Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2475 . 2476 . 2477 . 2478 . 2479 . 2480 . 2481 . 2482 . 2483 . 2484 . 2485 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:13
- Nahlásit

PetraK
pani mazejte se vyjádřit vedle kultrurní velkoreferentka čeká

monika
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:14
- Nahlásit

Sali
to znám, pořád to samý, odrostla jsem na učebnicích pro přírodovědeckou fakultu, reprodukci jsem učebnicově znala už v první třídě, a taky to nikdo neprodejchal...
víš co mě na těchhle kecech zaráží? Je toho plná televize, děcka to vidí všude, není to zakázané, dokonce máme doma nějakou kreslenou pohádku (koupeno volně v trafice,žádný samizdat), kde je to vysvětleno, ale ve škole je to furt tabu a ony z toho dělají drááámu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:14
- Nahlásit

Sali
tam zanořená do tunelu až po ocas lemtala co to šlo, a Arkoun dobrman, co se tam nevešel, jí pak ojídal, když se vynořila....
panebože.... to je vidět že seš patolok,todle bych já neprodejchala ani náhodou ,naštěstí sem nigdy takovýhodle psa neměla,bůh mne asi miluje..

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:17
- Nahlásit

monika
Jsem zvědavá, jestli pocítím nějakou změnu

v peněžence, při dnešních cenách knih, teda rozhodně.

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:19
- Nahlásit

to je vidět že seš patolok,todle bych já neprodejchala ani náhodou
davidkova renata
co jsem měla dělat? akorát jsem řekla ták vážení, na cvičák nejedem, a běžte si pěkně hrát co nejdál ode mne,
kadiboudovej tunel jsem zaházela a zajistila kolem zatíženejma plátama vlnitýho plechu, no a skoro tejden jsem se jim dost vyhejbala, venčila distančně, stejně bydleli v kotci, a pádili si sami po megazahradě celej den, naštěstí byla zima, a do příští soboty nějak vopršeli bo co a dali se vzít do auta..

monika
Člen
- Nahlásit

Alexa
co tam máte za úči?
to bude krajem, o našem kraji se všeobecně ví, že je zaostalý. Co taky s takovým materiálem chceš dělat že? Co se děcko nenaučí doma, to neví.
Mě bylo minulý týden vysvětleno na učnáku, kde má mé prostřední dítě dělat letos závěrečky, že oni tam nejsou od toho aby ty kluky něco naučili. Prej tam ti kluci chodí proto, aby byli v teple a stejně místo v oboru neseženou. Jsem mu řekla,že je debil (před všemi učni ve třídě) a že pokud tady v té třídě on má něco učit, tak at jde raději kopat kanály, že na to by mu aprobace stačila. Byla jsem tam hodinu, byl menší a menší a za týden mi kluk řekl, že mají nového mistra.
Asi fakt nejsem dobrý člověk.

Alexa
Člen
- Nahlásit

Sali
a Meruna se jim po době přiměřené pro nahromadění liquefikovaného odpadu pod tu kadiboudu podhrabala,
tam zanořená do tunelu až po ocas lemtala co to šlo, a Arkoun dobrman, co se tam nevešel, jí pak ojídal, když se vynořila...
.

PetraK
Člen
- Nahlásit

Janiii
pani mazejte se vyjádřit vedlemonika

užduužduužsemtam!

Učitelku poslal do háje se slovy, že jim ještě Eli nevysvětlovala jak to doma děláme my a to může být ráda. Od té doby ale do družiny pro ni nejde

Fákt? No to je bombáá

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:22
- Nahlásit

Alexa
kde si vzala toho blicího smajlíka?

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:24
- Nahlásit

Alexa
oni mě to zopákli eště jednou, to taky byly grády, Meruna v létě zakousla obří kočku, a schovala si jí někam, kde o ní věděla jen ona,
a po patřičné době nutné k saponifikaci kadáveru jí zas vyndala, rozpárala, a používali s Arkounem ten den jako tělové mléko...já pak lítala po zahradě zvící 7000 m a hledala, KDE ty římské lázně, co léčej strázně, maj zamaskovaný....kočka byla v rukavicích sbalená a vyhozená do polenice, a další týden se necvičilo.

monika
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:25
- Nahlásit

PetraK
no můj chlap se s tím moc ne*ere. My jsme oba tak nějak od slova, problémů s tím máme docela dost, ale život je svině. A protože je naše dcera děsná, co neví to nepoví a protože ještě donedávna s náma spala v ložnici, tak bych se nedivila.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:25
- Nahlásit

monika
Hele máte doma bibli?
Naše mladá přišla ze školy, chodí do první třídy a měli jeden den jinou paní učitelku. Chvíli povídala co ve škole a pak se zeptala, jestli máme bibli. Když jsem řekla, že ne, tak mi řekla, že nejsme dobří lidé, páč paní učitelka říkala, že kdo nemá bibli není dobrej člověk. Takže si udělejte úklid a zkoukněte jak na tom jste.

mám a několik ... paní učitelka asi bude buď velmi starého data narození nebo si spletla školu

isdpch
ale Ričin žije, dokonce se vyvoňánkovanej přišel tulit do postele, prase, uřvaný černý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:26
- Nahlásit

Sali
co jsem měla dělat
tak já bych asi začla tim smajlem co semka ted dala alex potom,páč sem sfině mstivá,bych čokla dotáhla do koupelny a to tě upozornuju,že by na to fspomínal eště v dalším životěKdyž jednou jako malá ďobla nána houno,šly z ní bublinky eště za 2 dny ,krapítek sem jí propláchla aji zevnitř a vůbec to nebyl hezkej zážitek
du dřít,nepište!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Smecka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:27
- Nahlásit

pani, hezky se to čte, ale chtělo by to nějakej vobráskovej příklad, vite?Tinta76
Ježiš marja to jsou nároky tohlencto.
Tak jen co budu mít čas něco sem vložim.
Bart od Pavla je pevnej s těžší hlavou. Takovej mezityp pevného a těžkého.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:28
- Nahlásit

Alexa
no prostě zrušíme zimu a JÁ si nechám Vánoce nevím co je na tom k smíchu

co je na tom k smíchu? Dyš nic jinýho, tak že zimu prostě nedáme, tu si zrušit nenecháme. Esli chcete bejt užitečný, tak zrušte hnusný počasí jako je todle!

davidkova renata
a mám jí to teda říct??? aby jako neutrpěla tedlencten šok

Dyž přežila vás, tak ji už nic nevyhodí z kolejí, tím bych si byla jistá

a čemu se u těch motejlů divíte? Ste ešče nedostala motejlím vajíčkem do makovice? zeptejte se Gerdy, ta něco podobnýho zažila, i když vajíčko to teda tušim nebylo.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:29
- Nahlásit

Smecka
A tak ty vobrásky by bodly aji mě děkuji moc předem

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:31
- Nahlásit

monika
Asi fakt nejsem dobrý člověk.

vy tu biblu kupovat nemusíte

no můj chlap se s tím moc ne*ere. My jsme oba tak nějak od slova,

no ale to je dobře - to přávidím, taky bych to chtěla umět.

Tinta76
# Zasláno: 21 Led 2009 14:31
- Nahlásit

Smecka
Tak jen co budu mít čas něco sem vložim.
tak to byste byla mocinky moc hodná

Sali
já ti teda nevim, ale já bych asi na místě zhebla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:36
- Nahlásit

PetraK
tak ji už nic nevyhodí z kolejí, tím bych si byla jistá
je to klidnej vyrovnanej typ...holt lymfat
Ste ešče nedostala motejlím vajíčkem do makovice
vy asik jo a ten motejl mušel bejt asi trošek vječí,co?Asi jako rogalo soudě podle postižení

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:37
- Nahlásit

PetraK
ta něco podobnýho zažila, i když vajíčko to teda tušim nebylo
A motýlí taky rozhodně nebylo, bylo lický a strašlivý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:38
- Nahlásit

PetraK
isdpch
Nedá se nic dělat, pokud se harantí nerozhodnou pro nějakou VŠ přírodopisného zaměření tak holt rozmnožování motýlků nikdy nepochopí

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:38
- Nahlásit

Gerda
von po tobě někdo házel hovnama?

kokoška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:39
- Nahlásit

monika
máte doma bibli atd....
Jsem pochopila, že úči mají doma v knihovně jen bible a žijí jak ve středověku (manžel je 100% nikdy neviděl svlečené), když se kácí nad tím, že 7leté dítě ví odkud se béřou mimina lidská i zvířecí.

A co plyne z vlastnictví bible? Mám ji i přečíst nebo stačí, když si do ní budu každý den balit svačinu?

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:44
- Nahlásit

monika
. A protože je naše dcera děsná, co neví to nepoví a protože ještě donedávna s náma spala v ložnici, tak bych se nedivila.
Nedávno jsem četla jakési Bravíčko, nebo podobný pubertální plátek. Koupilo si to moje desetileté dítě. Byl v něm test. Jedna z otázek zněla: "vstoupíte nečekaně do ložnice a přistihnete rodiče jak se vášnivě milují. Co uděláte"

a) potichoučku vycouvám pryč a snažím se, aby si mě nevšimli
b) řeknu si "že to v jejich věku mají ještě zapotřebí"
c) už nevím, ale byla to nějaká kravina

Hádej co si tam zaškrtlo moje dítě? Béčko Musím říct, že se mě to poměrně dotklo

monika
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:45
- Nahlásit

A co plyne z vlastnictví bible? Mám ji i přečíst nebo stačí, když si do ní budu každý den balit svačinu
kokoška
hele to zjistím. To mi neřekli. Jen z toho byla malá dva dny rozhozená, protože si myslela, že není dobrý člověk a můj chlap prohlásil, že jí to půjde ukázat, že není.

monika
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:48
- Nahlásit

Biluška
naše by zaškrtlo taky b a taky by se mě to dotklo.

ale ted jsem si vzpomněla, jak jsme jednou byli u mé babičky (80 let) a nějak se stočila řeč na sex. Babi tam něco horlivě vysvětlovala, jak je ta mládež rychle v posteli a můj děda prohlásil "At si to užijou, tys mi dala naposledy ve čtyřiceti"
Můj chlap to dlouho nemohl vydýchat, že je děla tak dlouho bez sexu a od babi neutekl, když je to taková satorie.

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:48
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
kde si vzala toho blicího smajlík
URL

Gerda
bylo lický a strašlivý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to bych chtěla vidět kdo a jak po tobě hází lický vajíčko, kdyby spermie ale vajíčko???????????

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:50
- Nahlásit

davidkova renata
je to klidnej vyrovnanej typ...holt lymfat

máte štěstí, si předstafte kdyby to byl nerf ňákej, tak už je z vás puzzle! Davídkojc na tisíc kousků!!

Bože to je nebezpečná představa!

asi trošek vječí,co?

možná i natvrdo. A nebo rovnou podsada nebo jak se tomu falešnýmu vejceti, co se dává pod slepice aby nesly, nadává

Gerda
A motýlí taky rozhodně nebylo, bylo lický a strašlivý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

taky je to ale strašlivá přectava a mě vás je strašlivě líto. Ale! tak mě napadá- říká se, že dyš do toho šlápnete-budete mít prachy. Co asik znamená, dyš vám to padne na hlavu?

brut
Člen
- Nahlásit

Já jednou umyla Denynku stejným způsobem, jak psala Davídkojc.... venčila jí tchýně a Denča se někde nejen vyválela, ale i řádně nadlábla..... šla do vany, vypotřebovala jsem téměř půlku kostky mýdla na tělo, zuby jsem jí vydrhla kartáčkem, jaźyk taky samozřejmě mýdlem .... od tý doby houna obcházela obloukem
Brut jako štěně vyzkoušel v chatě nějaké turistické..... prachsprostě jsem ho šoupla do Vltavy a tlamu mu řádně vydrbala pískem. V dnešní době je sice očuchá, ale bez známek ochutnávání. Aluška zatím na nic takového nepřišla a doufám, že jí to zůstane

monika
Biluška
můj mladej znal už ve školce všechny odborný názvy přirození ( a nejen jejich) a úspěšně je používal. Naštěstí měl pokrokovou učitelku, která ho vždycky jen pochválila za to, že má dobrou paměť, ale zároveň pokárala, že má mluvit tak, aby mu rozumněl i Karlík, kterej byl lehce opožděnej .. po čase ho to přestalo bavit a dneska se ty samý názvy pracně učí znovu

Alexa
Člen
- Nahlásit

monika
hele to zjistím.
a to nemyslíš vážně že si kvůli úče půjdeš koupit bibli?

<< 1 ... 2475 . 2476 . 2477 . 2478 . 2479 . 2480 . 2481 . 2482 . 2483 . 2484 . 2485 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání