Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2376 . 2377 . 2378 . 2379 . 2380 . 2381 . 2382 . 2383 . 2384 . 2385 . 2386 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:38
- Nahlásit

Tak mně nejde vložit obrázek, tak alespoň odkaz
http://www.cz-pes.cz/obrazek-6716-q-Denyna

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:39
- Nahlásit

Tak jsem to přečetla, já nemůžu, páč máme zahr. náfštěvu, ale nenašel by se někdo, kdo by s březnem do tý poradny šel? ale ono by to asi chtělo, aby pak šel někdo s ní i za tím sajrajtem, aby s ní nevymetl , jenže on se s nikým jiným bavit nebude.
Březne Březne prosím Tě slib mi že zapneš všechny motory co máš, sepíšeš si co Ti tam řeknou a toho šmejda chladně vyfakuješ! Tohle je hlavně psychologická hra, on jen tlačí, máš možnost obrany, ale musíš najít tu sílu se bránit. Kvůlivá těm čoklům se musíš bránit. Musíš to nějak dát dohromady, překvapit ho tím, že se nedáš. Řekni mu-obrazně pochopitelně- ať si prdel dělá z plastelíny a ne z tebe. Panebože, proč si ty šmejdi dycky vyberou ty slabý

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:40
- Nahlásit

Mi to nedalo a mám ve skleničce na dně trochu tlamolepu, myslím, že si to psáci zaslouží

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:40
- Nahlásit

brut

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:41
- Nahlásit

Fotky na netu nemám, ale vzpomínám na jezevčíka Valdíška, co byl náš prvorozený. Zemřel v devíti měsících vinou veterináře. Byl to neúnavný, drajvový jezevec co si nás dokonale omotal kolem packy a šéfoval celé rodině.
Vzpomínám na ovčandu Kazbundu co přišla po něm. Byla to moje první reparátorka, fantastická parťačka, prošla se mnou celým dospíváním a ač poslední rok měla velké zdravotní problémy počkala až se mi narodí Lálinka, abych neměla čas truchlit za ní.
Vzpomínám na Braisynku, Kazbundinu reinkarnaci. Žila u nás jen rok a půl, ale stejně je nezapomenutelná.
Vzpomínám na Mikynu, za života jsme si moc nesedly, ale kus jsme ho přece jenom ušly spolu.
Vzpomínám na Aidana, malého štarnováka co spí na naší zahradě.
Vzpomínám na Akišku a Adíka co byli na tomto světě tak krátce.
A taky na Ovečku, která je bůhvíkde.

PetraK
Člen
- Nahlásit

Gerda

Tak kde ste pohřepní hosti?

já sem tu, jen jsem nechtěla, dyš se tu řeší důležitější věci.

brut
Člen
- Nahlásit

PetraK
já tam s ní dojdu, jen nejdřív musím s klukem k doktorovi... tam je objednanej a potřebuje léky, které mu docházejí ( a má blbou mámu, která na něj sere)

jablunka
Člen
- Nahlásit

brut
Mi to nedalo a mám ve skleničce na dně trochu tlamolepu, myslím, že si to psáci zaslouží
Já si lupla stopičku slifky.......jinak ji vůůůůůůbec nepiju.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:43
- Nahlásit

jablunka
dík

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:45
- Nahlásit

StaHi
pani Váš duhovej most je moc nejvhodnější

Takže ťukám na všechny čoklidy co tu už s námi nejsou a čekaj na nás za tím mostem.

P.S. Vzkaz pro Murphyho - esli mě ty syčáku tak nas**reš jako na tý Letný tehdy, tak Ti zas zmaluju prdel!!

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:45
- Nahlásit

jablunka
já nepiju skoro nic...a když tak už je to pomalu svátek ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:46
- Nahlásit

Mruphyho fotku nemám, tu mám na stole f práci, ale Nelušku tu někde najdu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:47
- Nahlásit

tak já na ferdu,dárečka

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:48
- Nahlásit

Vzpomínám na Vás

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:50
- Nahlásit

když já nemám všech digi fotky....

tak aspoň největší ze psích pracantů a povah, Pan pes Bandita

a naprosto neuvěřitelná a nezapomenutelná Cobra

a pak zdravím jezevčici Dinu, pidikříženku Anežku a mojí úplně první ovčandu Britu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:52
- Nahlásit

Tak já zatím jenom zaplatpánbůh za Majdu.

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:53
- Nahlásit

taky jsem vam chtela naskenovat a vlozit fotocku Gyoma-Jarmila, prvniho bulicka myho.. ale disk rekl NE! sem plnej ..takze trousek ale vzpominam moc

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Nela nejhodnější psí čůza co znám

Doufám, že jí je dobře a že se tam za Duháčem potkala i Murphínem, kterýmu sloužila jako Lurdy, když už nemohl chodit - ona byla jediná, kvůlil který vyšel i schot!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:57
- Nahlásit

brut

já tam s ní dojdu, jen nejdřív musím s klukem k doktorovi... tam je objednanej a potřebuje léky, které mu docházejí ( a má blbou mámu, která na něj sere)

Jsi hodná!!! a hned dvakrát!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:59
- Nahlásit

Biluška

tag kde seš? Nemáš snad rychleschnoucí lak?? já mám nechty vožužlaný a taky to neřešim!

jablunka
Člen
- Nahlásit

Ebony
když já nemám všech digi fotky....

já bohužel taky ne......

Ale vzpomenu slovy na Bonnu,celočernou NO,můj první vlastní pes,naučila mě trpělivosti a byla skvjelá.
Tim,čecháček,kterej se za záchranu života odvděčil bezmeznou láskou a věrností.
Alf a Maxim,mopsí pajďuláci,kteří nečekaně přišli a nečekaně odešli a zapálili ve mě lásku k placatejm.
No a Kokosek,Beruška a Bobina.

Kačaba
Člen
- Nahlásit

taky vzpomínám
(prožila se mnou 15.let)
(prožil se mnou 13.let)

wami
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:00
- Nahlásit

tak já zapaluju svíčky za dalmatinku Atu, kterou si pamatuju jen v pár záblescích...
za voříška Čerta, co byl můj první parťák...
a za sestřičku Blesku...

(a vlastně i za její synky Barta a Čika, ti už taky čekají za Duhovým mostem na své páníky...)

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:05
- Nahlásit

PetraK
Jsi hodná!!! a hned dvakrát
ale prd... jen jí v tom nemůžu nechat se plácat

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:06
- Nahlásit

PetraK
Sem tu furt, celou dobu

AlenaD
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:07 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit

Vzpomínám na našeho nezapomenutelného Chrisse, na Bibinku, Lucinku, Filipa, Rikyho, Sylvu a na všechny ostatní který třeba jenom na krátký čas přišli do našeho domova, nějaký čas u nás pobyli a nevím co se s nima dál stalo, ale už určitě nežijou.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:11
- Nahlásit

březen
smska se mi tváří nedoručitelně .... se musíme domluvit na pondělí, kde a kdy se sejdeme ... ale nejdřív musím s klukem na Karlák k doktorovi. Objednaný jsme na 9:30 - 10:00, ale můžu tam skejsnout o hoďku dýl nebo být hotová už před tou půl desátou.
Jak to vidíš ty?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:11
- Nahlásit

Biluška
Sem tu furt, celou dobu

taky tvoje jediný štěstí, co piješ?

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:13
- Nahlásit

PetraK
sem vypila šťopičku tlamolepu ( tfuj, ale co by čék pro ty naše pséky neudělal) a k tomu dva hrnky čaje

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:17
- Nahlásit

Tak už jsem tu a připíjím všem psíkům za duhovým mostem , všem těm, kteří s nám momentálně sdílejí život a všem těm, kteří jsou někde v budoucnu ještě pro nás přichystaní. " na zdraví".

<< 1 ... 2376 . 2377 . 2378 . 2379 . 2380 . 2381 . 2382 . 2383 . 2384 . 2385 . 2386 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání