| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:39
- Nahlásit
Erin
jj
|
leila
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:40
- Nahlásit
Biluška
Tu tlamu jí stříhají, nebo tak vypadá od přírody?
Ty težko říct, každopádně jí úplně nesmyslně oholili ouška, jí stály úplně perfektně... jinak tu se koukni možna že z toho cosik poznaš... http://dupalova.rajce.idnes.cz/2008-Annabell_jsou_ 3_mesice/
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:43
- Nahlásit
argosek
Tak u Rajfky lze koupit nemovitost v zahraničí na hypošku, ale musíš úvěr zajistit nějakou nemovitostí co je na území ĆR. Možná by na to stačila ta tvoje zahrada s maringotkou, to fakt netuším... jestli chceš tak mi mailni a pošlu ti tel. na kolegyni co hypošky dělá denně, ta ti poradí víc.
leila
Proč by chtěli, aby jí stáli uši? Vždyť jim stát nemají? . I když čert ví jak si zase Kamilka vykládá standart . když si vzpomenu jak se se mnou hádala, že Pumice má špatně nesený ocas a měla by ho mít jako Clark
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:45
- Nahlásit
leila
Ale jo, na těch dalších fotkách vypadá docela pumovitě.Výraz v očích je nezaměnitelný Ten čananý nábytek dlouho mít nebudou
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:46
- Nahlásit
brut
Ráno jsem šla nakoupit dostatek obvazů, další betadinu a pro jistotu ještě "samolepící" obinadlo, abych měla ulehčenou práci. Jsem
Vykašli se na balení, to ti hojení nezlepší. Pokud na to nekulhá a už mu z toho neteče krev, tak pořiď dostatečné množství betadiny a injekční stříkačku na výplach, pokud je to hlubší a větší tak na veterině Tenzym (původně na zánět vemen u krav). Pravidelně to po venčení vyplachuj a venči, pokud to půjde na čistčích prostorách. Pohybem se nožka pěkně vydrenuje a začne se hojit zevnitř ven, bez rizika, že se ti rána předčasně uzavře zvenčí a uvnitř ti to bude hnít. Mám to vozkoušený na čubís a asi milionkrát na různých "kapsách", které si pořídili hajtřičky ve výběhu.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:46
- Nahlásit
Biluška
Proč by chtěli, aby jí stáli uši?
no v tom já ti neporadim.... ja myslela stály že je měla správně zlomené tak akorát teďka jí stojí úplně a to je v přezubovací fázi, kdy jim vušiska padaj... no ja nevim... rýpat jim do toho nehodlám ať si myslí co chcou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:48
- Nahlásit
leila
Nevíš kolik štěńat jim ještě zbylo doma? Nebo už to prodali všechno?
Jdu se svalit, sem úplně mrtvá. Jsem si dneska hodila dva tréninky- ráno a odpoledne, pokaždé se třema psama Ještě, že je Nýna těhule, kdybych měla běhat i s ní tak už by mě to zabilo
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:48
- Nahlásit
Sali
!!!! v kuchyni všechno je ohryzaný, posraný, pochcaný a smrdí myšinou, všechno
JJ, a to je přesně ten důvod, proč má Hyena lov myší povolený.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:49
- Nahlásit
Biluška
Ten čananý nábytek dlouho mít nebudou
Hele ja ti nevím, ale jediné co kdy doma Alf nahryzal byly takové ty dřevěné rentlíky co se dávají aby zakryly přechod podlahy a zdi, to hryzal i když tam bylo tabasco a chili a pak trochu stůl... Ale je pravda ze byl chudacek mlácen a surově za všechno bit :-p
|
leila
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:50
- Nahlásit
Biluška
Nevíš kolik štěńat jim ještě zbylo doma? Nebo už to prodali všechno?
Vííím mají doma ještě dva stříbrné psy a nikdo se jim na ně neozývá jako kdyby si měla zájem...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:52
- Nahlásit
Biluška
diky. zahradu i s domeckem mam bohzuel na hypoteku, takze jinou uz na ni asi nedostanu. no uvidim, jak to bude. zkusim si rict v praci o zalohu :-D
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:57
- Nahlásit
Hyena
Vykašli se na balení, to ti hojení nezlepší
Pravidelně to po venčení vyplachuj a venči, pokud to půjde na čistčích prostorách. Pohybem se nožka pěkně vydrenuje a začne se hojit zevnitř ven, bez rizika, že se ti rána předčasně uzavře zvenčí a uvnitř ti to bude hnít.
přesně tak, dělám to samý.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:58
- Nahlásit
argosek
Můžeš mít až pět hypoték, ale musí tomu odpovídat tvůj příjem. Větší problém bych viděla v tom ručení. Domečkem, na kterému už je hypoška se už ručit nedá
leila
No já zájem určitě nemám . Pět pum v baráku To je mi jich skoro až líto, to je jako zhmotnělá noční můra
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:59
- Nahlásit
Sali
přesně tak, dělám to samý.
