| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:16
- Nahlásit
Sali
Rozhodně o těch psech vím víc, než majitel jorkšírka, který si koupí zvíře s PP, má tam napsáno x jmen, ale žádného z těch psů nezná, hovno tomu rozumí, a pak to stejně množí s tím, co je jeho psovi jakž takž podobné-vnějšími znaky jork-ale hlavně že "se znalostí předků", já svoje vořechy znám, nakolik to jen jde, pokusila jsem se poznat dozadu co šlo, a i kdyby to měli být vořeši do xtého kolena, nedělá mi to potíže.
Nicméně, ten člověk který rozpoutal diskusi kolem mých malých voříšků si teď pohodlně namnožil SAO bez PP, na které nemá zájemce, zajímalo by mě, kam se u něj podělo "kvalitní chovatelství", kterého měl plnou hubu.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:23
- Nahlásit
Sali
že na prvním místě jsi TY a pak TVÝ PSI, díky, to si musím zapamatovat a řídit se tím , čoklové zatracení , vždyť já i dovču hledám podle toho, jestli tam můžu vzít psy !!!!! Místo do divadel a na koncerty courám po lesích a stráních v dešti a větru a vánici !!!! Škoda jen, že jsi to nenapsala o pár hodinek dříve, bych si to vzala jako předsevzetí do roku 2009 , takhle nemám žádné
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:27
- Nahlásit
chlap je k tomu, aby měl ty psy hlavně a k tomu Tebe rád..
Já teda trvám na opačném pořadí. Žije se mnou, nikoliv s mými psy, takže musí mít rád MNĚ. Pak mé děti a nakonec mé psy. Když nad tím tak přemýšlím tak je ani nemusí mít rád, ale musí je bezvýhradně tolerovat a tajně jim neubližovat.
mac1bych si to vzala jako předsevzetí do roku 2009 , takhle nemám žádné
Ještě není pozdě, to zvládneš i s malým zpožděním
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:27
- Nahlásit
mac1ja taky na dovču jezdim jen a jen se psem a vybiram dovolenou kvuli psa a jsem moc za to rada,ze ho mam
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:28
- Nahlásit
Mucholabka
říkám, přeju ti a tvým odchovům jen to nejlepší, když už existujou,
zřejmě jsi chtěla štěně svých snů, a dle přínosné teze, že budeš reprodukovat své psy, jen když nedokážeš koupit nic lepšího, jsi je reprodukovala, stvořila jsi užitkové křížence s jakousi pofiderní registrací, vybrala sis,
a jak dopadne ten zbytek, je věc další,
jak vyjdou povahy, je zas věc jiná, ono není nejen dle mne normální, aby fena-matka třískala pětitejdení mimina kvůli žrádlu, až jim rozbije čelisti, doufám, že tyto vstřícné a laskavé povahové projevy se ponesou dál, a budou novým majitelům dělat jen radost až do skonání věků.
Tvůj boj, Tvůj problém, tvá zodpovědnost, tak jen a´t to vyjde, když už se stalo.
Víš, já opustila představu odchovu po fakt jako drajvový Kiruně přesně z toho důvodu, že kvalitní odběr bych měla jen na dvě čubičky, a osud zbytku bych nedokázala ovlivnit...
Hele nic, neřeš to, pěknej Novej Rok, a ať ti to všechno vyjde, když už se stalo...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:28
- Nahlásit
Šiš tam venku je zzzzima ,jak f pr*eli - poletuje sníh,ale dost ostře fouká,mám tváře jak Marfuša před svarbou .Jdu ohřát španělský fogly gaučákoj a sobě něco teplého nalít do volátka a snad si vlezu pod deku............brrrrrrrrrr............
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:29
- Nahlásit
Krásné novoroční poledne
fšem pevný nervy a hlavně zdraví, miminům hodný páníčky
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:30
- Nahlásit
Biluška
mě nikdo rád mít nemusí, to by šlo těžko, stačí, když mě bude tolerovat...ani bezvýhradně to bejt nemusí, stačí přiměřeně....žije v našem domečku s našimi psy, a ti musej bejt u něj na místě prvním, abych byla já spokojená. Péče o psy musí mít přednost i před sexem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:31
- Nahlásit
čus fčicííí co maj předsevzetí nikoho letos nezabít a nejspíš se jim to nepovede
jaxe máte? Já blbě,kráter mám furt,je zima a je tu bordel a všecko mě sere
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:33
- Nahlásit
Salikvuli genetice bych nechovala ani ovcouny ani jine plemeno,genetika a ruku v ruce chovatelstvi je dost problemova a narocna starost a tu zodpovednost by si na triko nevzala.
Mucholabkated ti nechci ublizit,ale vis trochu neco o genetice?znam chovatele,co chovaji cely zivot treba cca 30let,nemyslim jen ovcouny ale i jine,ale ja bych si tak jista v kramflecich nebyla!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:35
- Nahlásit
Biluška
úplně jsem přehlídla, že jste včera rodili, až teď to dolistovávám,
tak ať ti dva prcky vzkvétají a rostou,
po který čubičce vlastně jsou?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:36
- Nahlásit
davidkova renatacaute pani,este jsme mi neosvetlila tu diru co mate doma,nebo kde to vubec mate?jinak vas taky zdravim,dnes a zitra jsem doma,takze uz ctyri dny
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:39
- Nahlásit
davidkova renata
nachcíplený jsme a tenhle víkend se asi nebude dát kousat, chlap sotva ujde kus do lesa a neudejchává to.
Kráter v betonu máme taky, u vany i před ledničkou
na dlažbu nějak nezbyl čas, protože základemje, aby nemrzlo, a kvůli samoniveláku a následný podkládce se dali dát fšichnio psí nahoru, což s tchýní a háravkama a nesnášenlivou Bobulí jaxi nejde
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:39
- Nahlásit
nemethova5
mi neosvetlila tu diru
dělám f přecíni dlažbu a jaxi tam byla hrča jak Říp,tagže to jinak nešlo
takze uz ctyri dny
se ti zkrátěj žíly
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:41
- Nahlásit
davidkova renatano zily si mi nekrati,pac siju a uklizim,maximalne se mi krati slacha v kolenu,jezis jste si delala dlazdicky jo?ja uz vim,vy jste tam mela krtka na navsteve,proto ta hrca!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:43
- Nahlásit
nemethova5
vy jste tam mela krtka na navsteve,proto ta hrca!
né ona tam měla pahorek Venušin a Fanda jí ho srovnával
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:44
- Nahlásit
Sali
tenhle víkend se asi nebude dát kousat
to nám vyhovuje bo tendle víkend bysme to beztak nestíhaly,zrovna jsem ti to chtěla napsat..a taky f týdle kose stát se mi teda moc nechce,posledně sem málem zdechla bo nejsem Eskymák
Mě kráter teda jako dost sere,čekám,kdy si tam Nyný udělá hnízdo a vrhne několik takydrajvových jedinců bo sem jámu šikovně vystlala nějakým přehozem určeným do Krupky aby se ten prach nevířil víc než je nutný .Nu což...dyštak štěnda prodám na virtuálním foru Ufonek ,ovšem za reálný prachy
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:45
- Nahlásit
Alexa no pani renato,tak okate si zvat na sex pomocnika?nekdo tomu rika pokladka dlazdicek!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:46
- Nahlásit
Alexa
né ona tam měla pahorek Venušin a Fanda jí ho srovnával
si blpka )))))))))))))))
nemethova5
mela krtka na navsteve
hm,to by ten krtek mušel bejt velikosti plegosaura
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:47
- Nahlásit
davidkova renatano vsak jo,to je krtek z maxim turbulenc,to neznas?to je hajanuv kamos!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:49
- Nahlásit
Sali
po který čubičce vlastně jsou?
Po Qwinky Winky Moravia Classic alias Nýna, alias Kindervajco
....žije v našem domečku s našimi psy, a ti musej bejt u něj na místě prvním, abych byla já spokojená.
hmmm, tak to by mě asi nestačilo. No ale každej jsme jinej a každej to vnímá jinak. Kupříkladu Mášenek by si sám o sobě psa nikdy nepořídil. Nic mu neříkali, velkých se dokonce bál. Pochopil, že se mnou je mít bude a nikdy proti nim neřekl jediného slova. Snáší moje psy, snáší reparáky co nám procházejí barákem, je ochoten jet někam celou noc, aby tam zachránil nějakého psa (třebas Jarošováky), pak zase celou noc řídit nazpátek, prospat se tři hodiny a jít do práce. Nikdy neřekl ani slovo, akorát když nám reparák Tim rozbil bojler tak se zeptal jestli bych ho třebas nemohla dát do kotce . Sám přiznává, že ze všech našich psů má rád Hesinku a Lilátko. Stará se ale o všechny, krmí je, vím, že kdyby se se mnou něco stalo bude schopen se o ně postarat. U exmanžela jsem věděla jediné - kdyby mě odvezli do špitálu tak psi doma buď zdechnou, nebo je vyhodí na ulici
Miluje mě, nemiluje moje psy. Ale protože je miluju já tak se naučil s nimi žít. Aspoň to tak tvrdí. Ale mělas vidět jak kmital když Lilu přejelo to auto, nebo když byli na jaře otrávení
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:50
- Nahlásit
nemethova5
krtek z maxim turbulenc
jo to leda
tak řekni hajanoj,at kámošovi řekne,at sem už neleze
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:52
- Nahlásit
Biluškakde mam takovyho samecka hledat?????takovyho bych potrebovala!
davidkova renataja mu to vzkazala,on neco zabrucel,zazilhal jednim okem a chrape dal!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 12:57
- Nahlásit
nemethova5
To nevím, já ho poněkud netradičně našla na školení na investice
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 13:03
- Nahlásit
davidkova renata
Poslala jsem mailíka s prosbou .... díky
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 13:09
- Nahlásit
Biluška
takže Kindrvejca, říkáš?
takž to jo, tak ať jim to pááááádíííííí, až k tomu budou dost velký.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 13:16
- Nahlásit
nemethova5
já mam taky takovýho chlapa a jsem na něj patřičně hrdá, ale takový se těžko scháněj
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 13:21
- Nahlásit
Mám uklizeno... synkův pokojíček mi zabral přes dvě hodiny a to jsem mu veškeré krámy jen narvala do skříně, místo abych to vyházela. Jdu s čoklama ven a pak se těšit na sestřenku.
Biluška
Miluje mě, nemiluje moje psy. Ale protože je miluju já tak se naučil s nimi žít. Aspoň to tak tvrdí.
za to se klidně podepíšu i já ...... U nás to měl chlap nastavený stejně, ač absolutní nepejskař si nás vzal k sobě s Denčou, do baráku přišel ještě Brut, do toho ségra s čokloidama, Aluška a teď už ví, že další pes se plánuje do blízkého budoucna.
Vymýšlí, jak se všichni poskládáme do auta, kde budou spát, stará se o ně, když nemůžu, vozí nás na psí akce a dokonce dospěl tak daleko, že se na určité lidi a psy i ptá
Má rád mně, moje děti a i ty moje psy ....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 13:22
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jsem na něj patřičně hrdá, ale takový se těžko scháněj
já ho nescháněla.... bydlel u nás na patře v paneláku ...a neměnila bych ani za nic, i když mi občas děsně sejří svým bordelem
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 13:37
- Nahlásit
brut hmmm ano, bordel, ten znám
|