Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2250 . 2251 . 2252 . 2253 . 2254 . 2255 . 2256 . 2257 . 2258 . 2259 . 2260 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 21:20
- Nahlásit

Mucholabka
no v telce nic nedávaj,piju čaje,vyspalá jsem,venku to moc nebouchá,psy spí,jenda čučí na telku a já poslouchám landu a sem koukám a je mi hej

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 21:21
- Nahlásit

Mucholabka
To už je ale totál závislost,
já bysem řekla ,že spíš nezávislost na tradicích,ne?Chlastat,žrát a čučet na telku nebo se přeřvávat se známýma na zábavě,to umí každej .Ale hezky v klídku si dřepět u písí,cumlat si svoje dvě decky Merlotu,pokuřovat čvaňháka,u nohou se válejí čubiny......to je prostě umění si to užít po svým

Ebony
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 21:21
- Nahlásit

Mucholabka
jaktože mě tam nemáš!

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 21:22
- Nahlásit

sarax
Dyť už máme dorozeno . Na světě je Advokát a Akcie

Kačaba
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 21:24
- Nahlásit

brej večír,jdu popřát
tak ať se všem daří v novém roce a zdraví přeju

Biluška
gratulace k miminům Á-především mamině..ať mají šikovné páníčky a šťastný život

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 21:28
- Nahlásit

Mucholabka
Je ten vořech hodně chlupatý?
Nic moc, tak středně - delší ne moc hustý chlupy.

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 21:29
- Nahlásit

Neessi
Ale hezky v klídku si dřepět u písí,cumlat si svoje dvě decky Merlotu,pokuřovat čvaňháka,u nohou se válejí čubiny
ruský červený šampáňo a bláznivý malině jsem před chvíli vyndavala z huby Matesa (toy pudl) , přičemž mi vytáhla šňůru od nojbůku a hnula jsem si zádama
jinak pohodička

brut
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 21:34
- Nahlásit

Neessi
čučí jak blázen,ale z kačenky měla děsnou radost
ano, její výraz odpovídá všemu .... gratulujeme a přejeme vše nej, nej

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 21:37
- Nahlásit

Alexa
vyndavala z huby Matesa (toy pudl) , přičemž mi vytáhla šňůru od nojbůku a hnula jsem si zádama
no vidíš,jak si to umíš "užít"
Však já tu taky tak ideálně nedřepím celou dobu-za půl hodiny startuju zase ke koním s dalším kýblem uvařenýho Pulmoranu.Trochu mi nastydnul valach a začal kašlat,tak mu dávám po 6 hodinách Pulmoran čaj-asi 6 litrů v jedný dávce !Venku je už -13°C,tak to je radost klusat ke stájím.........

brut
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 21:38
- Nahlásit

Mucholabka
neslavím Silvestra už několik let
Jediné, co dělám jinak než běžně, je hodně nahlas puštěná televize, protože nám cikáni bouchaj dělbuchy pod oknem a psi se můžou zvencnout, jak by chtěli za nima ven

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 21:40
- Nahlásit

brut
gratulujeme a přejeme vše nej, nej

díky,vyřídím

protože nám cikáni bouchaj dělbuchy pod oknem a psi se můžou zvencnout, jak by chtěli za nima ven

Tak to by si Bordžínka vychutnala-příští rok ti ji půjčím

brut
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 21:42
- Nahlásit

Neessi
za půl hodiny startuju zase ke koním s dalším kýblem uvařenýho Pulmoranu.Trochu mi nastydnul valach a začal kašlat,tak mu dávám po 6 hodinách Pulmoran čaj-asi 6 litrů v jedný dávce !Venku je už -13°C,tak to je radost klusat ke stájím.........
hlavně aby mu to zabralo a ty po cestě neutrpěla nějakou újmu

Jinak já sice sedím u kompu, ale piju čaj ( už druhou konvičku).... vínečko je sice připravené na otevření, ale mužskej chrní, tak to asi necháme na jindy

brut
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 21:44
- Nahlásit

Neessi
beru tě za slovo... holky jsou u nás vítané ( pejsky by Brut sežral) ... Brut by je taky rozehnal, ale mám strach, aby nevběhl na koleje a něco se mu nestalo

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 21:53
- Nahlásit

fujtajbl ve spolek (tot prosim replika z 'at ziji duchove')
letosni svatky jsem pojala jako kralovna Kolobezka - oslavila-neoslavila... na Vanoce jsem nejedla (a to je..ehm..jen tretina pravdy) a narost mi bruch.. a na Silvestra jsem nepila a je mi fest blbe
..no byl to vubec vydarenej rok, ted uz to stesti, zdravi proste MUSI prijit (i karty mi to slibily)

Biluška

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 21:59
- Nahlásit

StaHi
a na Silvestra jsem nepila a je mi fest blbe
Mas lemtat mineralky a vody, ne? Hele, pani, esi je vam fest blbe s nafouklym bruchem, voni ty zachranari budou mit dost prace po pulnoci s kretenama, co si nechai urvat paratky dobrovolne od delbuchu..
Tak zapremyslej, zda to nestoji za uvahu nekam si zavolat ci zajit drif, nez bude pulnoc.

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 22:02
- Nahlásit

brut
Brut by je taky rozehnal, ale mám strach, aby nevběhl na koleje a něco se mu nestalo
Tak to bude Bordžínka to správný vořechový-cigány zažene do děr a vlak smete máchnutím ocásku

Sali
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 22:02
- Nahlásit

my to taky nějak neslavíme, dali jsme chlebíčky a jdem pařit Gothic.
Tak klídek a pohodu fšem.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 22:03
- Nahlásit

to je fakt,krasne jsme se tady sesli,ja pocucavam vajecnej konak a pomalounku se preziram,nastesti hajan venku ten randal uz moc nevnima.

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 22:04
- Nahlásit

StaHi
no byl to vubec vydarenej rok, ted uz to stesti, zdravi proste MUSI prijit
to se vr,jasnosti Kolobježko! Jen se to bude lámat fšechno až v půlce února-právje mi to sdělila čarodějnická knížka

brut
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 22:05
- Nahlásit

StaHi
na Vanoce jsem nejedla (a to je..ehm..jen tretina pravdy) a narost mi bruch.. a na Silvestra jsem nepila a je mi fest blbe
to nezní moc pozitivně .... co ti na ten zánět dali? jestli ti bude blbě dál, tak koukej mazat do špitálu, by si tam totiž ani nemusela dojet a Sali má práci dost daleko od vás

Fifi
zachranari budou mit dost prace po pulnoci s kretenama, co si nechai urvat paratky dobrovolne od delbuchu..
bych to spíš viděla na kretény silně posilněný chlastem ... v týhle zimě si budou doplňovat zásoby setsakra rychle

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 22:06
- Nahlásit

No nic,čaj se vylouhoval,jdu do mrazu...........

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 22:08
- Nahlásit

Fifi
ja uz ale u dochtoru byla ..nealko lemtam jak o zivot a beru leky.. vono mi to bylo kapek podezrely, ze jsem nemocna a vlastne mi nic (az na ten obr bruch) neni.. no a uz mi to dostihlo (pani dochtor rikala, ze to prijde).. ale bude lip! tim jsem si jista! (uz i trochu je, to nejhorsi jsem zaspala a zda se, ze mi ten lek -menuje se Ciplox - pomaha)

brut
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 22:09
- Nahlásit

Sali
dali jsme chlebíčky a jdem pařit Gothic.
sem vyndala z mrazáku párky pro mužskýho a já měla zeleninovej salátek se zakysanou smetanou

Neessi
Tak to bude Bordžínka to správný vořechový-cigány zažene do děr a vlak smete máchnutím ocásku
super, dáme oba dohromady a bude tu veselo ( konečně budu mít co slavit ) ....... jinak je mi dobře, vše probíhá bez potíží a hlavně v klídku ( jen mám mít opět další kontrolu )

Jen se to bude lámat fšechno až v půlce února-právje mi to sdělila čarodějnická knížka
doufám, že všem.... chlap jde v únoru na operaci zákalu

brut
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 22:11
- Nahlásit

Neessi
No nic,čaj se vylouhoval,jdu do mrazu...........
tak opatrně ...

StaHi
piješ "čůravej" čaj? Ten hodně pomáhá ...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 22:14
- Nahlásit

Ebony
jaktože mě tam nemáš!
Vybíráno namátkou. Dík za sedák, dnes posloužil fajně.

Biluška
Matylda je buldok.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 22:15
- Nahlásit

tak si to užijte,já jsem nadopovala prášky a jdu doufám spát

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 22:16
- Nahlásit

brut
piješ "čůravej" čaj?
ee, to je kterej? mam tu jen prehaniavu smes, ale to asi nebude onco ..dneska piju stavicky, zitra mozna nasadim lapacho (detox)

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 22:20
- Nahlásit

Mucholabka
Buldog je Porsche zvaná Orinka, žádná Matylda Buldoga nedám, páč je terapeutickej a vydělává prachy na zbytek smečky

brut
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 22:30
- Nahlásit

StaHi
čůravej je urologickej ... to co máš nebude ono

Ebony
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 23:25
- Nahlásit

nemethova5
hele našla jsem chlupáče, ale je to fena, ale hlavně znám jejího tátu, je supr v povaze a jeho děda byl nejlepší vojenskej pes, několikrát vyhrál vojenskej mistrák
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2805060/nemecky-ov cak.php

<< 1 ... 2250 . 2251 . 2252 . 2253 . 2254 . 2255 . 2256 . 2257 . 2258 . 2259 . 2260 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání