| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:35
- Nahlásit
davidkova renata
už na to makám,potřebuje dólu tak 2 kila minimálně
ne, ty je potřebuješ nahoru, aby normální člověk neměl pocit, že je tlustej, když tě vidí
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:35
- Nahlásit
brut
no sláva
neříkejme hop, ještě mi nepřeskočilo...
těstovinky s oříškama dělám taky, hlavně s jemně praženejma, mňam, mňam, mňam
hm, ona nám to vaří a vozí školní kuchyně, to jako dost pochybuju, že pro takový davy oříšky pražili ale co, i ty mletý byly supr...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:37
- Nahlásit
Mucholabka
písni mi mejla do práce
je to ta adresa, na kterou jsem psala posledne?
furt se mi nedari prihlasit do schranky, ale doufam, ze se to jeste dneska vzpamatuje.
Gerda
no, prave ty bylinky by me zajimaly dost ..rypky jim (jen dost malo, ale spis proto, ze tady na prdelakove se nedaj moc koupit).. ted je budu jist vic, zrovna dneska jsem si koupila nejakou, kerou vubec neznam.. menuje se pangasius, nebo tak nejak.. jinac se mi do masa fakt nechce, ale esli pude vo zivot, tak snad trochu zmaknu
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Sali
mladej kluk má uzlin. sy, otisk-susp HML
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
brut
ty je potřebuješ nahoru, aby normální člověk neměl pocit, že je tlustej, když tě vidí
to je váš,problém,pani a ne můj
Sali
budu chlastat.
njn,se ani nedivim..
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:39
- Nahlásit
wami
u nás máme migrény v rodině...
to je pak jasný,ale taky je důležitý,jestli je to z obou stran.Poud ne,můžeš doufat,že se te "vadná informace "naředila z 50 %.
část z nich mám špatným pitným režimem
jo,udržet organismus v rovnováze dá dost práce.Já piju 3 litry tekutin denně( kafe,korunní a čaje),ale nikdy nic nesladím,páč cukr je jed.Když už něco sladkýho,tak pořádnou čekuládu 70%,nebo jablka ,ev.banán.Zbytek sacharidů mám v chlebu,rýži nebo bramborách. A zjistila jsem,že to stačí.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:40
- Nahlásit
StaHi
pangas je sumeček, dobrej, dost mastnej, chutná pečenej s česnekem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:40
- Nahlásit
StaHi
sem zrovna dneska četla nějaký recept na tuhle rypku... kouknu, jestli ho nenajdu
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:42
- Nahlásit
ad banánánánánny:
kopila jsem Tchořoj trs banánů, že mu je ugriluju a symbolicky předložím, po tom smazaným foru...nevím, vůbec CO tam pak bylo, on tam debatil a bác ho je to preč fuč fičík...
mám je už začít grilovat?????????????
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:42
- Nahlásit
davidkova renata
to je váš,problém,pani a ne můj
já problém nemám ... sem ráda taková, jaká jsem
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:44
- Nahlásit
Neessi
Já piju 3 litry tekutin denně( kafe,korunní a čaje
tak to se upřesni, vypiješ 3 l a využiješ v reálu kolik? já jen , že to kafe mi zjevně někdo jen půjčuje,a ten čaj taky...po bioptický náloži s adekvátním kafetem by ses mi asi k serosám přilepila.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:45
- Nahlásit
StaHi
menuje se pangasius,
ta je dobrá, jediná co nám děti ve školce dlabou, vůbec nesmrdí jak ryba, je to nějakej druh sumce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:47
- Nahlásit
StaHi
ty bylinky by me zajimaly dost
kontakt ti na ní samo dám.
menuje se pangasius
To by měl bejt sumeček, teoreticky aspoň trošičku tučnější maso... http://web.volny.cz/magazin/jidloapiti/clanek/~vol ny/IDC/97956/ryba-bez-kosticky.html
brut
aby normální člověk neměl pocit, že je tlustej, když tě vidí
Ale zase můžeš mít stálej pocit, že se ti davítková jen zdá...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:47
- Nahlásit
wami
pani, ja si s migrenama uzila svoje. mam je taky dedicne. proti bolestem mi zabiral jen solpadein, pak ho prestali v CR prodavat ..v prvaku na stredni jsem zacala migrenovat denne, takze jsem podstoupila lecbu. brala jsem kapky (tusim clavigrenin) ..bylo to nejaky veliky sfinstvo, bo jsem byla dost pod dozorem, ale zabralo to. od ty doby mam v podstate uplnej klid, jen parkrat do roka cejtim, ze nekde v pozadi neco probiha (jen naznak bolesti hlavy, zadny zhorseny videni, jen trochu tlak v ocich, zadny bliti..) ..takze esi trpite mocinky moc, zkuste se poptat na neurologii, mne pomohli
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:48
- Nahlásit
StaHi
http://recepty.vareni.cz/pangasius-na-rajcatove-st ave/
http://recepty.vareni.cz/pangasius-v-jogurtove-oma cce/
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:50
- Nahlásit
StaHi
Jo, an ten stejný. Co nemám v mejlu, to zapomenu a možná i to co tam mám
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:50
- Nahlásit
Sali
jinýmu zgeneralisoval žlučník, co na něm nebylo při operaci vůbec nic vidět....mladej kluk má uzlin. sy, otisk-susp HML
hm. Je toho teď dost,hlavně u těch mladých.Je to možná hnusný,co teď napíšu,ale tím,že se zachraňuje každý "800g" preamaturus ,každá desátá gravidita je per ET....tak se zrušila přirozená selekce a moudé přírodě se ukazuje vztyčený prostředník.Jenže to pak vidíme po letech z jiného úhlu.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:53
- Nahlásit
Neessi
nevím, a táty se už nezeptám...
vůbec si bolehlavy u našich neuvědomuju, ale zato jeden z bráchů je na tom stejně blbě, jak já...
Já piju 3 litry tekutin denně( kafe,korunní a čaje),ale nikdy nic nesladím
nejím čekuládu, bonbony a tak, ale zato hodně sladím (hnědým cukrem) čaje + pití taky radši sladký...
jestli je teda problém v tomhle, tak to bude průser, páč jinak toho do sebe tolik nenaleju...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:55 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Neessi
Já piju 3 litry tekutin denně( kafe,korunní a čaje),ale nikdy nic nesladím,páč cukr je jed.Když už něco sladkýho,tak pořádnou čekuládu 70%,nebo jablka ,ev.banán.Zbytek sacharidů mám v chlebu,rýži nebo bramborách. A zjistila jsem,že to stačí.
nepiju kafe, jen černej čaj, do toho vypiju tak 1l obyč. vody a prokládám to ovocnýma nebo bylinkovýma čajema
Sladím černej čaj, páč ho piju s citronem. Sladký baštím taky... to co si upeču, vím, kolik jsem tam dala cukru a jakýho ( používám hodně hnědej a med), nejím banány, ale jinak jakékoliv ovoce..... chleba si peču doma ... do toho nejím jiný maso než bílý a ryby..... nejím ani takové věci jako je kečup apod.
Ale že bych se zbavila migrén říct nemůžu, zrovna tak nejsem ani tlustá ani hubená, zkrátka tak nějak mezi... a hlavně jsem sama ze sebou ( teda svým tělem) spokojená
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:55
- Nahlásit
Neessi
máš bohužel pravdu, vidím to u nás, jak jde nahoru počet sekcí, baby to už neporoděj přirozeně, a samy většinou jsou z udržovanýho...
někde je velká chyba. Jinak dneska udržujou i pětistovky...i čtyřstovky na UPMD přežijou. Ale CO z nich bude...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:55
- Nahlásit
StaHi
takze esi trpite mocinky moc, zkuste se poptat na neurologii, mne pomohli
jak kdy, někdy třeba mám i 14 dní klid, někdy i 4x do tejdne... bohudík silná migréna i s blinkáním zatím jen 2x, jinak akorát takový ty stavy "nechci existovat"...
na neurologii asi kdyby se to zhoršilo, jinak radši ne, jak se v člověku začnou dochtoři hrabat...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:56
- Nahlásit
Gerda
Ale zase můžeš mít stálej pocit, že se ti davítková jen zdá...
tendle pocit má víc lidí
Sali
mám je už začít grilovat?????????????
tim nic nezkazíš,kdo je připraven,není ohrožen
no nebylo tam vůbec nic závadnýho,akorát sme se dohadovali vi ípu a paxe to zvrhlo na odu na Hapinku,kterak reaguje na posunky a essi se s tim jezdí předvádět...asi taky vyjedu někam bo to my samo umíme už dávno,nemusim říct ani slovo a uřídim jí úpa f poho(pokud teda nejni v dohledu fík ),nakonec to essi zcela nepochopitelně převrátila s tim,že jaxme přišli na to,že by Hapinka snad byla kandidát na ípo,to prej by jí urazilo Tchořík furt mlel vo voze a já vo koze ,páč tam furt motal essi a Hapinku a reparáky,zatimco já se držela tématu..konečně jednou ..a mlela sem vo ípu ,kterak to bez žrádla či aportů asi nejde.Taky se essi prsila jak zná někoho kdo ípí a je výbornej ..no nevim..tchořík napřed měl asi 2 hodně rizumný příspěfky,ale paxe,nevim proč,vodchyloval stále od tématu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:56
- Nahlásit
Čau dámy, tak jsem právě zblízka zahlídla jednu z našich polodivokých koček. 100% je březí, dávám jí tak pár hodin-dnů do porodu Je z útulku a byla mi předána jako KASTROVANÁ Uš sem tam zavolala a udělala děsnej bengál
Co je tady novýho? Gdo utekl, gdo humřel, gdo se narodil a gdo jí maso?
Sem nejedla maso od osmnácti (přesně od narozenin) do jednadvaceti. Když jsem otěhotněla tak mě doktor přesvědčil, že bez masa můžu mít menťáčka. Tak jsem neriskovala . Ale přemýšlím, že se k tomu krásnému období zase vrátím . Žádný spešl bylinky jsem nejedla a nic mi nebylo. Bylo mi zdravotně mnohem líp než teď
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 18:57
- Nahlásit
Sali
tak to se upřesni, vypiješ 3 l a využiješ v reálu kolik?
P 3l , V 2,8-3,2 l
Kafe piju jen ráno,bo mi tu diurésu pěkně odstartuje
( byla jsem moc dobře vytrestaná v době,kdy jsem na to kašlala a dost to bolelo,než mi ty šutry stáhli přes močák dolů,takže od té doby hlídám pití,jak zlatý poklad )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:00
- Nahlásit
Biluška
že bez masa můžu mít menťáčka
bestak to nepomohlo,co?
Biluška
100% je březí, dávám jí tak pár hodin-dnů do porodu Je z útulku a byla mi předána jako KASTROVANÁ
neřvi,bude mít klidný kotata
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:00
- Nahlásit
wami
na migreny mi pomohla akupunktura .... a fakt na spoustu let jsem měla pokoj
Neessi
sem objednaná na tu akupunkturu... teda na předběžné slyšení .... jdu 10.2.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:01
- Nahlásit
davidkova renata
bestak to nepomohlo,co?
Nepomohlo, ale mám pocit,že jsem pro to udělala co se dalo
neřvi,bude mít klidný kotata
Aspoň, že tak . Ani bych se nedivila kdyby to měla s naším kastrovaným kocourem Lolkem
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:03
- Nahlásit
davidkova renata
jdu grilovat.
tchořík napřed měl asi 2 hodně rizumný příspěfky,ale paxe,nevim proč,vodchyloval stále od tématu
asi to chtěl rozumně zazdít a uzavřít, do vlastních řad se střílí blbě.
Happina má velmi pěknou funkční ovladatelnost na posunky, opakovaně jsem jí viděla a chválila, akorát na sport to není a nikdy nebude, ale funkčně to je moc pěkný.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:05
- Nahlásit
davidkova renata
když Essi je takovej věčnej řešič, furt něco řeší a mustruje, a vyjadřuje se u psů k věcem, co jim rozumí jak fyzice plazmatu,
to mi na ní séře, jinak je suprová baba, to jako jo.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2009 19:06
- Nahlásit
Biluška
koťata??????? klidný, bez hormonů, to bude vončo.
|