Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2250 . 2251 . 2252 . 2253 . 2254 . 2255 . 2256 . 2257 . 2258 . 2259 . 2260 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 23:35
- Nahlásit

čus paka,proč sem furt píšete??????
Ebony
tu čubu mi poslala kámoška už nějak před víkendem.. akorát nevim esi dana by chtěla fenu,ale možná by nevadila

brut
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 23:46
- Nahlásit

davidkova renata
čus paka,proč sem furt píšete??????
a co dělat jinýho, když venku jsou manévry a nedá se spát?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 00:09
- Nahlásit

Fšem žumponorům přeju do Nového roku ať se jim splní fšechno co si přejí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 00:11
- Nahlásit

brut
co dělat jinýho, když venku jsou manévry a nedá se spát
to neni pravda,pes například leží pod voknem a spí jak zabitej

hele lidi,máte nějaký předsevzetí??,At se zasmějem...a můžem je pak průběžně kontrolovat během roku a udělovat sankce za nesplnění

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 00:19 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Tak já du spát dyš se tu se mnou nigdo nebaví
čus žumpííícííí a hodně početnejch lýnyjovejch vrhů (né jako Biluše )

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 00:21
- Nahlásit

ahojky v novém roce všem

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 00:22
- Nahlásit

davidkova renata
Mám jasné předsevzetí, že letos zmlátím to hovado co začalo střílet o půlnoci a eště nepřestalo Taky asi zmlátím Texu, kterej si nedá vysvětlit, že to hovado zmlátím já a furt ječí u dveří, abych ho pustila ven

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 00:24
- Nahlásit

davidkova renata
hele lidi,máte nějaký předsevzetí??
Mam. Nezabijes. A ani psove (feny) jiny psove ci feny. A jestli me budou sousedi este chvilu krkat, tak ho asi porusim.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 00:27
- Nahlásit

davidkova renata
to neni pravda,pes například leží pod voknem a spí jak zabitej
to u nás chrněli taky... přesně do minuty před půlnocí, v tu dobu začala změna z manévrů na válku a oba psi se lekli ... naštěstí zabralo šustění pytlíku a plná miska, takže držej hubu a spokojeně odfukujou s plnýma břichama

hele lidi,máte nějaký předsevzetí??,
mám.... nezabít cikánskou omladinu ...ale takové kontrolovatelnější je dovést holku k matuře

Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 00:28
- Nahlásit

davidkova renata
Tak já du spát dyš se tu se mnou nigdo nebaví
Ještě nechoď, co oslava Nového roku?

Fšem přítomným, spícím i slavícím přeji vše nej...!

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 00:30
- Nahlásit

Biluška

Ti pomáhájí sousedi zvládat toleranci na střelbu u psáků

Moje vlkošky šly zkontrolovat,zda Žany se synátorem nekoupili jen tak něco fádního jako rachejtle.Ostatní včetně kocoura se tlačili u okna aby dobře viděli.
po skušenosti s ovčákem ,který se děsně bál ,jelikož mu puboši hodili peterdu pod nohy,učím svý psy,že o nic nejde spíš je to šupák(ta petarda,ohnostroj...) a jdeme mu natlouct

brut
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 00:31
- Nahlásit

Lola1
já se těším na trochu klidu,abych mohla jít chrupkat ... už mám rozestláno, ale nevím, kde dneska budu spát... na sedačce chrní chlap a do postele se mi napáskovali oba psi, ačkoliv vědí, že tam nesmí

brut
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 00:33
- Nahlásit

Erin
učím svý psy,že o nic nejde spíš je to šupák(ta petarda,ohnostroj...) a jdeme mu natlouct
to neučím... Brut chce všechno lovit a tak spíš učím "klid a koukej"

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 00:34
- Nahlásit

Erin
žádný můj pes nemá reakci na střelbu. Všem je to putna a spali by dál. Texa ho hodlá jít zabít, protože si o sobě myslí, že je největší, nejsilnější a vůbec kápo a NIKDO si tady nemá co střílet když ON TO NEDOVOLIL . Ale protože je zavřený doma tak vyřvává vzteky

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 00:37
- Nahlásit

Biluška

Ale protože je zavřený doma tak vyřvává vzteky

Aha,tak jestli on neslaví silvestra po svým

Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 00:41
- Nahlásit

brut
ahojki, těším se, až se sousedi vystřílejí, jdeme se vyvenčit a spinkat. Gerrymu střílení doma nevadí, ale venku nemůže čurat, třeba to radši vydrží až do rána.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 00:47
- Nahlásit

Lola1
Já psy dávala čůrat okolo šestý a doufám, že za chvíli vše utichne a budu je moct vzít ještě jednou ven.... přece jen docela dost pili

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 01:15
- Nahlásit

ŠTASTNEJ A VESELEJ!!!!

Neessi
Gróse gratulíre fír Ajša! Ta druhá fotka je ofšem naprosto ouchylná

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 01:20
- Nahlásit

StaHi
..no byl to vubec vydarenej rok,

dyš vy musíte mít pani furt něco ekstra , sem vám přála spešl zdraví pro příští rok

maixnerova
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 01:38 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

PetraK

ŠTASTNEJ A VESELEJ!!!!

jj a sláva nazdar celé žumpě a dobrou novou

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 01:53
- Nahlásit

maixnerova
a dobrou novou

nechci novou, sem spokojená se starou

jinak čůůs pani.

malinka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 02:40
- Nahlásit

PŘEJI, HODNĚ TOHO, CO KDO POTŘEBUJE !!!!!!!

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 05:52
- Nahlásit

sem vám eště chtěla něco popřát..ale asik jdu rači spát neb sem na mol..reakci na petardy nemá ani pes a ani harant tak je to fajn

Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 07:28
- Nahlásit

Dobré jitro dámy! Doufám, že právě vykračujete pevným krokem úspěšně do Nového roku!

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 08:19
- Nahlásit

Lola1
že právě vykračujete pevným krokem úspěšně do Nového roku!

že váháš ,pevný krok na Nový rok to muší bejt,pak už můžeš vrávorat 364 dní,jako loni
jinak fšeeeeeem přeji Bodré ráno

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 08:58
- Nahlásit

Dobré ráno fšem co by ještě chtěli spát, ale psi jsou jiného názoru.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 09:01
- Nahlásit

dobré ráno
já jsem usnula,ale petardy mě probudili a to hovado,jako jenda,vám ještě votevřel vokno,takže psy do té doby spali ale najednou zdrhli všichni pryč do předsíně,elis ke mě pod postel,tak místo abych mu popřála novej rok,jsem ho seřvala jak parchanta a von samo abych se nepoo ze psů,že nechápe jak můžů s nimi žít,tak jsem vstala z postele a narovinu jsem mu řekla že co se týče roku 2009 bych si nejvíc přála aby ten rok 2010 neslavil se mnou a on dobrá a pak byl vzhuru asi do 3 rána jáí v 5 vstala a šla se psema,bo nějakej to už nevydržel a udělal hromátku v koupelně
vám jako povím,že venčit na novej rok,kdy nikde nikdo,žádné auto,jen pár psů s páníky,takle by to mohlo bejt pořát

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 09:10
- Nahlásit

brezen2008
Ty by sis to pořád přála, ale nikdy nic neuděláš. Byt je tvůj, tak mu prostě sbal kufry, postav je za dveře a vyměň zámky.

Kačaba
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 09:18
- Nahlásit

dobré ráno

taky jsme měli parádní procházku a pustila sem všechny 3 a potkali jsme jen jednu malou čubinu s paní,šichni jinak chrápou.
Boža je moc hodnej,ale nechtěl teď ráno žrát.Je zvyklej,že má nasypáno-u nás má smolika,von to pochopí na příště.
Já byla z práce tak ztahaná,že jsem popřála čoklům a padla i oni byli tuhý hned na novej rok. Boža tak šíleně chrápe,že se čahoun šel dvakrát podívat estli žije .

brut
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 09:18
- Nahlásit

Dobré ráno žumpice
už mám za sebou venčení, za chvíli jdu uklízet synkův pokoj, aby návštěva měla vůbec kde přespat.... neříká se náhodou: Jak na Nový rok, tak po celý rok ? .... jestli jo, tak už vím, co budu furt dělat... venčit, sedět u kompu a uklízet

brezen2008
sbal mu fidlátka a ať si jde o dům dál...tohle nemáš zapotřebí

Biluška
spát nechci, ale taky nechci uklízet....

<< 1 ... 2250 . 2251 . 2252 . 2253 . 2254 . 2255 . 2256 . 2257 . 2258 . 2259 . 2260 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání