| Autor |
Zpráva |
Smečka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 20:46
- Nahlásit
Tinta76
Okopčim ze standardu:
Suchý konstituční typ – v tomto případě je kostra spíše jemnější. Kosti jsou dlouhé, v průřezu oválné. Pohlavní výraz musí být výborně vyjádřen. Hlava je delší, úzká, čelisti nejsou mohutné. Pysky jsou tenké, suché a přiléhavé. Krk bývá vysoko nasazený, Hřbet je krátký. Tenká kůže dobře přiléhá. Svaly jsou dlouhé a suché. Většinou se jedná o kvadratické, vysokonohé, dobře zaúhlené jedince a pohyblivé jedince.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 20 Led 2009 20:50
- Nahlásit
Smečka
aha, díky! tak tohle asi bude to, co se mi líbí ...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 21:05
- Nahlásit
Ebony
to Kim teď zvládal docela běžně...ani o to nestojím...
ano
nojono, ale my to kakani mame zvladnute s ipo radostnym projevem, takze to je neco jineho.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 21:50
- Nahlásit
Pohádka na dobrou noc:
Žena se v noci probudí a vidí , že manžel není v jejich posteli. Navlékne si noční košili a jde se za ním podívat do přízemí. Najde ho jak sedí u kuchyňského stolu s hrnkem horkého kafe.
Zdá se býti pohroužen do hlubokých úvah , jen tak civí do zdi .
Žena sleduje , jak si utírá slzu a srká horké kafe .
"Co se děje , drahý ?" zašeptá , když vstoupí do místnosti
Proč jsi takhle v noci tady dole?"
Manžel vzhlédne od kafe , "Ale jenom jsem si vzpomínal jak
jsme se před 20ti lety poprvé potkali a začli spolu chodit .
Tobě bylo jenom 16.
Pamatuješ se?" vážně dodává .
Žena je dojata až k slzám , když vidí, jak je její manžel pamětlivý, jak citlivý ." Ano , pamatuji ," odpoví .
Manžel se odmlčí , slova se těžko hledají .
"A pamatuješ , když nás tvůj táta přistih v mým autě na zadním sedadle?
"Jo, to si pamatuju !" říká žena a uvelebuje se v křesle
vedle něho Manžel pokračuje : " Vzpomínáš , jak mi vrazil
brokovnici do obličeje a řek : Vezmeš si mou dceru , nebo chceš , abych tě poslal na 20 let do vězení ? " To si taky pamatuju ," odpoví něžně.
On si setře další slzu s tváře a říká: DNESKA BYCH BYL VENKU!!!!
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 21:50
- Nahlásit
Tinta76aha, díky! tak tohle asi bude to, co se mi líbí ...
nejžádanější je pevný.
Pevný konstituční typ – je charakteristický výborně vyvinutou kostrou střední síly. Feny se jasně odlišují od psů. Hlava je středně silná, suchá, většinou stejně dlouhá v části obličejové a lebeční. Středně silný krk je dobře osvalený a bez přebytku volné kůže. Navazuje na pevný hřbet. Linie hrudníku a slabin je klenutá. Končetiny jsou delší, výborně zaúhlené. Tenká, spíše jemná kůže pevně přiléhá k podkoží.
Mezi typy se nedá udělat tlustá čára. Suché konstituční typy nesou častěji nervozní až agresivní povahu. Pevné jsou vyrovnané.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:02
- Nahlásit
Smečka
Znám spoustu čsv kteří nemůžou. Mám ale pocit že kdyby jejich majitelé měli třeba NO, bylo by to stejné. Některý pes má silnější lovecký pud jiný slabší, jako u všech plemen. Vždycky je ale alfou a omegou člověk.
hm, takže to bych asi prostě měla smůlu. Vracím se zpátky k tomu, že já čsv nikdy mít nemůžu - kdyby k tomu i někdy nm
nááááhodou byly i podmínky (jakože teď nejsou), protože si nejsem jistá, zda bych to lovení dokázala pořešit. a to je pro mě hodně důležitá věc. Učit tohle ohaře je stopro tisíckrát snažší, než to učit skorovlka.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:13
- Nahlásit
PetraK
Tak to neposoudím, ohaře neznám.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:18
- Nahlásit
Smečka
Tak to neposoudím, ohaře neznám.
no já si myslím, že tam díky těm vlohám vkládaných po staletí je na čem stavět. že tam při výchově hodně pomáhá to vystavování, který sice skrytý, ale má v sobě každý štěndo. I když zas na druhou stranu, asi žádný pes nevyrazí hned a okamžitě, u každého je ten okamžik, kdy na zvíře narazí, kdy si ověřuje, takže se třeba dá použít tenhle moment i u čsv.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:23
- Nahlásit
PetraK
u každého je ten okamžik, kdy na zvíře narazí, kdy si ověřuje, takže se třeba dá použít tenhle moment i u čsv.
Určitě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:42
- Nahlásit
Smečka
Určitě.
ahá, takže jsem se nemýlila , takže v podstatě v tom pravém okamžiku řekneš třebas NE! nebo ČEKEJ, nebo je musíš rovnou přivolat? A ještě mi řekni, jestliže mu dokážu vysvětlit, že zvířata se nehoní, musím to pak obnovovat celý život? Nebo si to vezme za své a neřeší to a je na něj spoleh?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:53
- Nahlásit
Čau žumpíci, právě jsem přijela z práce Co musím udělat pro to, abych mohla mít normální osmihodinovou pracovní dobu? Jestli mě dneska v noci Lilina vzbudí, že chce ven tak budu mít mrtvého šarpeje, páč ji utluču traverzou Dobrou noc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:55
- Nahlásit
Biluška
Dobrou noc
tak ať není moc pos*atá!!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 23:07
- Nahlásit
Biluška
Čau žumpíci, právě jsem přijela z práce Co musím udělat pro to, abych mohla mít normální osmihodinovou pracovní dobu?
jestli chcete, muzete mi delat asistentku, slecno. platim spatne, ale prace je narocna.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 00:23
- Nahlásit
Smečka
Suché konstituční typy nesou častěji nervozní až agresivní povahu. Pevné jsou vyrovnané.
U BO je to podobné. Velmi jemné a subtilní typy mají problémy s nervíky.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Led 2009 06:47
- Nahlásit
Smečka
Mezi typy se nedá udělat tlustá čára. Suché konstituční typy nesou častěji nervozní až agresivní povahu. Pevné jsou vyrovnané.
no tak teď jsem z toho jelen, dyk je to voboje skoro to samý, je vidět, že tomu prd rozumim
jinak dobrý ráno všem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 07:05
- Nahlásit
Dobré ospalé ráno fšem.
Jdu zase dřít, jestli mě dneska nějaký klient vytočí tak si nejspíš něco udělám...udělám si kyj a zabiju ho
argosek
platim spatne, ale prace je narocna.
Takže žádný rozdíl proti téhle práci. Pokud mi zaručíte osmihodinovou pracovní dobu tak beru
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 07:44
- Nahlásit
ahoj všem a dík za přání. dort nedostanete, neumím píct.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 07:48
- Nahlásit
Dobré ráno fšem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 08:07
- Nahlásit
Zdravím,
podařilo se mi drapnout Haskýška, když zdrhala s mojí snídaní. Použila jsem kynologický povel fůůůůj. Pak mi došlo, že by bylo dobré, kdyby ten pes slyšel , po použití traverzy senyjor smól brýd, mám zpátky svojí buchtu . Aby nedošlo k mýlce tak makovou
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 08:13
- Nahlásit
argosek
ježiši pane to je musíme napřed seznámit
víte já taky hledám i chlapa,jako mi rozumíte že jo ?
jinak dobré upršené ráno
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 08:14
- Nahlásit
Dobrý ráno všem přeju
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 08:16
- Nahlásit
Jinak pro velký úspěch budu mít dobrmana ještě v pondělí a úterý, kamarádku pustí z nemocnice až příští týden.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 08:23
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ještě mě napadlo u špice - chlupy. Je jich hodně a jsou všude. Na cz-psa chodí ještě Maya, má vlkošpice a středního špice, má psa.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 08:30
- Nahlásit
kachna_
Po makových piaty praskaju.
Dotaz pro místně příliušné MUDr. a ostatní myslitele, když panička onemocní a má kampylobaktera, a její přítel taky, sváděli byste průjem psa na to, že měl jogurt?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 08:38
- Nahlásit
kachna_
chlupy mě nevaděj já mam radši delší česací.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 08:39
- Nahlásit
Smečka a toto zvieratko poznáš:
http://img1.rajce.idnes.cz/d4/1/1525/1525153_dd458 92c399453d881e24d9fb4e84dea/images/DSCN1983.jpg
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 08:41
- Nahlásit
gabi
To vypadá víc jak NO, ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 08:44
- Nahlásit
Tak změna - měla jsem tu buchtu dát z toho stolu pryč
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 08:46
- Nahlásit
Dotaz na JRT
Jaké jsou standardní uši-můžou mít stojaté? Můžou mít klopené? A co poloklopené? A co třeba každé jiné? A co když mají křivé nohy?
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 08:46
- Nahlásit
Mucholabka
je to moje odchované bábo. A okrem tej krásnej farby je to fakt postavou aj maskou skôr NO.
|