Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2232 . 2233 . 2234 . 2235 . 2236 . 2237 . 2238 . 2239 . 2240 . 2241 . 2242 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
mac1
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:02
- Nahlásit

nemethova5
na to,ze hajan je fakt hunac,tak jsem sila pro nej a pro kamosky psa overal,zimni verze!vevnitr hrubej flaus a venek nepropustny sustak,ktery jsem koupila v oudorovym vybaveni,takze to bych mu dala v nejkrajnejsim pripade,ale furt lepsi,nez kdyby meli prijit -20mrazy! můj předchozí špringr se ve 14 letech ztratil na Silvestra u exmanžela na chalupě, byli ho venčit kllem 2. ráno a on vzal dráhu , byl už hluchý , takže nějaké volání .....byli tenkrát 20ti stupňové mrazy , pes celý život v bytě s ústředním vytápěním .......za 5 dnů volali z nějaké vesnice cca 10 km vzdálené, že ho vzali na zahradu - 5 dnů venku v takových mrazech, jsem s ním hned uháněla k vetovi , pes byl v pohodě, nebyl ani nastydlý

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:03
- Nahlásit

Biluška
Co se to s těma lidma proboha děje?
nevím, je fakt, že je přepsíno, neskutečně, a každej množí, jak zběsilej...a podle mě si psů lidi pak neváží, když se podíváš do inzercí, tak je to tam samý daruji, daruji a levně prodám...narvaný útulky...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:04
- Nahlásit

mac1
.....jo to mi udela muj dedek taky,celi zivot doma v teplicku raditoru a pak v Unoru zmizel kdz byla zima.Odchtly jej mestaci...ale pes bl ok.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:10
- Nahlásit

Ebony
a podle mě si psů lidi pak neváží,
Podle mě si neváží žádného živého tvora včetně jiných lidí Jsou strašně otupělí, každý má klapky na očích a snaží se nevidět, neslyšet....
Předevčírem jsem máti říkala o tom štěněti jak chtěli dát na Štědrý den do útulku. Máti okamžitě vypěnila a začala po mě řvát, že "snad si ho nechceš vzít". Pohádali jsme se, matka argumentovala slovy "nespasíš celý svět, nesmíš se na to dívat, starej se o svoje psy, o svoje děcka a hotovo" . A zdaleka není jediná kdo má tento přístup, i tady na foru jsou takoví.... ale kdo to krucinál udělá když se všichni budem starat jenom o sebe?

BinLadin
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:14
- Nahlásit

Takze se mnejte a odchazim balit a do prace...pekny vecer.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:15
- Nahlásit

argosek
Siemens, Samsung a Sony (popř. Erickson).
Porsche, Audi a Ferrari.
Irák, Írán a Island?
Balzac, Bocaccio, Byron

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:15
- Nahlásit

Biluška
Podle mě si neváží žádného živého tvora včetně jiných lidí
já vím, ale tak nějak na ty lidi se ještě dává bacha, tam by je kdosi mohl postihnout, ale svět jde někam do zadele, mám ten pocit...tady lidi slavěj svátky, že vyhazují kolem nás do příkopu bordel, dokonce už ho naházeli i k nám k plotu a ještě v noci, když jsem šla venčit, na mě drze zatroubili, že na ně svítím, a ujeli, hovada zas.aný, to prostě nemá obdoby

že "snad si ho nechceš vzít". Pohádali jsme se, matka argumentovala slovy "nespasíš celý svět, nesmíš se na to dívat, starej se o svoje psy
to znám...moc dobře...jenže to těm lidem hraje do noty, že na to všichni budou prdět, dělat, že nevidím, neslyším, a jim se nic nestane...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:17 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
"nespasíš celý svět, nesmíš se na to dívat, starej se o svoje psy, o svoje děcka a hotovo
njn,ona v zásadě je to pravda,ale aspon jednoho z nich ty zachránit můžeš a pro něj to je celý svět Je to na hovno a řešení to nemá,ale pokud se octneš v "bezprostřední" blízkosti,je celkem dost nemožný něco neudělat

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:17
- Nahlásit

Dante, Darwin... no toho třetího taky nemůžu najít. Třebas Disney?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:19
- Nahlásit

Biluška
Třebas Disney?
anebo kačer donalt či strýček skrblík

argosek
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:19
- Nahlásit

Biluška

sony je hezke jmeno - i disney

o balzacovi jsem premyslel - puskin, hugo, balzac - to jsou hezka jmena, ale je tam ten problem, ze ty francouze nemam tak rad, takze pusin by mel protekcni jmeno a to nechci..

mac1
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:20
- Nahlásit

davidkova renata
Sinus, Cosinus, Tangens

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:21
- Nahlásit

mac1
Sinus, Cosinus, Tangens

šiš ty seš trupka)))))))))))))))))))))))))))) taghle mě vyděsit..

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:22
- Nahlásit

Ebony
ale tak nějak na ty lidi se ještě dává bacha, tam by je kdosi mohl postihnout,
Nemyslím, že by třebas přímo zabili člověka. Ale že nevidí bezdomáče, nevidí, že někdo týrá děcko, nevidí, že soused obden zmlátí manželku.... prostě jen si hrabat na svým a pak u kafíčka s kámoškou politovat ty chudáky, jak je to děsný...

davidkova renata
Je to na hovno a řešení to nemá,ale pokud se octneš v "bezprostřední! blízkosti,je celkem dost nemožný něco neudělat
Bohužel znám čím dál tím víc lidí, co prostě neudělají. Co překročí babku ležící na chodníku se slovy "podívej se jak je ožralá" a ani je nenapadne, že ta paní má třebas nějaký záchvat. Vem si jak jsem posledně vjela do té příkopy, kolik aut projelo a nezastavilo... přece se nebudou zdržovat s nějakou první pomocí, ne? Ještě by si ušpinili ruce, haj**ové

argosek
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:23
- Nahlásit

mac1

to je genialni! :-D..akorat sine a kosine bude mozna znit moc podobne...ale je to dobra cesta..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:24
- Nahlásit

argosek

Tak Puškin, Dostojevkij, a ještě někdo...nějaký Sergej třeba, a moh bys mu říkat Serjoža.

argosek
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:26
- Nahlásit

Mucholabka

to je prave moc dlouhe - ja chtel lermontova, ale "lermontove, ke mne" je moc dlouhe - to "pusine, ke mne", nebo "lennone, ke mne" - ale to zas je blbe ze mam radsi mccartneyho nez l;enona a vlastne i puskina nez lenopna..ja jeste bnikdy nemusel psovi davat jmeno - neni to nic lehkeho.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:26
- Nahlásit

Ještě jednou mi bude volat týpek a žrát u toho, tak mu to normálně típnu, lidi jsou neskutečné hovada ve všech oblastech, nejen kolem psů.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:27
- Nahlásit

argosek
Tři králové?
Nokia, Samsung, LG?

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:34
- Nahlásit

argosek
Pane, nabídnu vám některé ze jmen co mám připravená pro kindervajca, tak si toho važte

Agent,Ahasver (věčný tulák),Alarm,Alias,Atlas,Algorytmus,Analfabet,Astr onaut.

Nebo když zabrousím do svého oboru tak Rating,Bonus,Diskont,Šek - to každej hned pozná, že štěňata nejsou žádné socky . Mě osobně se hrozně líbí "Strategie maximální likvidity investic", ale uznávám, že by se na toho psa blbě volalo

argosek
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:37
- Nahlásit

Mucholabka

Biluška

:-D..no a co budeme delat, kdyz se nahodou nastehuju do tech kraliku, takze to k sobe budeme mit kousek a pudem polu nekdy vencit - to pak budeme mit zdvojeny jmena! jeste jsem si rikal, ze je pojmenuju podle ras psu - ale nejake mirumilovne rasy, co se snadno vysalovujou a ty rasy jsou vetsinou moc dlouhe.

mac1
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:37
- Nahlásit

argosek
hmmm, sinus a kosinus, to je podobné...tak co Čárka, Tečka, Háček ?

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:41
- Nahlásit

argosek
Ray Bradbury - Ray, Bred, Bery?
pojmenuju podle ras psu
Hasky se výborně vyslovuje, to mám doma, ale nechtěj vědět, co se u nás jmenuje Hasky .

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:43
- Nahlásit

argosek
Gajdar, Čuk a Gek

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:43
- Nahlásit

argosek
Propan, metan, butan?

mac1
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:45
- Nahlásit

jsetli by nebylo lepší dát jim jména, kterými budou oslovováni nejčastěji ...Debil, Kretén, Pako

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:45
- Nahlásit

argosek
no a co budeme delat, kdyz se nahodou nastehuju do tech kraliku
To k vám přijdu na návštěvu aji s nemírumilovnýma bestyjema.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:48
- Nahlásit

Dotaz-zkuste někdo prosím, jde vám přihlášení na ICQ přes meebo? Jsem v práci a nefachá mi to.

Tchor
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:48
- Nahlásit

Par neupravovanejch fotek z dneska

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:55
- Nahlásit

Nemáte někdo bitbula? Píše mi slečna co by chtěla bitbula do půl roku zadarmo a tříletá pitbulka se jí zadarmo nelíbí. Chce bitbula.

<< 1 ... 2232 . 2233 . 2234 . 2235 . 2236 . 2237 . 2238 . 2239 . 2240 . 2241 . 2242 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání