| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:31
- Nahlásit
Sali
a vy po nich tak jdete
no jo... koho by to bylo napadlo... ,sme to ale nedoftipové
brut
Ovšem mladej mi jde domů, při nástupu do vlaku uklouzl a narazil si záda o držadlo ve vlaku
tagže by stejně nepřijel Doufem ,že ti český dráhy nedaj držadlo k úhradě!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:32
- Nahlásit
davidkova renata
to bych musela přemejšlet, což nečiním.
a proto seš tady s náma
správně, přišlo mě to od veterináře, já u toho vodečítám konusy, a na svět myslím jen na jeden závit, tak si říkám to je broskvovina, to je hoax, ne? zeptáme se, a učunila jsem, a´t myslí jiný, no a funguje to.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:32
- Nahlásit
Gerda
Tak ty upeču s mou romovskou kamarátkou a eště si u toho zazpíváme. Minule, dyš sme zpívali s jejíma bratrancema, řikala sem Péťoj, že hrá na harmošku falešně a von chudák dostal vot tatínka záhlavec.
ty jsi hotová pohroma ... musíš opatrně, nenápadně a nejlíp při šlápnutí na nohu
Tchor
také zdravím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:33
- Nahlásit
Erin
Až na to že je tam a trčí ,nerozumím ničemu
sestro nesmíte hnet ve fšem vidět ten seksuální pottekst
P.S. sem na tom úpa stejně jako vy možná byste na Sali měla promluvit tim vašim hantecem aby vjeděla jaký to je
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:34
- Nahlásit
Erin
Až na to že je tam a trčí
Dyby netrčel, musel bybejt aspoń strašlivě bohatej. Jinak si může svý osteoblasty strčit za kloubouk, nebo do kapcy k tomu banánu.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:36
- Nahlásit
Gerda
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:37
- Nahlásit
Sali
vidíš, eště že nevez to cukroví....
to je fakt, ale blbeček prostydl, když jel z plesu jen ve vobleku , pak při zápase přeletěl mantinel a od tý doby má ty záda nějaký popopo. Už jsem si myslela, že je v pořádku, držela jsem ho od úterka doma v teple, musel se protahovat pod mým dohledem a ono je to asi ještě málo
davidkova renata
dobrá, budeš tam mít rum
Doufem ,že ti český dráhy nedaj držadlo k úhradě
v těch plechovkách, co k nám jezděj bych se nedivila vůbec ničemu ... se tam čék bojí i dednout, aby se pod ním nerozložilo sadadlo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:38 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Gerda
Bych prosila taky dva esli eště sou.
Erin
Sem na tom s dárkama stejně,taky nic nemám a asi ani mít nebudu,páč vyvraždím Pardubickou nemocnici.
Právě sme se vodtud vrátili s Matějem......opět slepák a opět rozháníme!!!! Řvala sem jak prorvaná,ale houno platný!!!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:38
- Nahlásit
davidkova renata
možná byste na Sali měla promluvit tim vašim hantecem aby vjeděla jaký to je
pravíš svěcenó,gómnu a hodím slinu
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:39
- Nahlásit
jablunka
vyndat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozhánění je nonsens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
je´d jinam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:39
- Nahlásit
brut
ty jsi hotová pohroma
Ani ne, voni sou celá rodina fakt echt hudebníci, s navarovou hráli, s věrou bílou hrajou (teda vona teď trochu frčí v automatech, tak moc nehrá), teď sou skokani roku, fakt tu hudbu milujou a je radost s nima večír pobejt, je s nima děsně veselo, sou moc hodný, milí, rozdali by se pro tebe....pro mě sou voni tou verzí cigána, kvůli který věřim tomu, že cigáni sou lepší než jak je zná většina lidí. No a jak voni tou hudbou žijou, tak falešnej tón tam nepadá do úvahy. A jak to kluci nezvládnou zahrát podle tvýho přání, je to pro jejich taťku pohroma, takže je rači ubije, jen dyš uměj hrát to, co si čék přeje a jak si to přeje. Takže ten záhlavec byl jen varování ))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:40
- Nahlásit
brut
čék bojí i dednout
to bych se bála taky bo nevim co to je..
jablunka
opět slepák a opět rozháníme!!!!Řval sem jak prorvaná,ale houno platný!!!
no ty voe,tak štastný a veselý
Erin
pravíš svěcenó,gómnu a hodím slinu
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:40
- Nahlásit
jablunka
Nazdar sestro,a sou blbý??Stejně mu to budou muset fiknout,nebo čekaj na rupturu???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:41
- Nahlásit
jablunka
Právě sme se vodtud vrátili s Matějem......opět slepák a opět rozháníme!!!!Řval sem jak prorvaná,ale houno platný!!!
vždyť vám primářka nebo kdo posledně řekl, že už slepák půjde ven .... seber se a jeďte jinam, tohle nemá cenu, chudák Matýsek
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
jablunka
Proč mu ho tak zatvrzele odmítají vyoperovat? Dy´t to je letos už pokolikátý? Nemůžeš ho prostě vzít do jiné nemocnice? Do nějaké normálnější myslím
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
počkej
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
děcka pozorte Nuný má po ftákách a po veverkách, páč todle teda nezvládne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:42
- Nahlásit
Gerda
věrou bílou hrajou (teda vona teď trochu frčí v automatec
tagže hraje,ale na automatech
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:43
- Nahlásit
jablunka
Bych prosila taky dva esli eště sou.
Jasná páka, pani, pro vás mám speciálně kandelář Babies, bo ste taková dětivá. Diářek eště přihodíme ))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:44
- Nahlásit
jablunka
chudák Matěj, nechápu, proč tohle dělají
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:45
- Nahlásit
PetraK
děcka pozorte Nuný má po ftákách a po veverkách, páč todle teda nezvládne
ty vado a ta hudbička k tomu
to by za ní Nuny musela ale plachtit na Kvín Mery
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Sali
Erin
brut
davidkova renata
No sem fsteklá jak prase,ale f sedum tam jedeme znova......pro jistotu(potřebujou asi 90 káčé:mad .Primářka tam není a bude aš po svátkách jinak sem vlítla rovnou za ní.Pokud neklesne teplota a kluk bé blejt,beru spacák a sídlím na dětský chirurgii,dokud mu to nevyndaj.
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Gerda
já mám taky pár dobrých známých mezi cikánama... jenže bohužel jich není většina. Většina je líná, hnusná a vychcaná... blbý nejsou.
Mám ráda jejich hudbu, zpěv ( teda když mi vožralý neřvou pod voknama ve tři ráno), tance
Záhlavec jako varování beru
davidkova renata
čék bojí i dednout
to bych se bála taky bo nevim co to je..
ste se paní nikdy nepřepsala? Tam mělo bejt sednout
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:47
- Nahlásit
Biluška
Proč mu ho tak zatvrzele odmítají vyoperovat? Dy´t to je letos už pokolikátý? Nemůžeš ho prostě vzít do jiné nemocnice? Do nějaké normálnější myslím
Nevím,já prostě nevím.Letos je to po třetí a pokud se něco nehne,budeme muset jet jinam,ale vůbec nevím kam.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:50
- Nahlásit
brut
čék bojí i dednout
No tak bacha, a´t se nemusíš prtínat v pindělí!
jablunka
Pani, to je děs! Že to neni Mauglí Jablůnek, že ne? Jen ať mu to vyndají, ať má chůdě klid a vy taky, tohle je trápení dětí!
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:53
- Nahlásit
jablunka
Prijed s nim do Rakovnika
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:54
- Nahlásit
jablunka
Letos je to po třetí a pokud se něco nehne,budeme muset jet jinam,ale vůbec nevím kam.
tam u vás je to fakt na prd .... já bych asi na tvým místě i při mírném zlepšení tvrdila, že je mu hrozně zle a že se nehnu, dokud nezavolají primářce a neudělají konzultaci, tvrdila bych, že posledně řekla, že slepák půjde pryč pokud se znovu rozbouří.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:56
- Nahlásit
Tchor
asi by to bylo pro malého nejlepší řešení...jenže jsou z daleka
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:58
- Nahlásit
jablunka
jasně,a natvrdo!
ven s tím, dokud tam není rozjetej zánět a perforace,
že by to byl jen zánět uzlin kolem, pro bakteriální infekci Yersinia enterocolica, to asi nevypadá, že?
Co ti říkali?
dneska se to dělá laparoskopicky, a není to žádná zátěž, i když by to byla jen ta mesenteriální lymfadenitida.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:59
- Nahlásit
i při mírném zlepšení tvrdila, že je mu hrozně zle a že se nehnu, dokud nezavolají primářce a neudělají konzultaci, tvrdila bych, že posledně řekla, že slepák půjde pryč pokud se znovu rozbouří.
|