| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:11
- Nahlásit
AlenaD
Do baráku a bezbariérového bydlení v něm jsem nacpala všechny peníze z prodeje bytu který jsem po smrti manžela opustila, ale nelituju a jsem hrdá na to že jsem to dokázala sama bez chlapa, ale je to nekonečný příběh, protože je to barák jak stodola a když na jednom konci skončím, můžu na druhém začít.
taky máme bezbariérovej... teď ještě dodělat přístupovou cestu a bude to v cajku...a velkej je taky, takže práce nikdy nekončí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:11
- Nahlásit
Tak kde ste pohřepní hosti? Zatim je nás u hropku málo!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:12
- Nahlásit
zis, na tohle jsem pri reseni bytu pro brezna taky zapomnela nemam tu zadnej chlast, pomooc, pomoooc! budu se muset spokojit se stavou (dobry je, ze jsem pri tom reseni zapomnela i na to, ze je mi blbe.. proste je mi o neco lip )
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:12 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
StaHi
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:13 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
StaHi
díííííííííííííííííííííííííííííííííííííííík
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:14
- Nahlásit
Gerda,brut
Ajo, dnes je pohřep! Jdu si taky pro čaj, fernet už došel.
jdu bouchnout šampáňo
Lucie Kratochvílovátak to otoč, teď seš zhroucená a nevíš absolutně kudy kam se sebevědomím někde hluboko v mínusu a řeš něco v tomhle stavu..
já byla před pár lety taky docela vpr...., ale díky kámoškám v práci a nakonec i díky čokloidům jsem prostě zatla zuby a překonala jsem to a dnes si gratuluju že jsem to dokázala a taky jsem sobě i všem okolo dokázala že to co potřebuju zvládnu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:15
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Tu vodu v kanystrech sis vozila na kole?
hele, mám chatu, kde není vůbec nic... voda, plyn, elektrika.... nejbližší vesnice 3km a jezdial jsem do ní s malýma dětma v zimě. Ráno na dřevo, pak pro vodu, pak do krámu a avečer brzy spát. Vůbec mi ty vymoženosti, co tu neustále předhazuješ nechyběly... jo a prala jsem na valše, máchala prádlo v ledový Vltavě... fakt super čas
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
Alexa
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
StaHi
JEŽIŠI,JÁ PŮJDU KAMKOLIV
|
StaHi
Člen |
- Nahlásit
brezen2008
mam to, muzes mazat ..jinak zatim neni moc zac dekovat, ale treba to vyjde!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:16
- Nahlásit
brut
děkuji mnohokráte za poučení, jsem bohužel stále moc naivní a hýčkaná civilizací ;)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:17
- Nahlásit
Biluška
Prosím vás, nemůže jít někdo z Pražáků v pondělí do tý poradny s ní? Mám takové nejasné tušení, že to zvoře - buď si to nezapamatuje, nebo nechá půlku papírů doma a u právníka bude akorát brečet, že nechce dát psy pryč
já budu dopoledne v Práglu, dokonce nedaleko, ale musím s nejmladším na kontrolu.... leda by jsme šli až po jeho vyšetření... klíďo půjdu
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:18
- Nahlásit
brut
určitě se kontaktujte, petře by to moc pomohlo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:18
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
děkuji mnohokráte za poučení, jsem bohužel stále moc naivní a hýčkaná civilizací ;)
neblázni, to není poučování... sem jen napsala, že člověku kolikrát je líp v takovým místě než v baráku, kde se cítí nejistej a plnej strachu
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:20 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
já nebláznim, mysim to upřímně nemá cenu si nic nalhávat, já bych jí třeba byla v tý poradně prt platná i když petru mam moc ráda, tak jí můžu pomoct maximálně finančně, ale jinak sem taky k prdu..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:21
- Nahlásit
brut
Tak jsem tu... je sedm večer a mám připravený čaj.
taky jsem tu. Kdo zapocne tryznu?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:22
- Nahlásit
PetraK
Sem tu taky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:23
- Nahlásit
Fifi
Kdo zapocne tryznu?
Přece Biluška a Jablunka, Biluš si šla přepudrovat nos a jablunka tu nějak eště neni....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:24
- Nahlásit
Gerda
já tu sem, ale za chvíli budu muset odejít.... přišel mi chlap domů a potřebuje k netu
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:26 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
brezen2008
mas v mailu na mne kontakty (kdybys zpravu nevidela, tak jukni do spamu.. docela casto tam -nevim proc- koncim)
edit: hele a fakt smazni tu svou adresu tady, nebo se dockas hrooomady spamu .-)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:27
- Nahlásit
Mám zapálené svíčky, vypadá to tu jak v pohřebním ústavu ... čajík pomalu vychládá a tak si myslím, že by jsme si na dálku mohly připít na drahé psíky, kteří odešli za Duhový most
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:29
- Nahlásit
Milackove, R.I.P. A pripijim i dalsim psikum.
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Kdo zapocne tryznu?
Přece Biluška a Jablunka, Biluš si šla přepudrovat nos a jablunka tu nějak eště neni....
Vemte to něgdo za mě........
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:29 - Změnil/a: Kačaba
- Nahlásit
ahoj všem,se taky přidám po 5.dnech dřiny a mrazů...
kdo se pohřbívá? (edit-už vim
|
StaHi
Člen |
- Nahlásit
takze vsichni mi mili zesnuli, vzpominam na vas a tesim se, az se zas potkame
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Taky připíjím na psíky odešlé, a loučím se s vámi, odcházím z práce. Hezký víkend fšem.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:30
- Nahlásit
brezen2008
Březňáčku ty máš teda pech.nechej si opravdu poradit,to co navrhuje Neessi a Sali.A hlavně pevné nervíky.
tak sem tu a huž se modlím nad hropečkama
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:31
- Nahlásit
Uš tu sem. Kostým a parníčky jsou hozený v tašce, psiska nakrmil Mášenek a můžem začít
Eště si teda musím nalakovat nechty, abych byla zítra za dámu, ale to zmáknu během tryzny . Gde je Jabloň a PetraK
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:32
- Nahlásit
Všechny sem vás měla moc ráda.......
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 19:36
- Nahlásit
Je to tak trochu sadlo maslo, ale clovek si pripomene ty krasny chvile.
A tu je mlha, ze by se dala krajet + rostouci uplnek.
|