Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2466 . 2467 . 2468 . 2469 . 2470 . 2471 . 2472 . 2473 . 2474 . 2475 . 2476 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 16:24
- Nahlásit

Benda
Já znám jen tvý špekáčkový ípení

Benda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 16:24
- Nahlásit

isdpch
díky předsedo, taky máme za sebou pár výlovů a sběr jablek. O senu ani nemluvím.

Benda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 16:28
- Nahlásit

Dines
á znám jen tvý špekáčkový ípení
jo tak to mužu jít to byl vrchol.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 16:38
- Nahlásit

Kurňa nepište furt Berte ohled na pracující podnikatele co musí roztáčet kola kapitalizmu v téhle krizi

Benda
Čau pane velkokynoloku, co zajímavého jste v poslední době chytil?

isdpch
Čau pane náčelníku, co zajímavého jste v poslední době chytil?

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 16:40
- Nahlásit

Benda
Tyyyy taťko, měl si v pátek svátek a měl si tu dort. Sme ti ho snědli, bo si tu nebyl. Dnes si můžeš ukousnout vot Lucky Kratochvíloj, má ho někde přet hodně stránkama.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 16:43
- Nahlásit

Biluška
Benda
Čau pane velkokynoloku, co zajímavého jste v poslední době chytil?

isdpch
Čau pane náčelníku, co zajímavého jste v poslední době chytil

esli byli spolu, stačilo se zeptat jednoho

Benda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 16:44
- Nahlásit

Biluška
co zajímavého jste v poslední době chytil?
málem facku jinak to už není jak to bývalo čék si chce udělat jméno a manažerka davídková místo mazlíka s tesákama sežene akorát neškodnou mrnavou čubku

Gerda
díky paní pekařko btw slečna Jbat má dnes narozky tak doufám že dala něco do placu

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 16:46
- Nahlásit

Benda
o tak to mužu jít to byl vrchol.

a stál za to

Benda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 16:50 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit

PetraK
no nevím nevím pozvánku na sraz hundersportovců jsem nakonec nedostal ale zato pozvánku na statek jsem dostal 2x od dvou lidí pro dva nicky

brut
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 16:51
- Nahlásit

Benda
btw slečna Jbat má dnes narozky tak doufám že dala něco do placu
nedala, ale stěžovala si na to, že je stará či co

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 16:54
- Nahlásit

Benda
btw slečna Jbat má dnes narozky
A proč to neřekla? Mám jí dát taky dort? Nebo počkat, až sem něco hodí sama?

jébate
šéééééééééééécko nejlééééééépči k vopravdickejm naroskáááám! Uš ti bylo štyrycet? Nebo si mlačí než taťka a děda?
Tady máš kytku, vzala sem si kůli tobě šaty, co mám po mamce, dyš eště nebyla tlustá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 16:56
- Nahlásit

Benda
pro dva nicky
dvě nicky uš se tam ztratěj, neboj.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 17:08
- Nahlásit

isdpch
píšu email s podrobnostmi

brut
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 17:08
- Nahlásit

jébate
šéééééééééééécko nejlééééééépči k vopravdickejm naroskáááám!

taktéž se přidávám a přeji všéééécko nejlepčejší

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 17:10
- Nahlásit

a jestli jsem někoho nějak naštvala se omlouvám

brut
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 17:22
- Nahlásit

brezen2008
hele, omlouvání nemá smysl... spíš si přeber, co ti tady lidi říkaj a snaž se těma radama řídit ... nebo alespoň některejma. Fakt ot vypadá dost podivně, když tu na jednu stranu fňukáš a na druhou si stejně uděláš co chceš a nenecháš si poradit.

Nemáš moc na výběr a ty lidi, co ti chtějí pomoct, tak tímhle přístupem akorát otrávíš. Každý občas potřebuje radu, a taky když jí dostane, tak se snaží jí řídit nebo alespoň pořádně probrat

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 17:24
- Nahlásit

brut
ano prosím
už jsem napsala podrobnosti isdpchovi
jenda ten se mnou nikam nejde,jako bydlení
psy beru všechny sebou až na to příjde

brut
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 17:47
- Nahlásit

brezen2008
už jsem napsala podrobnosti isdpchovi
tak to je dobře

jenda ten se mnou nikam nejde,jako bydlení
alespoň něco pozitivního

to dá rozum

Teď ještě aby jsi si našla stálou práci a měla zajištěné peníze na případnou půjčku ....

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 17:49
- Nahlásit

brezen2008
To jméno mu nezapomeň taky napsat, jak se ptal na tu bábofku, co si s ní mluvila na úřadě.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 17:54
- Nahlásit

brut
Gerda
už to tam má všechno

vím že mám možnost vzít 100 000 a odejít anebo jít k soudu a mít čas
brut
práce bude překopaná,budu dělat ranní místo nočních + letáky + uklid,např

brut
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 18:00
- Nahlásit

brezen2008
práce bude překopaná,budu dělat ranní místo nočních + letáky + uklid,např
ale potřebuješ pracovní poměr ne brigády.... pokud by jsi měla příjem jen z brigád, tak ti žádná banka peníze nepůjčí

vím že mám možnost vzít 100 000 a odejít anebo jít k soudu a mít čas
teď máš ten čas, aby jsi si uspořádala všechny věci od penez až po prohlížení bydlení ( nemyslím přímo hledání, jen informativní prohlížení, aby jsi věděla, za kolik, kde a jaké se pronajímají, prodávají nemovitosti - byty, domy), aby jsi byla připravená se vším všudy na chvíli, kdy se třeba budeš muset vystěhovat.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 18:05
- Nahlásit

brezen2008
...podivej bez trvaleho prijmu tj. praci na HPP bez skusebky nebo vypovedni lhuty nemas sanci ziskatpujcku u banky,ale ani moc u nebankovniho sektoru a kdyz tak za krajine pro Tebe nevyhodnych podminek...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 18:06
- Nahlásit

brut
ten koufland je na stálej pracovní poměr,od listopadu 2008
jinak díkys
nemohu se dovolat stahi,nevíte není jí něco?

Smečka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 18:12
- Nahlásit

Ten se mi líbí moc, na tý fotce je krásnej. Víc se mi líběj právě huňáči, i u vlků se mi víc líbí ta hustá dlouhá srst. Taky jsou i různiobarevný čévéčka, ne? Některý sou trošku víc dohněda...

Gerda
Líbivé to určitě je, ale všeho s mírou. U vlků se hodně liší kvalita i zbarvení srsti v zimních a letních měsících. U čsv také.
Psi mohou být od stříbrné až po hnědou. Vždy musí mít bílou masku, přední stranu krku, břicho, nohy.Tady jsou dva barevně hodně odlišní.
http://lh3.ggpht.com/_H8rfYw6Cyug/SKMB-q71a3I/AAAA AAAAKPA/j73ACDgdyPY/s800/DSC_0064.JPG

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 18:13
- Nahlásit

Gerda
ty scháníš psa? k marušce?

AlenaD
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 18:15 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit

brezen2008

tak to je jasný, jenom mi tak trochu příde jako že to bereš už předem jako hotovou věc že tě z toho bytu vykopne. Podle mě to tak jednoznačný není. Na tvým místě bych se do toho pořádně obula a neplýtvala energií lítáním po nějakých dalších poradnách. Zkus se zbytečně nenervovat a dej na lidi co se ti snažej opravdu pomoc.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 18:20
- Nahlásit

Smečka
Jo, ty hnědý sou krásný! A sou na flexináááááách ))))) Když sem četla knížku od Dutcherových o jejich smečce, měli na jedné dvoustraně (nebo straně) portréty všech svých vlků. Nejvíc z nich se mi líbil právě ten, co měl omega postavení, přišel mi z nich nejmohutnější a s nejhezčí maskou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 18:22
- Nahlásit

brezen2008
ty scháníš psa?
no právě se ptám Smečky, jak sou na tom čévéčka, že bych si jedno vzala na ten mondyjorynk.

Smečka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 18:23
- Nahlásit

Tenhle pes musí mít šanci se pohybovat přírodou volně a já jen doteď měla pocit, že to je neproveditelný. PetraK
Znám spoustu čsv kteří nemůžou. Mám ale pocit že kdyby jejich majitelé měli třeba NO, bylo by to stejné. Některý pes má silnější lovecký pud jiný slabší, jako u všech plemen. Vždycky je ale alfou a omegou člověk.
Když se čévéčko naučí nějaký zlozvyk jde většinou do většího extrému než jiná plemena. Oni jsou ve všem jakoby víc urputní, ve všech kravinách pochopitelně a daleko živelnější než jiní psi. To jim možná dělá tu pověst lovců, ničičů býtů, plotů, zahrad atd.

Dines
Člen
# Zasláno: 20 Led 2009 18:25 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

Smečka
daleko živelnější než jiní psi. To jim možná dělá tu pověst lovců, ničičů býtů, plotů, zahrad atd.
Teda já tohle zatím slyšela jen o JRT
Gerda
Koukalas na ty králováky?

<< 1 ... 2466 . 2467 . 2468 . 2469 . 2470 . 2471 . 2472 . 2473 . 2474 . 2475 . 2476 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání