Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2466 . 2467 . 2468 . 2469 . 2470 . 2471 . 2472 . 2473 . 2474 . 2475 . 2476 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 13:46
- Nahlásit

Smecka
musím říct, že tenhle se mi nelíbí ... fakt tam převažuje ovčoun ....... ti tvoji jsou pastvou pro oči, jak výrazama, tak strstí

Hyena
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 13:46
- Nahlásit

brut
ti nevím.... neřekla bych, že jsou to romantický kecy
Taky si myslím, že jsem o australácích nešířila nadnesenou chválu, psíš naopak, protože si též myslím, že to není plemeno pro každ´ého a do každého prostředí.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 13:49
- Nahlásit

AlenaD
chlap po zrcadlovce toužil pět let, loni dostal nějaké korunky z finančáku, jako přeplatek daní, takže jsem ho umluvila, aby si jí koupil a do teď to poslouchám, i když je to jeho "mazlík"

My právě můžeme vyzkoušet vše v chatě, ale ve dnech, kdy je větší provoz, aby nám přes silnici neskákala ta vysoká ... takhle se stáhne dál a můžeme projet

brut
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 13:53
- Nahlásit

Hyena
Taky si myslím, že jsem o australácích nešířila nadnesenou chválu, psíš naopak, protože si též myslím, že to není plemeno pro každ´ého a do každého prostředí.
určitě ne, vidíš je přesně takový jaký jsou

Včera jsme balonkovali ... na konci procházky. Oba milují balonek od Trixi... je šišatej a krásně mění směr. Synek jim ho kope a já házím ( poměrně slušný rozdíl ve vzdálenosti ) .... nejlepší na všem je, že jim měníme směr hodu, výšku, vzdálenost a oni musí reagovat... ta malá potvora normálně loví místo balonku Brutovu nohu a je schopná ho otočit ( do strany ne na záda) ... tohle je opravdu magor pes

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 13:53
- Nahlásit

tak se na mě nezlobte ale šla jsem ještě tady kousek odsud je taky právnická poradna a tam mi taky řekli co vám napíšu:
SNÍM SE NEDÁ NIC DĚLAT
sebrat prachy a jít
bo tady v baráku se nenajde nikdo kdo semnou půjde proti domácímu
když on mi dá výpověd a já ho napadnu jako do těch 60 dnů,tak já nemám důkazy a nikdo se mnou tady do toho nepůjde

takže já ted hledám bydlení,stahi mi to nezvedá a nejlépe půjdu do té Plzně,tam mohu mít stálou práci u tnt a + nějaké jiné brigády

jsem totálně v háji,bo jsem tady žila od malička a ted to musím opustit

AlenaD
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 13:55
- Nahlásit

kachna_
Taky jsme měli vlčího špice. Byl hódně dominantní, samostatný, dost uštěkanej i proti belgičákům a navíc do rodiny počítal jenom opravdu lidi který v baráku bydleli, ostatní příbuzný normálně natvrdo kousnul když měl blbej den.
Jinak naprosto pohodovej pes.
Známá na cvičáku má fenku, ta je pravý opak, submisivní, neštěká, velice milá a přátelská.
Je to asi hodně individuální.

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 13:56
- Nahlásit

AlenaD
Bessy z DAvidova dvora? No po té bych chtěla štěně

AlenaD
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 13:57
- Nahlásit

Smecka
No já nevím, pro mě už ztrácí ten vlčí výraz

Máš pravdu asi trochu jo, ale když já ty chlupáče miluju, mě se líbí i dlouhosrstý NO.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 13:57
- Nahlásit

brezen2008
Nebul Kdybys poslouchala co se ti tady říká, kdybys šla do poradny s Brut a ne s Jeníkem tak bys věděla co máš dělat a nevykýval by s tebou kde jaký Mádle
Jenže tobě radit, to je jako hrách na stěnu házet, všechno odkýveš a pak to stejně uděláš jinak. Stejně jako když ti všichni říkáme, abys tomu Jendovi sbalila kufry a ty si ho místo toho hodláš táhnout do Plzně

AlenaD
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 13:58
- Nahlásit

kachna_
Jo jasně je to Besinka

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 13:59
- Nahlásit

Biluška
ale von zůstává v praze,on se mnou nejde

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:02
- Nahlásit

davidkova renata
nedělej ze mě zase úplnýho trotla, psa si umim vychovat, neřikam že perfektně a bezchybně, ale ve výsledku je to docela příjemnej společník. Žádný starosti se mnou nemáš ty trupko

Smecka
Dokonce se občas narodí i dlouhosrťák - genetické dědictví po NO, to jsou pak takoví ti typičtí huňáči s jemnou dlouhou srstí.
Ten se mi líbí moc, na tý fotce je krásnej. Víc se mi líběj právě huňáči, i u vlků se mi víc líbí ta hustá dlouhá srst. Taky jsou i různiobarevný čévéčka, ne? Některý sou trošku víc dohněda...

Sali
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:04
- Nahlásit

brut
psala jsem ti dlouhý příspěvek a ono mě to odhlásilo a poslalo ho to do prdelouc, tak jen stručně,
většina plemenných charakteristik pro mě JSOU romantický kecy, neříkám, že všechno, co píšeš, tak je, ale je to fakt filtrovaný přes obdiv plemene, to nezapřeš.)
ad pokud si zadám kritéria a vyleze mi z nich pes, který mně neosloví, tak si ho přeci nepořídím.
téměř nikdy z toho nevypadne jen to, co neosloví...kriteria jsou dost široký, pokud teda ovšem nechceš zadat jako podmínku RING nebo IPO a linie pro to šlechtěná, pak máš na výběr NO/MAL.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:04
- Nahlásit

brezen2008
Nezlob se, nechci ti do toho kecat, sleduju to tady od začátku, ale nějak tomu nerozumím, proč chodíš ještě do nějaké jiné právnické poradny? Psala jsi že jsi byla v nějaké jiné poradně, tam v té jak s tebou měla jít Brut. To, že budeš obíhat poradny nic nevyřeší. Myslela jsem že tam s tebou sepíšou nějakou odpověď. Jak to teda máš?

brut
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:05
- Nahlásit

brezen2008
holka, holka... ty si prostě nedáš říct.... koukej se vzpamatovat, přestat bulet a začít jednat jako dospělá osoba!!!

Za prvé... nikdo tě teď momentálně nikam nevyhazuje, tak nepanikař
za druhé jsi psala, že budeš mít z poradny odpověď a bude se čekat, co si vymyslí Mádle dál ... evidentně mu to přes psy nepůjde
za třetí... najdi si stálou práci, ať máš finanční rezervu a můžeš si kdyžtak vzít hypotéku nebo alespoň půjčku
za čtvrté ... jsem ti nabízela, že s tebou půjdu, dokonce jsem byla v Praze mimo pondělí ještě jednou, stačilo poslat smsku nebo to sem napsat.... je vidět, že Jeník ti byl k hounu
za páté ..... koukej alespoň teď začít makat na sobě a přemýšlet nad tím, jestli si ty problémy svojí liknavostí nezpůsobuješ sama
a asi za šesté.... pošli Jeníka do paďous... není ti k ničemu, když ani v téhle situaci není schopen pořádně pomoc

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:06
- Nahlásit

Gerda
Lucie Kratochvílová

prolítávám - králováká znám jednoho - jmenuje se Antonín. Já mu řikám Topič elektrárenský . Neni teda černej, ale bílej. Povahou je fajn, řekla bych že proti svýmu "bráchovi" malému pudlikovi je klidnější. Ale to může být dané povahou obou psů a tím, že do smečky přišel až druhý tedy ve chvíli, kdy už panička zkušenosti nějaké měla. Psi ho neberou- kupříkladu Ešusa neřeší. Výcvik super, igelitění mu taky jde moc dobře, moc ho baví skákat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:07
- Nahlásit

brezen2008
le von zůstává v praze,on se mnou nejde
Tak to je moc dobře

Sali
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:10
- Nahlásit

brezen2008
proboha to je přece jasný, že hraješ o čas!!!!
to ti všichni říkáme kolem dokola!!!!

první kolo jsi uhrála, te´d další tah může být výpověď podle těch paragrafů, co se budou hodit, to může být za týden, ale taky za půl roku,
a ty se pak odvoláš, máš 60 dní lhůtu, čili další 2 měsíce k dobru,
a od ted si budeš usilvně hledat něco jinýho k bydlení, a až to nakdeš, tak pokud možno s někým, kdo tomu fakt hoví, čili s isdipichem půjdete jednat s Mádlem o dohodě a odstupném.
Ale xakru už dělej to, co ti říkají znalci problému, čili Petr!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:13
- Nahlásit

Sali
tak jen stručně,
většina plemenných charakteristik pro mě JSOU romantický kecy, neříkám, že všechno, co píšeš, tak je, ale je to fakt filtrovaný přes obdiv plemene, to nezapřeš.)

ale ano, částečně se tam obdiv k plemeni objeví... jenže to, co jsem psala je prostě holý fakt..... možná napsaný s obdivem s "láskou", ale fakt ..... zkus si někdy vyhledat charakteristiky na netu, můžu říct, že tohle jsou pro mně kecy, protože se nezakládají víc jak z poloviny na pravdě. A ne jen u australáků,ale i u dalších plemen.

ad pokud si zadám kritéria a vyleze mi z nich pes, který mně neosloví, tak si ho přeci nepořídím.
téměř nikdy z toho nevypadne jen to, co neosloví...kriteria jsou dost široký, pokud teda ovšem nechceš zadat jako podmínku RING nebo IPO a linie pro to šlechtěná, pak máš na výběr NO/MAL.

a co když někdo takový je a ani jeden pes z té nabídky mu prostě nesedí? Co pak? ...... myslím, že vím, proč to píšeš a chápu tě, jen mám pocit, že ty občas žiješ v jiné sféře než mnozí obyčejní lidi, kteří uvažují spíš přízemně a pak dochází k šumu na cestě
Víš, s tebou se budu bavit na vyšší úrovni než třeba s mladou holkou, která si není jistá....
Teda doufám, že jsem to teď napsala srozumitelně, páč myšlenky předbíhají mé klofání

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:15
- Nahlásit

brut
měly bychom si to tu rozdělit podle výše kvíkvé

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:16
- Nahlásit

brezen2008
A ispidich se tě ptal na jméno tý ženský z úřadu, že tam má známou, ale potřebuje vědět, s kym jsi mluvila. Na to jsi mu taky neodpověděla.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:18
- Nahlásit

brezen2008
radši mu to méno napiš do SMS nebo to tady ani nenajde

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:19
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
No ale já nechci čivavu!!!!!!!!!!!!! tak podle kvíkvé ne!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:21
- Nahlásit

brut
A ne jen u australáků,ale i u dalších plemen.
Přesně, já se podle charakteristik z různých atlasů a chovek takhle zklamala v tose, a taky jsem to příliš srovnávala, písmenka to prostě nevystihnou tak, jako je ve skutečnosti.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:22
- Nahlásit

Gerda
čivavu jo??? To bejvaj pěkný bestyje, to bych ti nedoporučovala v žádným případě! Ale pak už nevim co..

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:24
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
psalo se podle VÝŠE!!! kvíkvé...)))

brut
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:24
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
tady je to spíš o trošku něčem jiném... i když samozřejmě kvíkvé s tím hodně souvisí...ale dělit něco tak jedinečnýho jako žumpa přece nejde... dvě by jsme ani nestíhaly vyvážet

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:27
- Nahlásit

Gerda
to chceš říct, že seš taky bestyje???

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:29
- Nahlásit

brut
dvě by jsme ani nestíhaly vyvážet

a tak sali moc nepíše, tak by sis jenom po sobě hezky uklidila )))))

brut
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 14:33
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
tak sali moc nepíše, tak by sis jenom po sobě hezky uklidila )))))
je hezký, že jsi mně zařadila do vyšší kvíkvé ( a moc děkuji, mi lichotíš ), ale já patřím k těm běžným, průměrným a tak zůstanu tady v tom smrádku a teplíčku

dvě by jsme ani nestíhaly vyvážet
a jestli jsi reagovala na slovo dvě... tak jsem myslela žumpičky

<< 1 ... 2466 . 2467 . 2468 . 2469 . 2470 . 2471 . 2472 . 2473 . 2474 . 2475 . 2476 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání