| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 13:38
- Nahlásit
Biluška
Lucie Kratochvílová
brut
Mám taky takovýho.Známe se přez 18 let,z toho 8 jsme se míjeli.Psa sem měla co se známe a když už jsme to dali do kupy,věděl,že pes tu bude vždycky nějakej.Dokonce i jako městskej chlap,obětoval svoje pohodlí a šel se mnou a dětma do díry po granátu,páč tady bylo možný mít hafů víc.A dopadlo to tak,že se mnou jezdí na různý akce,líp by znělo vozí mě a čokly a dokonce se na ně těší.A pomáhá i zachraňovat,akorát gdyž vezem domů ňákýho psa,tak hází smutný voči a říká:"Slib mi mámo,že tenhle je na dlouhou dobu poslední."
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 13:42
- Nahlásit
jablunka
No tak já to mam těžší o to, že není proti dalším přírůstkům do smečky, takže to racionálno zůstává na mě.. vopčas by bodlo, kdyby aspoň prohodil, že sem se zbláznila
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 13:50
- Nahlásit
jablunka
Mášenek se ani neobtěžuje vymámit ze mě slib, že tenhle je poslední. On říká "ale nezůstane u nás na furt, že ne? " A já mu to připomínám když pak říká "víš, ta Tibetka je docela hezká, ta by mi ani nevadila kdybysme si ji nechali...."
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 13:51
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
kdyby aspoň prohodil, že sem se zbláznila
tak to poslouchám neustále.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 13:57
- Nahlásit
Biluška
On říká "ale nezůstane u nás na furt, že ne? "
I tohle občas slyším,naposledy,když jsme měli dočasně ty dva adopťáky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 14:03
- Nahlásit
teda zensky vy se mate,ja zelenam zavisti,jdu radsi ven s hajanem
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 14:10
- Nahlásit
Fšechno nejlepčí těm co rodí kindrvejca nad ránem i těm co umí léčit koně Pulmoránem. Taky fšem co mají doma dobrý chlapy s nervama jak provazy a babám co f chodbě dělaj z dlaždic divný vobrazy a i fšem ostatním co se jim nic nedaří jako mě.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 14:10
- Nahlásit
jé tak já měla kliku že psy jsem chtěla vždycky ale doma měla jen jednoho kdysi
s nastěhováním přítele přibyla do rodiny boží kokřina..po té útulkáč a pak naše kravička...další štěně mi schválil za rok a kousek bude moje takže asi ideál..
ochotně venčí a krmí když nemůžu ,ale taky někdy protože chce
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 14:48
- Nahlásit
Sali nebo Tchoř
Můžu si prosím stáhnout některé fotečky z venčení?
Lucie Kratochvílová,Renata Davídková a Isdpch
Na vás mám tu samou otázku.Díky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 14:50
- Nahlásit
jablunka
za mě kdykolif cokolif
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 14:51
- Nahlásit
davidkova renata
Díkes pani,moc velkej. Vono se bez karty fakt blbje fotí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 14:53
- Nahlásit
jablunka
Vono se bez karty fakt blbje fotí
vono s vybitejma baterkama to taky nemá ten drajf
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 15:29
- Nahlásit
sali
jo je ok,byli jsme venku a dnes normál bobek a nepříjde mi že je toho tolik
všechno si postivě píšu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 15:31
- Nahlásit
Sali
Budeš mu teda vařit vývary z koster a vybírat z toho kosti pro hlodavce?
no já bych např ráno granule se sádlem a večer maso s vejvarem anebo granule s vejvarem + to obrané maso a večer maso + přílohy
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 15:45
- Nahlásit
jablunka
stáhnout si můžete co chcete, ale je to malinký a já nefim, jak ti mám dát ty velký fotky...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 15:58
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
tak jedině poslat mailem.lenkabrutarovazavináčcentrum
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 16:13
- Nahlásit
jablunka
a kde bydlíte, že bysme ti hodili někdy cédo?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 16:17
- Nahlásit
jablunka
cokoli kdykoli, a v plný kvalitě na CD třeba poštou.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 16:19
- Nahlásit
brezen2008
jak se ti to bude nejlíp dělat, a jak to taky bude nejvíc vyhovovat pesanovi.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 16:22
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Sali
Díky moc vám oběma,ale pro tu naší potřebu stačí to co je na rajčeti,taky my si zdovo stáhnem pár fotek.Ještě jednou díkes.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 16:24
- Nahlásit
jablunka
jak se vám bude hodit.
Pozdravuj Plešounka.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 16:25
- Nahlásit
Tak návštěva odjela obhlídnout matičku Prahu a podvečerní ohňostroj..... jinak se Brut zamiloval do sestřenčinýho přítele a ten byl nadšen ze dvou pséků žijících s náma doma. Mám dalšího adepta na štěně .... jenže výsledný pes musí být stejně velký jak Brut
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 17:13
- Nahlásit
brut
tak honem, začni sbírat hypofýzy
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 17:16
- Nahlásit
brut
jo předevčírem jsem měla dlouhý rozhovor s internistkou, co sde svým mužem přešli z Berouna k nám,
jak byla vaše primářka děsivě přísná a kliniky buzerovala, všechny papíry musely bejt v sedum ráno na patole, jinak byl kravál,
a jak něžná a vstřícná jsem na rozdíl od ní k internistům já...i si pro dokumentaci za nima sama zajdu, i s fotečkama s nálezama ve fo´táku s kabelem k připojení přijdu za nima, když nemaj čas přijít k sekci...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 19:05
- Nahlásit
Sali
tak honem, začni sbírat hypofýzy
jak byla vaše primářka děsivě přísná a kliniky buzerovala, všechny papíry musely bejt v sedum ráno na patole, jinak byl kravál,
to byla bába metrnice .... nic jí nebylo recht a dělat s ní na přikrajovně bylo občas nad lidské síly. Ale na druhou stranu už to byla důchodkyně a pálilo jí to, až jí mnohem mladší zaviděli
Ovšem na papíry a vše v cajku byla metr
jak něžná a vstřícná jsem na rozdíl od ní k internistům já...i si pro dokumentaci za nima sama zajdu, i s fotečkama s nálezama ve fo´táku s kabelem k připojení přijdu za nima, když nemaj čas přijít k sekci...
o nějakém foťáku by nemohla být ani řeč....prostě všichni museli být včas nastoupený a čekat pomalu v pozoru... jinak byla dost nepříjemná
Kdo k vám přešel?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 19:09
- Nahlásit
tak ty kréténi tu zase už přes hodinu střílej
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 19:12
- Nahlásit
Alexa
u nás od setmění ... naštěstí cikáňata "náboje" vystřílela včera, takže tohle je o kousek dál
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 19:13
- Nahlásit
Sali
já to jen uvedu na pravou míru, aby si zase někdo, podle tvého vysvětlení, nemyslel, že někomu vykládám, jak má žít a kastuju lidi. Já jsem se ti snažila tvé soužití s tchořem vymluvit jen a jen na základě tvých stesků do mé pošty na hofy...jinak by mě to v životě nenapadlo se někomu míchat do života, to nemám ve zvyku, já se snažím lidem poradit, jen když požádají...a píšu to sem jen proto, že si tady rozepsala něco, co není pravda a já teď vypadám jek debil, kterej se zbytečně montuje lidem do života...a tak to není...
takže ještě jednou, aby to argošek pochopil, že si občas věci upravuješ dle svého
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 19:15
- Nahlásit
žumponoři a žumponorky, mám děsnou depičku Akcie je nějaká divná, moc málo pije, skoro se nehýbe, asi mi umře
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 19:16
- Nahlásit
Alexa
U nás taky, už se vychrněli a tak musejí vystřílet zbylou munici...
|