| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 11:48
- Nahlásit
Biluška
Hele, nemocnice smůla, ale aspoň nemáte Ratha jako hejtmana. Na body jste na tom líp .
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 11:53
- Nahlásit
Mucholabka
používaly to kikánice, bo na svoje neměly.
já je používala taky .... v určitém období mi vadily ty tenké, křidýlkové i nekřidýlkové .... teď v Liberci jsem je používala též
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 11:55
- Nahlásit
Biluška
Sali
brut
Já bych lidi zase tolik nepodceňovala, ono to není jenom o těch 30kč/60kč, jde spíš o to, že se po dobu vybírání poplatků vůbec nic k lepšímu nezměnilo, spíš naopak.Co se změnilo pro obyčejného člověka? Nic, objednací a čekací lhůty na vyšetření pořád stejný, kvalita pořád stejná, ty blbý doktoři co bylo vo strach k nim jít jsou taky pořád stejný. Je fakt že ty nemocnice jsou skutečně rozkradený, tam není kámen na kameni, kladenská, nymburská jsou toho zářný příklad. Kdybych si tam měla jít já a nebo někdo z rodiny lehnout tak raději natáhnu bačkory doma a pokud opravdu potřebujeme kvalitu jedeme do Prahy, takže asi tak.
Já si vůbec nedělám iluze že by byl Ráth takový lidumil, pamět mám docela dobrou takže vím co hlásal před pár lety, ale ty poplatky se mi zdály jako hodně blbý řešení.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 11:56
- Nahlásit
Sali
Jestli by ti to nevadilo, ráda bych šla s tebou a březnem s Dastym mimo daf, v kolik tam případně budete?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 11:56
- Nahlásit
brut
No, na mě tam na praxi skočila příhoda a neměla jsem svoje vložky, tak jsem použila tu jejich a teda děs, musela jsem si pak v umyvadle opláchnout gatě, nic to nezadrží.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:01
- Nahlásit
pak že já su grafoman!! Na chvilku odejdu po práci a voni to tu zahltěj. A poplatkama navrch
StaHi
pani vy být ešče vjetčí trupka neš sme doufali
brut
. si myslím, že radost bude mít i piraňa,
jedinej kdo nebude radostnej budu já, páč Ešus si jí bude možná hlídat, fšecky baby sou totiž jeho
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:03
- Nahlásit
ja mela po operaci v privatni benesovsky nemocnici taky erarni skelnou vatu v sitovce, esi to nekoho zajima
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:06
- Nahlásit
nazdar pisálkové a filozofové
Jelikož to všecko nemám sílu přečíst,tak ve zkratce.
Biluška
je mi líto,že ti umřela,ale asi to tak mělo být.Příroda je hlavním genetikem a pokud ji necháme volné ruce(my násilníme feny ve jménu lepšího exteriéru či povahy a nekoukáme,jak se ti dva rodičové k sobě mají)dostaneme jistě lepší výsledky než ty naše vědecky podložené.
Sali
Tím,že jsi se rozpovídala o svém soukromí jsi dala jasný signál,že se nestavíš na roven bohů a máš své problémy jako každý z nás a žumpa je vod toho ,aby ti byla vrbou.
Add poplatky latím a celkem ráda.pokud budu ve špitále(kromě dvou porodů ani jednou...jupíí)tak byť za blaf na talíři zaplatím.Zaplatím za léky na obyč nemoci...spíše s tím za felčarem nelezu.a pokud by mne postihlo něco vážného budu ráda,že mi pomohou nad rámec 30,-
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:06
- Nahlásit
StaHi
erarni skelnou vatu v sitovce, esi to nekoho zajima
vy nosíte v síťofce skelnou vatu? Nenosí se tam obvykle spíš nákup? A pak že já su divná
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:11
- Nahlásit
Erin
Příroda je hlavním genetikem a pokud ji necháme volné ruce(my násilníme feny ve jménu lepšího exteriéru či povahy a nekoukáme,jak se ti dva rodičové k sobě mají)dostaneme jistě lepší výsledky než ty naše vědecky podložené.
Pokud nechám přírodě volné ruce tak se mi páří Mia s Armanem Sem myslela, že právě tohle ti vadí. Alespoň jsi mi to několikrát dala dost nevybíravě najevo Takže mě teď dost překvapuje tenhle názor.
Fšichni co zažili sklovitou vatu v síťovce
Překvapujete mě, sem myslela, že to mají jenom u nás na půdě . Evidentně jsou takhle zásobené všechny špitály
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:18
- Nahlásit
StaHi
Biluška
Fšichni co zažili sklovitou vatu v síťovce
Ješíšmarjá vy toho naděláte, já pamatuju časy, kdy nebyla ani ta sklovitá vata, natož síťofka!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:19
- Nahlásit
PetraK
vy nosíte v síťofce skelnou vatu?
z toho je pani jasne videt, ze ste to esteva nezazila... jen dockejte casu (zkousela jsem najit foto na netu, ale zrejme se tim zadnej zdravotnickej ustaf nechce chlubit ...takze mi budete muset verit, ze jsem to vystihla pomerne presne.. este bych dodala, ze tvarem i velikosti to pripomina cihlu )
Biluška
diky za podporu, predsedo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:19
- Nahlásit
AlenaD
já lidi nepodceňuju, ale vím, že těm starým to nikdo nevysvětlil a už vzhledem ke svému věku se prostě změn bojí.
O rozkradení něco vím, taky vím, jak se muselo ve špitále díky neustále ubývajícím financím všechno možný plácat a nedej bože, kdyby byla potřebná nějaká dražší věc, kterou jsme neměli
Ono nejde všechno hned a navíc ti doktoři ( myslím ty blbce) moc dobře vědí, že politici nejsou jednotní a že jim to teplé místečko vydrží díky tomuhle přístupu do skonání věků
O čekacích dobách vím taky své.... sem po těch doktorech imrvére
Jenže pokud se neudělají žádné změny, tak za chvíli nebude na léčbu "dražších" nemocí, protože se vše vyplácá na Paralen a podobný věci ..... ta reforma už tu měla být před deseti lety, jenže to by jsme nesměli být my, aby si horkou bramboru politici nepřehazovali dál a dál...
A poplatky... já těch 30kaček budu platit dál, i v těch krajských nemocnicích a lékárnách... nenávidím milodary a ještě aby za mně někdo něco platil tímhle způsobem, by mně hamba fackovala
PetraK
jedinej kdo nebude radostnej budu já, páč Ešus si jí bude možná hlídat, fšecky baby sou totiž jeho
taky nebudu radostná, protože piraňa si určitě bude chtít místo cvičení hrát
StaHi
privatni benesovsky nemocnici taky erarni skelnou vatu v sitovce, esi to nekoho zajima
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:20
- Nahlásit
Biluška
Alespoň jsi mi to několikrát dala dost nevybíravě najevo
Ale jistě a za tím si stojím.
Myslím tím,že chovatel budoucích štěňat by měl mít v ruce poznatky moderní genetiky(vyšetření kyčlí,loktů,očního pozadí....)a pak by měl mít v zásobě vhodné plemeníky,ale nechat na projevu jich dvou zda to vůbec chtějí.Prostě chemismus,jak kdo si voní(platí to přece i lidí)
Tím nemyslím nechat poskákat miu armanem,ale pečlivě vybírat z rodokmenu nejen daného jedince,ale i sourozenců a pak zvážit,zda je to dobré ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:22
- Nahlásit
StaHi
z toho je pani jasne videt, ze ste to esteva nezazila...
naštěstí ne, ale vim vo co go - mám sestru jež povila 3 harantí, tož vím jak cihla vypadá. A lituju každýho kdo se s tím potkal.
brut
protože piraňa si určitě bude chtít místo cvičení hrát
to budou dva. Ešus si taky bude chtít hrát............ Na dochtora - to je jeho oblíbená hra
|
brut
Člen |
- Nahlásit
AlenaD
Ješíšmarjá vy toho naděláte, já pamatuju časy, kdy nebyla ani ta sklovitá vata, natož síťofka!
hmmm, taktéž si pamatuju, kdy to bylo podpultové zboží
StaHi
...takze mi budete muset verit, ze jsem to vystihla pomerne presne.. este bych dodala, ze tvarem i velikosti to pripomina cihlu
tak sklovitá vata v síťofce nebo cihla? Si paní vyberte
|
Neessi
Člen |
- Nahlásit
AlenaD
, že se po dobu vybírání poplatků vůbec nic k lepšímu nezměnilo, spíš naopak.Co se změnilo pro obyčejného člověka?
Změnilo se docela dost.Špitály vybředly z dluhů,začaly nabírat zase střední personál,zkrátily se objednací doby k operacím,onkologická oddělení se trochu rozšířila v možnostech léčby..atd....a hlavně tam,kam ty jezdíš na ošetření=t.j.v Praze.Je mi sice líto,že máš blbý zkušenosti v místě bydliště,ale všude to takový nebude. Když se přestanou poplatky vybírat,tak se to vrátí zase zpět k těm dluhům,protože ..a to nikdo z obyčejných lidí neví...pojišťovny všem doktorům snížily platby o 5 % díky poplatkům a nemíní to vrátit.Takže tam,kde poplatky bude hradit za pacienty kraj se lékařská péče zdraží a zaplatíme to my všichni ze svých daní.Je to jen populistický krok předvolební kampaně socanů a tzv.obyčejní lidé jim na to skočili.A Dráth se tomu jen chechtá,páč ty dvě polikliniky,které provozuje tak poplatky vybírají dál.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:23
- Nahlásit
PetraK
Ešus si taky bude chtít hrát............ Na dochtora - to je jeho oblíbená hra
tuhle hru Alu zná....a je při ní docela aktivní .... chce sežrat protějšek
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:24
- Nahlásit
brut
O rozkradení něco vím
pod'ooor, nigda nevite, kdo vsechno to tu cte!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:26
- Nahlásit
brut
hmmm, taktéž si pamatuju, kdy to bylo podpultové zboží
já jsem v době, kdy todle zbóží zrovinka nebylo na pultech začla pracovat v Ligně, což byla PZO na export-import papírovejch záležitostí ve zkratce řečeno. A když k nám přijeli na jednání tehdejší ředitel z Litovle a jeho zástupce a jako prezent pro dámy přivezli pro každou velkou krabici s jejich úpa hyper super vložkama S LEPÍCÍ PÁSKOU!!!! byla jsem posléze nejoblíbenější člen rodiny a širokýho okolí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:26
- Nahlásit
Neessi
...pojišťovny všem doktorům snížily platby o 5 % díky poplatkům a nemíní to vrátit.Takže tam,kde poplatky bude hradit za pacienty kraj se lékařská péče zdraží a zaplatíme to my všichni ze svých daní.Je to jen populistický krok předvolební kampaně socanů a tzv.obyčejní lidé jim na to skočili.A Dráth se tomu
no a to je jeden z důvodů, proč my ( jako rodina) budeme vše hradit dál
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:28
- Nahlásit
brut
tuhle hru Alu zná....a je při ní docela aktivní .... chce sežrat protějšek
takže bude mít Walda o zábavu postaráno
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:28
- Nahlásit
PetraK
tož vím jak cihla vypadá. A lituju každýho kdo se s tím potkal.
Tak to mě nelitujte,paní,já za ně byla po posledním porodu vděčná,páč to co ze mě šlo,by normální vložka neudržela a štyry byly na hodinu málo. Za tři dny s cihlama sem byla ráda,že sou páč jinak bych se nedoplatila za křidýlkový,který vůbec nesnesu.
Biluška
S Akcií mě to mrzí.
Zdravím fšechny v žumpje...... .
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:29
- Nahlásit
StaHi
pod'ooor, nigda nevite, kdo vsechno to tu cte!
se u nás všeobecně ví, kdo si nejvíc nahrabal a kdo dělal největší humbuk ohledně peněz a plateb ......
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:29
- Nahlásit
Erin
Tím nemyslím nechat poskákat miu armanem,ale pečlivě vybírat z rodokmenu nejen daného jedince,ale i sourozenců a pak zvážit,zda je to dobré ....
To už ovšem zase nemá s přírodou nic společného, to už je zase lidská práce.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:32
- Nahlásit
jablunka
Tak to mě nelitujte,paní
Dobře- tak tisková oprava: Lituju fšecky, krom Jablůnky
Jak se máte pani? Co dělá Otíček-moc mě mrzelo, že jsem nemohla pobejt na společný prochajdě , těšila jsem se, že Vás a Otika poznám osobně .Snad jindá, no.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:36
- Nahlásit
Biluška
Ale ta Erinina myšlenka nebyla uplně špatná.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:38
- Nahlásit
PetraK
taky nechci litovat... já mám ty "cihly nebo skelnou vatu f síťofce" docela ráda... lepší než křidýlkovaný tenký potvory
zrovinka nebylo na pultech začla pracovat v Ligně, což byla PZO na export-import papírovejch záležitostí ve zkratce řečeno. A když k nám přijeli na jednání tehdejší ředitel z Litovle a jeho zástupce a jako prezent pro dámy přivezli pro každou velkou krabici s jejich úpa hyper super vložkama S LEPÍCÍ PÁSKOU!!!! byla jsem posléze nejoblíbenější člen rodiny a širokýho okolí
se nedivím .... my naštěstí měly doma zásoby a tetu ve skladu
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:40
- Nahlásit
Biluška
Myslela jsem tohle:Myslím tím,že chovatel budoucích štěňat by měl mít v ruce poznatky moderní genetiky(vyšetření kyčlí,loktů,očního pozadí....)a pak by měl mít v zásobě vhodné plemeníky,ale nechat na projevu těch dvou aktérů, zda to vůbec chtějí.Prostě chemismus,jak kdo si voní(platí to přece i lidí)
Zde by měla mít příroda volné ruce v daném směru šlechtění plemene.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 12:41
- Nahlásit
Erin
Takhle to vnímám taky!
|