Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2475 . 2476 . 2477 . 2478 . 2479 . 2480 . 2481 . 2482 . 2483 . 2484 . 2485 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kokoška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:51
- Nahlásit

monika
hele to zjistím
držím palec, bábu nad tím dotazem asi omejou (svěcenou vodou)
Že se nestydí, takhle dětem vymývat mozky!!!! Nakonec budou mít místo matiky katechizmus.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:52
- Nahlásit

Biluška
rozmnožování motýlků nikdy nepochopí

proč ne? By nemoch Mášenek něgde pro názornost sehnat pás cudnosti, co by vám pak nasadil?

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:54
- Nahlásit

kokoška
Že se nestydí, takhle dětem vymývat mozky!!!! Nakonec budou mít místo matiky katechizmus.
ani jeden extrém není správný, mě třeba představa balení svačiny do listů z Bible urazila ještě víc, než představa, že nemít Bibli, nebyla bych dobrý člověk....
Nemám ráda žádné extrémy. Víra je dobrá věc, ale extrémní polarisace názorů jí hodně uškodila.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:54
- Nahlásit

PetraK
No Mášenek by možná aj moch, ale nevím jestli bych s tím souhlasila . Nemám ráda gdyž mě spodní prádlo škrtí

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:56
- Nahlásit

monika
Babi tam něco horlivě vysvětlovala, jak je ta mládež rychle v posteli a můj děda prohlásil "At si to užijou, tys mi dala naposledy ve čtyřiceti"
Můj chlap to dlouho nemohl vydýchat, že je děla tak dlouho bez sexu a od babi neutekl, když je to taková satorie.

Biluška
Hádej co si tam zaškrtlo moje dítě? Béčko Musím říct, že se mě to poměrně dotklo
jednou jsem vyslechla ( nechtěně) hovor malých holčiček.... mluvily o tom, že by se chtěly líbat s nějakým klukem ( jméno nevím, nebylo podstatný) a ta jedna povídá: "Máma se taky s tátou líbá, je u toho nahá a táta děsně funí". Čímž okouzlila tu druhou a tak jí vysvětlovaal, že tohle byl sex, co si o něm povídaly s Jarunou. Načež hovor ukončila slovy.... tak starý a ještě sexujou ..... pointa je v tom, že matku jedné z holčiček znám a je o 12 let mladší než já

monika
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:57
- Nahlásit

Alexa
a to nemyslíš vážně že si kvůli úče půjdeš koupit bibli?
nepudu, zásadně nedělám to, co mi někdo striktně nařizuje a nekupuju co mi někdo vnucuje

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:58
- Nahlásit

kokoška
vymývat mozky nemusí, ale ten katechizmus by alespoň v malé míře potřebovala většina jak prase drbání

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:58
- Nahlásit

Biluška
Nemám ráda gdyž mě spodní prádlo škrtí

a tak to asi nebude na dlouho, ne? jen do doby než vyprdneš larvu. jak to může dlouho trvat?

kokoška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:01
- Nahlásit

Sali
ani jeden extrém není správný
100% souhlasím, mě ale kdo nemá doma bibli není dobrý člověk strašně zvedlo ze židle .
Nemá cenu rozebírat náboženská témata, je to příliš citlivé a asi nikdo se o tom nedokáže bavit bez emocí a s tolerancí k jinému názoru.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:02
- Nahlásit

monika
nepudu, zásadně nedělám to, co mi někdo striktně nařizuje a nekupuju co mi někdo vnucuje
můžeš si jí půjčit v knihovně
Ale vážně... holka má k přijímačkám na vejšku přečíst bibli ( minimálně tu dětskou, ale vzhledem k otázkám jí stopro stačit nebude), nevidím v tom vůbec nic špatnýho a nedělila bych díky tomu lidi na dobrý nebo špatný. Každý ať si čte, co uzná za vhodný.... ovšem základní povědomí o tomto tématu by měli mít všichni.... byť jen z tý dětský obrázkový knížky

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:06
- Nahlásit

Gerdo mám ti od března vyřidit, že to jméno neví a už to napsala ispidichovi a že mu to řekne zejtra.

kokoška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:07
- Nahlásit

brut
katechizmus by alespoň v malé míře potřebovala většina jak prase drbání
Si nejsem jistá, dají si 20x Zdrávas a 10x Otčenáš a budou jak lilium připraveni k dalším nepravostem.

To, co člověka nutí se chovat slušně a ohleduplně je podle mě svědomí, zodpovědnost a empatie, nikoli víra v cokoli.
Víra a být dobrým člověkem jsou podle mě 2 zcela rozdílné věci, proto jsem tak vylítla.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:08
- Nahlásit

kokoška
vidim to podobně

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:12
- Nahlásit

Nemá cenu rozebírat náboženská témata, je to příliš citlivé a asi nikdo se o tom nedokáže bavit bez emocí a s tolerancí k jinému názoru.
kokoška
asi tak nějak, hlavně lidi by na obou stranách měli mít v sobě dost pokory na to, aby respektovali hodnotový a filosofický systém strany druhé, a nesnažili se hledat, kdo je díky tomu výš a kdo níž. Bohužel celá historie lidstva je prodchnutá vzájemným poměřování kvalit hodnotových systémů a rankováním lidí na základě těchto téměř vždy tendenčních závěrů. Jako vždy akce budí protiakci.....

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:15
- Nahlásit

kokoška
Si nejsem jistá, dají si 20x Zdrávas a 10x Otčenáš a budou jak lilium připraveni k dalším nepravostem
takhle jsem to nemyslela.... nikdy není 20x a 10x ... ale učit je trochu pokory by neuškodilo

co člověka nutí se chovat slušně a ohleduplně je podle mě svědomí, zodpovědnost a empatie, nikoli víra v cokoli.
to jo, ale u malýho dítěte?

Víra a být dobrým člověkem jsou podle mě 2 zcela rozdílné věci, proto jsem tak vylítla
jenže ty mluvíš o velkých a já o těch malých, kdy se jim dá spousta věcí ukázat, vysvětlit atd. zajímavým, veselým a pro ně přijatelným způsobem, kdy se ještě dají formovat v opravdu dobrého člověka

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:18
- Nahlásit

Čus žumpaři esli ste řešili něco poctatnýho,tak udělejte něgdo vejcuc,esli jenom to,kolik má gdo Biblí doma,tak my máme Biblí minimálně 6 + jednu dětskou.Jinak moje trable od pondělí pokračují,vrata stále nemají přivařený pant,včera se pod tíhou mokrého sněhu zřítil sklad na seno,zároveň zbořil i plot u koní.Na nikoho z nás to nespadlo(doufám,že až se to bude na jaře rozebírat,že tam pod tím nenajdu nějakého bezdomofce ),takže jdu propočítat ,jestli budu mít prachy na stavbu nového skladu,bo v červnu navezou 100 metráků sena a musím to někam dát.Zatím jsem udělala provizorní ohradu,ruce mám samou třísku.

kokoška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:23
- Nahlásit

brut
jenže ty mluvíš o velkých a já o těch malých, kdy se jim dá spousta věcí ukázat, vysvětlit atd. zajímavým, veselým a pro ně přijatelným způsobem, kdy se ještě dají formovat v opravdu dobrého člověka

Nerozumím ti, to co píšeš je pravda, ale jak to souvisí s vírou. Uniká mi ta souvislost.

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:23
- Nahlásit

Neessi
včera se pod tíhou mokrého sněhu zřítil sklad na seno,zároveň zbořil i plot u koní
to vás paní lituju, ale podejte reklamaci u PetryK, ta porád nechce zrušit zimu a ten bílej sajrat kterej dělá akorát bláto a ještě vám ničí nemovitosti

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:27
- Nahlásit

ty vole, vy máte dneska témata. čék buť bleje nebo nemá co říct, páč je stále mlát...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:28
- Nahlásit

Neessi
nějakého bezdomofce

zas ale- byste nemusela hned tak vobjednávat maso pro psy
Zatím jsem udělala provizorní ohradu,ruce mám samou třísku.

můžu pučit Brtnika, umí třísky dobře lovit.

Krom Bible - Davídkojc táboriti chtěj zrušit zimu . Doufám pani, že podpoříte naše zimní řady?? Jo a Nána je lymfatickej tálinckej mastif, jak sme vobjevili. A Sali popisovala svý hovňácký zážitky, pak se celá žumpa poblila. mac a její játra mě připravily vo voběd.To je asi tak šecko podstatný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:30
- Nahlásit

Alexa
ta porád nechce zrušit zimu a ten bílej sajrat kterej dělá akorát bláto a ještě vám ničí nemovitosti

Neházejte to tetkon na mě!! Neessi jasně psala vo mokrym sněhu :včera se pod tíhou mokrého sněhu zřítil sklad takže to de za váma, páč todle je opět práce vámi vyvolávané oblevy
Neessi - požaduj náhradu u Davídkojc táboritů, voni za to můžou. Kdyby bylo po našem, je sníh lehký a nadýchaný, žádná těžká mokrota, takže by to nemohlo spadnout!!

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:30
- Nahlásit

Neessi
myslím, že Petra už to vystihla.

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:33
- Nahlásit

páč todle je opět práce vámi vyvolávané oblevy
ták ták, přesně tak to je, jak do toho sněhu nachcalo, víte vy vůbec, KOLIK vody vstřebá sních, než začne tát???
žádná obleva bejt neměla, mělo furt klidně mrznout a sem tam drobně dosněžit, aby bylo čisto, a moh bejt takovej klídeček...
a odtát to mělo samospádem až někdy v dubnu, když už je dlouho vidět a naběhlýá teplo už zvostane.
Xakru.

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:33
- Nahlásit

lidi, du se fstekat na realitku, zítra asi nepřídu, páč mi prdne céfka. poslední funkční. pa pa pa

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:34
- Nahlásit

Sali
ták ták, přesně tak to je, jak do toho sněhu nachcalo, víte vy vůbec, KOLIK vody vstřebá sních, než začne tát???

ááá děkujůůůů děkujůůů!! Svatá pravda to je!

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:35
- Nahlásit

PetraK
Doufám pani, že podpoříte naše zimní řady
to zrovna, když kvůli zimě musí stavět novej seník

opět práce vámi vyvolávané oblevy
už ti to tu jednou vysvětlovala Davídková tak ještě jednou pomalu KDYBY NEBYLA ZIMA A SNÍCH NEBYLA BY ANI CO? NO CO? NO PŘECI OBLEVA takže jsme opět u tebe a tvé zimy

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:36
- Nahlásit

jbat
páč mi prdne céfka

dopadneš jako lymfatickej tálinckej mastif Nána- budeš tahat vocas. Akurát nevim jak to chceš dělat.

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:37
- Nahlásit

PetraK
budeš tahat vocas. Akurát nevim jak to chceš dělat

já vim jak.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:38
- Nahlásit

Sali
žádná obleva bejt neměla, mělo furt klidně mrznout a sem tam drobně dosněžit, aby bylo čisto, a moh bejt takovej klídeček...
a odtát to mělo samospádem až někdy v dubnu, když už je dlouho vidět a naběhlýá teplo už zvostane.
Xakru.

Furt to řikám, že lidi s černejma psama sou nejmoudřejší! Až přijde AlenaD, zimu nám jistě potrvdí taky. Jediná výjimka je esšusová, ale tam zas platí, že oranžoví psi sou strašně běhavý, což je k mrazu a lehkému sněhu taky dobré.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 15:42
- Nahlásit

Alexa
KDYBY - kdybýýý - víte jak je to s tím kafem a jeho slazením ne?

takže jsme opět u tebe

taji nikdo neni, sem tu sama.

Gerda
Jediná výjimka je esšusová,

můžu si to vytisknout? já bych to doma vokázala, aby mi věřili, že sem nejmoudřejší!

<< 1 ... 2475 . 2476 . 2477 . 2478 . 2479 . 2480 . 2481 . 2482 . 2483 . 2484 . 2485 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání