| Autor |
Zpráva |
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 22:02
- Nahlásit
davidkova renata
no to prijedte! je to sem vesmes furt rovne (po dalnici) a sjizdi se vpravo! do praglu semo tamo taky jezdim, ale to dyckyva bez psaku..
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 22:05
- Nahlásit
Mucholabka
Do Lokte je to pro nás kolem 300 po dálnici plus dalších sto po okreskách nebo tak ňák.
to ale neni chyba lokte - ten je hned pod dalnici .
A do kosočtverce.
kam se podela mravnost?
davidkova renata
A??????
no da se rict, ze zklamani. jsou tam urcite problemy - jeden z nich je, ze do zahranici si bez ridicaku nedovolim jet a konskym povozem by nam cesta trvala tyden.
Smečka
A jak se to tedy veme?
vse ma sva pro a proti.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 22:08
- Nahlásit
argosekvse ma sva pro a proti.Nač tolik konkrétnosti?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 22:37
- Nahlásit
argosek
no to se vam to porusuje, kdyz mate tchyni ! me tak napadlo, ze bych moh odted porad vozit pajdicku, a kdyz by me nahodou zastavili, tak pripadny pruser zmirnit tim, ze jim reknu, ze s ni nutne musim na veterinu - a treba je jeste dojmout tim, ze byla puvodne sluzebni pes urceny pro dopravni policii a ted je v invalidnim duchodu. na vaclavaku ji koupim nejake medaile a bude.
Musíte být akce schopný, to dnešní doba vyžaduje. Když nemáte tchýni je zapotřebí si ji vymyslet . Helejte pane, gde vlastně bydlíte? Mám na dopravním inšpektorátu dobrou kámošku, třebas by vám mohla pomoci. Ona je taky pejskařka, tudíž má pochopení
Do toho urvanýho výfuku prej máte strčit drátěnku. Vzkazuje Mášenek. Prý to nějak tlumí, nebo tak něco, já tomu nerozumím tak mu radši věřím
davidkova renata
paní kolegyně, buldočice začíná hárat, čím ji nakrejem? Musí to být něco eňo ňuňo, páč ona je naprosto neperspektivní Nemá vůbec žádné vady,akorát jeden křivej zub Takže veškerý genetický přínos musí jít ze strany kryče.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 22:46
- Nahlásit
Smečka
tak snad necekas, ze na rovinu napisu, ze jsem linej a tak jsem si furt rikal "zitra, zitra"..:-P..ale vazne - rikal jsem si, ze zacnu jezdit do prahy, az jim vymyslim jmena a zacal jsem driv. a ono to ma i sve vyhody, ale vim, ze tobe prijdou smesne.
Biluška
Musíte být akce schopný, to dnešní doba vyžaduje. Když nemáte tchýni je zapotřebí si ji vymyslet . Helejte pane, gde vlastně bydlíte? Mám na dopravním inšpektorátu dobrou kámošku, třebas by vám mohla pomoci. Ona je taky pejskařka, tudíž má pochopení
ted uz bohuzel pomoci neni. snad jen, kdyby zaala valka. timto vyzuvam islamske fundamentalisty a rozsevace demokratickych hodnot - pokud chcete valcit, zacnete ted. jako prvni cil bych videl dopravni inspektorat ve vlasimi. ha - a to jsem jeste na 19. pozvanej na projednavani nejakeho prestupku (asi rychlost) ze zari - jinak nez autem se tam nedostanu, tak nevim, jak to budu resit.
do vyfuku nic strkat nebudu, uz jsem na priti tyden objednan do servisu, kde to vymeni.
dobrou noc, deti.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 22:49
- Nahlásit
argosek
Dobrou noc strýčku Fido.
uz jsem na priti tyden objednan do servisu, kde to vymeni.
není to zbytečné když budeš jezdit s koňským povozem?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 22:50 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit
argosek
a ono to ma i sve vyhody, ale vim, ze tobe prijdou smesne.
Těžko, když mi je tajíš...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 22:58
- Nahlásit
Biluška
Ty jsi přes tu agi, znala jsi Petru Michalíčkovou ? Jestli ne, tak to je dobře, protože už tu není .
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 23:18
- Nahlásit
mac1
ne, nic mi to neříká. Jak už tu není? Jako na foru, nebo jako vůbec?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 23:23
- Nahlásit
Biluška
ne, nene, přišla mi mailem smutná zpráva, není tu už vůbec, tak to ji asi neznáš, ona byla z východních Čech , trochu mi to vzalo , měla kk
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 02:15
- Nahlásit
mac1
jj kratandy měla neznala jsem jí ale vím kdo to je..co se stalo nevíš???
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 06:40
- Nahlásit
dobré ráno všem
kteří tu chrchlaj jak já a maj horečku,ale zejtra musej bejt fit na vychajdu se psema ,venku tima ani není až taková jako včera
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 06:53
- Nahlásit
brezen2008
dobré jitro, chrchlám, horečku nemám, vzala jsem si prášeček, Gerry si cíknul a jdeme ještě spinkat. Už se vidím příští týden, jak brzy vstávám a touhle dobou už pracuju.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 06:56
- Nahlásit
Lola1
no mě to povídej,vtuhle dobu budu končit,vyvenčit hafany a aspon spát do 12 a pak jít někam na vychajdu si zatrénovat a pak hup do práce
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 07:04
- Nahlásit
brezen2008
kteří tu chrchlaj jak já a maj horečku,
se musíš uzdravit -znáš to:Jak na Nový rok-tak po celý rok!
Tady je furt zima ,dneska jen - 9,6 °C ,což mě pjekně sejří,bo tyhle holomrazy nesnáším.Lepčí by bylo,kdyby nasněžilo a pak mrzlo.A páč mi zamrzla voda ke koním,tak se musím dřít s kanystrama a těch 100l denně se pěkně pronese.Navíc mám u kohoutku v prádelně na zimu schované agáve(1m vysoké)a když jsem se sehnula pro kanystr,tak jsem přehlídla trn z jednoho listu a ten mě píchnul těsně nad obočím až ke kosti,sviňa jeden.Teď tam mám bouli jak hrom! No nic,jdu se oblíknout do několika vrstev a jdu krmit kočky a koně a tahat vodu.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 07:18
- Nahlásit
Fšeeeeeeeeeeem přeji do Nového roku hodně zdravého rozumu, štěstí v osobním životě, zdraví,lásku,prachy....ale hlavně zdraví a pohodu Vašim pejsům a aby bylo co nejmíň těch opuštěných psisek
A všem,co zvířata týrají ,přeji to nejhorší co je může potkat.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 07:49
- Nahlásit
Neessi
na zimu schované agáve(1m vysoké)
jo, to mam taky, teda jenom 1, ale za to poradnou.. a co hur, na jare ji musim presadit, bo uz mi leze z kvetinace.. (zas budu vypadat, jak po soulozi s tygrem )
..taky tam ma 2 mimina, takze dyby nekdo chtel sakra drajvovou rostlinu..
a pripojuju se k prani, at se vam rok 2009 vydari upa nejvic!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 08:06
- Nahlásit
StaHi
na jare ji musim presadit, bo uz mi leze z kvetinace.. (zas budu vypadat, jak po soulozi s tygrem )
sem přesazovala letos do "květináče"= takový to velký černý,co v tom zedníci míchají maltu -120 l ,takže jsem to musela položit na bok a pomalu zvedat,páč ta moje agáve má 1m vysoké listy a 60 cm jsou kořeny.Tuším,že mne příští rok přeroste(170 cm):mad rajvových parchantů jsem už rozdala dost a další už nechci
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 09:21
- Nahlásit
sarax
jj kratandy měla neznala jsem jí ale vím kdo to je..co se stalo nevíš???, byla nemocná, hnusná nemoc, s kterou tak často člověk prohrává , a svině žijou klidně roky a roky .....měla 2 děti , hnusný závěr roku pro ně a vlastně i pro všechny , co jí znali , neznala jsem ji nijak moc důvěrně, ale tohle dolehne vždycky, když se smrt dotkne někoho, koho nějak znáš. Najednou vidíš jak nedůležité je to, proč se nasíráš a honíš a .....a za chvilku v tom jedeš zase a to je život . Tož všem zdraví a štěstí , no vlastně hlavně to ŠTĚSTÍ ( prý na Titanicu byli skoro všichni zdravím, jen ta klika jim chyběla) Vám všem a rovněž Vašim čtyřnožcům
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 09:32
- Nahlásit
Neessi
Tuším,že mne příští rok přeroste(170 cm)
pani vim presne vo cem mluvite.. ty moji agavi je 35 let a ze vy vod ni miminko necete, to je mi taky upa jasny
mac1
a svině žijou klidně roky a roky
jo, tadle chnusna choroba pusobi vic nez napadne jako vyber ('ty uz se tu nemas co naucit, tak pojd')
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 09:41 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Zdravím všechny,
nemocným přeju brzké uzdravení, smutným rozveselení
StaHi
Neessi
Agave a polokaktusy se daji zimovat? Nebo jenom ta agave?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 09:41 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Dobré ráno milí a krásní lidé, zejména milá StaHi - mám radost, že seš na makrely negativní a že máš "jen" zánět močáku, bo to ti podle tlusté knihy klidně taky vyléčim. Jen je možný, že se třá strašlivě posereš, dyš netrefim bylinu hnedle napodvanáctý! Sme se s mamkou rozhodly, že tě chcem vidět, takže za tebou asi příští víkend pojedeme. Jo a psala Štemberová, že chce jít s náma sežrat tchoře, vona má taky sportovního psa - žíhanou bobuli. Takže až se pojede k salijům, berem i štemberku, jo?
Jinak sem fčera umřela na tyfus, ale než sem dokoukala Obchodníka se smrtí a Kočičího prince, snědla sem zbytek slepice na paprice a špagety. Nicméně jsem stejně velice vydatně zpurgovaná. Jak se máte?
Dnes má svátek Sylvestr Stallone a Jablunka/Jimmi, stejně jako zejtra, tzn tady je dvojdort:
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 09:50 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Gerda
Díky za dortík ...mňam
viz Petru M. osobně jsem jí neznala, ale letos v létě se vdávala a byla neuvěřitelně statečná a milá...je to hrozný šok, pro její rodinu je to tragédie
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 09:57
- Nahlásit
Jimmi
I nám teď odešla kolegyně, skvělá ženská, pořád dobrou náladu, ta jí vydržela až skoro do konce, byla tady takovou náladovou oporou, protože nikdy neměla s ničím problém, vždycky všechno řešila s nadhledem, okolo ní nebyl nikdy žádnej stres. A přesto si jí tahle hnusná nemoc vybrala. Přesně jak řikáš, svině žijou roky, užitečnej a hodnotnej člověk je pak tou hnusnou makrelou vybrán.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 09:59
- Nahlásit
kachna_
Agave a polokaktusy se daji zimovat? Nebo jenom ta agave?
hele moc nevim, na co se ptas ..voboji musi na zimu dovnitr, mraz by agavi zabil .-)
Gerda
jj, taky sem nadsena, ze je to 'jen' mocak + ledviny.. buby je, ze nesmim 14 dni pit alkahul.. ale to zmaknu, snat
Jen je možný, že se třá strašlivě posereš, dyš netrefim bylinu hnedle napodvanáctý!
a tak v tomdle mam celkem trenink
Sme se s mamkou rozhodly, že tě chcem vidět, takže za tebou asi příští víkend pojedeme
(jenom skoda, zvlast pri tedle mrazech, ze pristi vikend budu esteva apstinent)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 10:01
- Nahlásit
Všem všem
máte někdo číslo na muchoš?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 10:02
- Nahlásit
StaHi
Mnoooo, kdyby se třeba v zimě nemusely zalejvat polokaktusy (stejně jako kaktusy), tak bych si vůbec nestěžovala. Mám ráda kytky, který se nemusej zalejvat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 10:03 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Biluška
mažu, já to našla na jejích stránkách, tak ať to tu moc dlouho nevisí
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 10:06
- Nahlásit
kachna_
agavi nezalejvam vubec, ani v lete .-) uplne ji staci obcasnej dest, resp. vzdusna vlhkost (na Ibize jsem mela agavi asi hektar, vedro je tam fest a neprsi tam vubec.. a jak se jim tam dari!)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2008 10:08
- Nahlásit
StaHi
Hele to neva, že budeš apstynent, bo já budu řidič a mamka nesmí pít, bo bude navigovat, bestak se zase několikrát ztratíme, než tě najdem, máme v tom už praksi. Jestli máš pochroumaný ledvinky, neměla bys teď chodit vůbec bosa, abys nechytala chlady vot podlahy, bo to de přes ledvinový dráhy do ledvin - třetí ledvinovej bot je přímo tam, kde šlapeš nohou, tzn na šlapce, takže bys to tam teťkonc chytla hnet. Dělej si hodně hezky teplo vot noh a nenastydávej!
|