| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:09
- Nahlásit
Eště vám taky povím pár úsměvných vzpomínek, aby tu nebylo tak smutno
Tak za Valdíška.
Jednou jsem byla nemocná, máti nějak nestíhala a psa šel venčit otec. Bylo to poprvé a naposled co venčil nějakého psa. Měla jsem o Valdu šílený strach, aby mu neutek a koukala jsem na ně z balkonu. Vlahý letní podvečer, Valdíšek se courá v trávě, čuchá kytičky, otec lážo plážo za ním, vodítko v ruce a frajersky si s ním točí. Točí doprava, točí doleva, pak se ohlídne po psovi a karabinou si rozsekl obočí Na dva stehy Už mi nikdy v životě nešel venčit psa
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:09 - Změnil/a: Gwen a Dinulka
- Nahlásit
Hyena
Vám to pani hnedleva připomenu, jen co začne sezona a potkáme se vosobně
to teda pani klidně můžete, jestlivá mě někde načapáte s bavorákem
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:11
- Nahlásit
StaHi a měříte si to pani o kolik se nafukujete? já se moc omlouvám, ale musim se smát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:11
- Nahlásit
Biluška
a budu se tam školit až budu chytrá jak rádijo po němcích
ešče nespíte?? řeknite -můžem vás pak prodat do starožitnictví?davidkova renata
čék aby se furt doprošoval nějaký info,to už je jak vedle
musíte jít za kompetentním někerým, tady je to samej kecal, nebo jak se to tam menuje.
Mucholabka
Jakto, že když dám psa k adopci někam dál, dopadne to nevalně
páč si je máš nechat asi, to je jasný.
je mi líto Dorky, ale jestli se nepletu tam je možnost ta, že tělo neuneslo - volně řečeno- ten volnej vzduch, žejo?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:12
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
jestlivá mě někde načapáte s bavorákem
Až budete někde cípat, eště ráda se vode mě z termosky napijete
To All
tak mám chu´t přidat ještě pár vzpomínek na svý jiný parchanty čtvernohý. přecivá jsem u nich strávila větší část života a ti první profesoři už dávno čutaj na nebeských pastvinách po všech těch čokloj, co je tam honěj a chňapaj jim po nohách.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:12 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Dovolím si zapálit ještě jednu svíčku,za někoho,kdo prohrál boj s tou nejhnusnější chorobou.V neděli to bude rok.
Sváťa,sestřička moje nejmilejší,sluníčko,který nabíjelo dobrou náladou ostatní.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:12
- Nahlásit
nemám fotky ,jen ty starý v albu zastrčený,ale neumím je přesublimovat do digipodoby...
Rita dalmatinka *1991 +také tento rok...vetevé ji léčili štěněcí trudovitost a on se krásně rozjel demodex.
Assan grén dožil se 9 let a uspala jsem ho po diagnoze nádor na mozku...žil s námi v bytě, o víkendu dělal naší rodině ochranku na apaluše.
Nero vlkošek můj první a jen na chvíli,zradilo ho srdíčko.
Eire vlkoška, odešla v 6 letech na osteosarkom.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:13
- Nahlásit
Vzpomínka za Kazbundu.
Cassinka milovala přetahování. Jednu zimu jsem nosila takové silné, chlupaté palčáky a o ty jsme se tahávali. Kaska se mi zakusovala přímo do ruky (takovej mondyjorink ) a bojovala, dokud nedostala rukavici. Pak s ní šla ven máti, ráno, už oblečená do práce. Na rukou decentní, dámské, moooooc drahé kožené rukavičky. A Cassinka se rozhodla, že si bude hrát . Máti, ve snaze zachránit rukavice hodila na zem čepku a řvala "na, to si vem, tohle nechej" Rukavice stejně nezachránila (a já jsem dostala zdupa, že nemám psa učit kraviny )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:13
- Nahlásit
Biluška
Na dva stehy
To je vůůůl, to je vůůůl a tetkon teda nemyslim Valdíka. tatínek zajisté promine není to myšleno ve zlém.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:14
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
měříte si to pani o kolik se nafukujete?
a vite, ze me to taky uz napadlo?..jako fakt ) ale zatim merim jen odhadem .-)
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:15
- Nahlásit
Biluška
Točí doprava, točí doleva, pak se ohlídne po psovi a karabinou si rozsekl obočí Na dva stehy Už mi nikdy v životě nešel venčit psa
tos mi připomněla, když jsem jednou byla nemocná a přechodně jsem bydlela u rodičů a táta šel venčit čuby a jak pustil Geru (bylo jí tehdy asi půl roku) tak ta to nabrala přes hlavní silnici v plném provozu, říkal že tatra před ní zastavila jentaktak, zpátky domů a on běžel s Cindou za ní a Cinda jí chytila ve vchodě jednoho baráku a držela jí pod krkem dokud chudá nedoběh. Od té doby sice venčil dál, ale Geru už nikdy nepustil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
StaHi
nepochvalite me, ale byl to smazak..v nejvetsim podezreni je tamni olej
to může dělat probléma, já nejsem aleržík, ale mám hodně přecitlivělou kůži-hlavně na gezichtu. když si dám někde něco podobnýho a v nevalný kvalitě, nevypadám vůbec f ksichtě hásky
jo a to maso fakt nezeru
ešivá to ničím nenahrazujete, tak si , tuším , koledujete vo velkej problém. , ale čím to nahradit, to teda nevim, moje tělo dycky přepere chuť na flákotu
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:15
- Nahlásit
jablunka
jablu, bože jak moc jste si podobné.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:16
- Nahlásit
jablunka
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:17
- Nahlásit
Erin
jak moc jste si podobné.
Jj,ale Sváťa byla blndýnečka.
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:17
- Nahlásit
Hyena
Až budete někde cípat, eště ráda se vode mě z termosky napijete
...když už jsme u toho chcípání......
(jo, su potvora a vím to o sobě )
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:18
- Nahlásit
Hyena
pomáhá přežít jejich osobní humusy.
s přežíváním na mne nechoď! Přežívání není žití! To je tragedie a na tragickej život jsem já pes!Když to přeženu"mám jednu nohu,ale soused je na tom hůř,páč nemá žádnou" -to není to správné pojetí života.V životě musí přicházet víc radosti než smutku,jinak by to lidi zabalili už v pubertě.Umět se zasmát už ráno,když otevřu oči a gaučák řekne to svoje oblíbené:Dobré ráno,zase hrobu blíž -to je umění žít.Žít se musí každá minuta a smutek je strašná ztráta času.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:18
- Nahlásit
Alexa
asi né když furt píšeš
dík,uš sem se f tom strácela..
PetraK
vy sama ste vůl, dyš máte spátky čokla, kterýho ste měla prve a nevíte ešivá se máte radovat.
no von by si nějakej matryjalista moch myslet,že sem cvok ,ale my jí poznali s klukem vobá scela jednoznačně mezi 6 dalšíma
jablunka
byla vám moc podobná,pani..
Končim,nevožerte se tu a vyvětrejte,máte tu zaprděno aš hrůza
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:19
- Nahlásit
PetraK
přecitlivělou kůži-hlavně na gezichtu
takze nejen pretky, zatky.. i kuzi mame spolecnou!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:20
- Nahlásit
Vzpomínka kterak Brambůrka zastavila Liptaňské pendolino.
Brajenka měla mimo jiné alzhajmra. Byla jsem na gulaku a zůstavší psi (Brajka, Akéla a jeden hotelový jezevčík) byli svěřeni do péče chůvě a Mášenkovu bráchovi. Tak si jdou hezky na vycházku, jezevčík a Ofce na vodítku, Brajka volně. V dálce houká vlak. Najednou se Brajka zbláznila, skočila do kolejiště a utíkala naproti vlaku. Chůva strčila vodítka Davidovi do ruky a utíkala za Brajou. Vlak houkal za zatáčkou. Braja nebyla k zastavení a na svých chromých nohách pajdala co nejrychleji vstříc vlaku. V zatáčce se potkali. Vlak zastavil, strojvedoucí vystoupil, pomohl Pavle vytáhnout Brajenku z toho příkopu co v něm vedou koleje a jel zase dál .
P.S. Ne, že by u nás měli vlaky tak silné brzdy, ale jezdí tak pomalu, páč je tu úzkokolejka, jediná v republice
A už jdu fakt spát.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:21
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
jestlivá mě někde načapáte s bavorákem
dete po cizincích, jo?
jablunka
Dovolím si zapálit ještě jednu svíčku,za někoho,kdo prohrál boj s tou nejhnusnější chorobou.V neděli to bude rok
Jablůnko, pani nebuďte smutná - vím že to je blbej naprosto blbej argument teď, ale nevíte čemu se Sváťa vyhla tím, že tady už není. A teď jí aspoň dělaj společnost fšichni ti čokli co se na ně vzpomíná, páč dycky se sejdou ty na co se zrovna vzpomíná
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:23
- Nahlásit
Neessi
Žít se musí každá minuta a smutek je strašná ztráta času.
s první částí souhlasím,ale smutek není pouhou ztrátou času.Smutek léčí,učí pokoře a pochopení vlastního bytí...pak následuje uvolnění a radost z každé další minuty
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:23
- Nahlásit
StaHi
hele a nemáš coeliakii? Alergii na lepek?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:24
- Nahlásit
Neessi
Tak jsem to nemyslela. Spíš něco jako když moje slepá známá nosila jídlo několika straým lidičkám, kteří měli v zimě problém vyjít z bytu. Jináč " je čas truchlit...i čas poskakovat"
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:25
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
jo, su potvora a vím to o sobě )
Si a proto mi pořád říkají, že se mám držet Práglu a s Moravákama se do holportu nedávat
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
StaHi
merim jen odhadem
a dybyste neměřila od hadem, ale k hadovi, šlo by to?
i kuzi mame spolecnou!
taky poránu vypadáte, jak dyš vám celou noc hubu strouhali struhadlem?
davidkova renata
že sem cvok
matryjálista by si to možná moch myslet, my to , na rozdíl vod něj ale víme s naprostou jistotou.
|
Gwen a Dinulka
Člen |
- Nahlásit
PetraK
dete po cizincích, jo?
jasně, po prachatejch :-D
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:27
- Nahlásit
Erin
ale smutek není pouhou ztrátou času
no záleží na tom,jak dlouho se prožívá,když Hyena psala,že jsou ti smutní lidé...... a já těch se spadlejma koutkama znám fakt dost a je mi jich líto.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:28
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
jasně, po prachatejch :-D
jo a proto se Petro kámoší s takovwejma lidma jako sem třeba já
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 21:29
- Nahlásit
Hyena
něco jako když moje slepá známá nosila jídlo několika straým lidičkám, kteří měli v zimě problém vyjít z bytu.
No ale to nona v podstatě nebyla smutná,ona byla šťastná,že může pomoci.(se příště vymáčkni na rovinu,tady nejsi na blue )
|