Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2376 . 2377 . 2378 . 2379 . 2380 . 2381 . 2382 . 2383 . 2384 . 2385 . 2386 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:20
- Nahlásit

brut
karlák vím kde je,tak jestli bys byla tak moooooooooc hodná tak se můžem sejít tam
já nevím kolik tam je vchodů,ale budu čekat od tech 9,30 před branou
ale klidně půjde s emnou jenda
mám na tebe číslo

monika
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:25
- Nahlásit

Moje životní láska.Nejlepší pejsina, jakou jsem kdy potkala. Díky Dorísku za ty 3 roky. Byly úžasné.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:30
- Nahlásit

PetraK
činzáno

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:33
- Nahlásit

Dneska se pije na duhové psy???

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:33
- Nahlásit

tak jsem docetla zbytek, pardoon, pardoon, ze jeste jednou narusim tryznu, ale neda mi to..

brezen2008
holka neblazni! zitra stejne domek kupovat nebudes (ono ani to odstupny nebude hned) ...nejvic podstatny je ted tohle:

hlavně získat čas, vymámit co největší odstupný a mezitim pohledávat
mas cas jistenej zakonem (presne ti reknou v ty poradne, ja z toho zakona pochopila 60 dnu.. co muzes zustat tam, kde jsi) ..dalsi cas urves treba i dalsim podnajmem (kdyby dopadla ta moje plzen, krasne bys vysla i z malyho platu a prasulky z odstupnyho si muzes setrit).. a celou dobu muzes, s nasi pomoci, hledat vhodny mistecko pro sebe a pro psaky, co bude tvoje vlastni..
..uvedom si, ze mas jedinecnou prilezitost se konecne zbavit jenika, neznam vas, ale z napsanyho soudim, ze tu situaci znam az moc dobre... ja se podobnyho balvana-tryznitele zbavila az s tatovou smrti.. a nebejt tyhle smutny udalosti, ktera dost radikalne zmenila celej muj zivot, dost mozna se s nim trapim este ted. taky jsem se bala, ze neutahnu naklady a byly v tom i dalsi veci.. to odpoutani se zdalo takrka nemozny... pak prisel blesk! a musim rict, ze je to neskutecna uleva! sama rozhodne nebudes, v tom te nenechame!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:36
- Nahlásit

Biluška
činzáno

to děláš dobře, já mám ten Rýzlink

Mucholabka

Dneska se pije na duhové psy

jo, páč je jich tam ňák moc

StaHi
pani teď jsem koukla, vy už ste zas nafoukaná? Jak je vám?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:37
- Nahlásit

Za Salu...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:38
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=-XzcFOGPzIg

Za Ašu...

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:40
- Nahlásit

PetraK
je to lepcejsi ..natekla jsem, ale uz mi neni tak blbe..mozna je to jenom PMS.. pridal se teda zanet spojivek, takze koukam jen jednim ockem, ale este koukam, takze dobry

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:41
- Nahlásit

A Dianka už taky spí...

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:42
- Nahlásit

StaHi
ke komu chodíš v Benešově, možná bych mohla něco zařídit. Neslibuju, zítra zjistím a napíšu

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:42
- Nahlásit

Dneska se pije na duhové psy

jo, páč je jich tam ňák moc

Tak to já se s dovolením taky přidám, i když vlastního duhovýho ještě nemám "klepy klep, až se stůl prohýbá"

takže za dva grónský kluky Haomika a Odinka, kteří prostě akorát měli v životě smůlu
a pak taky za Dinulčinýho taťku Dina
jdu pohledat nějaký fotky a nějakej alkohol....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:43 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Agáta už taky spinká...následovala je všechny moc brzo...tuším předevčírem

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:44
- Nahlásit

Mucholabka
Dneska se pije na duhové psy???
Na duhové. Akorát mě to nedalo a musel jsem připít na ty " taky duhové", co se k nám ale teprva chystají

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:45
- Nahlásit

" taky duhové"
to nechápu

Biluška
Člen
- Nahlásit

Mucholabka
Není Agáta ta poslední reparátorka? Co se stalo?

Gwen a Dinulka
Člen
- Nahlásit

Odinek s Dinulí

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:47
- Nahlásit

Biluška
Přejelo ji auto. Měla jsem ji asi měsíc...bohužel byla až příliš temperamentní...měla jsem si ji nechat

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:47
- Nahlásit

Haomik, když byl mimi

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:48
- Nahlásit

A ještě Dorka...

A Betty, Kerry a Kerry II nemají fotku, ale je to už dávno.

StaHi
Člen
- Nahlásit

Alexa
ja byla v Bene vzdycky jen na pohotovosti, plus teda ta zarijova hospitalizace na gynde (cysta ve vajecniku).. jmena si nepamatuju, nektery bych teda asi dohledala na zpravach, ale svyho doktora nemam v bene zadnyho. chodim k mistni obvodacce (bydlim na vsi kousek u bene).. kterazto ale je nic moc, takze hledam lepsiho praktika.

Hyena
Člen
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
vás vítámv žumpě pani a esli nemáte vínko, tak popadnětě alespoň nejbližší HU

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:49
- Nahlásit

Arnulf

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:50
- Nahlásit

Hyena
mám punč
pípu ještě doma nemám a lahvové HU jaxi neni to pravé ořechové

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:51
- Nahlásit

Krucinálfagothimmelherrgott,co se to tady zase děje?
copak jsou už zase dušičky?Gdo tohle na dnešek svolal?Zrovna v den,kdy má březen2008 depku ,jak kráva,tak se tady bude brečet sborem,bo co?To si tady bude každá foukat na svý bebí zrouna dneska? Se mi zdá,že vám všem vyperu prádlo,dámy!
Koukejte přestat brečet,chlastat se může v poho dál a svíčky trochu ohřejí kvartýr v týhle kose!
Podlehnout hromadný deprézi je fakt moc jednoduché-spíš se koukejte hromadně nasrat na zkurv*nej osud a hezky se nadechněte a zařvěte hromadne " TAK a DOST"
A ať je to slyšet co nejdál.Tohle funguje mocinky dobře,věřte mi !A na odešlé pejsy můžeme připíjet,až bude ten správný čas a hezky zvesela,ať se ty jejich dušičky pro nás netrápí !

Alexa
Člen
- Nahlásit

StaHi
chodim k mistni obvodacce (bydlim na vsi kousek u bene).. kterazto ale je nic moc, takze hledam lepsiho praktika.
tak já zkusím něco zítra zařídit, mám kámošku, která v nemocnici v Benešově dělala sestru

PetraK
Člen
- Nahlásit

StaHi
..natekla jsem, ale uz mi neni tak blbe..mozna je to jenom PMS.. pridal se teda zanet spojivek, takze koukam jen jednim ockem, ale este koukam, takze dobry
StaHi vy vole, todle neni úpa v cajku asi ne? Máte podle mě porušenou imunitu - si tak laicky myslim. prosim vás -fakt nežerete vůbec maso? Nemyslim to nijak - chápu to, ale je možná fakt, že něco z tý flákoty vám chybí. Ste fakt taková moc rozložená. Nic neslibuju, ale - mám se zeptat ségry- dělá tam teda jen sociální pracovnici- jestli neví o dochtorovi na kterýho by v BN nemocnici byl spolech?? +

Mucholabka
Agáta už taky spinká...

Agátka? Ta co jsi ji měla chvilku a ¨pak si jí někdo vzal?

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:52
- Nahlásit

brezen2008
karlák vím kde je,tak jestli bys byla tak moooooooooc hodná tak se můžem sejít tam
já nevím kolik tam je vchodů,ale budu čekat od tech 9,30 před branou
ale klidně půjde s emnou jenda
mám na tebe číslo

zavolám v neděli a domluvíme se přesně kde se sejdeme a v kolik. Hlavně buď v klidu a neplaš

StaHi
Člen
- Nahlásit

Hyena
HU?

Mucholabka
Člen
- Nahlásit

Neessi
V depresi se dnes topím po kartáči v práci

A ještě perská kočka Gina..

28.10.2008. V den, kdy se mi narodila Agniezska.

<< 1 ... 2376 . 2377 . 2378 . 2379 . 2380 . 2381 . 2382 . 2383 . 2384 . 2385 . 2386 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání