| Autor |
Zpráva |
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 11:14 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit
Nebo možná očekávala, když nad tím tak přemýšlím ... uplně nejleší by bylo, kdybych příště běžela s ní Pak by celý zážitek nekazil stres, jestli na ní na smluveném místě čekám.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 11:17
- Nahlásit
Tak to vypadá, že alu konečně Brutovi nenastavuje zadek a jeho pozornosti jí začínají obtěžovat. Jen jsem trochu zmatená tím, že neustále ( víc jak 14 dní) kape, sice už to není krev, ale jen narůžovělá "voda" ..... sem se chtěla zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s tím, zda bude "barvit" až do konce nebo přestane a ještě nějakou dobu bude hárat?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 11:19
- Nahlásit
brut
Nevím co je alu ale naše feny (čsv) dovedou hárat i když z nich krev nejde. Já se spíš řídím stavem přesky. Když je zvětšená, je stále šance nakrytí. Jinak to růžové je to správné, co se ideální doby ke krytí týče, tak bacha.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 11:21
- Nahlásit
brut
No holky mají klasicky krvavý výtok, který po deseti dnech přejde do nažloutlého kdy jsou ochotné mít štěňata s kýmkoliv a čímkoliv a po 4 dnech je po hárání.
hasky zezačátku krvácí, tak po sedmi dnech se začne nastavovat a to dělá tak 14 dní v kuse, než jí člověk začne vyhrožovat fyzickou likvidací - nastavuje se po celou dobu.
Sali psala něco ohledně překrývání 18.-20. den.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 11:23
- Nahlásit
Mucholabka
Včera jsem si zapomněla doma opčanku a nechtěli mi nalít ve třech hospodách
slecno mucholabko, vam nenalejou bez obcanky? nechcete si me vzit?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 11:27
- Nahlásit
brut
Ve chvíli kdy krvavý výtok přejde v růžový vozím feny na krytí . To je ten správný čas, tak bacha.
Smečka
Nebo možná očekávala, když nad tím tak přemýšlím ... uplně nejleší by bylo, kdybych příště běžela s ní Pak by celý zážitek nekazil stres, jestli na ní na smluveném místě čekám.
Mám pocit, že moje ludry to vidí naprosto stejně . I když ony jsou přesvědčené, že celý svět jim leží u nohou a kdekoliv se budou mít minimálně tak dobře jako u mě. Takže si v podstatě můžou jedině polepšit
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 11:29 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit
I když ony jsou přesvědčené, že celý svět jim leží u nohou a kdekoliv se budou mít minimálně tak dobře jako u mě. Takže si v podstatě můžou jedině polepšit Biluška
Jsou to normální psi, no. Čévéčka jsou v tomhle trochu ujetý. Ty mají svou maminku a všichny ostatní lidi jen milostivě snáší.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 11:37
- Nahlásit
Mucholabka
když už tu řešíš ten net...
co zařízení netu na místě, kde pevná nikdy nebyla...? jde to?
pořizovací cena je ta, cos psala Bilu: Zřízení 597 přípojka plus 599 modem plus 119 poštovné?
je jedno, na jakém místě to je? (resp. prostě netuším,kde jsou nejbližší telefonní dráty )
a mimo zřízení je pak měsíční paušál kolik?
jak se stěhuju, furt tam řeším net, zatím vyhrává trága Ufon, páč wifina tam pořádně není a zbytek mobilů je stejně trapnej, jako ufon, akorát dražší...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 11:40
- Nahlásit
Smečka
Čévéčka jsou v tomhle trochu ujetý. Ty mají svou maminku a všichny ostatní lidi jen milostivě snáší.
nejen čévéčka
stejně bere svět i můj 6kilovej potomek stoletého přírodního výběru slovenských vesnic... až na to, že co se ostatních lidí týká, tak snáší jen některé velmi pečlivě vybrané jedince, které by spočítala na drápcích jedné tlapky...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 11:58
- Nahlásit
Ještě k vyloučení ze smečky při útěku (Michal s Cirem odjeli slavit kamarádovu třicítku, tak teď koukám na holky), jak to psi rozliší, když pes odjede s jedním s páníčků pryč, na tuhle alternativu je přece vlčí instinkty nepřipravovaly a de facto by zbytek smečky měl situaci vyhodnotit jako útěk
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:08
- Nahlásit
kachna_
To je fakt. Několikrát denně vytáhnu nějakého psa ze smečky - jdu s ním cvičit, jedem na canisku, na veterinu, nebo mě doprovází na poštu a do obchodu. Přitom ho smečka ani nevyloučí, ani nezíská žádnou vyšší hierarchickou příčku.
Když nad tím tak přemýšlím ani u nás žádná hierarchie není. Šéf jsem já. Žádný ze psů (včetně reparáků co přijdou a odejdou a psů na hotelu) si nedovolí ani na Mášenka, či na děcka. Psy máme doslova všude - na gauči, v posteli, všude... nemám sebemenší problém nechat psa na křesle a sednout si pod něho na zem. Až mě to přestane bavit tak prohlásím "vypadni" a pes jde dolů. Mezi psama žádná hierarchie není. Všichni jsou na stejné úrovni. Nažrat dostávají na přeskáčku. V posteli se mnou spí Hesinka (ta vždycky) a z ostatních kdo dřív přijde. Ven jde ten, kterého vylosuju. Asi jsme houby vlčí smečka
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:09
- Nahlásit
wami
Ufon máš v podstatě taky cdma jako mobil, dosáhne ti to max 1 mb, ale spíš ne. I když tam linka nikdy nebyla, pořizovací cena se nemění, ale děláme tam investiční akci, pokud se to šplhá do desetitísíců, tak se realizace může protáhnout na měsíce, třeba i půl roku, ale to nejde říct předem, dokud se ta objednávka nezadá a neprověří, třeba se to zrealizuje i během 14 dnů, to ti předem fakt nikdo neřekne. Tebe to tak jako tak stojí buď 1 Kč, nebo 597, podle toho co se zřizuje.
Měsíční paušál bez hovorlů je pak 830.
Když mi na mejl zuzana.kittrichova@o2.com pošleš adresu, tak ti oveřím, jaká rychlost by tam jela a jestli vůbec.
Biluška
Modem může být i jiný, ale podmínka je, aby byl adsl 2+, protože máme lepšejší druh netu, ale lidi hromadně vyměňujou modemy, aby jim to jelo na 8 mbit. Dej značku a typ.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:09
- Nahlásit
Smečka
kachna_
Biluška
jsou oba oddělení a nemám v úmyslu je pustit k sobě dřív, než se vše "přežene"..... dávám si setsakra pozor, Aluška je jednak ještě mladinká, druhák není díky tomu uchovněná a pak Brut nebude uchovněný nikdy. Bojím, bojím a tak je celá rodina v pohotovosti a jsou nařízená opatření k zamezení kontaktu... naštěstí máme dost prostoru a hodně dveří a místností
Smečka
Alu je Alura ( australák)
Spíš jsem tak trochu rozpačitá z toho růžovýho výtoku, se mi zdá, že jde nějak moc dlouho. Přesku má stále naběhlou, taky hlídám. Já sem se nikdy nesetkala s tak dlouhým barvením... proto jsem trochu zmatená
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:11
- Nahlásit
Biluška
Ad vyloučení ze smečky, půjčuju teď psy jednomu známému na hlídání, a ani jeden to nebere tragicky, částečně možná proto že týpka znají, částečně proto, že jsou prostě takoví a týpek si s nima celou noc hraje, takže když si je vyzvedne, tak mi čokli ani nezamávají a skočí do auta, když ráno čokl přijede, tak se zas ani nepozdraví s týpkem a suverénně jde domů...těm mojim je to nějak fuk
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:13
- Nahlásit
wami
se ti ozveme a Martin se ti pokusí poradit ... jen vydrž, právě krotí větší hysterku někde na procházce
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:15
- Nahlásit
brut
Proč nebude Brut uchovněný?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:18 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Mucholabka
ufon je mobil, pojede to přes edge, žádnej zázrak a ke všemu debilní FUP, ale pořád je to z drátů do oka ten nejlepší...
no, čekat se mi moc nechce, natož měsíce, to by mi asi nestálo za to, bůhví, co bude... potřebuju net co nejdřív, tož se asi obrním trpělivostí a šáhnu po tý pomalý nouzovce... Mejla ti písnu, hodím ti to tam s GPS lokací...
(ohledně ceny za paušál, srovnám-li s wifinou, aktuálně změřená rychlost 482.50 kbps (60.31 kB/s) stačí a paušál je poloviční... bohužel škoda, že tam to s tou wifinou asi nepůjde... )
brut
nad tím bádám už celkem dlouho a nic lepšího mě prostě nenapadá...
ale zavolej, budu ráda, jsem tu na balení sma a tím pádem mám morálku hluboce pod bodem mrazu a nejsem schopná se někam hnout...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:18
- Nahlásit
wami
GPS lokalizaci nechci, dej město, ulici, číslo, psč.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:20
- Nahlásit
Mucholabka
leda obec, ulici a ani číslo popisný to nemá...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:20
- Nahlásit
wami
Má to číslo parcely?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:21
- Nahlásit
když si neteř půjčila mého staršího psa na víkend, tak po návratu mlaďoch na staršího vrčel ( pokyn "ztichni !" stačil ke zklidnění ) , ale vidím to spíš na teritoriální pud, který on má dost silný a pak také na rozladění, že představa, že všechno žrádlo už bude jen jeho vzala zase za své
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:23
- Nahlásit
Mucholabka
lidi hromadně vyměňujou modemy, aby jim to jelo na 8 mbit. Dej značku a typ.
mam 'Well adsl 2/2+ router' ...muze mi to jet na 8Mb? ptam se, pac nejede
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:23
- Nahlásit
Mucholabka
Má to číslo parcely?
jestli jo, tak ho neznám a nevím, jak zjistit...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:25
- Nahlásit
StaHi
Aby to jelo, měl by to být Well PTI 845. Ještě záleží, jestli to máš nastavené na 8 mb a jak daleko jsi od ústředny, pošli číslo na mejl viz výše.
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:26
- Nahlásit
Mucholabka
mam 'Well adsl 2/2+ router (starý)
a novej je zyxel P-600 series a 8Mb mi taky nejede jak to?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:26
- Nahlásit
wami
nepomohlo by tohle? http://nahlizenidokn.cuzk.cz/VyberBudovu.aspx?typ= Budova
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:27
- Nahlásit
wami
jestli jo, tak ho neznám a nevím, jak zjistit...
Ale houby, jestli máš k nemovitosti nějakou smlouvu, ať už kupní nebo o nájmu, tak bys číslo parcely měla mít. Pak se s tím přece musí na kastrační úřad. To je fuk, pošli aspoň obec.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:27
- Nahlásit
wami
jak zjistit
najemni/kupni smlouva, dedicke rozhodnuti, smlouva na privod vody a kanalizaci... vypis z katastru...
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:28
- Nahlásit
brut
Jen jsem trochu zmatená tím, že neustále ( víc jak 14 dní) kape, sice už to není krev, ale jen narůžovělá "voda" .....
To je ideální doba na krytí....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2008 12:28
- Nahlásit
Lájoš
'Well adsl 2/2+ router (starý)
Tenhle popis mi nestačí.
novej je zyxel P-600 series
Bo musíš přehrát firmaware modemu, viz zde http://www.cz.o2.com/techzona/cz/koncova_zarizeni/ modemy/ethernetove_modemy_adsl/zyxel_p660ru_t3-nas taveni.html
|