| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:01
- Nahlásit
davidkova renata
hele nechceš ty rybizny uš ted
No pokud to nechytá v parku virozu, tak sem s nima.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:02
- Nahlásit
Tchor
ciste na klidu pri kousackach a zakladni ovladatelnosti
jenže to takový "přiveď psa pod rukáv a nech ho hlídat" k tomu dost patří...
asi bych se já na pár tréninků omezila na to, co už vypadá pěkně, čili odchod od figuranta , vynechala bych příchody přímo k figurantovi, posadila bych si psa u nohy a nechala si figuranta k němu v klidu dojít, trvala bych na klidu, ale v pasivních polohách, sed, leh, nesnažila bych se to uškubat směrem k figurantovi, to je na člověka s jinou výbavou svalovou.
Trvala bych na pěkném ponošení si kořisti, ulehnutí a vydýchání se u kořisti, a odchodu u nohy stranou, ale pak bych psa otočila, posadila, a ze soustředění by si pak buď běžel na prohoz, nebo by mi fík pomalu a v klidu přišel ke psu a sebral by si ho na klín z dohlídačky.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:04
- Nahlásit
Hyena
jé to je radost...to si užijete..esli vona bude vůbec hromadná prochajda žádoucí teda...tak dost Veltlínu a pevný nervy at je Hyeně brzo líp...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:05
- Nahlásit
vobrany zrovínka moc nee,páč nejni většinou s kým,
davidkova renata
takž to já sice mám s kým, ale nemáme vůbec kdy...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:06 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Hyena
No pokud to nechytá v parku virozu
no chytá to často f akvárku plísně a zdechá na ně
Sali
vynechala bych příchody přímo k figurantovi, posadila bych si psa u nohy a nechala si figuranta k němu v klidu dojít,
jo,to vidim reálnějc bo ste si voba zkusili,že příchod k figurantovi jako nic moc
nesnažila bych se to uškubat směrem k figurantovi, to je na člověka s jinou výbavou svalovou.
no právě ,to neuškubnu prostě
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:06
- Nahlásit
sarax
Hyena
pokud tohle v Praze řádí, nejdu tam, mám vesničany, nezvyklý na pražskou nákazovou situaci,
naposled, když mě tohle sem zavlíkla tchýně, mi blil a průjmoval barák plný psů, bylo tady 6 zvířat....a my v práci...už to nechci zažít znova..
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:10
- Nahlásit
příchod k figurantovi jako nic moc
davidkova renata
jedině Tchoř jí tam dokáže přivýst, kdyby byla jeho, tak to má za chvíli hotový, neb to je jen o nastavení mantinelů, o autoritě psovoda, aby se pes bál si dělat co chce, udělal to dobře, vidělas, jak se dívala, ale šla, a sladká odměna jí jasně navede, že zvolená cesta je správná.
To samý byl Ferdopes, já byla svalově druhá a on to věděl, akorát když jsem se minulej týden nasrala fest, že se strapním, když jsem ho měla vést, a neuřídím ho, tak se bál mě naštvat eště víc...ale Nýný v tomhle s tebou problém nemá, to ne
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:10
- Nahlásit
Sali
pokud tohle v Praze řádí,
hele, já zasejc nechi působti hromadnou paniku. Tohle mi řekla vetka a je otázka, zda je to faktická informace a nebo jenom povzdech doktora, kterému se tam nakumulovalo pár blicích čoklů z jedné čtvrti.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:12
- Nahlásit
davidkova renata
no chytá to často f akvárku plísně a zdechá na ně
Nemocnou rybiznu ale v klůídnu spláchneš do záchoda. S nemocným čoklem by sis ucpala odpad
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:13
- Nahlásit
davidkova renata
průser je, že autorita je nepřenosná,
pes se dá naučit, jak to má vypadat, i druhou osobou, ale pak bys musela mít nějaký to vánoční kouzlo, abys zavelela, a ona sám radši dělala to naučený...
některý psi na to slyšej, a daj se předávat, když ten druhej psovod umí dobře svou práci, a je pro psa čitelnej a získá si ho, tak pes mu bude šlapat dobře,
ale obávám se, že tam to vánoční kouzlo nemáme ani jedna.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:16
- Nahlásit
Hyena
tak jako tak, nemáme pražskou imunitu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:23
- Nahlásit
Sali
kdyby byla jeho
ale neni..
tak se bál mě naštvat eště víc...ale Nýný v tomhle s tebou problém nemá, to ne
máš i nemáš recht,páč kdybys viděla jak mě v běžným životě stačí nasraně zasyčet a ta čuba sere magi f kostkách,nedovolí si vůůůbec nic,přísahám,uřídim jí f pohodě hlasem a ani nemusim vyndat ty ruce z kapes..kdykoli ,i kdyby jí před čumákem veverka dělala striptýz ,netroufne si víc než čumět.Kdybys jí viděla na tý canisce,myslela bys,že mám dva psy ,prostě Jekyll - Hyde Je to beránek v holubičím rouše,je líná,klidná,nekonfliktní,pomalá,vydrží se mnou ležet u Libo 6 hodin a nemá problém,vydrží vlastně cokoli,akorát todle se mi vymklo jinak na ní můžu dříví štípat.
Hyena
nemocným čoklem by sis ucpala odpad
máš studnu ne?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:25 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
davidkova renata
Máš přeci studnu?
Ty vo..e, na sídlišti?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:28
- Nahlásit
myslela bys,že mám dva psy , prostě Jekyll - Hyde
davidkova renata
tak přesně to si myslím.
já zas v normálním životě mám zcela neovladatelný psy...a na tom place mě aspoˇn trošinku respektujou...ale jen trošinku
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:31
- Nahlásit
lidi, jdu exnout, po a út jsem v práci sama, a že se toho vyséře...se nezastavím.
Zejtra z práce nazdar.
Te´d akorát dobrou s Kobrou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:33
- Nahlásit
Hyena
Ty vo..e, na sídlišti?
u hajter ne?
Sali
já zas v normálním životě mám zcela neovladatelný psy...a na tom place mě aspoˇn trošinku respektujou...ale jen trošinku
no tak to máme krapet vobráceně i když mě v reálu respektuje zcela a na place též zcela,pokud se ovšem nezjeví fantom jménem figurant
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:46
- Nahlásit
Sali
davidkova renata
Tak to máte přirozenou autoritu Mě nerespektuje vůbec nigdo, ale jenom do tý doby než se nas*ru, to se mi pak kliděj z cesty psi i rodina.
Kdy jste skončili? Já jsem přijela domů v nejlepším, sotva jsem z auta voškrábala Strašecký bahno, tak si brácha na kaprech skoro uříznul prst, takže jsem pitvala čtyry kapry, prala ty hadry vobalený od bahna, očistila psy, udělala vánočky a jsem naprosto nepoužitelná.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:24
- Nahlásit
HyenaDorazíme na statek a Hyena začne blejt. To jsem ještě neřešila,páč ona to vobčas dělá. Nicméně po návartu začla zvracet krev,
Jéje!!!
Byla jsem dneska u jedněch lidí co maj moje štěně, nejdřív mělo v noci průjem štěně, pak týposka a dneska volali záchranku v noci týpkovi, bo měl křeče. Prej asi z vody a povezou vodu z vodovodu na hygienu.
A byla jsem s Bucou dneska po x měsících kousat, bylo to s ní super
A Buca byla dneska happy dog
A i jinak jí to celkem šlo, i poslušnost, radostně, na to že jsem s ní fakt nic nedělala, dala jí klid a jen pracovala na přivolání, i aportovala, a jak s chutí, měla jsem radost
Bude muset dělat méně intenzivně a tím víc v pohodě
A černý idiot dneska snědl další breakstick, kde mám na to furt brát, neznáte někdo nějakého šikovného truhláře?
To je bahno, na zahradu se pomalu bojím vlézt.
Agniezska na mě dneska vrčela, člověk by ji za to poňuňal
A koukám, že kromě Hyeny se máte všichni dobře, to je dobře.
Rybičky jsou na nic, v práci si jeden tým pořídil ryby, ale nejdřív jim zapomněli vyměňovat vodu, tak umřel, pak dali dvě a sameček fenku uhonil k smrti, a pak zapomněli, že rybičky potřebujou O2-a přitom jsou ty rybičky v O2, to je ale, co?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:28
- Nahlásit
Mucholabka
koukám, že kromě Hyeny se máte všichni dobře,
Jsa zamedikována Veltlínem už se mám také dobře. Čučím vedle spícího čokla na bednu a čekám až propukne průjem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 22:12
- Nahlásit
Neessi
fotky Julinky super, hlavně ta očiska ...a babičce to taky moc slušelo
Hlavně, že holka měla radost z dortíku
jablunka
pana doktora bych poslal do patřičných míst a hnala ho svinským krokem na sál.... chudák Matýsek.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 22:17
- Nahlásit
Hyena
Pokud na to nekulhá a už mu z toho neteče krev,
nekulhá, ale krev stále prosakuje .... snažím se ho udržet v čistém a nožku má doma jen vázanou obvazem, aby mi nezasvinil koberec, ale ven mu jí motám pořádně, protože tu máme bordel od spolusousedů
Jinak neustále čistím nejen stříkačkou, ale i koupelí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 22:24
- Nahlásit
davidkova renata
Halooo haloooo musim veřejně před nastoupenou jednotkou a rozvinutou zástavou pochválit brut,která napekla a zajistila předání,takže béme díky ní mít vánoce Do něčeho sem dloubla a musim říct,že to bylo mooocinky gůt,takže lidi,vyflákněte se na pečení,kdo by ses tim crcal ,napeče nám brůůůůůůůůůt
děkuji za pochvalu, se až stydím
sežere malej Davídek
k tomu musím dodat, že při své skleroze jsem si nezapamatovala jeho křestní jméno a když se mi holka telefounem ptala, tak jsem byla nucen říct, že si pamatuji jen od Renaty "ten debil" . Mladá málem lehla na Smícháči do mdlob
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 00:09
- Nahlásit
čau všem,nečtu,jenom píšu že nenávidím pracovat v nákupním středisku
můj vejcuc je snad odpověd na vše
už at je 24 - 14 hodin odpoledne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 07:34
- Nahlásit
Dobrý ráno fšem co už se moc těší až budou mít rybičky, protože ty je nebudou budit jako pitomí čoklidi co vstávají i když já mám volno
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 08:16
- Nahlásit
dobrý sen z pracovníhop procesu s baziliškem, rozpletla karisíť uprostřed.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 09:30
- Nahlásit
Sali
Přebudovat to celý od začátku do klidu je práce pro vraha.
...nebo sebevraha ci spis masochystu?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 09:41
- Nahlásit
BinLadin
jestli ti můžu dát jednu dobře míněnou radu, čistě za mojí osobu,
zkus komentovat debatu o Nýný tak, aby to bylo buď přínosné, nebo aspoň vtipné,
ale takovejhle komentář jen pro komentář, pokud není aspoň k smíchu, je platnej jak mrtvýmu zimník. Nebyl jsi u toho, nic o tom nevíš, v životě jsi takový zvíře ani neviděl, natož abys ho měl v ruce, já si tady lámu hlavu, jak to udělat, aby se zvíře neznervilo a neroztočilo eště víc, a nemám k tomu vůbec náladu na to, brát na druhý ohledy, sorry.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 10:22
- Nahlásit
Sali
V žumpě si může každý psát co chce a komu chce. Dokonce i BinLadin . To jen taková moje dobře míněná rada, čistě za moji osobu.
Přeju ti hezké Vánoce a hodně lásky v srdci
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 10:29
- Nahlásit
Biluška
máš sice pravdu, ale někdy prostě nemám sílu brát vážný věci nevážně. Čekala jsem to.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2008 10:29
- Nahlásit
Sali
Nevim ale napada mne,co skusit poslusnost za pritomnosti fika jenpovzdal stojiciho?
Mozna to stim nesouvisi,ale resim aspon u Jurase ze v okamziku kdy zjisti pritomnost feny nic absolutne nevnima a jakakoliv silova korece jej znervy-reseni je natahnout jej na sebe,sklidnit do lehu a pres buzeracni zustan aby zustal na miste jisten provesenym volnym voditke ktere volne visi z ruky..ted po dvou mesicich mne zacina teprve lehce vnimat ze po nem neco chy a nema snahu zdrhat...
|