Jo, když má člověk inteligenty, který nekoukaj, kam šlapou, to se naučí věcí
Jinak jsme si dneska vyzkoušeli to prodloužení dálnice na cestě do Stochova a je to dost super
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:01
- Nahlásit
Hyena
jo, my jsme dom jeli už taky tudy, pěkně až na exit Slaný, přes Kačice, a přijde mi, že to je praktičtější než druhou stranou, po chomutovský.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:02
- Nahlásit
Biluška
no prave...jeden z duvodu proc jsem chtel dalsi hypoteku je, ze budu platit (na sve pomery) desny dane, tak jsem z toho chtel aspon neco mit - paradoxne se mi mozna vyplati spis koupit horsi domecek v cechach za 2-3 mega nez lepsi na slovensku za mega a nejake drobne, protoze tam si na to bdu muset nejak nasetrit. problem je v tom, ze u nas je problem sehnat neco na samote s pozemkem (kdyz clovek nema zrovna 10-20 milionu pri ruce)
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:09
- Nahlásit
Sali
No alespoň jeden pěkný dárek pro motoristy k vánocům
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:10
- Nahlásit
tak dobrou noc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:11
- Nahlásit
argosek
U nás byl jeden přesně tak fantastický jak popisuješ. Bydlí v něm jedni moji klienti. Dost jsem o něm uvažovala, ale odradil mě fakt, že mám děti. Ten barák je na absolutní samotě uprostřed lesa, cca 2,5 km od vesnice. Pro pejskaře dokonalý, ale holky by asi nepoděkovali když by každé ráno chodili 2,5 km do vesnice na autobus, v něm třičtvrtě hodiny do nejbližší školy, odpoledne totéž zpět... celý život prakticky bez kamarádů, protože věta "jdu s holkama ven..." touhle izolací jaksi padá.... Prodávali ho za 800.000,- . Ti klienti co v něm bydlí mají dvouletého kluka, tak počkej pár let než jim dojde, že děti potřebují kamarády a barák bude k mání
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:11
- Nahlásit
argosek
ze u nas je problem sehnat neco na samote s pozemkem (kdyz clovek nema zrovna 10-20 milionu pri ruce)
Je otázka, jaké tam máš požadavky pro sebe, hlavně stran obživy. Například na Slavonicku je stále ještě dost i menších zemědělských usedlostí s realitvně velkým pozemkem a za nízkou cenu. Akorát je tam doost velká nezaměstnanost.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:13
- Nahlásit
argosek
K těm daním - daruj ty prachy radši nějakému útulku jako sponzorský dar. Peníze tím sice nezachráníš (i když i to by šlo, ale to nemůžu psát veřejně), ale alespoň je nedaruješ státu
Taky ti můžu dohodit nějaké investice co jsou osvobozené od daní. Ale tam je ta výše omezená, nezachráníme všechno, ale každá kačka dobrá ne?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:26
- Nahlásit
Biluška
:-))..vsak holky by aspon mely poradnou fyzicku a dobrou vymluvu, kdyz by chtely prespat u kamaradky :-D
Hyena
no pro sebe mam pozadavky leda takove, aby tam bylo aspon tak 4, 5 tisic metru ctverecnich, ktere by se daly oplotit karisitema a k tomu tak 10-20 hektaru oplotitelnych zemedelskym pletivem. nezamestnanost mi nevadi, k praci kladny vztah nemam.
Biluška
to by mi nepomohlo - ac jsem si dal do zivnostaku i chov psu, abych si moh do nakladu davat kari site, maso, dodavku a podobne veci, tak to nestaci. jedine, co jsem tim ziskal je to, ze to trochu snizuje dph. dan z prijmu delam pres pausal (timto bych chtel podekovat cssd, ze tento zavedla :-) )
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:41
- Nahlásit
Biluška
nebo pockej - ono se to, co dam jako sponzorksy dar odecita od dane? ne od jejiho zakladu?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2008 23:55
- Nahlásit
argosek
nám říkali že od daně ne od základu...tak snad jo...
Neesi
Julinka je nádherná a má krásný voči..sice teda ne jako štěně ale boží
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 04:00
- Nahlásit
dobré ráno všem
)právě jsem se vrátila z petka i s kouflandu a jdu spát,bo za 6 hodin jdu z nova do petka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 08:36
- Nahlásit
argosek
nebo pockej - ono se to, co dam jako sponzorksy dar odecita od dane? ne od jejiho zakladu?
Tak to netuším, spíš se zeptej nějaké účetní. Přes investičko ti dokážu zachránit dalších dvanáct tisíc, což je prakticky nic, ale lepší jak drátem do oka
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 12:59
- Nahlásit
Sali
lítám tady po baráku s octovým čističem jak šílená, myše!!!!!!!!!!!!!!!! jak tady furt nejsme, si udělaly pré,
a dneska tady nebyli ani psí......
všechno!!!! v kuchyni všechno je ohryzaný, posraný, pochcaný a smrdí myšinou, všechno
měly ty svině čas se i prohlodat do plastových pixel !!!
Chapu...ja od jiste doby nesnasim ptaky,a to co litaji po prodejne a pravidelne vyhazuji diky svemu pohybu poplachy...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 17:20
- Nahlásit
Tady dneska fšichni humřeli, nebo co? Umačkali je nakupující davy? Budou pohřby?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 17:23
- Nahlásit
Biluška
Umačkali je nakupující davy
ne něco poctatně horšího , drajvová Nyný na vobraně mě úpa rozložila ,ted sme dorazily vot Salijů..jako bes komentáře,Sali akorát asi 100krát řekla:to je ale svině! Toš asi tak...mám na sobě fšecko bláto ze středních Čech,du do kečengy bo mám dost
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 17:47
- Nahlásit
davidkova renata
Sali akorát asi 100krát řekla:to je ale svině! Toš asi tak...
Asi by si měla změnit fóru,cz pes je pro tebe mrtvej.Nejlíp vepříny.cz.
|