| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 19:18
- Nahlásit
Biluška
hele a je dost teplá? Jednou jsem zahřejvala štěně a přikládala každou hoďku k cecku a pomáhala pít a během dne se rozpilo
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 19:19
- Nahlásit
Biluška
Sakra práce a nezkoušela jsi jí kapat mlíčko do tlamičky?
|
kachna_
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Holt je krize , snad se holka dá dohromady a překvapí.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Jak velkou klec pro malinu stačí 107x71x81cm?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 19:21
- Nahlásit
Biluška
Akcie je nějaká divná, moc málo pije, skoro se nehýbe, asi mi umře
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 19:23
- Nahlásit
AlenaD
Alexa
Zkouším kde co. Odstříkávám Nýně mlíko, snažím se jí ho dostat do tlamičky, ale ke struku se prostě nepřisaje. Respektive přisaje, ale hned se zase pustí. Zahřívaná je, zima jí snad není. Nýna se stará, pořád ji olizuje, ale Akcie je čím dál víc apatická
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 19:27
- Nahlásit
Biluška
jestli nepije tak máš po ní první den je nejhorší musíš do ní něco dostat, zkus jí přidržet u cecku a odstříkávat jí do tlamičky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 19:30
- Nahlásit
Biluška
Teda pani, nezavidim, zkus ji nahrat co to jde nejvic, ale jak stendo nema saci reflex.. A jak se k ni ma mamina - pecuje o ni?
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 19:36
- Nahlásit
Alexa
Určitě, měli jsme o číslo větší a vešly se tam belgičandy dvě v pohodě.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 19:39
- Nahlásit
Biluška
Zkus odstříkat do něčeho a kapat kapátkem, je zesláblá, možná že když do ní něco dostaneš že se rozpije.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 19:42
- Nahlásit
Jsem prave "zahustila" cinu misto bramborovym skrobem glukopurem. Krabice jako krabice, ze.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 19:43
- Nahlásit
AlenaDFifi
U králíčat (jinejm mláďatům nerozumim) pomáhá masáž tělíčka, to tady asi ne, co?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 19:47
- Nahlásit
kachna_
Masaz telicka, teplo, pomuze, ale jak stene nema saci reflex, moc s tim nic nenadelas. Mluvim z vlastni zkusenosti, ikdyz budes dokrmovat a piplat, stejne se vetsinou projevi pak za par tydnu nejaka vada. Proto jsem se ptala, co na stendo matka, fenule to nejlip poznaji, zda je vse ok.
Ale taky muze byt jen fenka pripita plodovkou, tak proste vet a konzultace, nez se rozjede zapal plic.
Drzim packy.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 19:49
- Nahlásit
Biluška
Masíruj bříško, zkus to kapátko, předpokládám mléko pro štěnda nemáš co? Musíš do ní něco dostat pokud se alespoň na chvíli přisaje sací reflex má ale slaboučký, a jak čím dál tíám více slábne ztrácí ho... Akcie se jen tak nedá... sice je finanční krize, ale ja vam verim ze to zvladnete A pokjud se o ní Nýna stará, tak by žádnou životanemožnou vadu mít neměla... kdyby jo fena se o to štěně nestará a radši ho někam schová...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 20:15
- Nahlásit
Biluška
nemá ucpanej nos?, taky jsem měla fenku, co nechtěla pít, protože jak se přisála, nemohla dýchat tlamou, tak se hned pustila
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 20:37
- Nahlásit
Tak už umřela
Zkusila jsem všechno, zahřívala jsem ji v troubě i na horké rýži, napájela jsem ji glukopurem, odstříkaným mlíkem, zkoušela jsem ji dát na roztahaný cecík...nic. Nýna ji jednou vyhodila z hnízda, ale když jsem ji tam vrátila tak se o ni zase starala.
Nejspíš měla nějakou vadu Advokát je v pohodě, ten se má k světu. A Nýna nechce žrát. Odmítla těhotenské granule, jenom si trošku zobla. Teď si trošku zobla jogurtu a říkala, že je fuj bek kyselý. Tak jsem jí tam přidala glukopur. Zobla si lehounce víc a říkala "je to fuj bek sladký". Jdu madam uvařit játra, jinak už nevím
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 20:46
- Nahlásit
Biluška
to je mi líto...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 20:49
- Nahlásit
Ebony
To je holt příroda, co s tím naděláme
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 20:51
- Nahlásit
Biluška
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 20:58
- Nahlásit
Biluška
A budeš si ho nechávat? Nebo počkáš na fenečku?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 21:01
- Nahlásit
Biluška
to je mi líto ale k té nežravosti, je to tak nejak normalni uu citlivejsich fen... my museli semtam nejakou fenu krmit i lzickama aby si teda uracila alespon neco sezrat...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 21:04
- Nahlásit
Ebony
Prosím prosím potřebuju moderátora
Potřebovala bych změnit název jednoho fora. Si tu ještě?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 21:05
- Nahlásit
Fajka
myslíš, že to umím?
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Biluška
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
Ebony
Doufáááám
Tak jo?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 21:06
- Nahlásit
Fajka
a který?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 21:08
- Nahlásit
No potřebovali by jsme přejmenovat forum Americká akita na :
Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
je to domluvený s vícero lidma a hlavně s Laidou co ho zakládala.. aby jsme se nehádali a aby lidi věděli, že nás tam je plemen vííc Děkujuuuuuuuuu
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 21:09
- Nahlásit
Fajka
no neděkuj ještě, já fakt nevím, jak se to dělá...tak to budu jen zkoušet
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 21:10
- Nahlásit