Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2223 . 2224 . 2225 . 2226 . 2227 . 2228 . 2229 . 2230 . 2231 . 2232 . 2233 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 18:54
- Nahlásit

zdravím,tady nikdo není a je tu nuda v práci,co budem dělat zítranetuším
brut
v poho,jen smě fascinovala,když jsi mi sms poslal v 00,42 )

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 18:54
- Nahlásit

brut
Tak mám část rodinky konečně pryč

se máš ! Já jsem furt za kuchařku,servírku,uklízečku........ i když dneska jsem vzala dcéru s tím jejím Peršanem nahoru do kopců-tzv.cesta za sněhem.Sněhu málo,zato ledu na silnici cca 5 cm -takže to nešlo vyjet a byla jsem ráda,že jsme se ve zdraví dostali domů.Doma jsem 2,5 hod pekla kachnu(2,8 kg),obě zelí,dvoje knedlíky....a páč to s dcerou nežerem,tak to chlapi sežrali sami.Zítra na všechny prdím a jedu na cvičák!

Kačaba
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 18:55
- Nahlásit

brej večír všem

davidkova renata zdár pani tak se asi i uvidíme,poslala sem maila

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 18:57
- Nahlásit

Kačaba
no skvělí a mám ještě do urulku řrádlo

Kačaba
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 18:59
- Nahlásit

brezen2008
tebe nabereme! zejtra to doladíme a domluvíme....ty se vejdeš eště i smečka
Tamto vemem a nezapomeň na lísteček napíšeme všechno potřebný,abys věděla že se tam šecko dalo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:01 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

Kačaba
no jasan,jak jsem psala,elis dole u noh,sindy na klíně,nebo obeje dole a dasty ten někde v zádu s košíkem
+ 2 barely - jeden pro jablunku a jeden do utulku,ty barely jsou malí + ještě batoh
jo,ale na netu budu až kolem 20 hodiny,dřív to nestihnu

Smečka
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:02
- Nahlásit

no to je nejlepčí vosočit někoho dyš nevíte vůbec nicdavidkova renata

Smečka
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:03
- Nahlásit

ty se vejdeš eště i smečkaKačaba
To těžko, nás je víc než je potřeba

Kačaba
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:03
- Nahlásit

brezen2008
kombi nemáme,ale nějak se to tam poskládá-já dyžtak poběžim za Váma

Šecko se vejde,já teda musim brát voba psy,ale jeden je prcek a brácha bere taky prcka tak se Dasty s čahounem můžou vyvalit vzádu a já budu mezi barelama

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:05
- Nahlásit

Čus žumpaříííííí..........
Fčera měla naše hospodská a dobrá kamarádka v jednom 50 narozeniny a já asi eště pořát střízlivím.A strááááááášně uš se těším na 28.
Chci poprvý dělat slanej štrůd,aby sme měli co zakousnout,taxem zvjedavá co stvořím.

Kačaba
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:05
- Nahlásit

Smečka
jéžiš ajo na Smečku by byla třeba eště kára za auto,to až příště nebo až bude autobus

Kačaba
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:07
- Nahlásit

jablunka
čůs pani....no slanej štrůdl si dá určitě každej-to ste hodná moc, já vemu čaj a asi nějaký piškoty pro lidi i psy místo dortů
Taky se na Vás těšíme!

brut
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:08
- Nahlásit

davidkova renata
kašlu na něj,už mě vánoce stály asi 60 tisíc
a za co? .... ti pošlu bonus

brezen2008
jen smě fascinovala,když jsi mi sms poslal v 00,42 )
to sem si šla lehnout a koukla na mobil

Neessi
se přiznám, že už jsem se těšila....na svůj klid a konečně i pohodu

Doma jsem 2,5 hod pekla kachnu(2,8 kg),obě zelí,dvoje knedlíky....a páč to s dcerou nežerem,tak to chlapi sežrali sami
my měli dneska uzené, knedlíky a zelí, ale to nevařím, máme rádi studené, hodně kyselé
Zítra je oběd stejný, sem nějak neodhadla množství a zbyla ještě půlka

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:11
- Nahlásit

jablunka
Chci poprvý dělat slanej štrůd
A to je vynikajici napad! Sme uz preslazeny, naky listovy testo se v mrazaku este trese.
Vse nejlepsi Štěpánkovi!!!

brut
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:12
- Nahlásit

Kačaba
jablunka
březen
Já se k vám nepřidám, s Alu by to stále nešlo a s Brutem bych se zbláznila

Kačaba
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:15
- Nahlásit

brut
je to škoda!
Tak se poďte zbláznit,Brut bude hodnéj

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:21
- Nahlásit

Mucholabka
problém je v tom, že já ty Red Dragon PR nějak od jisté doby raději nesleduju, tak nevím, jak se co předkládá, a raději to ani nechci vědět, neb to není určený pro lidi s mozkem, kam se já počítám,
a co se týče financování, tuším, že to vždy bylo postavený tak, že kdo se chce zapojit a chce nakoupit nějaký know-how, má k dispozici nějaký veřejný list požadavků a potřeb, aby se zapojil, jak uzná za vhodný,
a co si z toho pak lidi udělaj dál, je jen věc jejich...a říkám, mě vyhovuje ten přístup toho kamaráda neurologa, co neřeší lidi kolem, ale jen dle své úvahy aktuální potřebnou pomoc.

Tchor
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:23 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit

davidkova renata
Problém tkví v tom,že on všude a furt tvrdí,jak to dělá zadarmo a jen kuli pejskům a to není pravda,ty to víš.A to lidi vytáčí,víš?

Lidi mu davaj co uznaj za vhodny sami. Ten psinec opravdu nejde provozovat bez penez. Je docela dost lidi kteri za rady nedaj nic a zase nadruhou stranu docela dost lidi kteri ackoli ty rady nepotrebujou podporujou jak muzou to co Ruda dela. Podle toho co tady pisete vubec nevite co Ruda vlastne dela ale strasne "zasvetcene" to hodnotite. Vy vidite tu spicku ledovce a to jsou psi ktery ma Ruda u sebe a i tam vetsinu prace s nima nejste vubec schopny postrehnout, protoze to co vypada jako "volny pohyb" tech psu v okoli Rudy je ve zkutecnosti neustala obousmerna komunikace, kterou ale vetsina lidi vubec nevidi. A ten klid a jistota porozumeni v te komunikaci je to co ty psy dava tak "zazracne" rychle dohromady. Ale to predpoklada ze ten clovek tu komunikaci perfektne ovlada.

jbat
jo pockej, ja ze zavidim desenskymu penize??? dyt on snad zadny nema, ne?!

Ty mu zcela nepokryte zavidis to ze si dokazal, diky svejm znalostem, zaridit zivot tak aby byl spokojenej. A kdyz se nad tim zamyslis zjistis ze mam pravdu. Ono je vas tady takovejch vic. Naprosta vetsina lidi tady se porat zene za necim a nejsou schopni zpomalit a uzit si to co maj. Ale to je hlavne o zivotni fylozofii.

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:23
- Nahlásit

davidkova renata
tzak zejtra na cvičáku, nebo u nás? v jedenáct kde?

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:26
- Nahlásit

Kačaba
no slanej štrůdl si dá určitě každej-to ste hodná moc
Ještě nevíte jakej bude.
já vemu čaj a asi nějaký piškoty pro lidi i psy místo dortů
Čaj a piškoty taky povezem.
Fifi
Vse nejlepsi Štěpánkovi!!!

Štěpánek moc děkuje.

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:31
- Nahlásit

jablunka
přijedeš s Plešounem Číratým? moc se na něj těším.
Co syn, to bříško, už se to uklidnilo? to mohly bejt jen ty uzliny, ale nebylo by od věci si domluvit pro něj plánovanou apendektomii pro opakované ataky potíží charakteru chronické apedicitýdy, aby už jednou pro vždy byl klid, a ev.další potíže byly jednoznačně neškodný.

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:35
- Nahlásit

Sali
přijedeš s Plešounem Číratým?
Jj,asi s ním a s Brůsem.Ještě jsme chtěli Tedíka,ale zase začal kulhat,tak asi bude odpočívat.
Co syn, to bříško, už se to uklidnilo?
Teď už jo,ale jsme domluvený s naší DL,že napíše doporučení na vyndání.

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:36
- Nahlásit

Salijestli mě paměť neklame, nějak mi vytanulo, že už se k tomu nebudeš vyjadřovat, ale což, asi už starnu

Tchor
jsem sem docela ráda chodila, než jste tady začali kázat...už mě to fakt nebaví, asi jsem závistivá až na půdu, ale tak nějak si myslím, že dobré se obhájí samo...

Tchor
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:40
- Nahlásit

Ebony
Trhni si nohou.

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:40
- Nahlásit

Ebony
nedá mi to nenahodit k jednomu úhlu pohledu druhej, víš? nemám v zvyku buď přikyvovat, nebo radši mlčet.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:43
- Nahlásit

Tchor

Podle toho co tady pisete vubec nevite co Ruda vlastne dela ale strasne "zasvetcene" to hodnotite.

Já nic nehodnotím a ani nezávidím, ale myslím že ho trochu démonizuješ, když nebudu pár let nic jiného dělat než žít v maringotce se psama a nebudu mít žádné jiné starosti a zájmy tak se té komunikaci taky naučím, ale já bych tak žít nemohla a po pravdě ani nechtěla, vadilo by mi být závislá na milodarech, nechtěla bych čekat na to co mi lidi dají.

Kačaba
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:45
- Nahlásit

jablunka Ještě nevíte jakej bude.
vím,bude výbornej povede se
Piškoty beru plněný pro lidi a normální tedy pro psy.
Čaje se budou hodit,bude zima.

Biluška
Člen
- Nahlásit

Tchor
Podle toho co tady pisete vubec nevite co Ruda vlastne dela
Je mi šumafuk co dělá. Fakty jsou tady nepopiratelné. Jak už psala Davídková a Jbat - proč to nedělá legálně? Proč nemá živnosťák, proč neplatí sociální pojištění? Pak by nikdo nemohl říct ani popel. Ale to by neodpovídalo jeho image co? Kdyby to totiž dělal legálně dalo by se tomu říkat práce .
K té knížce - ač jsem tuším někde kolem strany 20 našla jsem několik vyložených lží. Počínaje psem Zuno koupeným na Grabštejně - nějak mi to nesedí s informací Neessi, že na Grabu se od roku xy nechová. I kdyby se chovalo a Zuno byl skutečně z Grabu tak musel být utracen pro dysplazku, kterou údajně zdědil po otci. To mám skutečně věřit tomu, že armáda používá v chovu psy s DKK? . Těžká DKK ovšem Rudímu nezabránila v tom, aby tohoto psa použil do "chovu" když s ním nechal nakrýt KŘÍŽENKU Fujtajksl.

Ebony
Člen
- Nahlásit

Tchor
taky ti přeju vše dobré

Sali
jasný, ty máš ve zvyku vždy co se ti hodí

brut
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2008 19:46
- Nahlásit

Kačaba
Tak se poďte zbláznit,Brut bude hodnéj
nebude ... nejen, že má problém s černýma psama, ale navíc mu v těhle dnech někam utekl mozek, takže se chová jak prvok ( a nežere )

<< 1 ... 2223 . 2224 . 2225 . 2226 . 2227 . 2228 . 2229 . 2230 . 2231 . 2232 . 2233 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání