Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2196 . 2197 . 2198 . 2199 . 2200 . 2201 . 2202 . 2203 . 2204 . 2205 . 2206 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:26
- Nahlásit

davidkova renata
myslím, že do zejtra se zfití.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:26
- Nahlásit

argosek
Kolegyně Davídková má pravdu, Liptáň se to tady jmenuje a je to severně od Krnova, jižně od Prudniku. Prudnik je v Polsku . Proč to chceš vědět, chceš jít venčit k nám ke kravínu dokud mají čerstvý hnůj? Přijedeš k nám na Silvestrovskou vycházku? Gdyž vezmeš všechny psy, já taky, Muchoš taky tak bysme mohli požádat o zápis do Guinesovy knihy rekordů jako největší počet volně se pohybujících psů v hnoji

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:27
- Nahlásit

Neessichtěla po Julince,aby udělala "paci -paci" a ona teda jo,tak jsem řekla"To je hodná!" a už mě sprdli,že na ni mluvim,jak na psa,blbci.Přece pochvala má svou intonaci,ne!
Příště jí klikni, to budou mít teprv o čem mluvit

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:30
- Nahlásit

Biluška
Příště jí klikni, to budou mít teprv o čem mluvit

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:30 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Čus žumpařííííííí.........
Taxme fčéra i dneska apsolvovali kontrolu v nemocnici a fčéra sme tam čekali hodinu a třičtvrtě!!!!,neš nás vzali.A to sme tam byli jediný!
Dneska sem si vyřvala hlasifky,jaxem řvala na doktora!Othello mě posílal rovnou na ORL,že prej semnou zvlášť nikam nepojede a doktor vylejzá z pod vyšetřovacího stolu eště teďka. Děsně mě totiš nasral,páč strčil klukovi teploměr do rekta takovým spůsobem,že kluk zařval bolestí a normálně začal brečet.A to je Matěj abnormálně trpjelivej pacijent.

Sali
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:31
- Nahlásit

už mě sprdli,že na ni mluvim,jak na psa
Neessi
to máš blbý...........

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:32
- Nahlásit

Neessi
Jůlinka je kráska,má nádherný kukadla.Ale málo ste fotili tatínka.

Sali
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:33
- Nahlásit

jablunka
tyvado, to muselo bejt hustý

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:36
- Nahlásit

jablunka
Prosím tě, kolik je Matějovi, že mu ještě měří teplotu v rektu? Sem myslela, že se to dělá jenom u kojenců a u mrtvol . Panu můdrovi bych vrazila teploměr tamtéž, řvaní by mi bylo málo Předpokládám, že slepák pořád má, že jo? Prosím tě sbal ho a jeďte do Hradce, nebo prostě někam jinam....

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:37
- Nahlásit

Sali
to muselo bejt hustý
Hustý to bylo,pana doktra sem velice nahlas poslala za sestrama,aby je poprosil o instruktáž,jak měřit dítěti teplotu a Othello mě držel,abych mu ten ten teploměr taky někam nenarvala.

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:39
- Nahlásit

Biluška
Prosím tě, kolik je Matějovi, že mu ještě měří teplotu v rektu? Sem myslela, že se to dělá jenom u kojenců a u mrtvol
Sedum,ale měřili mu teplotu i v podpaží.Ono se to při břišních potížích dělá.
Předpokládám, že slepák pořád má, že jo? Prosím tě sbal ho a jeďte do Hradce, nebo prostě někam jinam..
No jistě že má,páč se o sklidnilo a není to akutní.Příště fakt jedem rovnou jinam.

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 19:46
- Nahlásit

Biluška
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-1389-q-Hledam-

argosek
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:03
- Nahlásit

Biluška

hnuj zni lakave, ale asi by nas cestou zpatky nepustili do vlaku. jen jsem koukal na jeden domecek, co prodavaji tam nekde nahore a myslel jsem, jestli nebydlis pobliz, ale je to 100km, tak nic.

davidkova renata

vy vite vsechno, slecno, ale to, jesti bude benda stale nic..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:04
- Nahlásit

jablunka
to neni aka,už sem to viděla..
jinak sou to kreténí a co teda,má to rozehnaný?
Neessi
hlavně mě zasejc napomínali,když jsem chtěla po Julince,aby udělala "paci -paci" a ona teda jo,tak jsem řekla"To je hodná!" a už mě sprdli,že na ni mluvim,jak na psa,blbc
blpci

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:10
- Nahlásit

jablunka
Neměl to Matěj už před rokem touhle dobou? Hele,stačí další virosa a bude to mít zpátky.Fakt by stálo za to ho vzít do Pardubic nebo Hradce na chíru a nechat ho odoperovat v klidu.

Erin
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:11
- Nahlásit

Neessi

Klobouk dolů, nad tvým dortem pro vnučku okatou.
To neva,že má panenka 7 kilko,moje Zuzu měla v roce přesně tolik a v dospělosti žere jak prorvaná a má 45 kilo.

jablunka

tak na to nevím co říct,cítím vztek za tebe.

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:12
- Nahlásit

argosek

Taky tě zdravím,jak žiješ?Moh bys tady aspoň podat hlášení(už jsem jak Březen2008 ),kolik máš psůch a ženskejch a tak obecně,no..Dlouho jsi tu nebyl

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:18
- Nahlásit

jablunka
Dík, ale to není ona

argosek
Klidně písni kde, do 100 km běžně jezdím ke klientům, takže to znám v podstatě všude.

argosek
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:23
- Nahlásit

Biluška

je to u vesnice, co se jmeuje kraliky - je to nejaka ruina s 15ha - takova by se mi libila, ale mezitim jsme objevili uplne dokonaly domecek s 22ha a vypada to zatim nejlepe ze vsech, na ktere jsem koukal . nemuzes mi jako financni poradkyne poradit, kde narychlo sezenu 1200000kc? nechces mi pucit?

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:25
- Nahlásit

argosek
Tak Králíky jsou na druhé straně hor, tam jezdím hoooodně výjimečně . Půjčit ti nemůžu, leda bys chtěl půjčit dluhy, to byl nebyl problém . Poradit ti můžu, pokud to chceš řešit hypotékou, stavebkem, nebo něčím takovým podobným.

Sali
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:26
- Nahlásit

lítám tady po baráku s octovým čističem jak šílená, myše!!!!!!!!!!!!!!!! jak tady furt nejsme, si udělaly pré,
a dneska tady nebyli ani psí......
všechno!!!! v kuchyni všechno je ohryzaný, posraný, pochcaný a smrdí myšinou, všechno
měly ty svině čas se i prohlodat do plastových pixel !!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:27
- Nahlásit

Sali
Vítej v klubu

leila
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:28
- Nahlásit

Biluška
hele pumi nebo west ???

A jedna Alfonzova

Jinak na trénink by jsme přijeli nejspíše až po novém roce, už zase do sebe ládoval ATB, se z něho zblázdním...

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:29
- Nahlásit

davidkova renata
sou to kreténí a co teda,má to rozehnaný?
No pro tentokrát jo.
Neessi
Neměl to Matěj už před rokem touhle dobou?
Jo měl a pak letos na podzim.
Hele,stačí další virosa a bude to mít zpátky.Fakt by stálo za to ho vzít do Pardubic nebo Hradce na chíru a nechat ho odoperovat v klidu.
No dyk právje f pardubicích si s náma takhle pjekně hrajou,příště jedeme do Hradce.
Erin
tak na to nevím co říct,cítím vztek za tebe.

Nešpiň si karmu,stačí že sem si ji dneska zasvinila já.
Biluška
Dík, ale to není ona
No nic,byl to pokus.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:30
- Nahlásit

leila
Tělo pumi, hlava westa

Jinak na trénink by jsme přijeli nejspíše až po novém roce, už zase do sebe ládoval ATB, se z něho zblázdním...
Simtě, jak to děláš? Pumice se za celý život akorát jednou otrávila a jednou ji uštkla zmije

leila
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:31
- Nahlásit

Biluška
to je Annabell vod Kamily.. ma 3mesice a uz jí vazli šampónem...

Simtě, jak to děláš?
on má nějaké blbé trávení či co, má trochu rozšířený jícen a od toho to všechno jde...

argosek
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:32
- Nahlásit

Neessi

dobry den, slecno mudr., prominte mi mou nezdvorilost. nebyl no, jak rika klasik "lada nosi ve svym srdci pribeh temnej jako krtci".

a tak konci tahle pisen o ladovi s autobusem.

jak se mate vy?

Erin
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:33
- Nahlásit

Sali

měly ty svině čas se i prohlodat do plastových pixel !!!

blééé myšičky sou lostomilý,ale doma blééé

tě lituju, bo myšina je podobná co zničelnosti ,jako chcanky nadrženýho kocoura.

argosek
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:33
- Nahlásit

Biluška

no ono je to v zahranici. uz mi ma slecna poradkyne rikala, ze nejlepsi by bylo asi pozadat banku v one zemi, ale ja se radsi pokusim sehnat to v hotovosti, pac hypoteky zahranicnim jsou pry problem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:36
- Nahlásit

argosek
Jestli si dobře vzpomínám na školení tak Raifaisen zvládá hypošky i v zahraničí. Musí to ale být v EU. Vydrž chvilku, najdu papíry a mrknu.

leila
to je Annabell vod Kamily..
Tu tlamu jí stříhají, nebo tak vypadá od přírody?

<< 1 ... 2196 . 2197 . 2198 . 2199 . 2200 . 2201 . 2202 . 2203 . 2204 . 2205 . 2206 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání