Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2475 . 2476 . 2477 . 2478 . 2479 . 2480 . 2481 . 2482 . 2483 . 2484 . 2485 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Smecka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:58
- Nahlásit

tak pro dámy zvědavé na čévéčkovské konstituční typy.
Použiju hlavně své psy, abych si nemusela půjčovat cizí fotky.

Typ suchý je ten, co jsem už vlkádala. Většinou jde o psy původem ze Slovenska, tam se tyto typy vyskytují nejčastěji. Málokdy je u nic vidět těžké zvíře, to je spíš zase česká specialita.Ale nic, všechno má své.

A [/b]

Kačka - [b]typ pevný až suchý
. Poloslovena po otci. Na fotce ještě není hotová, je to roční zvíře.

Mio - typ pevný. Exteriér spíš přebila konstitučně pevná matka (Tajga). také u něj není všem dnům konec. Zvířata dozrávají a o hotovém psu jde mluvit až tak kolem 3. roku.

Agar - težký typ. Čech z obou stran.

Hrubý typ si půjčím.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:59 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit

Gerda
Furt to řikám, že lidi s černejma psama sou nejmoudřejší! Až přijde AlenaD, zimu nám jistě potrvdí taky.

No baže. Tohle je vážení hnus na entou a né zima a dyš na to příde tak žádná obleva bejt ani nemusí, kdyby hesky mrzlo tak by sních pomalu vymrzal a bylo by ho míň a míň. Tenhleten sajrat a chlupatý psi v bytě nejdou dohromady ačkoliv zrovna na mém bytě nejni co zkazit, obývák je v troskách omlácená omítka až na šutr a do toho se tady válejí psi, prostě idylka.

Co se biblí tejká mám dvě, ale jinak si myslím že i věřící člověk s biblema může bejt pěkná svině.

Smecka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 16:01
- Nahlásit

Jemný konstituční typ v čisté podobě jsem ještě neviděla. Spíš jsou to takoví slabší psi suchého typu.

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 16:01
- Nahlásit

jedu dom, zatím fšicí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 16:03
- Nahlásit

Smecka
Sem to řikala hned, že agar je nejhezčí! A von se hodí i do toho hezkýho těžkýho typu .

Smecka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 16:06
- Nahlásit

Gerda
Agar je kříženej s ledním medvědem Slova pana Hartla.

Tinta76
# Zasláno: 21 Led 2009 16:08
- Nahlásit

Smecka
jejda, díky moc ... mě se moc líběj Reolupí áčka
a co třeba taková Felon?

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 16:10
- Nahlásit

Alexa
PetraK
Sali

Obleva byla,přišla kapku rychlejc,než mi to myslí ,páč jinak bych tam vylezla a stihla to odházet včas,než začlo scát.Místo toho jsem labůšovala o weekendu bez gaučáka a nutně musel přijít trest za mou chvilku pohodlí! Ale stejně jsem děsně nasr*ná!!!!!!!!!!!!!!

Tinta76
# Zasláno: 21 Led 2009 16:14
- Nahlásit

isdpch
vybli bibli? .-)))))

Tinta76
# Zasláno: 21 Led 2009 16:19
- Nahlásit

isdpch
závidim sklepáky oblibuju, bohužel jsem neměla to štěstí je vidět živě, ještě že existuje tytrupka

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 16:26
- Nahlásit

Všichni, kdo nesnáší tohle počasí. Já taky!!!
Lítala jsem celej den po Praze jak debil a hledala jedno místo v Holešovicích. Nejdřív jsem si spletla směr a šla na úplně opačnou stranu. To ještě nepadal z nebe ten humus. Něj aký hodný pán mi poradil cestu. Překvapivě jsem to i našla, sešla tou ulicí dooooolů kolem letenských sadů a dole zjistila, že jsem našla jenom sudá čísla domů (potřebovala jsem liché). To už mžilo. Zastavila jsem dalšího pána, který mi ochotně vysvětlil cestu, vylezla jsem opět nahooooooru kolem letenských sadů a zjistila, že jsem tu pitomou budovu cestou dooooolů minula cca o 20 metrů. Ten hnus co padal z nebe jsem měla úplně všude, protože jsem na sobě měla jenom pončo. Na autobus domů jsem čekala hodinu.
Zimu mám ráda, sníh bych nechala, zrušila bych Vánoce.

Tinta76
# Zasláno: 21 Led 2009 16:36
- Nahlásit

isdpch
viděl jsem všechna jejich představení
naživo? no tyvoe!

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 16:53
- Nahlásit

Neessi
Ale stejně jsem děsně nasr*ná!!!!!!!!!!!!!!

nemusel, nemusel nebejt zákeřnejch Táboritů

AlenaD

sem ráda, že je tu další ze zimních řad.

kachna_
Zimu mám ráda, sníh bych nechala, zrušila bych Vánoce
ta první část věty dobrý, tu druhou ešče promysli

Tinta76
# Zasláno: 21 Led 2009 17:02
- Nahlásit

isdpch
no tak to pak jo, to jsem se teda chtěla hodně divit

tudíž 2x do roka na Sklepáky, to zas není tak složitý.
heh, no jak pro koho, že

btw. když mám blbou náladu, bezpečně mi ji spraví Mamko Tatič

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 17:13
- Nahlásit

Tinta76
Mám moooc ráda scénku, kdy Hanák bilancuje svůj život při svých narozeninách, když dělá zaměstnance statistickýho úřadu ))

Smečka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 17:31 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit

Tinta76
A Reolup, byl jeden z nějpovedenějších vrhů, exteriérově, povahově i dkk. Ti psi byli hodně používaní v chovu. Dnes jde krevně o nejsilněji zastoupenou skupinu v populaci. V současné době žije jen Ali. I moje Tajga je krevně Reolupák (děd je Agar Reolup, snad vůbec nejhezčí čsv samec, co jsem kdy viděla). B Reolup se vůbec nepovedl. Přitom opakované spojení.
Felon je průměrná fena, má své mouchy Znám jí celkem dobře.
Ale nechci se tu hanlivě vyjadřovat ke psům kteří nejsou moji, někdo by se mohl i naštvat. Když tak raději emailem.

Tinta76
# Zasláno: 21 Led 2009 17:31
- Nahlásit

Gerda
asi neznám ale na druhou stranu můžu bejt ráda, že mám ještě co vobjevovat nějakej vodkaz by nebyl?

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 17:37
- Nahlásit

kokoška
Nerozumím ti, to co píšeš je pravda, ale jak to souvisí s vírou. Uniká mi ta souvislost.
právě, že i ta víra se dá udělat tímhle způsobem, takže to nepůsobí násilně, nedochází pak k tomu 20x a 10x a následnému zlobení

Tinta76
# Zasláno: 21 Led 2009 17:38
- Nahlásit

Smečka
ad Reolup, vím vím, vysledovala jsem to všecko z databáze Agara jsem ještě stihla zahlídnout loni v květnu v Litoměřicích

ad Felon, tak mi písni klidně mejla, určo ho mám pod členem

Jinak mám pocit, že teď čsv chová kde kdo, bojim bojim, že to bude mít dost špatnej vliv na plemeno ...

Benda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 17:45
- Nahlásit

dobrej večer

Smečka
čau paní suchá těžká pevná hrubá smečko ještě děláš v suchdole ?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 18:04
- Nahlásit

Tinta76
http://www.nastojaka.cz/ a vybereš si, co chceš vidět
na youtube sou výborný tyhle scénky:
http://www.youtube.com/watch?v=6VP0X76VEkA
http://www.youtube.com/watch?v=bysbvXp6e9s
http://www.youtube.com/watch?v=TCfk_1um5Qg&feature =related

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 18:05
- Nahlásit

Se omlouvám, ale na mailík jsem odpovídala až teprve teď... to co jste sháněli, tak je napsáno v mejlu, mám to uložený na ploše, čistě pro jistotu

mac1
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 18:08
- Nahlásit

isdpch
bezdomoveckym hovně u cvičáku v Hostivaři musíte se vyhýbat okolí lesscampů, jsou tam minimálně 2 plně obsazené

mac1
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 18:16
- Nahlásit

Sali
Meruna se jim po době přiměřené pro nahromadění liquefikovaného odpadu pod tu kadiboudu podhrabala,
tam zanořená do tunelu až po ocas lemtala co to šlo, a Arkoun dobrman, co se tam nevešel, jí pak ojídal, když se vynořila
..PetraK dnes nevečeří .....

mac1
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 18:23
- Nahlásit

Sali
Víra je dobrá věc jde o to, jaká víra, víra v co

mac1
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 18:25
- Nahlásit

Sali
mě třeba představa balení svačiny do listů z Bible urazila se přiznám, že jsem se při čtení téhož rozesmála .....a červenám se tedy , ale proč by mě to probůh mělo urazit

Smečka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 18:30
- Nahlásit

Bendačau paní suchá těžká pevná hrubá smečko
Když si lid osvětu žádá, nic nenaděláš.
ještě děláš v suchdole
Jo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 18:43
- Nahlásit

Tak na to, že mi za 6 minut začíná cvičení, sem eště furt v práci. Masakr jak blázen. Eště že mám zítra a v pátek dovolenou. Zítra nám přijde pan truhlík brát míru na skříně, co vymyslí Pardálka, v pátek příde pán revidovat plyn. Se smál, že sem ho eště nepustila, bo nevěřil, že sem smolnej čék a že bez revize by mi určo plyn bouch. A to by se asi sousedi, co by to přežili, zlobili. Dnes sem se přistihla, že se slovenskými kolegy mluvim slovensky a že v tý slovenštině hledám výrazy, kolikrát se zaseknu a nenapadne mě pokračovat česky. Naši slovenští kolegové, když mluví česky, mluví jak Soňa Polonyjová, která mluví česky hrozně. Od nich sme se naučili hojně používat výraz Ty kokot! na všechno, co má být hotové dřív než zítra. Na to, jak tu všichni hlásej přetížení, sem tu neuvěřitelně sama, přesto nehlásim přetížení. Sou to mizerové! O čem si dnes budeme povídat při večírku?

Benda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 18:46
- Nahlásit

Smečka

Když si lid osvětu žádá
tu zakládáš klub čsv

Jsem tam byl to je hroznej komplex budov, kamarád se tam stará o automaty delikomat, jezdí tam dvakrát denně jak tam žerete a chlastáte

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 18:51
- Nahlásit

Benda
tu zakládáš klub čsv
No jo, ale ne vobyčejný čsv. To budou čévéčka na mondyjorynk ku spolupráci s pudlama! Prosimtě to už je nová dimenze chovu čsv.

<< 1 ... 2475 . 2476 . 2477 . 2478 . 2479 . 2480 . 2481 . 2482 . 2483 . 2484 . 2485 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání