| Autor |
Zpráva |
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 16:11
- Nahlásit
davidkova renata
a taky je už dost kontaktní na cizí lidi
Jo je to teda vidět, zvlášt na tý poslední fotce to útrpný voko
Škoda že jsme nemohly, návštěva odjela před chvílí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 16:13
- Nahlásit
AlenaD
návštěva odjela před chvílí.
host do domu,hůl do ruky ,ale stejnak byla přřřřříííííííšerná zima,byli sme dost tuhý
zvlášt na tý poslední fotce to útrpný voko
no to je právě jedna z prvních,paxe vorazila
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 16:19
- Nahlásit
davidkova renata
Už se ví jak to bylo s Čendou
Jo, to už se ví, ale ještě nejsou důkazy
a proč to RD dělá furt "zadarmo"
To se ví taky, už docela dlouho
Jinak vám jen řeknu,že vona to Sali ale taky nemá vůbec snadný bo tchořík dorazil na vobrany f takobvejch těch plážovejch sandálkách co se letos nosily ,aspon to byly ty s tim páskem přes patu
To nemůže takovéhle boty prostě v říjnu hodit na půdu? Pak by předešla takovým blbým fópá gdyž sameček předstírá, že nemá zimní boty
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 16:34
- Nahlásit
davidkova renata
měly jednu dírku vedle druhý asi kuli větrání
a tak esli von neni třá horkokrevnej,
tady u nás v ulici taky chodí jeden takovej celej rok v kraťasech a tílku, když jsou jo velký mrazy tak si veme triko s rukávkem a kraťasy ke kolenům
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 16:47
- Nahlásit
davidkova renata
host do domu,hůl do ruky
Jo moje řeč, ještě ke fšemu sebou měli roční absolutně nevychovaný dítě který furt řvalo a fšechno chtělo aby s tím vzápětí třísklo že to nechce. Nevím jestli si to už nepamatuju, ale sem přesvědčená že moje děti tohleto nedělaly.
Jsem nervově vysílená, jdu si lehnout.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 16:54
- Nahlásit
http://video.mail.ru/mail/juliata_spb/1926/2274.ht ml?from_catalog=1
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 16:57 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Biluška
Jo, to už se ví, ale ještě nejsou důkazy
To se ví taky, už docela dlouho
hm,tagže nic převratnýho
Alexa
tak esli von neni třá horkokrevnej
no...možný to je..anebo roztržitej
AlenaD
ale sem přesvědčená že moje děti tohleto nedělaly.
já taktéž,dostalo by přes hubu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 16:59
- Nahlásit
Mucholabka
ty vogo,to je vychovaný líp něž leckterej čék i dyš vono prasátko je celkem hodně inteligentní!
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 17:25
- Nahlásit
Alexa
Zima bly ten nejmensi problem s tema psama jsem se docela zahral
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 17:40
- Nahlásit
Aha tak já už vím proč někteří figuranti nosí na plac výhradě kopačky. Chtějí vypadat důležitě Jde to i ve vietmankách
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 17:55
- Nahlásit
caute decka!no koukam,ze marii to s panem tchorem dost slusi,jinak tonevis davidkojc,ze jsou tady ty boty hrozne trendy a cool?je fakt,ze bych v tom teda pekne zmrzla,jinak koleno boli furt a v pondeli jdu ke svemu lekari,jinak mi byla doporucena klinika kousek ode me pro vrcholove sportovce,jeste ten den bych byla doma.JO A JINAK VAS VSECHNY ZDRAVIM,mam dnes volno,hura!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 17:56
- Nahlásit
nazdar děcka, sem u kamarádky na náfštěvě, tak sem se rychle napojila, abych vás pozdravila. Nám, co sme byli dobře oblečený, zima nebyla. Teda jako byl, ale žádnej úplnej extrém. V zimě má bejt zima. jak se tu máte?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 17:56
- Nahlásit
Tchorhele a figurovalo se ti v tom dobre?treba jestli si neklozal a tak,aby jsi třá nedopadl blbe jak ja s tim kolenem,jestli ti to treba nevadi pri statice,nebo protiutoku,kdyz na tebe leti 52-kilove hovado,tak to bych asi z tech bot vypadla!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 17:59
- Nahlásit
Gerdacaute pani,delate z marie kontaktniho psa,jo?jinak fotky upa uzasny,vam zavidim,ze chodite kousat,ja tak muzu leda hov.o!na jedny noze se neudrzim a hajan by musel byt na uvaze,bo bych ho neudrzela a stacilo aby se mnou skubl a zase by mi to posrany koleno vyskocilo,hele bavila jsem se vcera s davidkojc,ze mozna do teho praglu pojedu i s hajanem,ze bych si treba mohla zakousat na pana tchore,kdyby proti tomu nic nemel?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 18:07
- Nahlásit
nemethova5
Pani, to je jasný, jen s náma pojeďte, voni bestak ty čoklové koušou jen tchoře, ste měla vidět, jak se k nám přišla přetahovat Bobulka, úplně jemňounce, aby nám neurvala ruce. Spadl jen jednou, mám to zachycený na fotce, ale dám je sem až budu v práci, bo tu nemám kabel vot foťáku. Taky mám vyfocený, jak čubky lítaj a jak Nuny kouše mamku, dyš jí bere kyblíček. Maryje je docela už hodně kontaktní, všecko na žrádlo. Jn sme trénovali poslouchání a zvedla se mi jednou z odložení. Myslela sem, že máme doložení dobrý. Ale prt! Jo a Maryje nemá odvolání od hárafky, chtěla ojíždět kirunu, tý je to jedno, ale chtěla i Bobulku, tak ta řekla, jako že ne. Chtělo by to černý miminko od Aleny, myslim tu její přerostlou šeltii, nebo šiperku, nebo co to je, jak si jí taky oblíbila. Asi budu mít taky grénku. Sou moc krásný.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 18:15
- Nahlásit
Gerdapani,az bude tepleji a budu mit vic volna,tak jste si to supr uzili,tak to je fajn,tak davidkojc se nekde hreje doma pod perinou,to je jasny,ta je zimomriva,ji by delalo dobre,kdyby delala v teple na kremacce jako ja,to by se furt ohrivala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 18:20
- Nahlásit
nemethova5
No jo, dyš¨vona je taky dost pitomá -pardon jak píšu, maj tu rozbitou klávesnici - ví, že je mráz jak blázen, a neveme si podvlíkačky, ani svetr a čepici. Jako nána jí trošku zase zahřála, ale fakt jen trošičku. Hele to už máš to koleno navždy v řiti? Nejsi sestra od Fifi? Ta už chodí? A co miminko od mucholabky? Už má hubu v cajku?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 18:23
- Nahlásit
doufam,ze koleno v riti nemam,budu muset co nejdriv a doufam,ze nebudu s tim dlouho marodit!no vis jak se to rika,kdo je pripraven neni ohrozen,takze ja termo pradlo podvlikacky a tak poradnou cepici a rukavice a hlavne poradny krundy,od noh jak je zima tak to je nehorsi!jo to se budes muset zeptat muchose,ja nic nevim
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 18:24
- Nahlásit
kdo to je fifi?urco sestra od ni nejsem.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 18:26
- Nahlásit
Sali
protže takhle si já kynologii nepředstavuju, ani tak, jak to máš ty, ani Ebony, ani kámoška Lu´dka
naštěstí tvoje pojetí "kynologie?" mě taky nebere, na to jsem moc malý teoretik
jako ti s hafem psů a šílenstvím kolem nich, kdy jediný, co děláš, jsou ti psi...
no jo, aspoň mám nějaký šílenství a žiju, sice hekticky, ale celkem spokojeně, baví mě to a mám se dobře...mám hlavně díky psům spoustu dobrých přátel a zážitků, a tak vůbec, hlavně to ani nemusím rozebírat na netu, já žiju v realitě skutečné
ale možná by jsi mohla zase psát o sobě a nechat mě na pokoji
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 18:36
- Nahlásit
Ebony
Nedomlouvali jste se náhodou s Mášenkem zatímco jsem se kultůrně vzdělávala u emerických komedií? Ten totiž došel k naprosto shodnému závěru . Ač o kynologii ví pouze dvě věci: 1. pes se krmí granulema co se mu nasypou do misky když baba nestíhá 2. na závodech se stojí za páskou a po doběhu se hlásí "skočila zonu", případně "neskočila zonu"
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 18:59
- Nahlásit
Biluška
Ebony
Nedomlouvali jste se náhodou s Mášenkem zatímco jsem se kultůrně vzdělávala u emerických komedií? Ten totiž došel k naprosto shodnému závěru . Ač o kynologii ví pouze dvě věci: 1. pes se krmí granulema co se mu nasypou do misky když baba nestíhá 2. na závodech se stojí za páskou a po doběhu se hlásí "skočila zonu", případně "neskočila zonu"
Neni nad souzneni dusi....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 19:08
- Nahlásit
BinLadinzdravim pane,dnes mam volno,do prace jdu az zitra,jak jste na tom vy,nechci byt rypava a tyhlety zabomysi valky jdou upa mimo me,ja mam svych problemu dost a jeste se zabyvat druhyma,na to fakt nemam cas
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 19:12
- Nahlásit
nemethova5
Gerda
Dík za optání
http://www.youtube.com/watch?v=eHVs-c2n-ow
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 19:15
- Nahlásit
nemethova5
urco sestra od ni nejsem.
No co se kolena tyka, tak trosku jo, ale ja si zatim vystacim jen s ortezou, berle jsem uz odhodila.
Gerda (a nejen ona) me onehda hnaly k doktorovi, kdyz jsem si svou sikovnosti hnatu pochroumala a zde se na rady optala.
A vim, ze mas rada mohutny ofcouny, nevedela bys o nekom, kdo by mel zajem? Nikdo se o ne nehlasi, pritom tak prekrasny vlkosedove. Mrkni. http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9246_0.html
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 19:16
- Nahlásit
Mucholabka
Kolik jí je? A kdy jí to sundali?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 19:22
- Nahlásit
Gerda
V úterý bude mít 9 týdnů, sundané to má asi 14 dní
ještě mám doma ji a jednoho psíka, uvažovala jsem ještě, že si vyberu, ale prostě to je láska na první pohled, ona je nejlepší.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 19:24
- Nahlásit
Mucholabka
Hele a co ten sousedovic psék, co se o něj nestaraj?
Fifi
me onehda hnaly k doktorovi, kdyz jsem si svou sikovnosti hnatu pochroumala
No, kdybysme věděli, že to budeš mít tak pěkně hodně pochroumaný, mohli sme tě zkusit překecat, aby sis koupila náhradní koleno v našem obchodě s náhradními díly na lidi.... ))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 19:26
- Nahlásit
Gerda
Hele a co ten sousedovic psék, co se o něj nestaraj?
Možná odjede na začátku ledna. MOŽNÁ.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 19:27
- Nahlásit
Gerda
náhradní koleno v našem obchodě s náhradními díly na lidi..
To je kery s.r.o.? Chromajzl je na pomucky, to vim, Chyt a nepoustej ci jak - odchytofka, ale na nahradni dily se zove jak?
|