Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2259 . 2260 . 2261 . 2262 . 2263 . 2264 . 2265 . 2266 . 2267 . 2268 . 2269 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
mac1
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 09:18
- Nahlásit

Biluška
Dobré ráno fšem co by ještě chtěli spát, ale psi jsou jiného názoru dobrý , jsem fakt tedy ještě chtěla spát, ale venku klííííd , zbytky rachejtlí moji psi nežerou, takže pohodička .....a to je ta nevýhoda psů, co na rachejtle sééérou, spí klidně i ve válce a pak ráno vstávají protože jsou vyspalí

Kačaba
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 09:19
- Nahlásit

brezen2008
já ti přeju do novýho roku, aby ti s čumáčkama bylo co nejlíp,protože žít s nima je lepší jak se sobcama

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 09:47
- Nahlásit

Kačaba
souhlas

maixnerova
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 09:59
- Nahlásit

Dobré ráno všem

PetraK
nechci novou, sem spokojená se starou

mě ta moje taky vyhovuje .... sem myslela noc, pani

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 10:14
- Nahlásit

Koukám,že to tu žije a to je gůt!Páč kdo jinej,než pejskaři fstávají brzo.Taxem odstrojila opadávající smrček a věnovala ho koníkům,bo rádi chroustají jehličí z mladých stromků, valach přestal kašlat a to jsem moc ráda,že moje meducína zabrala,konečně tolik nemrzne ( jenom -5°C) a začíná konečně padat sníh.Na zahradě mi nepřistála žádná nevybuchlá munice a tak si tam čubajzny mohou honit sněhové vločky než se převlíknu do vycházkovýho oblečku a vyrazím s nima do lesů,vod a strání

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 10:23
- Nahlásit

Neessi
do vycházkovýho oblečku a vyrazím s nima do lesů,vod a strání
to já paní měl av plánu taky,jenže ještě trošku chrchlám,tak jsem jim dala najíst,ted tu spí a já piju čajčky,povídám si s kačabou a dávaj pohádku a pak anděl na horách,pak vyratíme aspon na kopec a večer budem koukat na film Jak se krotí krokodýli

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 10:42
- Nahlásit

Vše nej všem v novém roce

Davidkova Renata
Prosím prosím, chtěla bych se na něco zeptat mailíkem, ale když kliknu na člena tak mě to házi fatal eror
Mohla by si mě prosím kdyžtak písnout na mail
akita.feiko(zavinac)centrum.cz

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 10:59
- Nahlásit

caute decka!ja si udelala paradni vychazku dvouhodinovou s hajanem,od deviti jsem byla venku a super,nikdo neotravoval,jak pak by ne,kdyz vsichni chrapou po opici,takze klid

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:01
- Nahlásit

Ebonypani jste hodna,fena krasna,ale jedna vada,ma sedm mesicu a ja chci dvoumesicni stene a zas tak moc fenu nepreferuju,takze nic,radsi psika a male mimi,ja vim,ze si moc vymejslim

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:29
- Nahlásit

srdečně zdravím od klasických povinností volného dne,
už jen tepelná úprava svátečního oběda,
a bude vše hotovo.

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:30
- Nahlásit

jinak jsem se já i chlap probudili nachcípaný, jestli to je na Nový rok jak po celý rok, mám se na co těšit.

Horní čuby jsou zralý k nakrytí, a Ferdodpes dole troubí jak antilopák.

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:33
- Nahlásit

Tchýně pochopila, že společná procházka nebude,
vzala svý čuby a vyrazila na vejšlap do lesů sama,
my akorát vypádili pinzety na vhodným place tryskem, a chrchleme si tady doma do kroku.
Půlnoc byla na vesnici krotká, klasicky vohňostroj u starosty a pak kykáni odvedle měli asi dost chehctáků...asi nazbírali dost šrotu

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:43
- Nahlásit

brezen2008
myslím, že jsi načnutá dost, že pár posledních kapek, a pozveš si zámečníka.
Držím Ti palce, aby ty poslední kvapky přišly brzo.

já měla včera společenský den u mojí máti, do sedmi do večera jsem u ní trávila čas sváteční a celou dobu se pokoušela vysvětlit jí svůj důvod, proč žiju s Tchořem, na kterého má moje máti naprosto identický názor jako Ebony, a naprosto stejně jako ona i máti reaguje na mé vysvětlování,
že je jedno, zda je to z dobrého srdce naivního či vychcanosti, ale následky jsou identické,
a pro ní mé mizivé nároky na partnera jsou víc než nepochopitelné, a tak kolem dokola,

takže mi taky došla trpělivost, a nastavila jsem jí sobecký přístup ke světu a lidem,
že můj život si žiju za svý prachy sama, sam si užiju úspěchy a ořvu neúspěchy,
a druhý lidi mě prostě nebudou diktovat, jak si mám život žít a s čím mám být spokojená a co netolerovat, protože mi to akorát rozrejpou, ale odseru si to já sama.
To samé Ti přeju, abys nma to přišla sama, že na prvním místě jsi TY a pak TVÝ PSI, a chlap je k tomu, aby měl ty psy hlavně a k tomu Tebe rád....a podle toho si vybírej, a podle toho se neboj bejt tvrdá!!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:45 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

Sali
jo jsem zapoměla napsat že Ferda se mě dost líbí ,takovej akorát
jinak jsem sehnala narychlo to žrádlo,přes petko a tak už 2den krmím sportmixem rychlovkou
no v pondělí přivezou nové a čerstvé skeletky a ten zbytek budou dostávat potkani,myši a křečci z petka anebo kočky co choděj k jedné paní,bo vyhazovat mě to bude líto

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:48
- Nahlásit

Salizdravim pani,je dulezity mit svuj nazor,ja taky neposloucham,co mi mati rika a delam si podle svyho a jedu si podle svyho,kdyz se tolerujete mate se radi a vyhovuje vam to,tak je to to nejlepsi a nejlepsi si je nekecat do vztahu od druhych,jinak ja nastesti nachcipana nejsem,ale jsem prezrana.

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:51
- Nahlásit

nemethova5
a tak já se to tak snažím uřídit, ale dá to práci, máti si o sobě moc myslí, a strašně kastuje lidi, zhruba na dvě kategorie, na vobyč děláky a na vyvolený vědce...
no a mě řadí do vědců a Tchoře do děláků

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:51
- Nahlásit

nemethova5
ale jsem prezrana.
já dojídám společně se psema ledničku,jenom včera jsem koupila pečivo a jinak v mrazáku hranolky,půlka kuřete, chlaba na topinky tu je taky,ještě trocha salátu,sádlo ,strohanka na placičky a jogurtíky

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:52
- Nahlásit

HURÁ, NAŠLI JSME KLÍČE OD UVĚZNĚNÉHO FERDÍKA, na poslední chvíli, takže jsme nemuseli odvrtávat zámek

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:52
- Nahlásit

brezen2008
tak už 2den krmím sportmixem rychlovkou
takž to je dobře, a co Dastík, nedělá mu to potíže? tráví dobře?
Budeš mu teda vařit vývary z koster a vybírat z toho kosti pro hlodavce?

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:54
- Nahlásit

Mucholabka
aspoň že tak. kde byly?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:56
- Nahlásit

Salitak nastesti to mati tak zas nekastuje,ale da na prvni dojem,tak do drzim pesti a pevne nervy,nejlepsi je prikyvovat jak mamlas a stejne si myslet svoje,to zabira
brezen2008noooo,maso pecene,maso uzene,maso nalozene,cocka,chlebicky cca asi pet druhu!,jednohubky tri druhy,voblozeny misy,a cukrovi,ale ja tak zobam,sem-tam,ne ze bych byla upa prezrana,dala jsem si zdravotni liker a dlouhou prochazku,jinak pani,pokud mate netolerantniho pritele,ne vuci sobe,vuci psum,tak na to tata by letel!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:58
- Nahlásit

Sali
V autě od bráchy mezi sedačkama. Oni ti psi po sobě a po mě cestou střídavě zvraceli, tak jsem sebou asi mlela a nějak je tam zamáčkla.

Jinak hnědý štěndo dobrý, rachejtle mu nic neříkaly, v plné palbě na mě vrtělo ocasem a kousalo, buď je hluché, nebo po mamině

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:59
- Nahlásit

Mucholabka
buď je hluché, nebo po mamině
to jsou ty bezpapírový kříženci teriérů typu bull... ty maj svý kouzlo.

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 12:02
- Nahlásit

Zdarec žumpaříííííííí............
Fčera po půlnoci sem vám psala esej,ale nevodeslalo se mi to,tak sem s tím třískla a šla dadat.
Přežili sme bouchání bez ztráty kytičy,i Bůca byla letos celkem f pohodě.
Přecevzetí si dávám jediný a to,že si nebudu dávat přecevzetí,páč pak sem akorát nasraná a zklamaná.
Akorát sem výrazně rekapitulovala loňskej rok a ten byl tak děsivej,že ten letošní snat musí bejt jenom lepčí.

brezen2008
Peťo,nezlob se na mě, konečně to rosekni,než se stane něco horšího.Tohle čekání na něco je na houno.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 12:02
- Nahlásit

Sali
Ne, že bych chtěla rýpat, ale zkus se zamyslet jestli jsi to sektaření po své mamince náhodou nezdědila

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 12:03
- Nahlásit

Biluška
Ještě žijou? A jsou teda dvě?
Viděla jsi fota?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 12:04
- Nahlásit

Sali
to jsou ty bezpapírový kříženci teriérů typu bull...
Teď nevím, jak to myslíš, ale já jsem rozhodně spokojená s tím co mám, mezi ovčounama bych asi vyrovnané zvíře nevybrala na první pokus.

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 12:07
- Nahlásit

Biluška
to víš, dlohodobá výchova se někde projevit muší.

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 12:11
- Nahlásit

Mucholabka
myslím to přesně tak, jak to píšu, a jak ti to tady již mnohokrát dávali najevo druzí, stvořila sis zvíře dle svých představ, co z něj vyroste je věc druhá, a jaký osud budou mít ti sourozenci, je věc třetí, můžu Ti jen do Nového Roku přát, aby život Tvých registrovaných odchovů byl jen přínosný a měli se až do vysokého věku jen dobře.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 12:14
- Nahlásit

Mucholabka
Jo, jsou dva. Ten pes je takový drajvový dravec, ten se odstrčit nenechá . Akcie je mnohem míň průrazná, dlouho se nechtěla napít, ale vypadá to, že se taky chytne.

Na fotky jsem koukala, ale nějak blbě se mi to zobrazuje. Když je rozkliknu tak jsou hrozně světlé, skoro bílé. Nevím jestli je chyba u mě, nebo u tebe.

<< 1 ... 2259 . 2260 . 2261 . 2262 . 2263 . 2264 . 2265 . 2266 . 2267 . 2268 . 2269 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání