Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2250 . 2251 . 2252 . 2253 . 2254 . 2255 . 2256 . 2257 . 2258 . 2259 . 2260 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 15:25
- Nahlásit

Ahoj, hlásím návrat z cest a posílám fšem přítomným antigynologům přání skvjelého roku 2009! Těším se na další rok v téhle útulné, příjemné a veselé žumpě

brut
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 15:35
- Nahlásit

Tak u nás je zatím klid..... psi jsou vyvenčený, spokojeně chrněj a těšej se na páníčka, ten je v práci do pozdního večera.

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 15:42
- Nahlásit

jablunka
Gerda
Paní,to je nádhera

vobrázek č.13 vidim z okna kuchyně! To by měla Gerdička i poznat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 16:03
- Nahlásit

tagže dyby to někoho zajímalo,Fanda mi vymlátil f přecíni kráter Ngoro-Ngoro(stejně velkej) a bude se f pátek teprf BETONOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Seru na záchranu nějakejch čoklů bo esi todle je ta čistá karma,tak to at si jí nahoře nechaj

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 16:07
- Nahlásit

Přítelové žumponorové, uš sme zpátky z vycházky. Všichni přežili, i když je to s podivem Moje lovecká porderka zabila asi tři srny, Lilátko jí pomáhalo. Bucka zabila stádo bizonů. No, možná to byly krávy, ale vypadaly jak bizoni. Malý pucflek Agnieszka a pucflek Parchant (on se tak fakt jmenuje, argosek by se mohl inspirovat ) jsou naprosto dokonalí, boží a jedineční . Gozéra párkrát šlápla na pucfleka Agniezsku a ona ji za to kousla do nohy. Úplně drajvově Mášenek umřel a tvrdí, že má svalovou horečku určitě nejmíň 44 stupňů. Ale jelikož mu odmítám donést teploměr tak to nemůže dokázat

brut
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 16:18
- Nahlásit

Neessi
nevidím žádné obrázky ani v poverpointu

Tak já budu večer pořádně uklízet synkův pokoj neb zítra mi přijede sestřenka za vzdálených krajů a bude u nás spát .... jediná místnost, kde bude mít klid, je právě jeho pokoj, ovšem vypadá to tam jak po výbuchu atomofky

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 16:18
- Nahlásit

Biluška
Nenašli jste náhodou nějaké klíče? Jestli se nenajdou, tak je to v prdeli, páč Ferdík je velmi dobře zabezpečen proti úniku, ale i proti krmení

A není to Parchant, ale Pacholek-Abajador.

Vidím, že v jednom příspěvku taky napíšeš jednou Agnieszka a pak Agniezska-sama nevím, jak se to píše

brut
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 16:20
- Nahlásit

davidkova renata
Seru na záchranu nějakejch čoklů bo esi todle je ta čistá karma,tak to at si jí nahoře nechaj
pozor, ať si k tý karmě ještě nezlámeš nohu, když tam máš kráter Ngoro

Biluška
kindrvejca ještě nejsou...... že by čekali na půlnoc?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 16:26
- Nahlásit

tak jsem se vrátila z vychajdy,občas to prásklo,ale daleko,elis raději na stopce,ale vše proběhlo naprosto v pořádku,ted dělám toustíky i nám a psům

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 16:35
- Nahlásit

Mucholabka
Žádné klíče jsme nepotkali
páč Ferdík je velmi dobře zabezpečen proti úniku, ale i proti krmení
No bóže, tak mu to tam budeš házet vrchem, alespoň všichni uvidí, že je pořádně bojovej

A není to Parchant, ale Pacholek-Abajador.
No tak Pacholek, to je putna, stejně je boží

jednou Agnieszka a pak Agniezska-sama nevím, jak se to píše
Zkus se zeptat u poláků, ti by to mohli vědět

Brut
Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by měla snad něco v úmyslu Lítá jak pošuk, řve na všechny kolem a žere kde co. Něgdo by jí asi měl říct, že má dneska rodit

Tinta76
# Zasláno: 31 Pro 2008 16:37
- Nahlásit

Tak, lidičkové, všechny vás zdravím a přeju vám všecko nejlepčí v novym roce, hlavně teda, jak tak koukám, hodně toho zdraví

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 16:37
- Nahlásit

BiluškaNo bóže, tak mu to tam budeš házet vrchem, alespoň všichni uvidí, že je pořádně bojovej
Jakým vrchem, viděla jsi moji garáž?

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 16:39
- Nahlásit

Mucholabka
On je v garáži? Sem myslela, že je zamčený v kotci. Tak v garáži je to teda problém Není tam náhodou okýnko? Když tak mu tam házej okýnkem

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 16:58
- Nahlásit

brut
poslala jsem ti to mailem

argosek
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 17:27
- Nahlásit

dobry den, lide svetaznali,

mam tu takovy maly silvestrovsky kviz - tem, kteri odpovi spravne, zaslu bonbonieru, jakou svet nevidel.

1) je mozne na parcelu, ktera je vedena jako trvaly travni porost umistit unimobunku?

2) je mozne vybeh/pastvinu (mimo intravilan) oplotit pletivem jake se pouziva u normalnich plotu, nebo je treba pouzit zemedelske, prip. lesnicke pletivo?

3) je spolecne s pastvinou (trvaly travni porost) mozne oplotit i "pozemek urceny k plneni funkce lesa" a parcelu oznacenou jako "zemedelsky pudni fond"?

dekuji predem za odpovedi
a posilam prani hezkeho vecera
:-P

Benda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 17:31
- Nahlásit

argosek
nazdar uchyle

Vše nej do nového roku všem, užijte si to a mějte se fajn.
Jen procházím snad bude příští rok klidnější než konec tohoto roku

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 17:33
- Nahlásit

argosek

1) Pokud je tam zástavbový plán obce ,tak ANO,pokud ne tak NE
2) pouze ohrady,max .lesnické pletivo
3) to samý co v bodu 2

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 17:43
- Nahlásit

Brej večír - je tu ešče něgdo?

Esli jo, tak mu při probíhání přeju do NOVÝHO ROKU FŠECKO ÚPA NEJPOTŘEBNĚJŠÍ - PRACHY PŘÁLA GERDA, TAKŽE NA MĚ ZBYLO TO ZDRAVÍ A ŠTĚSTÍ!

A PRO STAHI A BRŮT DVOJITOU DÁFKU TOHO ZDRAVÍ

Jdu pokračovat ve včerejších oslavách.

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 17:46
- Nahlásit

Kindervajco už začíná funět a přezku má zarudlou Třebas přece jenom ty štěňátka letos budou . Nebo moc topíme

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 17:47
- Nahlásit

Biluška

šmarjááá! a už je bába na cestě???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 17:52
- Nahlásit

PetraK
už je bába na cestě???
já nikam nejdu,mám tu práci do rána

Pentas
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 17:57
- Nahlásit

také přeji všem to nej v Novym roku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:01
- Nahlásit

davidkova renata
já nikam nejdu,mám tu práci do rána

necháte ji ve štychu? Já mám práci - už od fčeral, je to šichta slavit na 2x- a nestěžuju si. Játra už ale jo

Ebony
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:06
- Nahlásit

taky vám přeju vše nej do Nového roku

argosek
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:07
- Nahlásit

Neessi

1) Pokud je tam zástavbový plán obce ,tak ANO,pokud ne tak NE
2) pouze ohrady,max .lesnické pletivo
3) to samý co v bodu 2

dekuji, slecno nessi,

bodem 3 jste me potesila. bod 1 me zklamal - je tedy nejaky druh "stavby", ktery muzu hodit na louku, ktera je mimo zastvaneou oblast? doufaljsem, ze unimobunka by prosla - vzdyt je tam jen tak polozena...

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:09
- Nahlásit

Ebony
pani a vy ste která? Ta bloncka, nebo ta tmavá?

Jo a mám dotaz- odpolko jsem ztratila na póli klikra majslite, že si musí pes zvykat na novej, nebo to vezme hned z fleku?

Ebony
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:11
- Nahlásit

PetraK
no prý ta bloncka, ale momentálně zrzavá

si kupte ten stejnej, když jste trupka, ho nemáte na krku?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:15
- Nahlásit

davidkova renatacaute pani,vy se mnou ale vubec,ale vubec nekomunikujete!!!dnes a zejtra mam volno,palici maj plny lednice a nestihaji!mam tri dny volna,ja se z toho stesti asi pokakinkam!
PetraKdobry vecer pani,co noveho,krom toho,ze jste ztratila klikr,jeden mam doma,klidne vam ho poslu,jak budu posilat obojek nuny,jen mi to musi rena pripomenout,mi je na guvno,hajan mi kasle na klikr,cvici si na peska a mimo to na klikr desne jeci,matka rekla,at ho nekomu podaruju,je to od firmy karlie

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:17
- Nahlásit

Ebony
když jste trupka

a sem kouzelná??

si kupte ten stejnej
dík, provedu
ho nemáte na krku?

no tam huž mám píšťalku, dybych tam měla ešče klikr, tak cinkám jak kráva na pastvě, což by sice bylo příznačný , ale proč na sebe zbytečně upozorňovati, že?

ale momentálně zrzavá

zrzavá je nejlepčí

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 18:22
- Nahlásit

nemethova5
jak budu posilat obojek nuny,jen mi to musi rena pripomenout,mi je na guvno,hajan mi kasle na klikr,cvici si na peska a mimo to na klikr desne jeci,matka rekla,at ho nekomu podaruju,je to od firmy karlie

to ste moooc hodná pani, ale neutrácejte za nás za poštovný, to je f poho.
U nás je novýho to,že máme zpátky tenisákománii, což je úpa nejlepčí dárek co jsem mohla dostat, mám z toho radostičku, páč teď mi pod stolem leží naprosto scíplej pes a navíc, když jsme přišli dom z prochajdy, tak si z hračkárny přitáhnul kvokatůru, což už taky dlouho neudělal.

<< 1 ... 2250 . 2251 . 2252 . 2253 . 2254 . 2255 . 2256 . 2257 . 2258 . 2259 . 2260 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání