konečně mohla poslat 8x ne v dotazníčku ať to mám konečně z krku

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 08:42
- Nahlásit

Sali
Už to fakt nestíhám, napíšu ti to o těch překážkách jak přijedu, ju?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 09:00
- Nahlásit

Brejtro fšem co museli ráno operovat pořezanou tlapičku-zaplaťNadbůch za povel mrtvý pes A taky fšem co si jim sejkory udělali mejdan, když objevili pytlík se zobáním, rozklovali ho a dotyčný, když šel krmit si toho nevšiml a........... má tetkon ptačí zobání po celým balgóně a dokonce i v pověšeným prádle, ach jo.

isdpch
něco pro tebe, ale je to dost drsárna, tak opatrně

- jéditííí, to sou housky mrňatý!! dyž byl Ešus taky takovádle žížalaa! Voni tak nechutně rychle rostou! Díky pane, mám hubu kolem celý hlavy a je mi fučik, že mi kolezi zožrali mou domácí extrovní a vynikající pizzu co jsem měla k snídani .

Zjistila jsem,že až mě vyhoděj, votevřu si picošku a budu dělat šuknkovo sýrovou, s olivama a 4 druhama sýrů a oregánem a česnekem. A nebo salámovou s olifkama a sýrem. A budu konečně bohatá, páč nikdo nemá lepčí pizzu než já. Mám tajnej recept

Jimmi
tak ty jsi rozmazlená, páč ti nechutná R.U.M

Přesně tak! Gdo neni rumová víla, je rozmazlenej!! Rumíček gročíček to je dobrůtka

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 09:06
- Nahlásit

PetraK
pani, nemlufte vo takovejch dobrotách, když držím dijétu, jo?

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 09:10
- Nahlásit

děckááá, viděli jste něgdo Hau tu lúz e gáj in ten dejs???
já du volat Krulovi!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 09:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Neessi
Akorát na zkouškách se to nesmí používat(kromě povelů na dálku v některých řádech),na to jsou rozhodčí hákliví

a můžu se zeptat proč? Zkouškovat nikdy nebudu, jen mě to zajímá, páč mi to přijde přirozenější, než slovní povel, když se na mě pes podívá v dálce, tak proč bych křičela, když ho můžu zastavit rukou, nebo poslat kam potřebuju? teda skoro kam potřebuju, páč je fakt, že poslat ho do zadele posunkem to sem zatim necvičila

jbat
Hau tu lúz e gáj in ten dejs???

Neni to nějak zdlouhavá metóda? Dyk se to dá určitě zkrátit tak na den, max. dva? ne?

jo a pizzu umim fakt excelentní.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 09:19
- Nahlásit

Dyk se to dá určitě zkrátit tak na den, max. dva? ne?
PetraK

..tak dle mých posledních zkušeností s "gájs" je to něgdy otázka hodin, ne-li minut...

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 09:20
- Nahlásit

jbat
tak dle mých posledních zkušeností s "gájs" je to něgdy otázka hodin, ne-li minut

no bať, tak proč to natahovat na deset dní, když se s tím můžu vypořádat jak ve zprávách- krátce rychle aktuálně, ne?

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 09:24
- Nahlásit

PetraK
nj, ale ten film mám docela ráda a bere mě tam právě ten naháček Krul (ne Meťjů MeKKonagy, ale ten pes).
i když Meťjů bez košile... hmmm...

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 09:30
- Nahlásit

wami
Nessi

K těm migrénám. Já mívala fakt strašný, blila jsem, bolest byla opravdu strašná a jednou jsem se rozběhla hlavou proti zdi, abych už ztratila konečně vědomí, protože to trvalo 2 dny a tepalo mi už i v prdeli. Mělo to určitě i nějakou spojitost s únavou očí.

No a teď pár let mám zničehonic klid. Teda migrény mám pořád, ale už vždycky jen od ztuhlé krční páteře a poznám to dopředu, protože mě bolí za krkem, naskočí tam taková tuhá kulička a do hodiny je tu i migréna. Včas se většinou vyzbrojím Ibalginem, či jak se to jmenuje a především okamžitě utnu sedací činnost a jdu cvičit jak šílená, než ta bolest přejde do hlavy, pak už je teda pozdě, to už se zpátky vzít nedá. Ale většinou to uvolním a prášek to zastaví.

<< 1 ... 2547 . 2548 . 2549 . 2550 . 2551 . 2552 . 2553 . 2554 . 2555 . 2556 . 2557 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání