Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2250 . 2251 . 2252 . 2253 . 2254 . 2255 . 2256 . 2257 . 2258 . 2259 . 2260 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 13:13
- Nahlásit

Neessi
Paní,to je nádhera!!!
davidkova renata
Votevřelo se mi to v power pointu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 13:18
- Nahlásit

jablunka
Votevřelo se mi to v power pointu.
copa to je???? Nějakej novej vopchot či tak něco??

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 13:19
- Nahlásit

Neessi
Sou to nádherný vobrásky, taky se mi to vodevřelo v powerpointu.

Nám tady chlapi z IT nainstalovali nový excely, to je děs, vůbec s tim neumim a musim teď dělat plánování, si neumim ani vobarvit buňku!! Hrůůůůza, Maryje se na mě vyčítavjě dívá, jak sem nemožná. Musí dnes chudák pracovat taky. Spíš se teda unavuje, aby večer spala a nebála se tolik.

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 13:19 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

davidkova renata
copa to je???? Nějakej novej vopchot či tak něco??
Ale houbelec,prezentace vobráskůch! Prostě sem na to klikla a vono se mi to samo nabídlo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 13:22
- Nahlásit

jablunka
Prostě sem na to klikla a vono se mi to samo nabídlo.
mě nenabít už dlouho nigdo nic a taky vidim kulový
Gerda
co tam eště děláš???

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 13:22
- Nahlásit

Gerda
Nám tady chlapi z IT nainstalovali nový excely, to je děs, vůbec s tim neumim
No já tu mám teď tejden místo XPéček ňákej OpenSuse a sem z toho taky na nerf!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 13:26
- Nahlásit

tak a jdu se psema ven,elis dostane vobleček,bo bi nam zmrzla

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 13:26
- Nahlásit

davidkova renata
co tam eště děláš???
No právě eště dělám, bo je tu klit a všichni uš sou v trapu, mám tu na hlídání dítě vot kolegyně, má za úkol cvičit Maryji, aby se unavila a zvykala na haranty, aby s nima mohla bejt normál bes koše.

jablunka
místo XPéček ňákej OpenSuse
Fuj! Vůbec nevim, co to je. Ani jedno. Chci, abych zmáčkla čudlík ON a pjekně se to celý zaplo, potom OFF a celý se to vyplo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 13:30
- Nahlásit

helejte a já mám dobrej skutek zas!!!! Tady f SOS pes hledaj 2 psy z Mníšku pod Prdy a já ted jednoho našla f Troji,už sem jim volala,ale toho druhýho nemám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 13:32
- Nahlásit

todle je von a todle se eště nenašlo

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 13:35
- Nahlásit

davidkova renata
Čoveče tvoje karma bude čistá jak prádlo z vaniše! Super!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 13:40
- Nahlásit

Gerda
di do kečengy s karmou a rači hledej toho druhýho čokla nestíhám to všecko sama

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 13:41
- Nahlásit

davidkova renata
nehledám druhýho čokla, bojuju s excelem.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 13:41 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit

Moji drazí, přeju vám fšem krásný Nový rok 2009, hlavně teda dobré zdraví vám i vašim miláčkům, protože gdyž nejni zdraví, nejni vlastně vůbec nic a Gerdičce přeju ať už se vyprdne na práci a má na paměti že dneska každá buňka štěstím kuňká !

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 13:42
- Nahlásit

Gerda
Tak smrdim ještě v práci, to je vopruz teda...

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 13:45
- Nahlásit

AlenaD
děkujuuuu pani, ste moc hodná! Podle toho se poznaj lidi, co maj černý psy! Sou hodný a laskavý!

Jimmi
A kdybych tu nebyla autem, cvrnkla bych si drsoně, byť mi nechutná )))

AlenaD
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 13:45
- Nahlásit

davidkova renata
helejte a já mám dobrej skutek zas!!!!
Tebe by sme měli blahořečit a svatořečit najednou!

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 13:49
- Nahlásit

Gerda
Rodiče budou letos na zkoušej zklidňující phytovetí bylinky, po silvestru dám vědět, jak se to osvědčilo.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 13:54
- Nahlásit

Gerda
Podle toho se poznaj lidi, co maj černý psy! Sou hodný a laskavý!

Pani, voni totiž ty lidi vod černejch psů musej bejt hodný, vono jim nic jinýho nezbejvá protože mají větčinou hrozně zlý psy a tak to takle aspoň kompenzujou, jináč by se jim vyhybaly lidi vobloukem.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 13:58
- Nahlásit

všem žumpařkám a žumpařům přeju, aby se jim v roce 2009 splnilo úplně FŠECKO co si přejou a o čem si sní !!!
.... dneska si všichni čumáky vožerem a zejtra áleje poblejem

speciálně březnu přeju hodně nových psích kámošů a jedno nebo dvě lidský mláďata

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 14:01
- Nahlásit

kachna_
po silvestru dám vědět, jak se to osvědčilo
Jo, to mě zajímá, protože se mi na mysl vkradla taková kacířská myšlenka, že ten strach úplně a kompletně odstranit nejde. Že se můžeš naučit s ním pracovat, korigovat, pomoct psovi se naučit nějak chovat, ale udělat z něj kliďase, kterýho vyprovokuješ ke hře.....možná když to ještě neni zacyklený ve fázi fobie.....nevim, no, snažim se, buď blbě anebo málo, ale někam sme se posunuli a dál to moc nejde. Ještě určo půjde upevnit poslušnost, ale nejsem si jistá tim odstraněnim strachu....nevim, ráda bych tomu věřila. Asi bych zkusila i ty kapky....

AlenaD
jináč by se jim vyhybaly lidi vobloukem
Jen ať se vyhejbaj, stejnak na ně nikdo neni zvědavej )))

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 14:23 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Všem žumpoňům a žumpicím pjeknýho Silvestra i novej rok, psům (i fenám) plný bříška, spoustu aktivit a hodný páníčky.

Blbečkům, co budou střílet petardy, nepřeju dobrýho nic.

Gerda
Nebostik pes mel ziskanou reakci na strelbu (strelen do hlavy vzduchovkou) - a byla to fobie jak vysita. Nenadelali jsme s tim absolutne nic, ke stari byl problem ho vytahnout na venceni, kdyz treba jen foukal silny vitr. Tak drzim palce, at nedopadnes podobne.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 14:34
- Nahlásit

Fifi
strelen do hlavy vzduchovkou
TO SI SNAD DĚLÁŠ SRANDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bóže, co sme to za druh, to je vostuda. Chudák zvíře!
No vona je Mařka dost ustrašená, naštěstí teď už celkem klidově vystrašená, jako že zaleze a bezhlavě neprchá. Nechávám jí ukrejvat, ale pouze když je ta střelba hodně intenzivní, tzn třeba dnes večer jí necham ukrytou. Když je to tak nějak s přestávkama, pak prostě ven musí a musí se vyvenčit. V cizim prostředí na přivolání přijde, ve známém odhází domů. Naštěstí zatím taky koordinovaně, že nepřechází bezhlůavě silnici, prostě běží po přesně dané trase domů. Pokud mě ztratí z dohledu, buď na mě počká, nebo se sama vrátí. Ale vůbec jí nehodlám vystavovat tomu, aby jí "čirou" náhodou někdo mrsknul petardu pod nohy, nebo aby se vystresla natolik, že prchne a nebude vědět kde je. Možná je to chyba a měi bychom na tom pracovat mnohem šokovější terapií, ale já tomu moc nevěřim, bo to sama z toho psa dostat neumim. Nedokážu jí srozumitelně vysvětlit, že se nic neděje, že nemusí mít strach.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 14:43
- Nahlásit

Gerda
TO SI SNAD DĚLÁŠ SRANDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nedelam, coby mala holka jsem s nim sla mezi barackama, z okna vylezla hlaven a pic psa pod oko. Kdyby to bylo o dva cm vejs, bylo po nem. Takhle mu vetka vyzdoubala diabolky z celisti. Strelil ho pomocnik VB, pry miril na kocoura. Verejna bezpecnost nam tenkrat na trestni oznameni rekla, ze on je to "dobrej chlap, ze s nima hraje fotbal", navic, ze nemame dukazy. Takze tomu zmrdovi se nic nestalo a pes mel postupne zkazenej zivot.
Na silvestra se omotaval kolem wc misy, zalejzal pod vanu... Venku nezdrhal, jen strachy ztuhnul na miste a vydolovat z nej curani byl nadlidskej ukol. Kazdopadne jsem ho radsi tahala jen na voditku, aby nahodou nespanikaril a nevlitnul pod auto.
A co se tyka sokovych terapii - taky jsem zkousela kde co, ale marne. Strelba byla nejsilnejsim podnetem a nic ji neprebilo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 14:48
- Nahlásit

Fifi
Verejna bezpecnost nam tenkrat na trestni oznameni rekla, ze on je to "dobrej chlap, ze s nima hraje fotbal", navic, ze nemame dukazy
Ty vado! Ste měli říct, že mířil na vás, ale jelikož byl vožralej, zasáhl vašeho psa. Fakt strašný. Já Mařku učim povel Jdi se vyčůrat, už docela chápe, že se vyčůrat musí, jinak nejde domu. Jiných nárazových zvuků se nebojí, přesně rozliší dělbuch od čehokoli jinýho, byť podobnýho. A taky je to zatím mnohem silnější než cokoli. Snažim se pro ní bejt tou jistotou, která jí ochrání, aby se nemusela bát, ale nefachá to. Možná sem na ní moc měkká, jen prostě nevim, co napáchám, když to udělám blbě. A u Mařky to neni problém udělat blbě, bo je dost přecitlivělá. Snažim se s ní moc "nesrat", ale víceméně furt jakoby po dobrém. Ona je pes, kterýho kdybych seřezala, tak už mi nepřijde na zavolání, bude se pořád bát a nebude úplně důvěřovat, takže jakýkoli nátlaky děláme přes jednorázovej krátkej škubec vodítkem, nebo nahrublej hlas. Už to petardí i v riegráku, jdu s ní na cigáro na zahradu.

Erin
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 14:51
- Nahlásit

Milí žumpáci,do nového roku 2009 jen to nej nej a hlavně mnoho zdravíčka a kopec štěstí pro vás i pesany

AlenaD
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 14:58
- Nahlásit

Gerda
Možná je to chyba a měi bychom na tom pracovat mnohem šokovější terapií, ale já tomu moc nevěřim

Taky na šokovou terapii moc nevěřím. Našim čubám normální střílení nevadí, ale dělbuchy a petardy jo. Není to nezvladatelný strach, klepatůra a tak, jsou normálně ovladatelný, ale vadí jim to, proto budou samozřejmě vevnitř. Nevadí to jenom jedné čubince, ta naopak nechce do baráku, ale chce toho neviditelnýho syčáka zneškodnit a zabít, takže lítá do dvoře jako blázen, štěká u toho a velmi nasraně pozoruje oblohu, ale dovnitř půjde taky protože všude okolo nás bydlí samí
stříleči, bouchají s tím celý rok, někdy mám pocit že nám i občas nějakou tu petardičku hodí na dvůr, protože to je přece legrace jak ti psi řvou, no tak si to dneska budou užívat. Nebudu je zbytečně nervovat.
Jinak s tou prostřelenou hlavou, tak známe jednu grénku která má prostřelenou hlavu, protože utíká a někdo to do ní napral, ach jo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 14:58
- Nahlásit

Pelášíme z práce, tak čůůůůůůůůůůůůůůs a ať zas neni v álejích nablito!

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 15:01
- Nahlásit

AlenaD
Hele to je fakt děs! Když sou lidi zlý na zvířata, jak pak můžou bejt hodný na sebe navzájem. Asi se to musí pěstovat už v dětech odmala, něco jako respekt k druhý bytosti. Ach jo. Tak se tu mějte bájně - a pani, vy pozdravujte šiperky, že je s Mařkou moc oblibujem!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 15:22
- Nahlásit

Fifijezis!!!!chudak pesa,no mi takhle ajaxe,byvaleho ovcouna,jeste vetsiho nez je hajan,strelil taky zm.d myslivec na stopach do hrbetu,me bylo tenkrat 14,no decko,pani on mel ZVV2,ale ja uz si ani neskrtla se zavodama a dalsim vycvikem,jak se strelilo,ajax mel bilou penu u huby a konecna,myslis si,ze se s tim neco delalo,,tak jak u tebe vubec nic!

<< 1 ... 2250 . 2251 . 2252 . 2253 . 2254 . 2255 . 2256 . 2257 . 2258 . 2259 . 2260 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání