Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2223 . 2224 . 2225 . 2226 . 2227 . 2228 . 2229 . 2230 . 2231 . 2232 . 2233 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Tchor
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 22:45
- Nahlásit

AlenaD
Nebudu to rozebirat nechci nic zbytecne "privolat".

brut
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 22:45
- Nahlásit

Tchor
A tech lidi kteri mu pomahaji je dost na to aby mezi nima byli i taci kteri ho na dno padnout nenechaji.
poslední poznámka ode mně.... tomu nevěřím, asi jsem, co se týká lidí skeptik, ale buď se "obětuje" jeden- dva nebo nikdo.
Oni lidi většinou utečou, když jde o velký problémy a o prachy...

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 22:46
- Nahlásit

celý den na čerstvém vzduchu bez stresů a zbytečných nervů?
AlenaD
tak takovouhle prdééél už jsem dost dlouho nečetla, já to tam totiž znám, víš? osobně a dost dlouho, a já osobně bych tohle nežila.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 22:47
- Nahlásit

Mně protitahací kšíry na Bruta nepomohly... musela jsem ho naučit povel "pomalu" a i dneska, když tahá, tak se zastavuju a dávám mu tak najevo, že za těhle podmínek se dál nejde

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 22:51
- Nahlásit

brut
tomu nevěřím, asi jsem, co se týká lidí skeptik, ale buď se "obětuje" jeden- dva nebo nikdo.
Oni lidi většinou utečou, když jde o velký problémy a o prachy...

já ti nevím, ale asi bych je nechala, ať si tam svý vyřešej sami, sami si vybrali a sami si vytvořili styl jen pro ty některý, co jim to vyhovuje, tak si sami musej udržet kredit a sami nýst následky, nestarala bych se o to, co by kdyby,
taky nechci nic přivolávat, jsem pověrčivá,
reklamu maj dobrou, klientelu taky, konečně to rozjeli , tak a´t se snažej, je to privátní byznys, tak je v jejich režiji a pod jejich zodpovědností.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 22:53
- Nahlásit

Sali
ty kšíry jsou jen berlička, abys dokázala naučit význam slova POMALU, a nemusela tomu zviřátku uškubat krk.

To právě nechci samozřejmě, problém je v tom že ten význam zná, ale jaksi mi na něj zatím hází bobek.
Na volno je samozřejmě řešení, ale sama víš že to u nás nepřichází v úvahu, páč bydlíme přímo u silnice a en provoz je dost šílenej.

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 22:56
- Nahlásit

brut
musela jsem ho naučit povel "pomalu" a i dneska, když tahá, tak se zastavuju a dávám mu tak najevo, že za těhle podmínek se dál nejde
tak nějak, já si s nabušenejma nevylítanejma čubama večer pomůžu tím, že je bu´d odvezu autem, či jdu navolno na sady, nebo ten kousek do lesa převedu za košíky, abych nejela hubou v blátě, ale cestou dom už musej před vesnicí k noze, už jsou vybitý, už se můžou soustředit,
a te´d o Vánocích, kdy páděj fakt dvakrát denně, už trvám na chůzi navolno pod kuratelou od domu až do lesa a z5, a už to jde, eště to trošku dotáhnu na klid a bude OK.
Ono jo jde ruku v ruce s ovladatelností placovou, pokud mi pes chodí na obraně doprovody, a různý ty vyfikundace kolem figuranta, aniž by mě utekl, tak to pao zvládne i v terénu.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 22:57
- Nahlásit

Sali
tak takovouhle prdééél už jsem dost dlouho nečetla, já to tam totiž znám, víš? osobně a dost dlouho, a já osobně bych tohle nežila.

Já to tam samozřejmě neznám, ale předpokládám že když si člověk dobrovolně vybere tenhle způsob života, tak asi protože ho to baví.
Já bych to taky nežila a to z několika důvodů, ale osobně si neumím představit zdravější způsob života.

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 22:59
- Nahlásit

AlenaD
nevím, kde přesně bydlíte, měla jsem za to, že v nějaký vedlejší ulici,
a pokud pes význam zná, ale háže bobek, znamená to, že je přesně v 1. třetině výcviku daného cviku, že zná význam povelu a udělá ho, když chce, 2. stupeň je zná a udělá i když příliš moc nechce, a 3. stupeň je udělá i když by dal život za to lepší, za čím chce jít, ale neodváží se porušit příkaz, což je ta fáze distrakční ovladatelnosti, co mordíme s Davídkouj.

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 23:00
- Nahlásit

AlenaD
zejtra bychom měli bejt po jedenáctý ve Strašecím, tak jestli můžeš přijet taky, tak pokoušem hromadně, jo?

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 23:02
- Nahlásit

jinak všichni dobrou noc, Kobra už chrápe,
ráno se podívám, co se dělo.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 23:02
- Nahlásit

Sali
ale asi bych je nechala, ať si tam svý vyřešej sami, sami si vybrali a sami si vytvořili styl jen pro ty některý, co jim to vyhovuje, tak si sami musej udržet kredit a sami nýst následky, nestarala bych se o to, co by kdyby,
taky nechci nic přivolávat, jsem pověrčivá,
reklamu maj dobrou, klientelu taky, konečně to rozjeli , tak a´t se snažej, je to privátní byznys, tak je v jejich režiji a pod jejich zodpovědností.

ale to samozřejmě jo, jen jsem se tak zamyslela nad budoucností...dala dohromady info od lidí, kteří tam jezdí či jezdili ( včetně Tchoře) a své myšlenky hodila na net

brut
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 23:05 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

AlenaD
problém je v tom že ten význam zná, ale jaksi mi na něj zatím hází bobek.
to znám.... já se pokaždý zastavila a čekala, až mu to dojde. Prvních pár vycházek se protáhlo o několik čtvrthodin, ale postupně pochopil a začal se chovat jak se patří.
Bohužel mi tahle strategie nefunguje na určité druhy psů a na kočky

AlenaD
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 23:06
- Nahlásit

Sali
Bydlíme dole na křižovatce jak jsou zrcadla. Obávám se že do 3.stupně nigdy nedojdeme, protože je to tupec. Žádnej pes kterýho jsme měli takhle netahal.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 23:11
- Nahlásit

brut
to znám.... já se pokaždý zastavila a čekala, až mu to dojde.
To dělám taky, ale je to fakt tupoun, když se zastavím tak hrabe zadníma a jde furt. Když jdeme kolem psů tak to radši ani nemluvím.

Smečka
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 23:54
- Nahlásit

dostava preci penize za rady, ktere dava lidem, kteri za nim prijedouargosek
Ale to přece není pravda. Dostává peníze i od těch co od něj nic nepotřebují, od všech kterým ty vámi nanáviděné patetické výroky trhají srdce. Pamatuju si na akci "otravy na Ovčárech" Bylo nutno rychle zakoupit monitorovací systém pozemku, aby se nic podobného nemohlo již nikdy více dít. To mě skutečně posadilo na zadek. Když pak vyšlo najevo že Ruda potřeboval mimo jiné zaplatit i tachyonový kurz, zůstal můj rozum naprosto stát. (Já vím stojí dodnes)

Tchor
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 00:03
- Nahlásit

Smečka
Vis o tmhle vim o dost vic nez ty, krome jineho jsem tam tenkrat s Rudou hlidal Ovcary a taky jsem tu kameru zajistoval a montoval a muzu zodpovedne rict ze mas minimalne velmi zkreslene informace a naopak z penez ktere mel na ten kurz kupoval tu kameru ze se mu do kurzu ty penize jeste sesli je jina vec.

Smečka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 00:16 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit

Tchor
Jak věrohodné info mám nech na mě. Každopádně mi příjde naprosto zbytečné až nadstandardní oboje. Kamera i kurz.

Tchor
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 00:20
- Nahlásit

Smečka
To je tvuj nazor. Jini lide maji jinej. A to info? Ja byl u toho celou dobu. Takze mi prijde ze to info mam trochu overenejsi a z prvni ruky.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 07:26 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

dobré ráno

a já včera dostala super dárek ,bílé tričko a na něm hlava celočerného NO
a
všem co řeší toho debila RD,bo je to vůl ....
co poslouchaj po ránu Landu na plný pecky, co už perou v pračce, co jdou do práce,co jdou kousat Tchoře.....

Kačaba
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 07:37
- Nahlásit

brezen2008
ahoj,já zrovna snídám a chystám se jít podívat do práce s čahounem.
Chci to triko vidět!! prosím,třeba zejtra.
Já neposlouchám teď krom kotle a chrápání psů nic,sem dala přednost skorotichu
Ať ti to v práci uteče a lidi neserou.

brý ráno taky jinak všem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 07:52
- Nahlásit

Kačaba
no jasně,je božííííííííííííí

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 09:10
- Nahlásit

Každopádně mi příjde naprosto zbytečné až nadstandardní oboje. Kamera i kurz.
Smečka
já u toho tehdy taky byla, ten úhyn, závažné poruchy vědomí a nalezené kapsle jsme dořešovali přes SVÚ v Lysolajích a přes pražský souďaře,
a skutečně nelze vyloučit, že za tím byl cizí úmysl, poházený jinak neškodný lék na forsírované prokrvení mozku Sibelium, co mívá nepříjemné vedlejší účinky, znám na vlastním preparátu, já ho dobře nesnáším, a podán kardiakovi může vést k selhání srdce, i u starých jedinců k přechodné těžké závrati a zmatenosti , jako měla ta kavazanda několik hodin,
vše se mohlo odehrát i BEZ té kapsle, ale mohlo i s ní...to nebyla paranoia.
Pro chlapy mají techické hračičky až nadpozemský a samospasitelný význam, takže chápu tu imperativnost elektronického dohledu, nad partou chlapů s nabroušenejma čoklama...nehledě na to, že by tam těžko mohli obcházet nějakou delší dobu, a tady to bylo natrvalo, sdět ve velínu a mít přehled o dění na celém placu.
Myslím si, že kdo je sameček, někdy zavadil o ostrahu, a má víc než vstřícný vztah k elektronice a nabušeným dělům, bude tuhle myšlenku sledovat bez jakéhokoli jiného pocitu než nadšeného. Viděla jsem to i Tchoře, jak mu svítila voka, když to tam instaloval, a rozchozovali to pak, novodobí kaubojové, chtěla jsem mu koupit taky širák.
Víš, to je úlet, to je life-style, to je vychcanost línýho samce, to je všechno dohromady, nedá se to pochopit, dá se to jen hodnotit pro nás jako zbytné, nadstandardní, ale pro ně to je tak důležitý, že to nikdy nepochopíme...
Já už na tyhle požadavky doma reaguju stylem chceš to? vydělej si na to...až bude pokrytý všechno bazální, může se koupit nadstandard-hračka, protože to opravdu hračka je, pokud neslouží tvorbě zisku, nebo zásadním způsobem neupraví režim domácnosti , pokud nesměřuje k vyšší efektivitě bazálu...
a to je bod, kde se o tom diskutuje, CO je ta hranice mezi hračkou a vylepšeníčkem provozu...já jsem názorově zhruba tam, kde ty, Smečko, Tchoř je v tom zas tam, kde je Ruda...
Takže klíč je v tom, zda se na to tomu aktivnímu uživaleti vychytáníčka sejdou prachy, zbytný jinde, a to je přesně to, co se stalo i tady, prostě reklama zabrala, prachy se sešly...
Kdo dal, dal proto, že chtěl a byl osloven kampaní, nic víc.
Není co řešit, co vím, tak dneska tam je nabušenej komp vždy proto, že jakýsi sympatisant a kompový magor mu ho vždy postaví proto, že mu to v tomhle myslí stejně...prostě takoví jsou, myslí jinak, mluví jinak, a je to jinej svět.
Nechci tam patřit, říkám, Tchořovo nadšení pro Vlčáry mě končí na prahu dolního patra č.p. 33 a ke mně dovnitř max. špinavý prádlo do pračky,
ale nedá mi to, a furt si stoupám mezi ty dva světy, a snažím se o rovnováhu, o protiváhu názorů těch dvou stran, a je to zbytečný.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 09:12
- Nahlásit

Dobré ráno fšem,
jelikož nemám kamerový systém, ale mám hlídacího foxteriéra-reparátora co si v noci otevřel dveře a šel spát do tepla mám teď v baráku neuvěřitelnou zimu .
Prodám foxe, koupím kamery. Přispějete mi na ně někdo? Uznejte, že jinak to odnášejí moji psi ( jak k tomu přijdou chudinky, aby spaly v takové kose? )

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 09:17
- Nahlásit

Sali
Málokdy s tebou souhlasím, ale v tomto máš naprostou pravdu.
Sameček prostě zatoužil po nové hračce a fanynky mu ji zaplatily. Jak prosté . Každé dítě přece ví, že stačí dlouho opakovat "já potřebuju"

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 09:26
- Nahlásit

Biluška
jsou to prostě jen a jen úhly pohledů, kažý vidí svět přes svý brýle...já nechci hodnotit, co je a není dobře, protože to bych mohla jen a jen za sebe, přes svůj filtr,
a asi bych to uzavřela tím, že do tohohle řetězce souvislostí bych se nedostala už na začátku,
protže takhle si já kynologii nepředstavuju, ani tak, jak to máš ty, ani Ebony, ani kámoška Lu´dka Kadeřábková z Teplic, http://www.blacksagitta.cz/
jako ti s hafem psů a šílenstvím kolem nich, kdy jediný, co děláš, jsou ti psi...
takže bych tyhle vychytávky ani nechtěla, čili ani se nemůžu vyjádřit k jejich zbytnosti/nezbytnosti

mám hlídacího foxteriéra-reparátora co si v noci otevřel dveře a šel spát do tepla mám teď v baráku neuvěřitelnou zimu
tak si nech nainstzalovat psí dveře a budeš mít klid, jak myslíš, že to máme tady? a protže jsem škrt a lakota, jsou home-made, i když se daj koupit pěkný s těsněním a elektronikou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 09:44
- Nahlásit

Sali
Psí dveře máme, ale jeho lordstvo si raději otevře celé Nebude se protahovat nějakou dírou, ne? Sem ráno myslela, že ho zabiju

jako ti s hafem psů a šílenstvím kolem nich, kdy jediný, co děláš, jsou ti psi...
Ale zdaleka ne . To je jenom o správné organizaci, o ničem jiném. Víš kolik času mi zabere moje podnikání? Kolik času denně strávím studiem nových produktů, abych se udržela na špici? Kolik času vykecávám v žumpě? . Zdaleka to není o tom, že bych celý den kmitala jenom kolem psů. Pořád tvrdím, že mezi vlastnictvím čtyř a jedenácti psů už nevidím žádný rozdíl . Nezapomínej na to, že zdaleka ne všichni moji psi jsou "pracovní". Hesinka, Puma, Arman, Mia, Lilátko a Orinka jsou psi válecí - ti jenom chodí na procházky a na canisku. S Bon-Bon pracuje holka, to je její pes. Mě zbývá Gozéra, kterou třikrát týdně zapřáhnu za pneumatiku a pak Winky,Texík a Enja na agi - což zdaleka není moc, to stíhám utrénovat levou zadní.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 09:57
- Nahlásit

Biluška
jelikož nemám kamerový systém, ale mám hlídacího foxteriéra-reparátora co si v noci otevřel dveře a šel spát do tepla mám teď v baráku neuvěřitelnou zimu

S tím naděláš. Nauč ho za sebou zavírat a je to!

StaHi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 10:13
- Nahlásit

argosek
o tehle vymozenosti jsem ale vazne premyslel
i ja (a proto znovu diky za tip) ti moji si dokazou umotat 'manzelku' takrka z cehokoliv.. kdyby gumovou prijali, byla bych o dost spokojenejsi.

..tohle mi uz neda..
A tech lidi kteri mu pomahaji je dost na to aby mezi nima byli i taci kteri ho na dno padnout nenechaji
dost mozna je to skoda. a to skutecne nemyslim zle (vuci nikomu). srazku s dnem (zde) vidim jako prilezitost
(mno a kdyz uz, tak: financovani RD hracek mi takhle zvenku prijde vice nez pochybne.. kamerovy system uz je pro mne regulerni vysmech, reseni ni nahodou.. na druhou stranu vydelavani na blbosti druhych z vetsiny fandim a knihu povazuju za prvni legitimni zpusob obzivy pana 'psychologa' ...jak uz jsem rekla, je to pohled hodne zvenku, ale verejne prezentovane mi plne staci k tomu, abych vnitrni pomery znat nechtela..)

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2008 10:16
- Nahlásit

Biluška
Nebo zamykej, jako to děláme my . Jakou máš velikost a značku a materiál dvířek? Potřebuju něco, čím projde zároveň německej vovčák a sedmikilové cosi.

<< 1 ... 2223 . 2224 . 2225 . 2226 . 2227 . 2228 . 2229 . 2230 . 2231 . 2232 . 2233 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání