Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2232 . 2233 . 2234 . 2235 . 2236 . 2237 . 2238 . 2239 . 2240 . 2241 . 2242 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:31 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Lájoš
hele, ale vy dva máte ještě IPTV, takže vy ten zyxel 600 series stejně nemůžete použít, jestli je to ten černý hranatý zyxel combo s usb výstupem.

StaHi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:33
- Nahlásit

Mucholabka
měl by to být Well PTI 845
jo, to je von, ten mam.. esli to mam nastaveny nevim, nasmlouvala jsem si 2Mb a pak jsem tak nejak doufala, ze jste hromadne bezplatne zrychlovali.. jak daleko jsem od ustredny netusim (vlastne ani nevim, co je to ustredna ) ..cislo poslu hned jak najdu smlouvu (pevnou nepouzivam, cislo nepametam) ..je mineno telefonni, ze?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:36
- Nahlásit

StaHi
jj, telefonní, dá se najít na faktuře. Nebo pošli jméno a příjmení. Automatické navyšování bude až v únoru.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:37
- Nahlásit

Biluška
Tu knihu jsem nečetla, ani se zatím nechystám, ale co se popisované situace týká, tak podle mě pes který zdrhne a pak čeká zda se může přiblížit se jednoduše bojí, jestli trestu a nebo vyloučení ze smečky nevím nejsem psychológ.
Nám psi nezdrhají protože máme pořádně zabezpečený pozemek, páč kdybych jim dala příležitost tak by už bylo asi po nich, přišli jsme takhle v minulosti o dva psy že je přejelo auto. Ale co si pamatuju tak s návratem neměl problém žádný, až jeden ke stáru už netrefil domů tak jsme pro něj jezdili autem.

Lájoš
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:38
- Nahlásit

Mucholabka
Bo musíš přehrát firmaware modemu
Děkuji to je mnohem lepší

wami
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:42
- Nahlásit

kachna_
tam to chce po mně právě to číslo, který nemám

Mucholabka, StaHi
nj, jenže já tu nájemní smlouvu zatím v ruce nemám... ono je to sice všechno projednaný, ale zatím to není podepsaný načisto, tudíž to prostě nevím...

Mucholabka
OK, píšu mejl

brut
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:42
- Nahlásit

Mucholabka
Proč nebude Brut uchovněný?
krapítečko přerostl

wami
ozvem se hned, jak "pánové" dorazí dom

AlenaD
To je ideální doba na krytí....
díky .... si další v pořadí, která mně děsí, ale fakt si dáváme pozor, navíc mi nestojí za problémy Brutovo vyvádění a neustále zechcaná chodba, když jí vidí
Holt do budoucna budu počítat s delším "kapáním" a nebudu se zbytečně plašit, jestli je holka v pořádku

brut
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:44
- Nahlásit

wami
bych potřebovala Alušku odvést k Lumpovi, ten se choval v červenci daleko líp než Brut teď

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:44
- Nahlásit

Takže sumasumárum to děláme fšichni blbě, nepsychologicky, páč se nám psi sami nevylučují ze smečky. Jsem ráda, že v tom nejsem sama, už jsem si říkala jestli ti moji reparátoři nejsou nějací postižení, nebo co

StaHi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:46
- Nahlásit

Mucholabka
cislo poslano.. jsem kapek pomalejsi nez obvykle (jeste jsem nespala) ...ty mi z toho zjistis, esi mi to v unoru automaticky navysite, nebo ne? to bych potrebovala vedet prave.. esi uz jako ted mam vsechno, co k tomu potrebuju.. (mela jsem u vas dluha, tak jsem si myslela, ze jsem nezrychlenim trestana) ..kazdopado diky

wami
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:48
- Nahlásit

brut
bych potřebovala Alušku odvést k Lumpovi
šaks mohla...

ten se choval v červenci daleko líp než Brut teď
na druhou stranu bůhví, jestli by ho to teď taky víc nebralo, přece jen v červenci to byla ještě "slečna pod zákonem"

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:51
- Nahlásit

wami
Máš tam výběr katastrálního území, zobrazí se ti mapa obce, na ní najdeš barák, přiblížíš a při dostatečném přiblížení se ti zobrazí čísla parcel.
Ortofoto ti zobrazí fotky, jestli to nemůžeš najít jinak.
Chce to celkem dobrou rychlost internetu nebo trpělivost

wami
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:54
- Nahlásit

kachna_
Máš tam výběr katastrálního území, zobrazí se ti mapa obce, na ní najdeš barák, přiblížíš a při dostatečném přiblížení se ti zobrazí čísla parcel.
no, našla jsem tam vůbec nějakou mapu, tak to zkouším přes ni...

díky

brut
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:55
- Nahlásit

wami
šaks mohla...
já vím ... ale vůbec nic nestíhám ... do včerejšího večera tu byla ségra, za chvíli vyrážíme ke švagrům popřát, zítra musím na otočku na chatu ( zkontrolovat, jestli zloději neúřadovali), v pondělí přijede kamarádka od australáků ukázat,co vytvořila za logo na trika, v úterý jedeme na povinnou návštěvu a na Silvestra jde Martin do práce ...... už se těším na klidný leden

na druhou stranu bůhví, jestli by ho to teď taky víc nebralo, přece jen v červenci to byla ještě "slečna pod zákonem"
hlavně nebyla evidentně v nejlepším, spíš si jen užívala provokací

wami
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 13:05
- Nahlásit

brut
nj, vpohodě...
kamarádka od australáků... není to Camdendog? ;)

Smečka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 13:21
- Nahlásit

Spíš jsem tak trochu rozpačitá z toho růžovýho výtoku, se mi zdá, že jde nějak moc dlouho. Přesku má stále naběhlou, taky hlídám. Já sem se nikdy nesetkala s tak dlouhým barvením... proto jsem trochu zmatenábrut
Tohle je hrozně individuální. Některá fena odhárá šupem, jiná se s tím crcá klidně tři měsíce. Růžový výtok je krycí. U mých fen většinou trvá několik dní až týden. Ale není nikde psáno, že nemůže trvat déle.
Mě hárala před měsícem mladá fena, hárala prvně a pochopitelně naprosto netradičně. Při tom růžovém výtoku tak smrděla, že jsem se začla obávat zánětu dělohy. Vydržela jsem a ona si to v klidu odsmrděla
Dál se nic se nedělo.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 13:29
- Nahlásit

Smečka
Bebince se takhle vrátilo hárání ve formě nevábně vonícího výtoku, nevydžela jsem , dělali jí výplach, asi by to ale taky odeznělo.

Smečka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 13:33 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit

kachna_
Veterinář většinou pro jistotu zasahuje, což nepovažuju vždy za nejšťastnější. Fena se zánětem nejen smrdí(nemusí) ale má i jiné příznaky. Pokud by došlo k těm jiným, určitě bych také jela. Hárání v zánět dělohy pochopitelně přejít může.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 13:36
- Nahlásit

Smečka
Před tím dělal rozbor výtoku, ovšem z vyjádření zánět tam není, je tam zvýšené množství zánětlivých buněk jeden moc moudrej není. Ale výplachem se snad nic nezkazí, nebo jo?

brut
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 14:26
- Nahlásit

wami
není to Camdendog? ;)
není... přijede panička od Brutíkova polobrášky

Smečka
Alu hárá podruhé, takže by to mohlo být taky trochu netradiční... posledně tak krvácela, že jsem z ní byla nešťastná, ale neměla vůbec růžový výtok a dohárala přesně po třech nedělích
Tentokrát to vidím na delší dobu... naštěstí moc nesmrdí... od Denynčina zánětu dělohy, kdy se dal rozpoznat až v poslední fázi a nebylo jí pomoci, se děsně bojím

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 15:10
- Nahlásit

Čus žumpaři tak konečně odjela jedna várka náfštěv,s Bordžínkou jsme byly od rána na stopách a pak na cvičáku -docela to šlo,obrany dobrý,poslušnost jako vždy-aport fluše,stopa dobrá (nebyla jinovatka,jinak bych ji do toho netlačila).Konečně mám trochu klíííííííít-teda až zavřu koně,nakrmím čičiny a čubiny.Doufám,že dalších 24 hod nikdo nepřijede.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 15:11
- Nahlásit

čus vy narušený drásalové
Už se ví jak to bylo s Čendou a proč to RD dělá furt "zadarmo" zatimco by moch jezdit v medáku a bydlet ve vile a topit se v prachách dyby chtěl??Jestli ne,přijdu až se to vědět bude páč todle nikam nevedeSme byli u Salijů a sem tak zmrzlá,že nemám sílu RD ani pomlouvat
Jinak vám jen řeknu,že vona to Sali ale taky nemá vůbec snadný bo tchořík dorazil na vobrany f takobvejch těch plážovejch sandálkách co se letos nosily ,aspon to byly ty s tim páskem přes patu

Tchor
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 15:16
- Nahlásit

davidkova renata
presto se v klidu odkousalo ono totiz tohle jsou presne ty zbytecnosti co neni potreba resit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 15:21
- Nahlásit

Tchor
presto se v klidu odkousalo ono totiz tohle jsou presne ty zbytecnosti co neni potreba resit.
no hele ,to nesouhlasim...páč dybysem v nich byla třá já,tak mi do 10 minut upadnou vobě nohy jak Meresjevovi a to mi úpa jako zbytečnost nepříde se přiznám
A vo "klidu" bysem u Nyný taky moc nemluvila
Ale zasejc musim uznat,že si si s ní dal práci,to jo

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 15:24
- Nahlásit

Zdravím stoku.......
Právje sem pro zejtřejší skvadru udělala pizza štrůdl,taxem zvjedavá,gdo mi ho pomluví a koho zmydlím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 15:26 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Jo a Maryje je už žebříkovej pes

a taky je už dost kontaktní na cizí lidi

a máte tam aji ty pantofle abyste vjeděli,že nekecám

BinLadin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 15:34
- Nahlásit

davidkova renata
....a co Nyni,jak dela pokroky?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 15:36
- Nahlásit

BinLadin
,jak dela pokroky?
zatraceně pomalu,ale myslim,že to bylo krapet lepčí,vynechali sme příchod k figurantovi páč to by asi nešlo a Láda si s ní hrál dost dlouho,bude to chtít moře času a traverzu proklatě nízko

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 15:42
- Nahlásit

davidkova renata
takobvejch těch plážovejch sandálkách co se letos nosily
jestli voni to nebyly ty zateplený

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 16:01
- Nahlásit

Alexa
jestli voni to nebyly ty zateplený
nebyly...měly jednu dírku vedle druhý asi kuli větrání
Dyk se koukni,sou na fotce

<< 1 ... 2232 . 2233 . 2234 . 2235 . 2236 . 2237 . 2238 . 2239 . 2240 . 2241 . 2242 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání