Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2475 . 2476 . 2477 . 2478 . 2479 . 2480 . 2481 . 2482 . 2483 . 2484 . 2485 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 12:50
- Nahlásit

My jsme na Velikonoce pokaždý v chatě..... tam chodí koledovat opravdu jen pár dětí a ty všechny znám ( jsou z okolních chat). Pokaždé mají připravenou vejslužku na stole před chatou ( vajíčka, bombony, lízátka, čekuládku) a já zatím courám s psékama po lese ..... páč jinak by neměli čím hodovat a nic by jim v košíčkách nezbylo ( Brut už má na svědomí několik pomlázek a obsah několika košíčků)

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 12:51
- Nahlásit

Fifi
u nás žádný cikáni naštěstí nejsou ale je to jinak sranda vajíčka barvíme, protože mě to baví a vyplácí mě jenom přítel a jemně Biluška u vás bych teda bydlet nechtěla

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 12:52
- Nahlásit

brut
sem si tě představila převlíklou za červenou karkulku

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 12:54
- Nahlásit

Fifi
Souhlas, u nas obchazej vetsinou cikanata, "kooleda kooleda, ne, štěpáne, coto nesééš , ne, ve žbáně, ne.." vypoustim rtw a je klid.
když jsem náhodou doma, tak vím, že nám se cikáňata určitě vyhnou .... a to obloukem

Lucie Kratochvílová
taky barvíme vajíčka.... od té doby, co nechodí koledovat synek neb v chatě je povoleno koledovat jen do 14 let, tak máme omezený přísun zajímavých barvených

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 12:55
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
sem si tě představila převlíklou za červenou karkulku
si si měla spíš představit Polednici... seděla by

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 12:56
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
u nás žádný cikáni naštěstí nejsou
Bud rada, obcas mi prijde, ze to maji dobre zorganizovany - privezou je autem, vypusti, obehnou vesnici a jedou dal.
A nutno dodat, ze mam feny rasistky, jsou na ne vysazeny. Asi jim divne smrdej. Ac mam cuby neagresivni, na ulici pri setkani s "timto druhem" jsou najezeny jak dikobraz a sly by natvrdo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 12:59
- Nahlásit

taxem tu
tagže to vemem popořadě...
babí léto může zvostat,je to celkem příjemnej čas hlavně dyš hnet po něm bé následovat jaro Ovšem vánoce se rušej!!!!!Bestak ani vůbec nevíte proč se jako slavěj a pokut vim,tak vjeřící křestan z vás nejni nigdo,tagže konec!
K hounům...je mi scela úpa fuk,jak pěkně a vodborně to tu třá gabi popisuje ,já osobně to považuju za zlozvyk a schválnost,takže žádnej můj čokl to nežere...zajímavý,a žijou... a trestám to velmi nekompromisně.Ted už teda ne,ale jako štěně to holt asi zkusí každej ,no tet uš to nezkouší ,měla sem trvale 4 psy a nežral ani jeden.Takže gerdičko,až někam pojedeš,vemu si Mařku a uvidíme ,zatim jí klidně můžeš nakopat místo mě bo se s tim moc se*eš,furt ti to melduju,sama vidíš,že pokud se fakt nase*eš,vypadá to hned jinak,ale to by si moch čék plíce vymluvit
Jinak je venku megahnusně,dokonce tak hnusně,že vám vo tom řeknu básničku,chcete? No to je fuk,já vám jí stejně řeknu
nána se tvářila kysle
vocas jí ležel svisle..

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:04
- Nahlásit

davidkova renata
teda ty máš dneska náladu ....
Vánoce musej zůstat, jsou krásné, voňavé a plné dobrůtek, světýlek atd.
Básnička je pěkná, jen bych tam doplnila

nána se tvářila kysle
vocas jí ležel svisle..

Davídkojc jak drak,
přihnala k nám mrak ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:06
- Nahlásit

brut
nána se tvářila kysle
vocas jí ležel svisle..
Davídkojc jak drak,
přihnala k nám mrak ...

no vidíš,taghle si každej může krátce doplnit veršík a budem mít kompletní vobras jak gde bylo

vánoce se rušej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:07
- Nahlásit

Skoro to znamená, že bych jí za to neměla kárat, ale jen hlídat, aby to nedělala.....vzhledem k tomu, že znám typy, co tam choděj produkovat své bio produkty, radši jí pokárám flexinou po palici, kobylince ať si klidně žere.
Gerda
no, já to tak řeším, zakazuju jim akorát lidovce, neb se mi fakt jako hnusej, jiný hovna neřeším, a lidovce zakazuju tak jako formálně, spíš jim nedovolím, aby je dohledaly a zjedly, než že bych stavěla lidovce mimo zákon, to ani nemůžu, to je z psího hlediska biologickej nonsens.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:10
- Nahlásit

davidkova renata
nerušej a nepruď, nebo tam pustím Pumu

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:12
- Nahlásit

davidkova renata
nána se tvářila kysle
vocas jí ležel svisle..
Davídkojc jak drak,
přihnala k nám mrak ..

Hlásí se Plha,
u nás všude mlha.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:13
- Nahlásit

Biluška
nebo tam pustím Pumu
tsss,tý se tak bojim ,nemůže bejt horší jak Tarzan,aspon je tuty menčí
Si křestan??? A věřící??? Nejsi,tak nevopruzuj

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:14
- Nahlásit

Fifi

tagže f Kojčicích u Pejřimova je mlhno... to se nám to pomalu rýsuje..

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:17
- Nahlásit

davidkova renata
Jestli za to něco dostanu tak klidně budu věřícím křesťanem

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:18
- Nahlásit

davidkova renata
a tak počki, vánoce je mám ráda taky neci rušit, jen zimu

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:20
- Nahlásit

davidkova renata
gerdičko,až někam pojedeš,vemu si Mařku a uvidíme
Pojedu v červnu cvičit do hrvááácka, takže se domluvim s Pardálkou, jesi by ti Mařku dovezla na nějaký prochásky. Tobě jí svěřim úplně f klidu, nebudu mít vůbec pnutí mysli, že se Marjánka nemá dobře.

Tak a teť jednu ozdravnou báseň pro Kratiucho, aby se rychle zhojilo:

Co se to tu dneska stalo?
Co ti nošku pořezalo?
Pořezal ti pařát mrás,
horší je než prudkej srás,
ale vidím ve tvých očích jas!
Sežer Kiro dědu mráze,
žeň ho komínem, až budou lítat saze,
žeň ho sněhem za spřežením,
žeň ho lesem, polem trním!
zabal nošku v ponošku,
dědovi dej přes dršku -
- vysvětli mu řečí svou,
že není dobré dělat
Kiří čubu nasranou!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:22
- Nahlásit

Biluška
Jestli za to něco dostanu
nedostaneš nic,akorát můžeš slavit ty vánoce
Alexa
vánoce je mám ráda taky neci rušit, jen zimu
počki,tak taghle to nepé...co teda je přesunout na červenec třá,stejně je zima zrušená,tak je to snat fuk gdy si je budete vy vjeřící slavit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:27
- Nahlásit

Gerda
to je heskej vobrázek ,nevíš,esi je to pejsek??? Dyby jo,moch by s Nánou založit rodinu a mohli by mít pěkný drajvový děcka si myslim...

Mi přijde,že se k sobje hoděj

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:31
- Nahlásit

davidkova renata
nevíš,esi je to pejsek???
A neni to jedno? Dyš Náně vysvětlíš, že je to pro dobro psího rodu, bude se muset obětovat a chodit s timhle bobrmanem...bestak je to Kiruna....

monika
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:31
- Nahlásit

Hele máte doma bibli?
Naše mladá přišla ze školy, chodí do první třídy a měli jeden den jinou paní učitelku. Chvíli povídala co ve škole a pak se zeptala, jestli máme bibli. Když jsem řekla, že ne, tak mi řekla, že nejsme dobří lidé, páč paní učitelka říkala, že kdo nemá bibli není dobrej člověk. Takže si udělejte úklid a zkoukněte jak na tom jste.

Walda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:33
- Nahlásit

davidkova renata

nevíš,esi je to pejsek???

Na nánu ve výrazu ale nemá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:34
- Nahlásit

gabi
takže barfisti hajde sekať trávu

kuš na to je ještě spousta času, to si užiju v létě

Lucie Kratochvílová
u nás v přišimasech choděj kucí, ale místo vajec by radši prachy a ty jejich výroky, hele vole votevřete, mě neberou

aha, tož to mluvíme vo tom stejným

mac1

očekávám poděkování

no to je vrchol! vona už neví, jak by nám ten pobyt tady voživila!!! Ste drzá až vyzývaná

Fifi
vypoustim rtw a je klid.

Biluška
aby si na mě nějaké úchylné hovado vybíjelo svoje mindráky a zmlátilo mě tak, že si týden nesednu

přesně tak, a ešče to votožej a mydlej tim druhým koncem

Walda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:34
- Nahlásit

monika

Hele máte doma bibli?

Jo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:35
- Nahlásit

monika
Taky nemáme bibli a celkově jsme divní, páč mi sedmileté děcko asistovalo u porodu i u umrtí obou Kindervajíček. Po Vánocích to s velkou slávou líčila dětem ve třídě a souška čitelka i souška vychovatelníca mě předvolali na kobereček

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:37
- Nahlásit

davidkova renata
nána se tvářila kysle
vocas jí ležel svisle..

a je to tady, na*ala ste jí do bezvědomí, prdla jí ta céfka a tetkon taha vocak. Kůli vám!
Chudák lymfatickej tálínckej mastin! Tahá vocas!

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:38
- Nahlásit

davidkova renata
od časů, kdy jsem budovala fstah s Kirunou, aby mi přišla kdYkoliv a přinesla mi ukázat cokoliv má v hubě, se radši snažím zakázat přístup k hovnu dopředu, ono mít zvíře, co důvěřivě připaportuje a předá vše, co si nese, nebo žere, je někdy na škodu, ale to víš, ten fstach, ten se rozbíjet nesmí

monika
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:39
- Nahlásit

Biluška
Taky nemáme bibli a celkově jsme divní, páč mi sedmileté děcko asistovalo u porodu i u umrtí obou Kindervajíček. Po Vánocích to s velkou slávou líčila dětem ve třídě a souška čitelka i souška vychovatelníca mě předvolali na kobereček
tak tohle znám, už jsem byla taky ve škole a bylo mi vysvětleno, že ne všechno je pro dítě vhodné a některé věci v tomto věku znát nemusí. Eli nadšeně líčila, jak naše čuba rodila a paní učitelka u toho měla krizový stav.

Walda
seš dobrej člověk

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:40
- Nahlásit

Alexa
a tak počki, vánoce je mám ráda taky neci rušit, jen zimu

Tak vymklo se vám to z ručky, což?

davidkova renata

Mám biblu doma, takže sem dobrej člověk a těm se má dělat jen dobro, takže když zrušíš zimu a vánoce, udělalas zlej skutek, moc zlej a scípnou Ti karma i brojler!

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:40
- Nahlásit

davidkova renata
co teda je přesunout na červenec třá,stejně je zima zrušená,tak je to snat fuk gdy si je budete vy vjeřící slavitco se budem crcat s přesouváním můžou zvostat jak jsou, hlavně když nebude zima
Biluška
aby si na mě nějaké úchylné hovado vybíjelo svoje mindráky a zmlátilo mě tak, že si týden nesednu
od toho mám psynikdo si k nám netroufne a hlavně několik posledních let jezdíme do Hořovic na výstavu a tam to muský nějak nebere, jestli to nebude tím že tam sou fšici s čoklama

<< 1 ... 2475 . 2476 . 2477 . 2478 . 2479 . 2480 . 2481 . 2482 . 2483 . 2484 . 2485 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání