| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Led 2009 12:15
- Nahlásit
Smecka
pani, hezky se to čte, ale chtělo by to nějakej vobráskovej příklad, vite? pro blbečky jako jsem trá já, abych jako věděla, co si pod tim představit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:17
- Nahlásit
Gerda
Proč to žerou?
Lilátko šíleně zbožňuje kravince a kobylince. Jiné bobky téměř vynechává (jenom občas pozře nějakou hnusotu). BAvila jsem se o tom s vetem a on má teorii, že je to pro psa krmeného BARF přirozené. Že si tím, že požírá lejna býložravců nahrazuje rostlinou složku potravy. Otázka je proč Lilie odmítá jinou rostlinou složku potravy Nějakou méně závadnou z mého pohledu Nabízela jsem jí rozličné ovoce, zeleninu, obiloviny a ořechy, vším pohrdla a chodí do kravína na lejna
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:19
- Nahlásit
Gerda
Proč to žerou? Jako že jim to přijde voňavý a zajímavý?
normálka vedlajšie produkty živočíšneho pôvodu s vysokým podielom rastlinnej (už prijateľne spracovanej) potravy.
V podstate súčasť stravy masožravca. Konské, kravské, králíčie atď.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:19
- Nahlásit
Smecka
Super! Díky, tiskám si a uchovám! Nevim, jak se ten kluk jmenuje, má na foře nick Šroub, má psa Bárta, teď k němu má snad i čubici malinovou, to je nádhernej pes, obrovskej, chlupatej, silnej....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:21
- Nahlásit
Tinta76
jak jako já jak u vás?
vy u nás ne! Piňdour u nás píšu přece!
Velikonočky mi nevaděj, nějak na ně peču. Ono ve městě je to tak jako - z mýho subjektivního pohledu - trapný. To jen dokud je člověk malej a nebo má sám děti. Na vesnici je to asi něco jinýho, ale ve městě, kde se lidi moc neznají nevim, no.
Brtnik je rozumnej, neřeže mě. Se asi bojí, či co
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:23
- Nahlásit
Biluška
nooooo, takový silný kalibr bych zatím šetřila
to je pravda, nevíme kdy to budem potřebovat
K Vánocům a Mikulášovcům prostě patří sních, mráz, zima, lyžování, sáňkování, malamut zahrabaný na zahradě a tak
přesně tak! A k Velikonocům ať si zahrabou na zahradě co chcou, třeba manžela, žejo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:24
- Nahlásit
Biluška
gabi
lický se taky počítaj jako normál vedlejší produkt?
|
gabi
Člen |
- Nahlásit
odmítá jinou rostlinou složku potravy Nějakou méně závadnou z mého pohledu
Dokážeme spracovať zeleninu (trávu) nejakým spôsobom, napríklad kvasením, fermentovaním alebo čo, aby výsledok bol čo sa týka živín podobný bobkom bylinožravca?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
Typický představil lymfatického konstitučního typu je : neapolský mastin – pro představu
to bude mít davítková radost
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Led 2009 12:25
- Nahlásit
PetraK
vy u nás ne! Piňdour u nás píšu přece!
no to ste psala, že jsem jak u vás v Piňdouru! tsssss!
Na vesnici je to asi něco jinýho,
nejni je to tady stejně trapný
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:25
- Nahlásit
lický se taky počítaj jako normál vedlejší produkt?
no iste, veď je to ľudská strava len trochu spracovaná. A ktorý pes pohrdne Ľudskou stravou?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:26
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Typický představil lymfatického konstitučního typu je : neapolský mastin – pro představu
to bude mít davítková radost
))))))))))) nána je mastííííííííííííííííííííín z itályjeeeeeeeeeeee! ))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:26
- Nahlásit
gabi
Dokážeme spracovať zeleninu (trávu) nejakým spôsobom, napríklad kvasením
zkusim. Můžu nechat zkvasit na sporáku oblanžírovanou zeleninu, tagle přes léto to bude ruk cuk
Tuhle se mi to podařilo, páč jsem tam tu zeleninu fakt nechala, nicméně jsem to radši vylila, páč jsem si říkala, že bych pak možná doma po příchodu z práce měla překvápko.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:27
- Nahlásit
Biluška
Jo, takové vyblité lejníčko je fakt chuťovka to jsem nezažila, naštěstí mé psy nechávají hovna v klidu ( oni totiž dostanou občas doma i nažrat ), ale vyblitá játra , to byla také voňavka , a přitom to bylo tak půl hodiny po sežrání, naštěstí se jal po sobě to vyblité rychle uklízet, aby mu to nesežral fotřík, tak jsem ho v úklidu nerušila a pak jen vytřela
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:28
- Nahlásit
gabi
no iste
Skoro to znamená, že bych jí za to neměla kárat, ale jen hlídat, aby to nedělala.....vzhledem k tomu, že znám typy, co tam choděj produkovat své bio produkty, radši jí pokárám flexinou po palici, kobylince ať si klidně žere.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:29
- Nahlásit
PetraK
malo by to skôr vyzerať ako siláž alebo rovno hnoj. To by psom chutilo. Alebo kompost. Lenže zase to smrdí. Malo by sa to sušiť a predávať ako granulované rastlinné krmivo pre psy, alebo v tobolkách ako cesnak aby to smrdelo až keď to ide von
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:30
- Nahlásit
Tinta76
no to ste psala, že jsem jak u vás v Piňdouru!
no ale, sem tim myslela, že ste jako voni. Jako Piňdour u nás tady /páč nevim, esli už je to i v jinech Piňdourech po ČR/. tagle sem to myslela
Gerda
nána je mastííííííííííííííííííííín z itályjeeeeeeeeeeee!
tagže nána neni tlustá. Nána je lymfatickej mastin. No tak nevim co bude pro Davídkojc horší? Dneska má blbej den teda, krom toho, že se musí kvůlivá jen a jen sobě a svejm táboritům klouzat celou procházku, ale ešče zjistí, že její pes je pes s krabicí na boty místo hlavy a s pyskama až ke kotnikům až vodněkud vod talijánů.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:30
- Nahlásit
Gerda
hele ale zase můžeš být vklidu, po tom se neotráví
|
Andreany
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:31
- Nahlásit
gabi
Dokážeme spracovať zeleninu (trávu) nejakým spôsobom, napríklad kvasením
jo, já vzádu v zahradě mám horu trávy ze sekačky, když se dostaneš pod pul metra pod povrch té kupy, smrdí to jako wohna a psi se můžou utlouct
smrdí jim z tlam jako by žrali kravince
kdysi jsem měla recept na siláž z kopřif, pro slípky a psi to taky milovali
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:32
- Nahlásit
já velikonoce jako svátek neslavim, ale mam je ráda, je to takový vítání jara a probouzející se přírody a tak a vůbec mi to nepřijde trapný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:32
- Nahlásit
gabi
malo by to skôr vyzerať ako siláž alebo rovno hnoj.
to sem přesně vyrobila todleto!! Sem to neměla vylejvat, mohla sem to prodávat a byla bych bohatá
mac1
ale vyblitá játra , to byla také voňavka
vono nestačí, že mi chce zrušit zimu, vona mi zrušila i voběd!
|
Andreany
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:33
- Nahlásit
gabi
tobolkách ako cesnak
v polsku pry prodávaji v tobolkach něco jako neprané držky nebo něco tak
když to dáváš psoj, prej newohní tak často
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:33
- Nahlásit
takže barfisti hajde sekať trávu
|
Andreany
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:34
- Nahlásit
gabi
a pokřivy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:34
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
copak vítání jara jooo, ale ve městě mě to chození s mašlovačkou přijde divný. Na vesnici ne, ale v Prahé? Na sídlišti? Když se ty lidi ani neznaj?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Led 2009 12:36
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
je to takový vítání jara a probouzející se přírody a tak a vůbec mi to nepřijde trapný
tak jako vítat jaro se dá právě i bez těch trapnejch šaškáren vokolo, to je to co mi vadí, ty pomlázky a tuny vajíček, na kerý stejně nikdo nejni zvědavej, páč chtěj všichni chlast
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:37
- Nahlásit
a tak já si mašlovačku ani nepředstavila spíš kytku do vázy do práce a zaseju si osení dneska je to na vesnici hodně podobný tomu městu, v tomdle směru, u nás v přišimasech choděj kucí, ale místo vajec by radši prachy a ty jejich výroky, hele vole votevřete, mě neberou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:39
- Nahlásit
PetraK
Na vesnici ne, ale v Prahé? Na sídlišti? Když se ty lidi ani neznaj?
na vesnici je to ještě divnější,páč jsou fšichni ožralí jak hovada A sou surový. Celkem nemám nic proti tomu, aby mě něgdo jednou za rok LEHCE švihnul po zadní části těla gdyž to teda musí bejt Ale mám dost proti tomu, aby si na mě nějaké úchylné hovado vybíjelo svoje mindráky a zmlátilo mě tak, že si týden nesednu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:41
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
dneska je to na vesnici hodně podobný tomu městu,
ale místo vajec by radši prachy
Souhlas, u nas obchazej vetsinou cikanata, "kooleda kooleda, ne, štěpáne, coto nesééš , ne, ve žbáně, ne.." vypoustim rtw a je klid.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:44
- Nahlásit
PetraK
vono nestačí, že mi chce zrušit zimu, vona mi zrušila i voběd malá hladovka jednou za čas neškodí , očekávám poděkování
|