Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2475 . 2476 . 2477 . 2478 . 2479 . 2480 . 2481 . 2482 . 2483 . 2484 . 2485 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 08:48
- Nahlásit

gabi
Takže to je čsv? To by člověk neřekl, co se někdy vyloupne. A je to takhle standardní?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 08:49
- Nahlásit

Brejtro ve spolek - zakládám klup nevyspalejch, přifaří se někdo?

kachna_
. Aby nedošlo k mýlce tak makovou

hamoune!Potřebovala doplnit jenom vápník a tys jí f tom zabránila

Jinak pro velký úspěch budu mít dobrmana ještě v pondělí a úterý,

otvíráte psí hotýlek?

Mucholabka
má kampylobaktera

co toje? poklad ňákej?

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 08:49
- Nahlásit

Mucholabka
Mají mít klopené ucho. Kdysi jsem měla jednoho na gulaku a měl uši zalepené náplastí, aby mu spadly dolů
Křivý nohy nevim, asi záleží na tom jak moc jsou pokřivené

gabi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 08:51 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

Mucholabka
je to "vraj" kríženec matka kríženec NO a otec čsv. Odchovala som len šteňatá, rodičia neznámi. Takže neviem.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 08:56 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

A takové uši může mít?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 08:58
- Nahlásit

Mucholabka

jééééééé to je ušoplesk bez noch!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 09:00
- Nahlásit

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 09:06
- Nahlásit

muchoš

křivý nohy neva, někěrý je maj do vlnofky...
uši takhle stojatý asi spíš nee...

Tinta76
# Zasláno: 21 Led 2009 09:09
- Nahlásit

Mucholabka
ve standardu maj klopený uši

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 09:13 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

jbatTinta76
Stejně se mi ti psi nelíbí, s křivýma nohama bych nechtěla
Myslím konkrétní jedince, ne plemeno.

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 09:23
- Nahlásit

jbat
taky s bišonama to tak mám, tenhle týden to myslím bylo co jsem jednoho musela umravnit botou, debila, protože prostě málem porval ňuňu a to teda ne!!!

Tak slečno pozor na moje dva drajvové Bišonky. Jinač, přijedu a tu vaší krti nožku rozneseme v papulce.
Náhodou kdy by, jste viděla, jak mojí jsou úpa hodní a vychytralí oni vědí i co je traverza a nevhodné chováni se u nás trestá. Páč nevychovaný jakýkoliv pes je na posráni a to chodíme i vystavovat.
Tak pozor na nás.
Jinak posíláme žížale bez noh pusinku a pacinku ( kuči- kuči).

Tinta76
# Zasláno: 21 Led 2009 09:23
- Nahlásit

Mucholabka
mě se takvy víc líběj vysokonohý psi, ale podle toho psa nevybírám, náš Rexík má taky křivý přední nohy

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 09:25
- Nahlásit

Tinta76
Oni tam na Oravě asi mají křivé nohy jako folklór páč od nich máme pita s křivýma nohama. A ti už to tak standardníé nemají.

Tinta76
# Zasláno: 21 Led 2009 09:34
- Nahlásit

Mucholabka
na Oravě tyvoe a kde? tam to znám trošku

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 09:36
- Nahlásit

Dobré ráno všichni suší lidé s jemnými kostrami, i vy doma odchovaní, i vy s ušima vy nevyspalí!

Dnes má svátek StaHi - takže pani, šeeeeeecko nejlééééééééééépči a dort si vemte na zahradě pod meruňkou, von to zahradník splet, sem řilala, ať to dá pod hrušku:

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 09:57
- Nahlásit

Darina1
Tak slečno pozor na moje dva drajvové Bišonky

když mi to nechce zežrat šest a půl litru před mejma očima, tak je všechno v pořádku.

Mucholabka
Blbís je má náhodou krásně křivý, tak nějak do bž nebo kň...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 09:59
- Nahlásit

Gerda
No jo ALE GDE JE STAHI, GDEEEEEEEEEEEEE JE STAHIIIIIIIIIIIIIIII????????????

StaHi honem máte tu dort a meruňkovici!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:03
- Nahlásit

čus fšicííí nas*atý z děsnýho počasí...ani čokl se netváří nadšeně

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:05
- Nahlásit

davidkova renata

já sem tak unavená, že uš nemám sílu bejt ani nas*atá. A todle počasí je tady za trest KVŮLI FŠEM CO SI FURT STĚŽOVALI NA SNÍCH A MRÁS! Když byl sních a mrás, bylo hezky, teď je hnusně. Nebudu dotyčný menovat, ať se udaj sami, že jo paní Davídkojc!

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:06
- Nahlásit

MÁTE NĚKDO ČÍSLO NA STAHIJOUC? Abyste zjistil, co s ní je?? Sem nerfózní dyš tu není její hounocůc.

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:06
- Nahlásit

davidkova renata
tady svítí sluníčko....

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:09 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

PetraK
A todle počasí je tady za trest KVŮLI FŠEM CO SI FURT STĚŽOVALI NA SNÍCH A MRÁS! Když byl sních a mrás, bylo hezky, teď je hnusně.
no jak se to veme já radší hnusně než mráz a náledí a sračky na silnici, rozumíš, todle už je předzvěst JARA že brzo přijde a bude hásky teplo a svítíčko slunit a kytičky růst a hlavně bude dlouho vidět a taky můžu na stopičky a to v mraze nende

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:10
- Nahlásit

Jo, zavolejte něgdo Stahijový, ať sem pošle hounocůc, páč to co ste sem včera nakydaly se prostě nedá přečíst

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:13
- Nahlásit

PetraK
todle počasí je tady za trest KVŮLI FŠEM CO SI FURT STĚŽOVALI NA SNÍCH A MRÁS! Když byl sních a mrás, bylo hezky
vy ste asi trochen pošahaná,že jo? musíte myslet třídně! ...copak z těch bílejch sraček asi časem bude?! no ty černý sračky co sou ted! Tagže byby nebyl debilní sních nemohly by bejt logiycky tydle sračky

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:14
- Nahlásit

Alexa
rozumíš, todle už je předzvěst JARA že brzo přijde a bude hásky teplo a vítíčko slunit

TODLE NENI PŘEDZVĚST JARA. Ste naprosto naivní pani. Todle je předzvěst toho, že tagle hnusně bude ešče koncem březnááá nejsem pesimista, nikolif, jsem realista. ESLI OKAMDITĚ nenapadne sních, tak sem vyřízená- já tendle marast nesnášim. Když je sních a mrás je všude čisto, klid, ticho ALE HLAVNĚ ŽÁDNÝ BLÁTO A SRÁGORY PADAJÍCÍ ZEZHORÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
áchichouvej ejch ejch.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:16
- Nahlásit

davidkova renata
vy ste asi trochen pošahaná,že jo?

vy sama ste pošahaná a na třídu si myslete sama. Tydle sračky by byli i bez sněchu,tydle srajdy tu sou každou tuhle globálněvoteplenou zimu, kdy padne jedna vločka na celou Evropu.

Tinta76
# Zasláno: 21 Led 2009 10:18
- Nahlásit

Bláto? jaký bláto, tady zmrzlo, to co předevčírem roztálo, se vůbec se v tom příšernym terénu nedá chodit a kdyš čék konečně našlápne pevnou zemi pod nohama, tak mu ty nohy ujedou, páč je na ní pěticentimetrová vrstva ledu ale furt lepčí než to bláto, to jako fakt že jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:19
- Nahlásit

Tinta76
Bláto? jaký bláto, tady zmrzlo, to co předevčírem roztálo, se vůbec se v tom příšernym terénu nedá chodit a kdyš čék konečně našlápne pevnou zemi pod nohama,

za todle můžou táboriti vod Davídkojc, kdyby furt nevolali po voblevě, mohlo to bejt v cajku. Ledovka je blbá. Jenže jim to nedocvakává.

ale furt lepčí než to bláto, to jako fakt že jo
konečně něgdo normální!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:20
- Nahlásit

TAdy je bahno naprosto fšude Přede dveřma máme megakaluž a Arman se v ní rochní jako prase Zahrada je komplet rozrytá od těch hnusných divočáků, vypadá to tady jako na tankodromu

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:21
- Nahlásit

tady je to tak, že na ledovce se udělaly vostrý hrany, všechny psi maj pořezaný polštářky, a Kiruna ráno hodila děsivou tlamu a o obrubník, o který zastavovala, si rozsekla kůži a podkoží na zápěstí přední nohy tak v 3 cm dýlce...

<< 1 ... 2475 . 2476 . 2477 . 2478 . 2479 . 2480 . 2481 . 2482 . 2483 . 2484 . 2485 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání