Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2376 . 2377 . 2378 . 2379 . 2380 . 2381 . 2382 . 2383 . 2384 . 2385 . 2386 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:52
- Nahlásit

Neessi
a kdo jako brečí?
já si tu chlastám zcela spokojeně

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:53
- Nahlásit

StaHi
HU?
dogtrekkařský název pro pivo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:54
- Nahlásit

PetraK
Agátka? Ta co jsi ji měla chvilku a ¨pak si jí někdo vzal?
Předevčírem ji přejelo auto.

Těm lidem, co ji zachránili, jsem ještě neměla odvahu to říct.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:54
- Nahlásit

Neessi
Gdo tohle na dnešek svolal?

Já!Páč nejdříf dva malý Burzijáni vod Bilušky, pak Bobina u Jablůnky ráno a Nela u nás večer v jeden den, tak jsem řekla, že dneska uděláme hromadnej pohřep. Vostatní se přidali. To není depréze, je to hezká fspomínka.

Mucholabka
Dorka - ta byla u Bártů?

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:55 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

PetraK
pani dik, ale asi se spis obratim ku praze. mam trochu znamou doktorku na poliklinice Budejovicka (jeji syn chodil s brachou do skoly), ktera nam dost pomohla s tatou. takze je to pani doktor vyjimecna tim, ze ji i celkem duveruju, kazdopadne bude schopna mne poslat dal spravne.

..jinac ty spojivky, to je u mne upa bezny.. jak cumim do monitoru furt, tak je to hnet..

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:55
- Nahlásit

Neessi
tahle tryzna je domluvená už od doby, kdy musela nechat jablunka uspat Bobinu

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:57
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
já si tu chlastám zcela spokojeně

takhle nějak to má bejt, páč voni by určo nechtěli aby čéku bylo smutno. Dyš to teda beru podle Murphyho- ten mi nedovolil brečet,řval a nosil mi fšecko co nebylo přibitý, jinak to byl naprosto tichej péf.
Mucholabka
Těm lidem, co ji zachránili, jsem ještě neměla odvahu to říct.

ach jo, to je mi moc líto, je to jinak, když je hafan starej, ale když je to zvíře s hromadou sil, tak to nemá bejt.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:57
- Nahlásit

StaHi
nemáš holka alergii na lepek či jiné podobné svinstvo?

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:58
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
Máš pít bavora, to je takový " domácí modifikovyný HU".
Neesi
někdy není špatný si uvědomit, že moje trable, i když velké , nejsou jediné

PetraK
Člen
- Nahlásit

StaHi
HU?[

bubububu!

jak cumim do monitoru
a nemůžete čumět třeba do počítače?

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

ježiši co se to tu děje?????????????????????????????
Udělá mi aspon něgdo vejcuc nebo mi,kurwa,aspon řekněte esi sem uš pochřpená! Se teda tak cejtim..
Vy ste ale fakt paka,gdo zas začal vo Duhovým mostě????????????????????????????????

Nemůžu nevzpomenout na všechna ta stvoření,která prošla mým životem a svým odchodem s sebou vzala kus mýho srdce..,můj první NO co umřel po 3 týdnech na psinku,další,Brix,odešel ve 3 letech na totéž,Nyný číslo 1.která je se mnou každej den a jí nevim esi mám brečet,že už není,jelikož jsem na 100% přesvědčená,že se vrátila přesně tak jak jsem si mnoho měsíců každou minutu přála a ted chrápe vedle mý postele,spousta nalezenců co pobyli kratší či delší dobu a stádo koček za ty léta..
Ste volové,takový kreténský téma ,du humřít,čus

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:59
- Nahlásit

brut
je domluvená už od doby, kdy musela nechat jablunka uspat Bobinu
Taxe mohla vzhledem ke změně okolností (březen help)odložit na klidnější vobdobí.A vůbec,jak to mám vědět,když je žumpa 3 x vyvezená?

Gwen a Dinulka
Člen
- Nahlásit

Hyena
Máš pít bavora, to je takový " domácí modifikovyný HU".
ale fuj!

Alexa
Člen
- Nahlásit

Neessi
Koukejte přestat brečet,chlastat se může v poho dál a svíčky trochu ohřejí kvartýr v týhle kose!
Podlehnout hromadný deprézi je fakt moc jednoduché-spíš se koukejte hromadně nasrat na zkurv*nej osud a hezky se nadec

atak já nebrečím já spíš vzpomínám na ty úsměvný historky třá jak jednou Cinda hnala malý parchanti který moc rádi dráždily psy za plotem až do dětskýho pokoje u nich v chatě a celou cestu je postupně štípala do prdek a od té doby nikdo psy za plotem nedráždil nebo jak kousla rovnou do rozkroku toho úchyla co si na mě počíhal

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 21:00
- Nahlásit

davidkova renata
du humřít,čus
Wohno pani, děte si něco nalejt, bo my narozdíl vod vás tady nesedíme na sucho.

brut
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
ne, je to předem domluvená tryzna za všechna naše zvířátka...a myslím, že v mnoha případech očistná a milá

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

StaHi
ale asi se spis obratim ku praze. mam trochu znamou doktorku na poliklinice Budejovicka (jeji syn chodil s brachou do skoly), ktera nam dost pomohla s tatou. takze je to pani doktor vyjimecna tim, ze ji i celkem duveruju, kazdopadne bude schopna mne poslat dal spravne.
dyby to nevyšlo,ozvěte se,mám kamarádku doktorku, přes psy samosebou..

brezen2008
Člen
- Nahlásit

brut
ok
tak já jdu

Biluška
Člen
- Nahlásit

Holky já to balím,jdu se svalit. Za pár hodin vyrážím kamsi do pryč, tuším že někam směrem k Jablůnkům a budu se tam školit až budu chytrá jak rádijo po němcích Tak se tu mějte, kdyby byli nějaké nové zásadní poznatky stran držení psů na řetězu tak mi,plís, pošlete sovu. Páč ty svoje jsem právě uvázala, aby měli dostatek pohybu co tu budou sami . Na samečka není spolech, on by je uvázal blbě
Tak dobrou a moc to s tím pitím nepřežeňte

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 21:01
- Nahlásit

Hyena
někdy není špatný si uvědomit, že moje trable, i když velké , nejsou jediné
ten luxus si můžeš dovolit ty,ale březen je sama!
A mně to ani nemusíš připomínat,já to mám v životní i pracovní náplni.

Hyena
Člen
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
ale fuj!
Vám to pani hnedleva připomenu, jen co začne sezona a potkáme se vosobně

PetraK
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Se teda tak cejtim

zkuste se umejt, možná že to pořešíte

Vy ste ale fakt paka,gdo zas začal vo Duhovým mostě????????????????????????????????

já - teda já svolala ten pohřep (nečilte se ,ste se taky připojila) a Duhovej most tematicky a vhodně dodala nafoukaná StáHi.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 21:02
- Nahlásit

No a taxem teda mrtvá nebo ne????
čék aby se furt doprošoval nějaký info,to už je jak vedle

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 21:02
- Nahlásit

Alexa
atak já nebrečím já spíš vzpomínám na ty úsměvný historky třá jak jednou Cinda hnala malý parchanti který moc rádi dráždily psy za plotem až do dětskýho pokoje u nich v chatě a celou cestu je postupně štípala do prdek

jo,tak tohle je ta správná vzpomínka

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 21:04
- Nahlásit

davidkova renata

Nejseš,ale nikomu to neříkej! Ještě tu máš nějakou práci!

Mucholabka
Člen
- Nahlásit

PetraK
Jj, Bártovic Dorka. Ta si svobodu taky moc neužila. Jakto, že když dám psa k adopci někam dál, dopadne to nevalně?

Alexa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
čék aby se furt doprošoval nějaký info,to už je jak vedle

no asi né když furt píšeš

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 21:06
- Nahlásit

Neessi
ale březen je sama!
Troufnu si nesouhlasit Nechci mluvit za Března bez Března, bo se může vyjádřit sama, ale znám lidičky, kterým vědomí, že na světě jsou i jiní smutní lidé, kterým mohou pomoci třebas sdílením nebo dobrým slovem, pomáhá přežít jejich osobní humusy.

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 21:07
- Nahlásit

PetraK
jo a to maso fakt nezeru.. vyjimecne ferne ulovenou rybu..

brut
dosud mi nebyla diagnostikovana zadna alergie, ale to znamena prt. nad potravni alergii premejslim celej den..vcera jsem byla na ty veceri v hospode -nepochvalite me, ale byl to smazak..v nejvetsim podezreni je tamni olej.. bracha je alergik (pyl, prach) a nemuze tam -kvuliva nejspis tomu oleji- jist vubec, dycky ma pak prujem. no a i moje enono bejva po tamnim jidle o neco driv... nevim ovsem, esli by se mi neudelalo blbe hned, tohle prislo az tak za 20h ..najednou mi bylo blivno, tipla bych i teplotu, trochu jsem se trasla, byla jsem nepevna v nohach a bruch zacal rust + mam otekly oci.. ta nevolnost a teploty prichazely ve vlnach.. ted je mi o dost lip, ale upa dobre taky ne...nejedla jsem. pripada vam to jako alergie?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 21:08
- Nahlásit

davidkova renata
Nyný číslo 1.která je se mnou každej den a jí nevim esi mám brečet,že už není,jelikož jsem na 100% přesvědčená,že se vrátila přesně tak jak jsem si mnoho měsíců každou minutu přála a ted chrápe vedle mý postele,spousta nalezenců co pobyli kratší či delší dobu a stádo koček za ty léta..
Ste volové,takový kreténský téma

vy sama ste vůl, dyš máte spátky čokla, kterýho ste měla prve a nevíte ešivá se máte radovat.

Alexa
atak já nebrečím já spíš vzpomínám na ty

taky nebrečim - ste mi pani připomněla jak Murphy dělal zlýho psa - nějak podobně jako u vás - parchanti u nás na podestě dělali bordel, já se učila na madurýdu. Vyklonila jsem se z vokna, děckám jsem vysvětlila že je prosim esli by tak nějak nemohly přestat, že se musím učit, což jsem zopakovala asi 3x, po čtvrtý sem se nas*ala, vzala čoklida, vyšla před dům, odepla vodítka a "znalecky" zavelela "šupák trhejj!" parchantí se rozutekli ale ten čulibrk černej terijérskej fakt zafunboval jak profík, doběhnul k tomu jednomu smradovi a zcela bez kontaktu ho vyštěkával!! Nebyl vůbec k ničemu cvičenej! Prostě to tak vyšlo. Parchán stál, jak solnej sloup. Já přišla jako velkej profík, řekla jsem mu, že esli se hne-čokl ho sežere a teď pudem a najdeme hásky ty vostatní. .... už nikdy nikdá nikdo nedělal bordel u nás na podetě Murphy byl spratek (ofšem milovanej),ale todle byl jeho majstrštyk

<< 1 ... 2376 . 2377 . 2378 . 2379 . 2380 . 2381 . 2382 . 2383 . 2384 . 2385 . 2386 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání