| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 19:19
- Nahlásit
Erin
A jak si přemluvila psi aby ti ji nesežrali?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 19:32
- Nahlásit
Erin
a umí ta baba aji motorkářský dorty??
z marcipánu de fšechno( tenhle dort je dietní pro dítě malý),dospělácký jsou lehčí.A co měl Žanek na mysli-čopráckej nebo něco divočejšího?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 19:39
- Nahlásit
sarax
jaxe to dělá??za měsíc to řeším
dvje vodpoledne a dělá se mi to blbje,bo mi tady někdo z harantů znárodnil ten otočnej podstavec na dort .Hlavně se to dělá blbje,když musíš dodržovat všechny ty "dietní vopatření",co si snacha diktuje(čerstvá vejce,vařená šlehačka,žádný želé,minimum čokolády........)
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 19:42
- Nahlásit
Neessi
krásný, moc !! A proč ty "dietní vopatření" ??
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 19:44
- Nahlásit
malinka
A proč ty "dietní vopatření" ??
páč je snacha blbá
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 19:45
- Nahlásit
Erin
motorkářský dorty??
http://www.prachenska-cukrarna.cz/foto/0141.jpg
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 19:48
- Nahlásit
Neessi
no, tak to jóó, to jí mušíš vyhovět. Sem se lekla, že voslavenec je marůdek. to by bylo horší.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 20:01
- Nahlásit
malinka
Sem se lekla, že voslavenec je marůdek. to by bylo horší.
maroda z ní udělá nejspíš to konzervovaný jídlo,které snacha podává přesně dle intronetových rad,místo aby uvařila pořádný dlabanec,ale to je marný..........
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 20:08
- Nahlásit
davidkova renata
caute pani a caute decka,tu je snehu jak hrom u nas!jinak vas vsechny zdravim,cau pani,ted si spravuju sluz.bundu,jsem se nastvala a budu ji mit na suchy zips,budu to mit jak stripteri!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 20:11
- Nahlásit
Neessi
teda paní doktorko, smekám .... moc krásnej dortík bude mít Julinka ..... snacha je blbá, bohužel, můžeš jen doufat, že jí docvakne, že se má chovat inteligentněji
Erin
Tak to bysem chtěla vidět jak někdo klofe do syčící cobry,fotočka by nebyla??
na fotečku byla tma ...ale kobra syčela fest, ovšem proutník se opravdu snažil a hodně jí prudil
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 21:24
- Nahlásit
tak snad nebudem platit za poplatky ve zdravotnictví ,no uvidím co na to ještě senát
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 21:37
- Nahlásit
brezen2008
tak snad nebudem platit za poplatky ve zdravotnictví
velice se mýlíš-budeme to muset platit všichni ze svých daní,o to to bude dražší.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 22:44
- Nahlásit
Neessi
Presne tak.
Kdyz se po dlouhy dobe udelalo neco co funguje tak se to kuli kratkozrakosti lidi zase rusi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 22:55
- Nahlásit
Tchor
to víš, populistický kroky socanům jdou moc dobře... že je to na úkor lidí ( nebo spíš jejich peněz) nikde neprezentují, klasika
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 23:10
- Nahlásit
Ahoj lidouchové, dneska byl den jak vyšitej, byli jsme v Praze nakupovat, lidi šílej jak kdyš má vypuknout hladomor.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 23:38
- Nahlásit
čus žumpaři, tak čekám co mě potká do třetice, po předfčerejší bouračce mladýho jsme dnes přišla o peněženku se fšemi doklady, fčetně techničáku k auto a karty do spořky.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 23:45
- Nahlásit
Alexa
Jak se říká když se to se*e, tak se to se*e a nikdy není jenom u jednoho
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 00:21
- Nahlásit
brut
to víš, populistický kroky socanům jdou moc dobře... že je to na úkor lidí ( nebo spíš jejich peněz) nikde neprezentují, klasika
si dovolímm oponovat v tom že je celkem fuk gdo tam bude páč to stejně zacálujem
Neessi
snacha je evidentně stále blpka...mno konzervovaný vjeci sem taky dávala ale taky se samo dá navařit ..a celkem jim to chutná
mno maroda s ní fakt udělá sterilně a dijetně..ch jo..aspon ten lízanec vod čubin gdyby jí dopřála
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 00:33
- Nahlásit
sarax
že je celkem fuk gdo tam bude páč to stejně zacálujem
sice zacálujem u obojích, ale na rozdíl od socanů to ti ostatní přiznají
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 01:31
- Nahlásit
brut
ale na rozdíl od socanů to ti ostatní přiznají
mno když hajzl přizná že je hajzl a je to fakt nic se pro mě nemění neb nejni čestnýho hajzla..tož asi tak...
takže tohle mám já vyřešený a nic z nabídky u nás mě neuspokujuje
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 07:59
- Nahlásit
dobré ráno všem žumpíčkové
přeji všem krásněj den,některejm pracovní
jdu venčit na hodinu psy a pak letím do práce
tady je hnusnej studenej vejtr
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 09:14
- Nahlásit
Neessi
ad dort, bryndáky a klávesnice: máš to marný, závist nebude, slatký nežeru, ani mě neimponuje, ale jak na to koukám okem kuchařský lamy, nadřela ses s tím bezbřeze, všechna čest, jak to děláš, že ty načančaninky z toho neodkapou?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 09:24
- Nahlásit
byli jsme v Praze nakupovat, lidi šílej jak kdyš má vypuknout hladomor.
TO ALL:
tak koukám, že jsem to včera vyhrála,
po Kobřím dosyčení na Brutuse jsme v tuším sedum večer nakoupili v berounském Kauflandu, akorát začínala sleva na zeleninu, nebyla tam skoro ani noha, klídek, pohoda, doplněný zboží bylo, u kasy jsme byli sami,
nakoupila jsem aktuální sortiment i doplnění zásob pro nás i máti, velmi chutná jižní červená vína,
doplnila dárkové tašky pro maminku Blanku i maminku Anežku,
a za chvíli vyrazíme na Prahu je předati
a snad se zadaří i chvíli vyvenčit u tý po...eaný modrý věže, ale eště musím najít kdy.
Průkal časový je v tom, že společný vánoční dárek nás obou navzájem, špicová grafárna do horního kompu, je asi vadná, a odmítá se rozběhnout, takže to musíme vzít přes Alzasoft.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 09:26
- Nahlásit
sarax
s tím fatalistickým mpohledem na politiku si myslím, že nemáš pravdu, nebo teda máš, ale tu smutnou pravdu strkaného davu, díky které to tady takhle vypadá...zevnitř ze zdravotnictví z manažerských pozic to vypadá jinak.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 10:10
- Nahlásit
Sali
heled,prosímtě dívala jsem se na vaše stránky a dostala se až na rajče fotek a jak tam máš to vtom prokopáku,mohu se zeptat kde tam je to áčko,já nechci to áčko,já jestli tam náhodou není i kladina? nebo něco i jiného a jestli jo,tak kde to tam je?
dík
jo a jinak elis dnes měla premiéru,nějak se mi zachtělo jí vypustit už před barákem a došla bez vodítka do parku,asi 300m od nás a přes křižovatku,to zvládla taky na 1
tak já jdu pracovat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 10:26
- Nahlásit
brezen2008
Kladina je třeba u vovcí. Z Barrandova dooolů po asfaltce kolem dětskýho hřiště podle potoka. Jinou cestu neznám.
Zdravím všechny,
dneska jsme si přispali. Psi to pochopili, jako že k snídani je švédský stůl a sežrali nám bochník chleba s máslem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 10:53
- Nahlásit
Dobrý dopolodne fšem,
sme byli hopinkovat a pejskům to dneska moooooc čananě šlo. Krásně hopinkali, nedělali žádné kravinky, dokonce ani Texa ne . Tak jsem byla v dobrý náladě, vytáhla jsem i Pumičku. Nejspíš na ni působí duch Vánoc, nebo co, protože se jí zaktivovala poslední zbývající mozková buňka a dokonce i Puma běhala krásně. Na své možnosti teda. Akorát jednou zůstala stát před tunelem a štěkala na něho místo aby ho proběhla, ale jinak to bylo super Sem úpa mutvá a jdu se dřít s karbenátkama
Včera bylo rizoto, dneska budou karbenátky
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 11:12
- Nahlásit
sarax
mno když hajzl přizná že je hajzl a je to fakt nic se pro mě nemění neb nejni čestnýho hajzla..tož asi tak...
takže tohle mám já vyřešený a nic z nabídky u nás mě neuspokujuje
ja budu vzdycky radsi, kdyz nam povladne banda tzv. hajzlu (kteri nejsou o nic vetsi ani mensi hajzli nez my ostatni), kteri budou v rozletu svych ambici svazani systemem a pravidly, nez abychom tu meli nejakeho svetce, ktery to treba se vsemi bude myslet dobre a bude mit pravomoce k tomu, aby sve idelay prosadil. me z nabidky u nas uspokokuje skoro vsechno - dulezite je, ze kazda strana, kazdy politik, pusobi jako protivaha jine strane, nebo politikovi.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 11:47
- Nahlásit
Dejte pokoj s politikou, alespoň před vánocema a raději si udělejte rumové pralinky pro lepší náladu
Recept na rychlé vánoční cukroví, a to rumové pralinky k okamžité konzumaci:
1) Vezměte dutou čokoládovou figurku.
2) Ukousněte jí hlavu.
3) Dolijte rumem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 12:53
- Nahlásit
Hyena
Už to mám hotový. Nechápu, proč pořád všichni tvrdí jak je pečení náročné a zdlouhavé
|