| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 10:57
- Nahlásit
Sali
a asi náhodně mě i chlapovi držej už 7. rok ty baťovky
klasický městský boty kupuju jedině od Bati, většinou teda ty slevový, takže se dostanu na "vietnamské" ceny. Navíc mám pocit, že Baťa patří mezi firmy co nezneužívaj dětskou práci, ale to si nejsem stoprocentně jistá.
A na tůry mám Alpin pro. Stály opět ve slevě cca 1500, neděláme vysokohorskou turistiku, jsou úžasný. Bohužel než jakýkoliv boty rozšlápnu, tak jsem samej puchejř. 5P pochod jsem odnesla s 18ti puchejřema
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 11:06
- Nahlásit
Sali
vybírala sis je, nebo ne?
Vybírala. Přála jsem si je. Jsou zimní. Jsou to jediný zimní boty co mám už několik let (kozačky ke kostýmu nepočítaje, v tom se dá fakt tak akorát přecupitat od auta do jednací síně ) . Ale nosím je nerada.
o, v zoufalství nejvyšším, co?
ne, schválně. Miluju chůzi na boso. Fakt chodím bosky kde to jenom jde. V přírodě teda, ve městě po zaplivaných chodnících mi to nijak extra nepřijde . Od května do října boty prakticky nenosím, akorát do práce mám sandálky.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 11:10
- Nahlásit
Miluju chůzi na boso. Fakt chodím bosky kde to jenom jde. V přírodě teda,
seš to samý těsto co Tchoř, fakt.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 11:12
- Nahlásit
Jsem zjistil ze asi nejvhodnejsi botou pro moji osobu jsou v praci kanady....no a nejak to rozsiril i na bezne pouziti k nelibosti obcas okoly.
P.S.: ....ona takova dobre rozslapnuta kanada.....
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 11:15
- Nahlásit
BinLadin
....ona takova dobre rozslapnuta kanada..... to je vůůůně
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 11:16
- Nahlásit
Tématická píseň (ke kanadám)
http://www.youtube.com/watch?v=I46caSr74p4
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 11:19
- Nahlásit
Biluška
Sante vyrábí i dětskou obuv, je fakt, že moc výběr nemají. Mám od nich rok a třičtvrtě pracovní sandály nebolej mě nohy ani záda, a to mám ukázkově plochý nohy .
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 11:28
- Nahlásit
kachna_
Jo, Sante znám, ale fakt je málokdy seženeš . Starší holka už je navíc vybíravá, jak to není moderní a neviděla to nejméně na jedné zpěvačce tak si to neobuje
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 11:32
- Nahlásit
brééé ráno kopačkářům a ostatním...
si přectafte že Jablonovi se ta těšej an vychajdu že už jsou tady..normálka Hujerovi to by se človjek po gdyž v neděli chce spát
jinak se přiznám že na normál nošení boty neřeším,ale ke psům mám jen kvalitku...
jináč protitahací kšíry jsou prej v Bylanech AlenoD
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 11:41
- Nahlásit
sarax
My už se taky vypravujem a to to máme asi deset minut ocaď
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 11:53
- Nahlásit
Pěkné poledne, já už taky za chvíli vyjhíždím a doufám že dle popisu tu vaší modrou lagůnu najdu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 12:08
- Nahlásit
čus výletnííícííí
úpa apsolutně nestíhám nic,ani intronet ,včera bylo inferno bo Fanda vylil část vyrovnávací hmoty na kus chodby f přecíni kuli dlaždičkám a můžete uzavírat sázky kolikrát do toho ten debilní pes šlápnul a vytvořil tak kráter jako Grant Kaňon
Dneska bude druhej díl seriálu Šlápni a vyhraj,se asi poseru..
du se voblíkat a jedééééééém
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 12:12
- Nahlásit
davidkova renata
Pevne nervy a panaka pro Fandu...drzim palce.....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 12:18
- Nahlásit
BinLadin
drzim palce.....
to seš hodnej,Fanda panáka nepotřebuje,má psa tak musí bejt vodolnej
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 13:47
- Nahlásit
BinLadinzdravim pane,jeste stesti,ze muze pes se mnou vegetovat vevnitr a nemusi byt vystavenej mrazu,jako vy dva, to vas fakt lituju!bo to znam!ale velice dulezity je mit sucho a teplo od bot,bo to je dost dulezity,jak je zima na haxny,tak to je pruser jo a o termo obleceni ani nemluve,jinak,na to,ze hajan je fakt hunac,tak jsem sila pro nej a pro kamosky psa overal,zimni verze!vevnitr hrubej flaus a venek nepropustny sustak,ktery jsem koupila v oudorovym vybaveni,takze to bych mu dala v nejkrajnejsim pripade,ale furt lepsi,nez kdyby meli prijit -20mrazy!
davidkova renataprejem stastny vejleteni!jo kikina dnes mela ode me operaci,matka drzela a ja cistila po jednom stehu se ji to nejak zanitilo,udelala se ji tam kapsa jak blazen,tak jsem to normos otevrela,pro slaby zaloudky nic dobreho a poradne vycistila ajatinem a pak jsem ji na to nastrikala ten sajrajt od veta a myslim si,ze je to z hoblin,takze tam ma zpatky bunicinu,pak jsem ji to jeste jednou cistila a to jsem ji polozila na bok na papirovy kapesnicky,jsem udrzovala operacni pole ciste tak doufejme,ze s ni nepoleti na veterinu sakra!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:09
- Nahlásit
http://www.filmy-serialy.com/Html/tvserialy/alf/ht ml/1/7.htm
Bilu, něco pro tebe
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:31
- Nahlásit
Mucholabka
jé, díky moc. Lilátko koukalo se mnou, ale v půlce uslo
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:41
- Nahlásit
nemethova5
Juras ma plastenku s koziskem a presto jeste od gappai plastenku,ale pokud to jde davam jej aspon do zachtovky.
OFF Topic:
....sms: Tome nechces 8mesicni Dobrmanku zadarmo?
ODpoved: Mam doma tri ps v garsonce a sotva stiham.Co jeto za fenuly?
Sms: Dobrmanka....do zitrka musi byt pryc.
BEZ KOMENTARE BO bi som bil hodne zprosty...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:43
- Nahlásit
HALOOO HALOOO
Vyhlašuju konkurz na 3 jména psů samců co sou argoška.Von je zatim nepomenoval(už je jim asi 7 měsíců páč prej ho dycky napadnou třá 2 honosný ale třetí už ne a tak je mu toho třetího líto,že jako žádný pěkný nebé mít a nedá teda méno žádnýmu Volá na ně zatim Zmr*i Očekávám vaše podnětný návrhy a at to stojí za to,jako u Bilušky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:48
- Nahlásit
davidkova renata
Tak honosný jména jako mají moji pejskové Armageddon a Semtex, syn Armageddonův už jim stejně nikdo nevymyslí . A to ještě netušíš co chystám pro štěňátka von Kindervajca (Winky) to budou "Aleluja Gloria", "Archanděl Gabriel" a "Akcie Generali" . Pokud to ovšem nebudou "Alkoholik", "Abstinent" a "Algorytmus", to si ještě rozmyslím . V případě, že zvolím tu první verzi jsem ochotná se s panem argoskem podělit a půjčit mu jména z druhé verze
Mimochodem, proč se zmd*i nejmenují Pankrác, Servác a Bonifác?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:49
- Nahlásit
BinLadin
lidi jsou to, jak nazývá pan Argošek své psy....
během měsíce jsem měla nabídku na dvě papírový mladý maliňačky, zadarmo, co nejrychleji z domu, samozřejmě doku.vený v povaze....už dělám mrtvýho brouka, ale sere mě to neskutečně,
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:51 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
davidkova renata
Vyhlašuju konkurz na 3 jména psů samců co sou argoška
Pankrác, Servác, Bonifác??
koukam, ze Bilus mela stejnou myslenku.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:51
- Nahlásit
davidkova renata
copak, argošek množí sprskliny? já měla za to, že mu to sprsklý zvíře, co měl s sebou, někdo daroval...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:52
- Nahlásit
davidkova renata
mysi, ne zmrdi! zmrdi byli, kdyz byli mali! tak to koukej opravit! a neni jim 7 ale 8 a 1/2! prej ze 7 - vypadal na 7? nevypadal, vypadal na 8 a 1/2! :-P
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:54
- Nahlásit
Ebony
Dokud je to "co nejrychleji z domu" tak to ještě jde Mě se tady poslední dobou schází žádosti typu "vemte si ho, ať ho nemusím dát myslivcům zastřelit, on je moc hodnej" - roční kříženec NO co strašně moc žere, no to přece nejde, abysme každý měsíc kupovali nové granule . Nebo roční kříženka haskyho co utíká a švagr majitele ji připíchl vidlema k plotu a chtěl umlátit krumpáčem Nakonec to teda neudělal. Majitel, než by vyřešil útěky haskyny tak opět volí verzi myslivci, páč má "tu čubu docela rád, dyť ji mám vod malička" Co se to s těma lidma proboha děje?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:55
- Nahlásit
Biluška
Lilátko koukalo se mnou, ale v půlce uslo mně psi včera ucházeli celý večer
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:56
- Nahlásit
argosek
pane argosku, prosím, zkuste nám přiblížit jaká jména byste si zhruba tak pro ty tři zcela výjimečné, mladé,velmi nadějné štěňátka představoval? Ať mám zhruba představu od čeho se mám odpíchnout
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:59
- Nahlásit
argosek
mysi, ne zmrdi! zmrdi byli, kdyz byli mali! tak to koukej opravit! a neni jim 7 ale 8 a 1/2! prej ze 7 - vypadal na 7? nevypadal, vypadal na 8 a 1/2! :-P
no jo furt...sem musela trochu zahrát na city,ty trupko ,jak jinak chceš z lidí něco vyrazit
Sali
já měla za to, že mu to sprsklý zvíře, co měl s sebou, někdo daroval...
co já vim gde to vzal...je divnej,klidně se mohli narodit jemu samotnýmu,já už se tady nedivim ničemu
Tak co ty ména ,sakra??!!Další várku sem!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:00
- Nahlásit
Sali
copak, argošek množí sprskliny? já měla za to, že mu to sprsklý zvíře, co měl s sebou, někdo daroval...
prinesl ho prosim cap - ja na nej volal, at je pusti o zahradu vedle, ale nedal si rict - prej ze, kde se to vys@ul@zil@, tam se to musi i vykrmit.
pane argosku, prosím, zkuste nám přiblížit jaká jména byste si zhruba tak pro ty tři zcela výjimečné, mladé,velmi nadějné štěňátka představoval? Ať mám zhruba představu od čeho se mám odpíchnout
puskin, funes, cruchot, abych jmenoval par kandidatu, ke kterym jsem ovsem nenalezl zbyle do trojice. a prosim jen dvojslabicna snadno vyslovitelna jmena.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:01
- Nahlásit
Biluška
Ja uz neresim,nepatram a nechci radeji vedet co jeto,maximalne rozhodim data s conejvic podrobnostmi a nechci uz resit moc cizi psy bo jsem se takhle uz neskutecne spalil a nasral.....
Koukam si zabezpecit sve hafany a provozovat je k jejich a me spokojenosti.
Ebony
Tak nejak to mam tak akorat slo o krizence...
|