| Autor |
Zpráva |
Tchor
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 12:04
- Nahlásit
jbat
Vis ty vubec co Ruda dela nebo vychazis z tech smyslenek co si tady mezi sebou vypravite. V kazdym normalnim state by Ruda se svejma znalostma bydlel ve vile a jezdil v medaku. Protoze to co mu "vydelava" ty penize co mu tak nepokryte zavidis jsou jeho znalosti. vis kolik lidi si tam k nemu prumerne denne dojede pro rady?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 12:05
- Nahlásit
nevim, na jaky urovni mas psy, pac tem urovnim nerozumim, ale pokud ti pomohly jeho rady etc., je to dobre.
nerozumíš mi, většině lidí bych na dotaz navrhla podobný řešení, jako píše Ruda, když tu knihu listuju.
Jinak Ruda mě pomoh s jednou jedinu věcí, ale fest, když jsem si ho vzala s sebou na revíry s Kirunou, a tý hrabalo jaklo obvykle, a chtěla jsem po něm, aby jen koukal na čubu, a řek mi, kdy se roztočí a čím... a řek mi to, co jsem neviděla...že se roztočí na mě, že já jsem na ní moc rychlá, a ona se mě snaží stíhat a nestíhá, tak se roztočí v nervech sekundárně, že mě stíhá jen Bobule a díky tomu, že je neskutečně inteligentní a řeší si věci sama, ale Kira, co je pomalejší, je ze mě hotová...
Nastavil mi zrcadlo, a to mi stačilo.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 12:07 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit
pracovat a nespolehat se na to, co nam kdo da ci co si vymanipuluju je podle mne zaklad.
jbat
omyl, dneska už to dávno neplatí, tenhle názor je vstupenka do krysího závodu, je to dávno přežitý dogma, kdy lidi takhle smýšlející se do smrti budou pinožit v tý bezbřehý čestný chudobě, a do smrti nebudou vědět, proč mají pořád howno.
A do smrti budou závidět těm, co si vydělat uměj, a budou těžce nechápat.
Nejlíp se fakt vydělává na službách, a prachy nesmrděj.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 12:14
- Nahlásit
Tchor
V kazdym normalnim state by Ruda se svejma znalostma bydlel ve vile a jezdil v medaku.
No já to vidim jinak a myslim,že právě tohle je to co lidi "sere" a vytváří tydle reakce.Pokud by úpa normálně svoje služby ofiko zpeněžil a topil by se díky svejm znalostem v prachách,nepohoršilo by to asi nikoho.Problém tkví v tom,že on všude a furt tvrdí,jak to dělá zadarmo a jen kuli pejskům a to není pravda,ty to víš.A to lidi vytáčí,víš?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 12:21
- Nahlásit
brééé ráno...klid zbraním..stále máme Vááánoce
čili prodat svý know-how, jak se řeší např.starej dědek Potíž, těm, co si to koupěj.
a hlavně pokud toto má svého kupce....jsme tam kde jsem říkala,at souhlasím nebo ne on právě s tím svým nouhau přišel a zájemci jsou..můžu bejt nakyslá že mě nidky asi nebude život to co mě nejvíc baví..teda ne asi ale určitě..pokud jsou lidi co mu to topí..co s tím že
davidkova renata
že on všude a furt tvrdí,jak to dělá zadarmo a jen kuli pejskům a to není pravda,ty to víš.A to lidi vytáčí,víš?
tak ano sem si tě přečetla později jako celkem je to recht,má svý zájemce...ale pokud by to bylo ofiko co s tím žeáno
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 12:22
- Nahlásit
Tchor
sorry, ale tebe zdvorile odignoruju. preju ti, ze mas tak skveleho kamarada.
Sali
A do smrti budou závidět těm, co si vydělat uměj, a budou těžce nechápat.
no jasne, ale umet si vydelat neni totez jako to, co pise Davidkoj.Problém tkví v tom,že on všude a furt tvrdí,jak to dělá zadarmo a jen kuli pejskům a to není pravda,ty to víš.A to lidi vytáčí,víš?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 12:25
- Nahlásit
Tchor
jo pockej, ja ze zavidim desenskymu penize??? dyt on snad zadny nema, ne?!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 12:31
- Nahlásit
Sali
jasne, takovejch pribehu, kterak ruda pomohl si najdu na netu stovky, ale to neni kamen urazu. protoze vzdycky, kdyz mi o nem nekdo (nekdo s vlastnim nazorem presneji) vypravi, tak slysim tohle a hned pak obrovsky ALE.
kamen urazu je, ze zapomnel na lidskost a diplomacii a proto o nem smyslim tak, jak smyslim. a ze nejsem sama...
nicmene jemu je to urco uplne jedno a i kdyby mu to tvrdil panbu, tak si bude myslet neco o prdeli, pac mu to vychazi. a ja mu to i preju, ale nemuzes se na me zlobit, ze me sere. stejne jako me serou paris hilton, mopsove a kruhove objezdy.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 12:39
- Nahlásit
jbat
stejne jako me serou paris hilton, mopsove a kruhove objezdy.
Nezbývá než popřát do nového roku, abys na kruhovém objezdu nepotkala Paris Hilton s mopsem .
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 12:40
- Nahlásit
kachna_
Nezbývá než popřát do nového roku, abys na kruhovém objezdu nepotkala Paris Hilton s mopsem
no ty woe...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 12:41
- Nahlásit
Dámy, co se tu bavíte posměchem nad onou knihou, nepříjde vám to jaksi pod úrověň. Tohle mi fakt nesedí ..
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 12:45
- Nahlásit
Smečka
tak si muzes jit sednout jinam, me na tomhle miste jmenem Zumpa neprijde pod uroven nic.
existuje ale forum velmi na urovni, adresu ti psat nemusim...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 12:49
- Nahlásit
jbat
existuje ale forum velmi na urovni, adresu ti psat nemusim...
Tak to jsi vedle jak ta jedle.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 12:51
- Nahlásit
Smečka
Tak to jsi vedle jak ta jedle
to mas pravdu...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 12:54
- Nahlásit
Smečka
trochu alibisticky me napada tema recenze knih...
pojmi to jako recenzi - nic s tim nenadelas, ale narozdil od ofiko recenzi to absolutne nema vliv na prodej, potazmo existencni zalezitosti autora.
vo nic nejde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 13:02
- Nahlásit
kachna_
Nezbývá než popřát do nového roku, abys na kruhovém objezdu nepotkala Paris Hilton s mopsem .
jako vono by ale úúpa stačilo dyby se na kruháči potkala s gedrou a skoroborderou ,lidi včera sme jely asi přes tři,to si nedovedete přectavit... ,Páris je slabej vodvárek
Smečka
Dámy, co se tu bavíte posměchem nad onou knihou, nepříjde vám to jaksi pod úrověň. Tohle mi fakt nesedí
no já jí teda eště nečetla a ani se k tomu nechystám,takže uroven nehodnotim,ale zas jako nevidim důvod,proč by se vo tom nemohlo bavit? Jednak sme v žumpě a i kdyby ne,tak by mne zajímalo,jestli bys takhle reagovala třá v případě úpa jiný knihy,jež by zde byla komentována,např. něco z pera Frýbový či kohokoli naprosto jinýho,to je fuk
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 13:07
- Nahlásit
davidkova renata
třá v případě úpa jiný knihy,jež by zde byla komentována,např. něco z pera Frýbový či kohokoli naprosto jinýho,to je fuk
jasne, pojdme hodnotit treba Babicku, to je podle mne nejblbejsi knizka vsech dob.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 13:08
- Nahlásit
jbat
jasne, pojdme hodnotit treba Babicku
počki...neni to něco hanlivýho vo mě???!!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 13:13
- Nahlásit
davidkova renata
pani pokud se vo vas psala kniha, tak to preciz nejni hanlivy...
ze to spisovatelka posrala a neda se to cist, to je druha vjec...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 13:19
- Nahlásit
jbat
ze to spisovatelka posrala a neda se to cist, to je druha vjec...
mušim to příště zadat někomu lepčímu... ...jaxe menuje ten co píše ty dost dobrý horory??
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 13:27
- Nahlásit
davidkova renata
king nebo hičkok?
hele, lidi, jak nejlip chutna martini?
nejak mi to nejede...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 13:32
- Nahlásit
jbat
jak nejlip chutna martini
gin vypiješ s tonikem a vermut samotnej , olivy pojídáš dle uvážení. Dámský je víc vermutu, co si tak vzpomínám.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 13:33
- Nahlásit
jbat
.. s vodkou - protřepat, nemíchat.....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 13:36
- Nahlásit
vlk
s vodkou - protřepat, nemíchat
jo tak to jsem zkousela jako prvni, ale je to nepolknutelny...
taky mam za sebou pokus s pomerancovym liftem, vysledek stejnej.
kachna_
Dámský je víc vermutu,
damsky nebrat, musi to mit pecky...
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 13:37
- Nahlásit
jbat
hele, lidi, jak nejlip chutna martini?
Mě s citronem a s ledem
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 13:38
- Nahlásit
AlenaD
mozna trochu stavy a poradne vychladit, to by mohlo bejt ono.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 13:43
- Nahlásit
Sali
Prosím tě, Sali!
Fakt nemůžeš brát všechno TAK MOC vážně!
Samozřejmě že to práce je, a ta nejhorší a nejtěžší na světě, protože dělá hlavně s lidma a ti by si zasloužili v první řadě postavit do řady a vyfackat pro vzpamatování, ale kdyby to postavil na jiném základě než na jakém to veřejnosti předkládá, třeba by všechno bylo úplně jinak.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 13:47
- Nahlásit
jbat
pani,vaše šéfka to tady nečte...
Aby ses nedivila, onehdá jsem ji potkala na výstavě, totálně znemožněná, když jsem se zavřela do kabinky na wc i s tosou a pak jsem vyšla celá obalená od slin a chlupů, sem tam bahenní stopa zvící deset krát deset cm, zatímco ona činčala kavalírka a držela ho na tenkém špagátku
Naštěstí v Olomouci podle seznamu vystavovatelů by být neměla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 13:49
- Nahlásit
jablunka
než sme přišli na to,že prostě nemůže studenej salát a teplej řízek.
jí nesedí majonézový salát v kombinaci se smaženým..... když má s jogurtem, tak je dobře... ovšem ví o tom, ale blbost je silnější. Ještě dneska heká
Sali
jedeme v tom hárání a hřbetobolu spolu....
kvíííík kvrk
kdyby nepochcával pravidelně chodbu, tak kvíkání přežiju .... dneska odjede Balina, tak budu mít víc prostoru k manévrování, takhle jsem musela dávat ještě pozor na ní
brezen2008
žlevičko, pryč a bič od takového pitomce
Ještě jednou se ti omlouvám za pozdní odpověď na smsku, ale mám vypnutý zvonění
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2008 14:00
- Nahlásit
Mucholabka
Naštěstí v Olomouci podle seznamu vystavovatelů by být neměla
ty bees v olomouci??? kdy???
|