Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2196 . 2197 . 2198 . 2199 . 2200 . 2201 . 2202 . 2203 . 2204 . 2205 . 2206 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 17:53
- Nahlásit

davidkova renata
Hele, rozhodte site, vcera se nasli v Jindrichove Hradci dva prekrasny vlkosedi, esiva je tam nekdo nepostrada. Vy ste tu s muudr pres ty vobry..
foto a info a tak na http://www.psi-jh.estranky.cz/stranka/pejsci_k_ado pci

BinLadin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 17:57
- Nahlásit

Biluška
Tady dneska fšichni humřeli, nebo co? Umačkali je nakupující davy? Budou pohřby?
...krasna smrt pro vyznavace konzumu,jak prihdne.Zemrel uslapan davem dotykajic se pokladny a branic svuj nakup vlastnim telem...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 18:01
- Nahlásit

Fifi
ježišíííkriste!!! di už taky de kečengy krom toho že ten druhej je krapet hubenej na můj fkus,sou nááádhernýten první mě osobně z fotky přijde,že by moh mít i PP... ,dám to dál a budu číhat..

BinLadin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 18:01
- Nahlásit

davidkova renata
...mám na sobě fšecko bláto ze středních Čech,du do kečengy bo mám dost
...to jsi za tim psem jezdila po hube na brise? Zajimavy styl jak zadrzet fika...doufam ze jsi si aspon tu orbu nechala od zemedelcu proplatit...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 18:03
- Nahlásit

davidkova renata
Holky budou cihat zitra, zda maji tetovani, dneska nestihaly.. JO, ten jeden je hubenejsi a pajdavej, ale druhej teda kusanec, si myslim, ze jen nekomu frnkli. Dala jsem to na nalezence, NO v nouzi i mujpes, tak snad..

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 18:06
- Nahlásit

BinLadin
.krasna smrt pro vyznavace konzumu,jak prihdne.Zemrel uslapan davem dotykajic se pokladny a branic svuj nakup vlastnim telem...
Nebo zkolaboval jako ten jak o něm včera psala Sarax . Ten co mu vyprodali ty řízky za 70,-

davidkova renata
Sali akorát asi 100krát řekla:to je ale svině!
Ta je teda bekaná Takhle škaredě mluvit o čanané Nýný Nic si z toho nedělej, ona si tím špiní karmu a vrátí se jí to

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 18:12
- Nahlásit

Fifi
druhej teda kusanec
no ty voe,to teda jo!!!!Fakt bych ho typla na to PP.Jsi hodná,už jsem chtěla prudit na NO v nouzi.Doufám,že někomu utekli,sou fakt moc pěkný a asi i vychovaný celkem,písni esi našli to tetování když se to dovíš. Sem je dala zatim aspon an RD forum.
BinLadin
to jsi za tim psem jezdila po hube na brise
jezdili sme fšicííí,aji sali,ta navíc dělala tanec se psem jako novou disciplínu,mocinky jim to šlo!
Biluška
Nic si z toho nedělej, ona si tím špiní karmu a vrátí se jí to

čéče asi si jí taky zaprasim bo svině teda Nynný je neskutečná,bych právě řekla,že mě se to už vrací

BinLadin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 18:19
- Nahlásit

Biluška
Nebo zkolaboval jako ten jak o něm včera psala Sarax . Ten co mu vyprodali ty řízky za 70,-
...taky mozny duvod,ale vysledek stejnej....: Game over

BinLadin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 18:20
- Nahlásit

davidkova renata
No ono se stane ze obcas je slovek od blata,ale malokdo cele obrany absoluvuje v leze pri hloubkove orbe...bo Ty musis mit stale neco extra...

Walda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 18:22
- Nahlásit

davidkova renata

Vostaní se pohybovali celkem normálně

To sice asi jó, ale já fakt potřeboval aktivní čerstvost a samostatné myšlení a toho by se chlupáčovi po procházce asi nedostávalo. Ale jinak nám to klaplo.
Už ve čtvrtek a zase právě včera jsem si vyzkoušel, že Inďák funguje i v cizím prostředí, v záři reflektorů , randálu a zblízka obklopený fůrou povykujících lidí. Měl jsem z něj radost.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 18:27
- Nahlásit

BinLadin
bo Ty musis mit stale neco extra...
já za to nemůžu,žes sem takovej pechfógl
Walda
že Inďák funguje i v cizím prostředí, v záři reflektorů , randálu a zblízka obklopený fůrou povykujících lidí. Měl jsem z něj radost
Tvoji radost naprosto chápu ,ale vůbec mě jeho chování nepřekvapuje bo tak samozřejmě a ležérně se prostě celebrity normálně chovaj

BinLadin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 18:30 - Změnil/a: BinLadin
- Nahlásit

davidkova renata
BinLadin
bo Ty musis mit stale neco extra...
já za to nemůžu,žes sem takovej pechfógl

....no na Tebe fakt nemam,ale neboj treba bude lip v dalsim zivote...aspon To mi tvrdi jeden muj znamy...nenapravitelny optimista a idealista,porad se usmiva i kdyz dostaval po hube,ale vzdy s usmevem...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 18:56
- Nahlásit

BinLadin
nenapravitelny optimista a idealista,porad se usmiva i kdyz dostaval po hube,ale vzdy s usmevem...
tak to bude spíš nějakej blázen ne?Ty se nedaj brát ovšem f potaz

Halooo haloooo musim veřejně před nastoupenou jednotkou a rozvinutou zástavou pochválit brut,která napekla a zajistila předání,takže béme díky ní mít vánoce Do něčeho sem dloubla a musim říct,že to bylo mooocinky gůt,takže lidi,vyflákněte se na pečení,kdo by ses tim crcal ,napeče nám brůůůůůůůůůt

Ebony
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 19:01
- Nahlásit

Fifi
u takhle tmavýho vlkošeda tetování není vidět, možná po vyholení...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 19:05
- Nahlásit

Ebony
Ale tak lepsi do ucha kouknout, nahoda je blbec, kdyz tam bude aspon neco malo k precteni. Zlatej cip.
Uvidi se zitra. A vubec nejlepsi by bylo, kdyby si je uz zitra nekdo vyzvednul, ze se jenom zatoulali.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 19:05
- Nahlásit

davidkova renata
....a Davikovic sezere?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 19:11
- Nahlásit

Fifi
A vubec nejlepsi by bylo, kdyby si je uz zitra nekdo vyzvednul, ze se jenom zatoulali.
v to doufám... jinak jak píše ebony - vyholit a taky se to může eště zkusit vodmastit třá nějakým lihem bo tak..mě teda nepřijde moc starej,mohlo by to bejt eště čitelný snad.Nyný teda takhle tmavá nejni,ale sou jí 3,5 a když to vyholim,je to k přečtení i na dálku (za předpokladu,že nevidíš kulový )
BinLadin
a Davikovic sezere?
sežere malej Davídek

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 19:18
- Nahlásit

davidkova renata
sežere malej Davídek

To byl překlep,že jo????

Ebony
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 19:19
- Nahlásit

davidkova renata
Kimovi není vidět vůbec, po vyholení ho přečtu, jen protože vím, co tam má být za čísla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 19:24
- Nahlásit

jablunka
To byl překlep,že jo
to byl pokus vo ftip
Ebony
njn,tak se uvidí,třá bude mít kliku

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 19:29
- Nahlásit

ta navíc dělala tanec se psem jako novou disciplínu,mocinky jim to šlo!
jo, s Kirunou, s nabušenou nevybitou a šílenou drajvovou Kirunou...nedalo se jí šáhnout na obojek, hned šla do toček, takže celá obrana musela jít úplně navolno, akorát na doprovodech a ochchodech dělala čuba piruety a musela jsem jí přeskakovat, abychom se nepřerazily obě. Taky mi propíchla drápem stehno, když o mě brzdila...
Jako takhle to nejde, ty zvířata se přes tejden našlapou energií, a o víkendu dělají všechno proto, abych na to zemřela.

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 19:40
- Nahlásit

Nic si z toho nedělej, ona si tím špiní karmu a vrátí se jí to

čéče asi si jí taky zaprasim bo svině teda Nynný je neskutečná,bych právě řekla,že mě se to už vrací

JE to strašná sfině, je chytrá, komunikativní, férová, ale taky umanutá jak mezek, a to kousání v kruhovce a v točkách bylo pro ní vyloženě zhouba, neb čuba neumí kousat normálně, neumí se soustředit, skočit, pobrat, uklidnit se nějakou prací s figurantem,
ona umí jen rvát za fíkem, nějak chňapnout nahozenej rukáv, a servanej ho chtít zabít, nemá zákus ani plnej, ani klidnej, jediný, co má, je šílená chuť, ale neví jak si tu obranu užít...
Přebudovat to celý od začátku do klidu je práce pro vraha.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 19:47
- Nahlásit

Sali
Jako takhle to nejde
jako s tim souhlasim,taghle to fakt nejde
P.S. dycky nějak v lednu či únoru je na Spartě soutěž v dogdancingu,doufám,že tě tam uvidíme
je práce pro vraha.
takže jí du zabít a bé klit

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 19:52
- Nahlásit

davidkova renata
já roztočit Kirunu, tak bych na tom byla eště hůř než ty, protže to tvý zviřátko je aspoň v normálu klidný vyrovnaný pes a je jen vyhrabaná sekundárně, ale Kira je vyhrabaná už na rýsovacím prkně.
Ale aspoň je fakt, že dneska, když na obraně hejknu že k noze, tak tam jde...myslím, že za rok práce tam budeš taky ty jistě dřív, protože se psem děláš víckrát než jednou do měsíce v úterý když neprší

Tchor
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 19:54
- Nahlásit

davidkova renata
bych delal ted ciste na klidu pri kousackach a zakladni ovladatelnosti s durazem na ten klid.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 19:56
- Nahlásit

Sali
že dneska, když na obraně hejknu že k noze, tak tam jde...
to jo..
protože se psem děláš víckrát než jednou do měsíce v úterý když neprší
nech bejt,holka,ty vobrany zrovínka moc nee,páč nejni většinou s kým,jinak co můžu dělat sama problém nejni,ale todle celkem jo

Hyena
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 19:58
- Nahlásit

Tak jsem zralá na seruprám. Ráno jsme se uchystali po dlouhé době vyraziti na koně, skouknout, jak zvlčeli. Přibrali jsme s sebu eště pesu, co občas hlídáme. Dorazíme na statek a Hyena začne blejt. To jsem ještě neřešila,páč ona to vobčas dělá. Nicméně po návartu začla zvracet krev, tak jsme šupali na veterinu, kde nám oznámili, že máme velmi infekční virozu, který je teď plná praha. Tak že jsem se musela urychleně zbavit hlídaného čokla a volat kámošce do stájí, že jí možná začne jejich 5 psů taky postupně zvracet. Nejspíš tedy asi nezvládnem 28 tu vycházku, bo dokud mi veterinář neodkýve, že je 100% neinfekční, tak nikam nejdu. Zaplaťpánbůh, že se mi v lednici alespoň chladí Veltlín, páč mi vetka předpověděla neklidnou noc plnou psího průjmu, který po zvracení většinou následuje. V příštím životě chci rybičky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 19:59
- Nahlásit

Tchor
bych delal ted ciste na klidu pri kousackach a zakladni ovladatelnosti s durazem na ten klid.
no jo,tak holt to budem dělat furt dokola ,třá se chytne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:00
- Nahlásit

Hyena

hele nechceš ty rybizny uš ted?? Biluše do nich taky de

Hyena
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:00
- Nahlásit

davidkova renata
takže jí du zabít a bé klit
Pošli jí k nám, předáme jí ten sajrajt a hendli¨nko bude hodná. Z čubís je teď taky plyšák.

<< 1 ... 2196 . 2197 . 2198 . 2199 . 2200 . 2201 . 2202 . 2203 . 2204 . 2205 . 2206 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání