| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 13:24
- Nahlásit
Hnusné odpoledne přeji
Tak včera večír jako završení letošního fuj roku Brut šlápl na nějaké sklo ( předpokládám) a rozřízl si zadní tlapu. Vzhledem k tomu,že nic necítil ( jako pokaždé), tak se mu podařilo krásně zasvinit celou vstupní chodbu. Jako první pomoc jsem mu nohu umyla vodou, zalila betadinou a zamotala. Během chvíle měl nohu odmotanou a jak se ránu olizovat. Takže jsem opět zamotala, nasadila mu trombon a pak ještě třikrát zkontrolovala, jestli vše drží. Nakonec jsem vytřela chodbu, nasadila Alu plenky a šla spát ( v půl třetí ráno).
Ráno jsem šla nakoupit dostatek obvazů, další betadinu a pro jistotu ještě "samolepící" obinadlo, abych měla ulehčenou práci. Jsem zvědavá, jak se bude nožka hojit, ale myslím, že budeme mít letos "klidné" svátky neb mi do toho všeho ještě lehl chlap s rýmičkou .... ach ti samečci
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 13:27
- Nahlásit
Sali
Kauflandu, akorát začínala sleva na zeleninu, nebyla tam skoro ani noha, klídek, pohoda, doplněný zboží bylo, u kasy jsme byli sami,
teda, tak to jste měli obrovské štěstí... teď se tam nedá zaparkovat a skrz lidi ani projít. .... potřebuju koupit prášek do myčky a musím si počkat do večera, kdy doufám, že tam bude míň lidí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 13:43
- Nahlásit
brut
Zamkni samečka do ložnice, Bruta vyhoď na dvůr a pojď na panáka. Alespoň virtuálně . Co budem pít?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 13:48
- Nahlásit
Sali
víš on ten problém bude v tom že většina"lidu" : není manažer ale strkanej dav..mě je celkem fuč kdo tu je páč v týhle republice už nic nezvostalo..fšecko jsme narvali a prodali cizincům..příjde mi to smutný..jo a samo ty nuance v tom kdo tam je jsou ale u mě je to spíš o člověku než "skupině"neb jedni druzí i ti další přesvědčí často že jsou mezi nima negramotní imbecilové
argosek
nez abychom tu meli nejakeho svetce, ktery to treba se vsemi bude myslet dobre a bude mit pravomoce k tomu, aby sve idelay prosadil. me z nabidky u nas uspokokuje skoro vsechno - dulezite je, ze kazda strana, kazdy politik, pusobi jako protivaha jine strane, nebo politikovi.
ale vždyt jo o tom žádná..jen si dovolím myslet že hajzl co to o sobě tvrdí není menší než ten druhej,ale ta protiváha je jistě třeba
a vůůůbec..závidím Sali Kaufland tedka jsem přišla z Macra a asi nesmím letos už do krámu..to bylo děsný..i záchranka odvezla zákazníka..skolaboval..asi zjistil že došly řízky kuřecí za 70 kč kilo
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 14:10
- Nahlásit
brut
ale myslím, že budeme mít letos "klidné" svátky neb mi do toho všeho ještě lehl chlap s rýmičkou .... ach ti samečci
....tovis co jineho zbyva chlapovi kdyz ma vedle sebe takoveho supermana jako jsi Ty.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 14:33
- Nahlásit
Biluška
sem si udělala horkej čaj s citronem , sameček spinká na sedačce, Brut pod sedačkou, Alu v chodbě a mladej uklízí pokoj ... já se duševně připravuju na příjezd ségry s Balčou a dodělání vosích budek ... jen doufám, že už se nic nesemele, protože by mně asi vodvezli do Bohnic
sarax
tedka jsem přišla z Macra a asi nesmím letos už do krámu..to bylo děsný..i záchranka odvezla zákazníka..skolaboval..asi zjistil že došly řízky kuřecí za 70 kč kilo
Martin byl v Macru ve středu a nakoupil celkem bez potíží.... i ty řízky za 70,- , pro změnu u nás na trhu se nedalo projít mezi stánkama, ajk byly obsypaný nakupujícíma ( a kupovali i ležáky )
BinLadin
co jineho zbyva chlapovi kdyz ma vedle sebe takoveho supermana jako jsi Ty.
to není o supermanovi ale o možnostech
Jen tak mimochodem sem po operaci a mám stále ještě dodržovat klidový režim, který zahrnuje i psy.... takže co myslíš, že budu dělat za chvíli? Půjdu venčit, protože sameček má tu strašnou chorobu zvanou rýmička
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 15:10
- Nahlásit
brut
Taky mám rýmičku, strašlivou, už třetí týden Myslíš, že to u nás někoho zajímá? Hádej kdo tady venčí psy Fšechny
A víš co včil udělám? Budu strašlivě nemocná, budu nutit samečka něco dělat (třebas dokopat izolaci kolem baráku ), svalím se na gauč a sežeru celou vánoční kolekci . Nebo alespoň půlku
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 15:33
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/clanek/157208-cesi-budou-moc i-na-slovenskych-uradech-dal-mluvit-cesky.html
To už fakt zůstává rozum stát!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 16:07
- Nahlásit
Biluška
A víš co včil udělám? Budu strašlivě nemocná, budu nutit samečka něco dělat (třebas dokopat izolaci kolem baráku ), svalím se na gauč a sežeru celou vánoční kolekci . Nebo alespoň půlku
sem nechala chvíli mužskýho prospat, nakonec jsem se rozhodla, že budu za zlou a poslala jsem ho venčit ... na střídačku s tím, že venku mu bude líp jak v baráku.
Jdu zase plácat butky, za chvíli tu mám ségru, tak ať vidí, že se něco dělá
Mucholabka
to mně nepřekvapuje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 16:17
- Nahlásit
čus trupky
jen procházim,je megahnusně takže na avizovanou vycházku dorazila zopdovědně akorát kachna a gigi,vostatní sou změkčilý a neschopný ,to je materyjál todlecto!!!Hlavně nedorazila MEl,kerá to prej fšecko v hospě zpunktovala...asi moc bumbala a do rána věděla kulový Naštěstí má kachna tolik psů.že to nakonec hromadná vycházka stejně byla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 16:32
- Nahlásit
davidkova renata
Pche, a to nám ještě rodiče nepůjčili Milču.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 17:08
- Nahlásit
kachna_
Pche, a to nám ještě rodiče nepůjčili Milču.
gdo je Milča??????Příště může teda jít,ale to už asi budem muset nahlásit velkou kynologickou akci na národním výboru
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 17:21
- Nahlásit
davidkova renata
rodičů vlčí špic, který se zpravidla cestou snaží zabít nějakého z našich psů. Jenom z našich, ostatní psi jsou jí naprosto šumák. Teď je to Hasky, ale dokud byla Wendy (pitbulka), tak to bylo řekněme - adrenalinový venčení.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 17:40
- Nahlásit
kachna_
který se zpravidla cestou snaží zabít nějakého z našich psů
tak at příšte de,dneska to bylo moc klidový nějaký
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 17:58
- Nahlásit
davidkova renata
tak at příšte de,dneska to bylo moc klidový nějaký
U nás dneska nebylo klidový ani omylem Napřed ty ludry SCHVÁLNĚ lítaly v tom největším bahně.
Gozéra se naučila škubat vodítkem i na haltině. Nechápu jak to dělá, ale umí to
Pak mi vlítli do hnoje. V kravíně opět po půl roce vyházeli ven hlubokou podestýlku. Polovina mrch zmizela ve tmě a hádej kam šli Gozéra chtěla taky, shodila mě do bahna a zablokovala mi páteř co už mě beztak svinsky bolí nejmíň týden. Včil to bolí tak, že se nemůžu ani pohnout Jdu do těch rybiček, na tyhle sviňuchy už nemám nervy
Třá takový neonky by se mi docela líbili
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 18:01
- Nahlásit
Biluška
Třá takový neonky by se mi docela líbili
Určitě máš tvrdou vodu a chcíply by ti
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 18:14
- Nahlásit
kachna_
Určitě máš tvrdou vodu a chcíply by ti
Neva, gdyž chcípnou tak si pořídím umělý od ťamanů .Hlavně když se mnou nebudou mlátit o zem a nebudou mě v šest ráno budit, že se nudí a chtějí jít ven
Mimochodem, kam ti mám poslat peníze a přenosku od malokrálíka? Jestlis to už někam psala tak se omluvuju, ale nenašla jsem to
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 18:19 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Biluška
helejte tydle sice nejsou tak heský,ale zas maj příznačný mémo...držkolez ,což mi příde výstižný vzhledem k
shodila mě do bahna
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 18:24 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Biluška
a dyš vás naserou,doporučuju vysadit todle
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 18:31
- Nahlásit
davidkova renata
dorazila zopdovědně akorát kachna a gigi,vostatní sou změkčilý a neschopný
Náhodou, my s Inďákem měli ve čtyři předem hlášenou předváděčku, takže jsem potřeboval psa čistýho, suchýho a chtivýho práce, a ne špinavýho, mokrýho, ulítanýho a chrápajícího.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 18:34
- Nahlásit
Walda
no ale to si nehlásil ty nám! Sme s tebou pičítali.. Náááhodou byli špinavý jen mírně,Nyný sem ve vaně sprchovala jen asi 15 minut mejdelem než tekla čistá voda ,ulítaná byla akorát Mááája vod kachny bo ta lítá celkem jako hodně a trochu Cir kerej jí furt pás .Vostaní se pohybovali celkem normálně
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 18:49
- Nahlásit
davidkova renata
a tak my jsme ještě v 14 hodin byli v Alzasoftu v Holešovicích...zatímco chlap vyřizoval výměnu grafárny, já s kobrou obešla celou tržnici i halama, kvůli lidem a tak...a pak ještě s Kirunou, s tou to byla pohoda, ta se zajímala jen o to,kdo jí prodrbe a nakrmí, Kobra lezla z lidí po zdi.
Vyvenčili jsme ve čtyry na Lochkově, a te´d jsme konečně doma.
TO ALL: další sameček má katar HCD, ale ODMÍTÁ odvolat trénink, a chce být do zítra zfitěn!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 18:50 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Čus žumpaři-jsem z Práglu doma a mám dost.Byla zima ,jak f prd*eli,ale narozky Jůlinky jsme zmákli,z dortu měla náhodou radost a hlavně to patlání jí šlo.Smějící se panenka chou chou ji moc rozesmála,ale nejvíc ji bavili maňásci.My jsme se taky pobavili díky heliovým balonkům -ten hlasový projef nemá chybu.Tak tady máte fotky
http://samanka.rajce.idnes.cz/Dort_pro_Julinku/
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 18:53
- Nahlásit
Biluška
jak se, prosimte, jmenuje to misto, kde bydlis?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:01
- Nahlásit
Sali
ale ODMÍTÁ odvolat trénink, a chce být do zítra zfitěn!!!
no hele,to asi bé muset bejt fit bo sem právě dopekla banánovej kuláč a AlenaD mi vyhrožuje trestem nejhorším dyš nedorazíme Dyby nic,tak jen pocvičíme poslušnost na cvičáku aby ti sameček neuhynul ,to by byla vječná škoda ,Nyný si ho voblibuje a taky umí zapojit pračku,takže...
Neessi
háský foto ,dítě vypadá i rostomile,né teda jako štěně vofčáka,na to nemá ani náhodou ,ale celkem to de taghla na dálku přes net Ale za to vy,pani,vypadáte velmi seksy ,ten lezbyckej seks vám dosvědčim gdykolif vochotně
argosek
jmenuje to misto
Liptáň
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:12
- Nahlásit
davidkova renata
né teda jako štěně vofčáka,na to nemá ani náhodou
na to nemá ani váhu se 7 kilama,že jo! Vzpomeň si na Bordžínku,kolik měla na roce
Ale za to vy,pani,vypadáte velmi seksy
No jasně-vlasy rozcuchaný z toho vichru venku,když jsem si šla zakouřit a make up fofrofka za 3 minuty
ten lezbyckej seks vám dosvědčim gdykolif vochotně
Však s tim počítám,třá to nebé tak dlouho trvat a deš svječit!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:16
- Nahlásit
Neessi
třá to nebé tak dlouho trvat a deš svječit!
to je mi úpa jasný a možná béš hromadnej vrach
ale vlasiska máš právě supr a vůbec ti to moc slušelo(kolik času ti to zabralo?,počítám celou noc )
Vzpomeň si na Bordžínku,kolik měla na roce
nevim...těch 50??? Každopádně 7 kilo měla Nyný asi v 5-6 tejdnech
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:20
- Nahlásit
Sali
jak to děláš, že ty načančaninky z toho neodkapou?
Stará poctivá technologie ze starý školy( šlehačka se převaří den předem a 24 h chladí a teprve potom se našlehá.Vydrží takhle pevná 4 dny.Krém -podobně:den předem se svaří pudingový prášek s mlékem a lž hrubé mouky,vymíchá se ve studené lázni,vychladí a druhý den se po malých dávkách zapracuje do změklého másla.Žádný náhražky,žádná chemie)
A ten bryndák byl hlavně pro jablunku
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:24
- Nahlásit
Neessi
aha.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:25
- Nahlásit
davidkova renata
Každopádně 7 kilo měla Nyný asi v 5-6 tejdnech
no však.Přesně,jaxte řekla-s vovčákem to nejde srovnat a hlavně mě zasejc napomínali ,když jsem chtěla po Julince,aby udělala "paci -paci" a ona teda jo,tak jsem řekla"To je hodná!" a už mě sprdli,že na ni mluvim,jak na psa,blbci.Přece pochvala má svou intonaci,ne!
|