| Autor |
Zpráva |
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:22
- Nahlásit
Všem
Tak už máme půlku štěňátka.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:24
- Nahlásit
PetraK
tak stejne budu posilat obojek,tak to uz tam dam pri jednom,ale nebude hned,jo?co to je ta kvokatura?naka ukvokana hracka?toz to se vam nedivim,ze mate radost,ze esus tenisakuje
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:26
- Nahlásit
Benda
i tobe :-P
Ebony
i bendovi :-P
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:27
- Nahlásit
Lájoš
Tak už máme půlku štěňátka.
a proč to rodí po půlkách??? To je pak budete sešívat? Budou to Slávistický štěňátka?
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:29
- Nahlásit
Máme prvního pejska
Po půlkách rodí akorát Mášenek, my s Nýnou to zvládáme v celku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:30
- Nahlásit
nemethova5
tak to uz tam dam pri jednom,ale nebude hned,jo
pani - naprosto f klídku,naprosto f klídku.
Kvokatůra je takovej dutej hodně, hodně tvrdej balónek s otvorem který má nastavitelnou velikost. Naházíte dovnitř dobroty a mrsknete to čoklovi do prostoru, aby si je vlastním úsilím vydoloval. Jak to čokl honí po bytě, tak to "kvoká" a když to dobře natočí, tak se vysype dobrota. Ešus to miluje, je to dobrý na zabavení, když je čokl nemocnej a nemůže ven, tak aby se aspoň trošilinku zabavil.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:30 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
Lájoš
koukam ze sem dosla vcas gratuluji k miminku...... a chceme moooooc informaci jak vam to rodi Jakehopak je jmena?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:32
- Nahlásit
argosek
je tedy nejaky druh "stavby", ktery muzu hodit na louku, ktera je mimo zastvaneou oblast? doufaljsem, ze unimobunka by prosla - vzdyt je tam jen tak polozena...
Je povolená pouze stáj,stodola,salaš,seník......ale všechno se dá v týhle zemi nějak ochcat,že jo.Takže když začneš vyjednávat se životním prostředím,že bys tam postavil unimobuňku se suchým ekologickým WC a dočasnou čističkou vody,tak by mohli být vstřícní.Hlavně se oháněj tím,že nechceš narušit ráz krajiny a takový ty kecy............
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:35
- Nahlásit
Lájoš
Máme prvního pejska
Gratulujůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů!!!! takže první burziján je na světě!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:35
- Nahlásit
Lájoš
Jakehopak je jmena?
bysem dala Silvestr
|
leila
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:38
- Nahlásit
Neessi
bysem dala Silvestr
Bilu zacina myslim A vrhem ne :-O
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:39
- Nahlásit
leila
Bilu zacina myslim A vrhem ne
no - první bude prej Akcie , tak sem teda gratulovala k tomu prvnímu burzijánovi
|
leila
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:40
- Nahlásit
PetraK
první bude prej Akcie
Fenecka pejsci sou Alkoholik, Abstinent etc...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:44
- Nahlásit
nemethová5
pani já myslela,že dete dřít...já nestíhám,mám f přecíni jeskyni a prach z bouranýho betonu i v jogurtu co sem eště nevodevřela
Biluška
leila
bysem dala Silvestr
Bilu zacina myslim A vrhem
tak arnold...jako Švarcenégr
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:50
- Nahlásit
Máme Akcii - chci říct, že máme druhý štěně . Nepíše to Mášenek, píšu to já, ale nemám čas se přehlašovat
|
leila
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:50
- Nahlásit
Lájoš
huáááá a je moooc canana?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:56
- Nahlásit
Lájoš
Vytoužená Akcie, jo?
Nedaří se mi nahrát fota na rajče, zkuím si to dát na web
|
leila
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 19:12
- Nahlásit
Mucholabka
jaktoo rajce odmita tve vrazedne picbumy?
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 19:16
- Nahlásit
Tak pejsek bude nejspíš Audit. Vypadá to, že těma dvouma Nýna skončila. Každopádně se netváří, že by hodlala pokračovat.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 19:18
- Nahlásit
Neessi
Je povolená pouze stáj,stodola,salaš,seník......ale všechno se dá v týhle zemi nějak ochcat,že jo.Takže když začneš vyjednávat se životním prostředím,že bys tam postavil unimobuňku se suchým ekologickým WC a dočasnou čističkou vody,tak by mohli být vstřícní.Hlavně se oháněj tím,že nechceš narušit ráz krajiny a takový ty kecy............
stodola je jeste lepsi nez bunka - je velka, muzu do ni nacpat seno, tak v ni bude teplo, elektrinu si udelam v generatoru a bude to. dik za info
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 19:22
- Nahlásit
Lájoš
Každopádně se netváří, že by hodlala pokračovat.
Nechcete po ni nak moc? co pul hodiny stene? Ji nechte oddechnout a hlavne ji tra projdete venku, at se protahne. Tomu rikam silvestr.
Drzim palceee!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 19:23 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Lájoš
Fifi má pravdu, běžte ji projít, vyčůrat, třeba i násilím, Buca taky vypadala, že už se nechystá k akci, a osmé štěně byla Agniezska, kterou vyčůrala
I když je fakt, že po sonu klidně může ještě nějaký plod odumřít.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 19:26
- Nahlásit
Lájoš
Souhlasím s Fifi,my si po čtyrech mysleli,že je konec,čuba se dokonce nažrala šla v klidu ven a pak vyprskla další čtyry.
Každopádně gratulírujeme a přejeme hladký průběh.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 19:32 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Neviděli jste někdo moje klíče???
|
leila
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 19:33
- Nahlásit
Mucholabka
nevidela jsem kde jsi je vytratila??
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 19:38
- Nahlásit
leila
To právě nevím ale je to tragédie, páč tam byly klíče od psů-kotec, garáž apod., nahrádní klíč mám v garáži a taky tam mám Ferdíka, takže odvrtáváme.-taky klíče od baráku, od práce a různě.
Fotky budou tu
http://www.apbt.cz//index.php?option=com_ponygalle ry&Itemid=53&func=viewcategory&catid=14
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 20:04
- Nahlásit
Tož lidi já du! Takže slafte, slafte, slafte - ať v tom zejtra nelítám sama¨!
a Lájošovům přeju další nadějný burzijánky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 20:06
- Nahlásit
tak změna jména. Budou to Advokát a Akcie Víc se jich asi opravdu nekoná, Nýna spokojeně leží, olizuje ty dva a na víc se evidentně nechystá
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 20:14
- Nahlásit
Biluška
a kolik mívají šeltie mimin?
já jsem kdysi po třech hodinách radši letěla s fenou k veterináři a nakonec po injekci vyprdla ještě dvě! a to se taky tvářila, že končí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 20:27
- Nahlásit
Ebony
Většinou tak +- kolem čtyř, ale dvě štěňata ve vrhu nejsou žádná vyjímka. Ona ani nevypadala na nějaký početný vrh, neměla nic moc extra břicho.
|