Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2475 . 2476 . 2477 . 2478 . 2479 . 2480 . 2481 . 2482 . 2483 . 2484 . 2485 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 21 Led 2009 10:21
- Nahlásit

PetraK
Ledovka je blbá. Jenže jim to nedocvakává.
no jsem na jednu stranu docela ráda, že nám zdechlo auto, páč když jsem dneska ráno viděla tu vrstvu ledu, co se na něm usídlila

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:22
- Nahlásit

PetraK
Když je sních a mrás je všude čisto, klid, ticho
a dej furt pokoj s bílým sajrajtem, vlez si do mrazáku dyš ti chybí
je dlouho vidět hele v pjet je ještě vidět a ráno v sedm už skoro taky a bude už jenom lepčí

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:23
- Nahlásit

Biluška
TAdy je bahno naprosto fšude

reklamace prosím za Davídkojc

Sali
tady je to tak, že na ledovce se udělaly vostrý hrany,

taktéž bych si vás dovolila nasměrovat na majitelku fóry

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:26
- Nahlásit

Alexa
vlez si do mrazáku dyš ti chybí

: D
je dlouho vidět hele v pjet je ještě vidět a ráno v sedm už skoro taky

to by ale bylo i tak víme? Ba naopak se sněchem je mnohem dýl vidět. V sobotu jsem cárala v polích až do půl šestý, právě díky tomu, že byl sních.,

bude už jenom lepčí

to zná, to tady taky furt řikaj a ešče jim to nevyšlo

Tinta76
no jsem na jednu stranu docela ráda, že nám zdechlo auto,

a huž se ví, čím to bylo?

Sali
jak rychle čtu - nevšimla jsem si, že to pořezání je až takový-bude to v poho?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:30
- Nahlásit

Dotaz pro místně příliušné MUDr. a ostatní myslitele, když panička onemocní a má kampylobaktera, a její přítel taky, sváděli byste průjem psa na to, že měl jogurt?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:30
- Nahlásit

PetraK
Tydle sračky by byli i bez sněchu
ne tady,páč dyby nebyla ta vaše velebená sračka ,předtim zvaná sních,dalo by se třá chodit normálně po voboře nebo případně i jinde a nebyla by asi ta ledofka(z čeho jako dyby nebyly bílý sračky ) a psííí vot sali by si nerozbili hupky a neměli pořezaný polštáře atd...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:35
- Nahlásit

davidkova renata
z čeho jako dyby nebyly bílý sračky

z deště, z tý srajdy zezhora co si řiká kříženec mezi mhou, smogem a deštěm a z toho bláta, který by bylo tak jako tak z tohodle počasí rozhňahňaný, ale dyby byla normální zíma a vy nevyvolávala voblevu, byl by ten sních, a tetkon byste ešče nějakou dobu chodila háskou zasněženou krajinou, domů vodila naprosto čistýho čokla a pak by přišlo jaro - kdy je stejně nějakou dobu furt jen déšť, takže by to nebylo nic nenormálního. Místo toho je tady teď TODLE!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:38
- Nahlásit

Nehádejte se nebo Sali přehlídne můj dotaz.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:39
- Nahlásit

PetraK
deště, z tý srajdy zezhora co si řiká kříženec mezi mhou, smogem a deštěm a z toho bláta

nesouhlasim,z toho ledofku neuděláte,stejně jako z houna neupletete bič,sem zvjedavá kam ted pudu kuli vašemu úúúžasnýmu rosteklýmu sněhu asi tak venčit! Bláto mě sere taky a proto navrhuju globálně a s konečnou platností zrušit zimu a podobně úchylný vobdobí a nastolit pouze jaro a léto Gdo chce zimu,at se nacpe do mražáku .alexa mu to vysvětlí dyby byl jako trochen na hlavičku a nechápal..

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:39
- Nahlásit

Mucholabka

a tak ho pak ešče jednou zkopíruješ, no!
Přece musí nýst zodpovědnost, za svý činy! No ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:40
- Nahlásit

Mucholabka
nebo Sali přehlídne můj dotaz.
tak ho napiš tlustě! a jak to bylo včera? Bylo úterý a to prej hodně utíkaj psi?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:41
- Nahlásit

davidkova renata
navrhuju globálně a s konečnou platností zrušit zimu a podobně úchylný vobdobí a nastolit pouze jaro a léto

tak se vodštěhujte na ty sejšely! Páč- dyš zrušíte zimu, bude Vobora PLNÁ, PLNÁ těch hnusnejch pabouků co vás koušou do zadku! Hee! a to asi nechcete, že ne? A plná klíšťáků, klóšů a jinech hnusů.

SAKRA GDE JE GERDA?? Sem ve voslabení, potřebuju POSILÝÝÝÝÝ!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:45
- Nahlásit

PetraK
tak se vodštěhujte na ty sejšely
tak mi pošli prachy nebo se votstěhuj ty k eskymákům
bude Vobora PLNÁ, PLNÁ těch hnusnejch pabouků co vás koušou do zadku! Hee! a to asi nechcete, že ne? A plná klíšťáků, klóšů a jinech hnusů.
tak vono je jedno na co zdechnu,esi na pabouka nebo na zimní vobdobí kerý nesnášim tak,že to ani nelze vypsat

du ...nepište a počkejte s hátkama na mě!

Tinta76
# Zasláno: 21 Led 2009 10:46
- Nahlásit

PetraK
a huž se ví, čím to bylo?
neví a bohužel ani nevim, kdy se to vědět bude

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:47
- Nahlásit

davidkova renataa jak to bylo včera? Bylo úterý a to prej hodně utíkaj psi?
Včera mi neutekl nikdo, ale byli hrozně hodní a osmikilová Agnieszka nosila 650 g činku Bucka nenosila nic, páč ta z činky blije.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:49
- Nahlásit

Mucholabka
Včera mi neutekl nikdo
ale to sem nemyslela,sem myslela tu malinu..vedle jako

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:54
- Nahlásit

davidkova renata
jo tak. Akce se asi bude muset odvolat, páč pes má boudu, běhal po venku a tak. Vybavili ho. Asi si to budu muset ohlídat takhle, páč teď už bych asi neustála svoji pravdu, kdyby mě někdo z něčeho nařknul, teď má v rámci možností všechno.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:55
- Nahlásit

Děcka, dneska mě Maryje strašně naštvala - sežrala hovno. Přes košík! Víte, jak takový košík pak vypadá?!!!!!!!!! Takže sem ho o ten sních umyla, psa nechala bez koše, ale nekomprosmisně chodit přede mnou a velká běda, jak k něčemu se zlym úmyslem čuch. 2x sem se do ní tim košikem trefila, což považuju za hodecké umění, Mařena sledovala výhradně mě a nic nežrala. Vůbec nechápala, proč jako má jít přede mnou a chodila si mě usmiřovat. Takže sem se jí nefšímala a jen po očku sledovala, kdy přijde příležitost mrštit ne už košíkem, ale flexinou. Příležitost už nepřišla. Ste měli vidět tu poslušnost, dyš sem byla fakticky naštvaná! Fčera sem udělala výživový pokus - dostala jen půl dáfky granclí, co má mít (jako jí by neškodil ani půst - mě taky ne, ale dělat to nechci, sama vim, jak je to hnusný, dyš máte velkej hlat) a večer sme celou procházku jen cvičili, aby mohla tu druhou půlku dáfky nahradit odměnama. Cvičila kráááááááááááásně! A byla strašně unavená

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:57
- Nahlásit

Dobré - teda spíš hnusné, uplakané ( teď teda padaj nějaký bílý drobný hrůzy) ráno ... u nás nebyla ledofka, ale je všude bahna po kotníky a oslizlo. Chci sníh nebo teplo!!

mac1
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 10:59
- Nahlásit

PetraK
A todle počasí je tady za trest KVŮLI FŠEM CO SI FURT STĚŽOVALI NA SNÍCH A MRÁS! no počkej, my jsme chtěly slunce a vedro !!! A to kdyby bylo, tak nejsou žádné sračky a nemusím pořád sprchovat čokly a mýt koupelnu a kuchyň a luxovat furt kolem dokola

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:01
- Nahlásit

PetraK
z deště, z tý srajdy zezhora co si řiká kříženec mezi mhou, smogem a deštěm a z toho bláta, který by bylo tak jako tak z tohodlepočasí rozhňahňaný, ale dyby byla normální zíma a vy nevyvolávala voblevu,
prdlačky, kdyby nebyl mrás měla by se ta voda kam fsáknout a žádný bláto ani ledofka by nebyly jasný?
davidkova renata
konečnou platností zrušit zimu a podobně úchylný vobdobí a nastolit pouze jaro a léto
Naprosto souhlasím a hlasuju prooooooo

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:03
- Nahlásit

Alexa
davidkova renata
konečnou platností zrušit zimu a podobně úchylný vobdobí a nastolit pouze jaro a léto
Naprosto souhlasím a hlasuju prooooooo

ženy, ale taky teda babí léto, to nevynechávejte, jinak nemůžu hlasovat, bo babí léto a brzkej podzimek je nejkrásnější, dyš teda ty mrazy nesmíme vodhlasovat, jo?

mac1
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:05
- Nahlásit

davidkova renata
s konečnou platností zrušit zimu a podobně úchylný vobdobí a nastolit pouze jaro a léto jsem jednoznačně pro a protože jsem lev, tak mám 125 hlasů !!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:12
- Nahlásit

Gerda
le taky teda babí léto, to nevynechávejte
babí léto patří ještě k létu a brzkej podzim než začnou ty hnusný mlhy taky může být, ale víc ani ťuk

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:14
- Nahlásit

Ale sníh je krásnej .... bych ho nechala, ovšem bez těch následujících sraček

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:15
- Nahlásit

já hlasuju pro podzimeček.
barevný stromy, teplo tak akorát na hezký vyjížďky, všeobecná, všudypřítomná depréze... nádhera!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:16
- Nahlásit

žádná zima se rušit nebude, páč bez zimy by nebyli Vánoce a to teda nelze Ale může se zkrátit, v zásadě by mi stačili dva zimní měsíce - prosinec a leden V krajním případě přistoupím na jeden a půl

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:18
- Nahlásit

Biluška
ádná zima se rušit nebude, páč bez zimy by nebyli Vánoce a to teda nelze Ale může se zkrátit, v zásadě by mi stačili dva zimní měsíce - prosinec a leden V krajním případě přistoupím na jeden a půl
a si upadla asi né? na Vánoce ti stačí maximálně týden od 23. do 30. 12.

Tinta76
# Zasláno: 21 Led 2009 11:19
- Nahlásit

Biluška
žádná zima se rušit nebude, páč bez zimy by nebyli Vánoce a
další dost důležitej důvod proč zrušit zimu! abyste se z těch vánoc nepotento

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:21
- Nahlásit

Alexa
Týden je málo Jeden a půl měsíce a ani o krok dál

Tinta76
Vánoce jsou boží a nikdo se z nich nepotento Nic se rušit nebude, nebo sem postavím na stráž Pumu a budete to mít

<< 1 ... 2475 . 2476 . 2477 . 2478 . 2479 . 2480 . 2481 . 2482 . 2483 . 2484 . 2485 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání