| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 19:28
- Nahlásit
Mucholabka
MOŽNÁ.
A třá taky zmrzne do tý doby, jestli u vás mrzne tak stejně jako u nás.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 19:30
- Nahlásit
Gerda
To už nikoho nezajímá, ani KVS.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 19:30
- Nahlásit
Fifi
ale na nahradni dily se zove jak?
No ta se eště nezove, bo se mi někam stratil rendik, na jméně sme se eště nedohodli....plánovali sme po vánocích začít prodávat žlučníky a játra a takový ty důležitý věci....Kdybys chtěla koleno, dalo by se to určitě nějak zařídit....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 19:37
- Nahlásit
Fifihele onehda jsem se na ne divala,jenze ja bydlim v panelaku a nebydlim sama a tezko by muj pes rozchodil upa ciziho dospeleho psa a je tu jeste trileta neter,takze bohuzel,bude to stene co si vyberu a po dobrych rodicich a hlavne aby bylo zdravi,pokud ne,beru flanderaka,uz jsem pevne rozhodnuta,tak to asi sestry budem,bo mam ortezu taky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 19:38
- Nahlásit
Fifijo a chci nahradni koleno a nahradni hlavu a nahradni paty,dekuji
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 19:41
- Nahlásit
nemethova5
Ja nemyslela tebe, ze by sis jednoho vzala, spis rozhodit site, zda by nekdo nemel zajem!
,tak to asi sestry budem,
Bezva, mam jen brachu.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 19:46
- Nahlásit
Něco do diskuze:
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 19:59
- Nahlásit
Fifito vis,ze se ptam,co se tyce psu vsude,skoda,ja myslela,ze mit o sestru navicby nebylo spatny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 20:04
- Nahlásit
nemethova5
Jaka skoda? Skoda je znacka aut, ja prave novou sestru uvitam.
Lola1
Mne slapnout fenecka na nojtbuk, tak ho umre.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 20:06
- Nahlásit
davidkova renata
tak a příští lekci jedu s vámi,ale né prvního,bo to mám důležité rande s osobou paní
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 20:15 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit
FifiMne slapnout fenecka na nojtbuk, tak ho umre
Ona na něj nešlape, ona na něj ščije.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 20:27
- Nahlásit
Fifi
Mě šlápnout fenečka na nojbůk tak ji umřu já
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 20:48
- Nahlásit
Smečka
Ona na něj nešlape, ona na něj ščije
Ale slape. A este chcije, jo? Nekdo uci maly pseky na kockolit, nekdo na ntb.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 20:54
- Nahlásit
Smečkapani,me hajan slapnout na muj nojtbuk,tak je na nahradni dily a ešte ho pochcat,tak nevim,no jde videt,co si mysli pejsek o technice
Fifitak fajn,jsem tvoje sestrakoleno mam taky v orteze a dnes me teda pekelne boli
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 21:34
- Nahlásit
Fifi
Tak šlape, ale to bych této váhové kategorii odpustila. To druhé už je horší
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 21:38
- Nahlásit
Fifi
nemethova5
vítejte v klubu, já si meniskus urvala na dogtreku, ale zažehnala jsem to bez operace
měsíc v celonohový ortéze, i jsem v ní spala a rvát kloubní výživu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 21:48
- Nahlásit
Ebony
ale zažehnala jsem to bez operace
měsíc v celonohový ortéze
Tu presne mam, a taky doufam, ze se to obejde bez operace, taky v ni i spim. Ale kdybys mela urvanej meniskus, tak bys musela pod kudlu, ne? Nebo ti delali resonanci?
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 21:53
- Nahlásit
Smečka
Kopacky jsem nikdy na figurovani nepouzival prijdou mi vylozene nevhodny na to co delam. Ty pantofle idealni rozhodne nebyli, ale furt lepsi nez ty kopacky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 21:55
- Nahlásit
Tchor
Co je na kopačkách špatnýho? Když chceš spadnout tak můžeš i v kopačkách a když nechceš tak jsou to nejlepší nepadací boty, ne?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 21:57
- Nahlásit
Ebony
holka holka, ty seš uvnitř asi pěkně skřípnutá, když si umíš vybrat jen to, co chceš slyšet, a pěkně zaútočit, to je jak do husice kamínkem....
takže co nejlepší pohodu do Novýho Roku, ať se všechno odblokuje a není z tebe štvanec. Kynologie má být radost, a pokud jsi fakt superbaba, že to všechno pobereš a postíháš a udržíš úsměv, tak jen dobře. Zatím to ale podle tvých reakcí na to nevypadá.
Nic na tom, ale nemění, že já bych tohle šílenství kolem 15-20 psů, jako mají ti, co jsem citovala, žít nechtěla. Myslím si, že pro mou profesi, kterou rozhodně neomezím, příliš jsem do toho dala času, práce a peněz, abych to bez slz zahodila jak profesi noční hlídky, jsou optimem 2 čubičky. Neměla jsem nikdy zkoušet nic jiného, a mohla jsem mít "klít".
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 21:58
- Nahlásit
Biluška
kopačky můžou špuntama ošklivě zranit psa, a na zmrzlým dost kloužou, na takovýhle obrany, co děláme, jsou ideální pohodlný farmy.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 22:01
- Nahlásit
Biluška
Diky uzky podrazce jsou kopacky nestabilni (houpou se) na tvrdym klouzou a jeste nezpevnujou kotnik, presne jak psala Sali nejlepsi jsou kotnikovy pevny boty se sirokou traktorovou podrazkou. Na nefiguruju stylem jak se bezne figuruje.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 22:02
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
asi bych měla obejít dům, a schovat vše nevhodné, a vše vhodné natahat do auta...
jenže já už do auta nesla za samčekem telefon, fíkovský kalhoty, vodítka a obojky, a domejvala dvůr, co byl umytej stylem dostdobrý,
takže vokama krví podlitejma už jsem na to, co má přes fusky, nedohlídla....nejsem holt superbaba, nejsem.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 22:14
- Nahlásit
Právě jsme se vrátili od švagrů... jsem přežraná jen z koukání na plné talíře
Synek poctivě hlídal pséky a pro jistotu usnul s Aluškou v mé posteli Brut nekníká a konečně spí ... hurááááá
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 22:55
- Nahlásit
Ebonybohuzel,kloubni vyzivu poctive zeru,zereme ji s hajanem,jenze ja po tom napadeni myslela,ze to bude v poho,ale bohuzel neni,takze ted se musim objednat,v pondeli jdu hned ke svemu obvodakovy,ten uz ,ma pro me tip,operaci sfouknou a jeste ten den budu doma,tak jsem zvedava!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 23:25
- Nahlásit
Tchor
No jo, na zmrzlý zemi fakt kloužou, to je pravda. Přes sezonu (v podstatě pořád pokud není sníh) v ničem jiném ke psům nechodím .
Jak můžou špuntama poranit psa? Jsem teda už viděla hodně zraněných psů, ale od kopaček ještě žádného . A to je nosí všichni agiliťáci Pokud teda mluvíme o normálních kopačkách co mají dole gumové špunty. Nemyslím tretry co tam mají hřebíky.
Sali
Máš mu to vyhazovat sezonně, k tomu nemusíš být superbaba. Na podzim si uděláš pár hodin volno, vezmeš krabice-banánovky, obejdeš barák a narveš do nich všechny letní věci - sandály, nafukovací bazénky, kraťasy, prostě fšechno. Pak na to lípnu cedulku "letní" a frknu to na půdu. Na jaře ty krabice zase snesu dolů, vysypu věci na hromadu, nařídím děckám aby to uklidili (tobě holt nezbyde než si to udělat sama) a do beden narvu rukavice, lyžáky a oteplovačky. Škrtnu "letní" a písnu tam "zimní". Opakuju postup s půdou. Netřeba býti superbaba, třeba pouze správně organizovat
Jinak můj sameček je taky schopen v lednu vyrazit v lehoulinkých šusťákách a ještě tvrdit, že ve skříni nic jiného nemá
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 23:34
- Nahlásit
Biluška
Ja uz tech urazu videl od kopacek docela dost. Ale hlavne jsou kopacky fakt nezkutecne nestabilni.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 23:51
- Nahlásit
Tchor
Ja uz tech urazu videl od kopacek docela dost.
Ježíš, ty už taky mluvíš jak Modrej Můžeš být konkrétní? Jak se dá zranit pes gumovým špuntem půl centimetru velkým? Mě to zajímá, poněvadž v tom chodím dnes a denně a nutím v tom chodit všechny co ke mě přijedou na trénink.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 23:59
- Nahlásit
Tchor
hele fakt povídej jak můžou zranit..taky mě to zajímá..nás figurant v nich chodí celkem nosrmálně..ve špuntovkách teda...
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 00:14
- Nahlásit
Videl jsem spuntama rozdrcenej prst u predni nohy i trzenou kuzi o spunt. v prvnim pripade to byli ty gumovy v druhem plastovy a o pohmozdeni taky neby va moc nouze. A v obou pripadech to byli figuranti co figurujou dlouho a mysleli si ze se jim podobna vec nemuze stat. Na druhou stranu jsem videl zlomenej kotnik u figuranta v pevnejch stabilnich botech by se mu pravdepodobne nic nestalo, ale to je spekulace.
Kazdej at si figuruje v cem chce (pokud mi s tim neporani psa) ale ja osobne si kopacky na nohu fakt na figurovani nevemu.
|