| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:02
- Nahlásit
davidkova renata
Jak to, že neznáš zdravého džarpínu? A co Lilátko Bibulátko? Dyť to nebylo nemocný co ji mám . Zraněný jo, na to je expert, ale nemocný nebylo nikdy Vlastně jednou jak se jí dělali ty puchýře a nikdo neví z čeho. Ale jinak nikdy
Dokonce když jsem tu měla psincový kašel a chrochtal celý cvičák tak Lilátko všechny bacily ignorovalo
A výslovně ti zakazuju dávat sem fotky nemocných a tyranizovaných džarpínů, foxlíků, šeltií, malamutů, setrů a buldoků Jiný plemena mě neberou, v těch se klidně můžeš vyřádit, ale těchto mě laskavě ušetři
Mucholabka
Vzhledem k tomu, že s sebou povezu děcka tak ve čtyři ráno teda nevstávám Dojedu až na devět na cvičák, štěńata pomazlím jindy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:03
- Nahlásit
Sali
Protože to by konečně mohlo stlačit dolů tu šílenost chovu na čemkoli v jakýchkoli podmínkách,
ty jo tak tomuhle při český mentalitě moc nevěřím, páč šmejdi by to stejně dělali a ouřad by na to prděl, tak jako doposud . Doteď nejsou schopný ošéfovat nic tady je to bezzubý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:04
- Nahlásit
Gerda
nepohrdnu ani kyselejma rybičkama a ovocnejma čočkama
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TO MILUJU!
tuhle se rybičky nějakt echt vyvedly a rvalo mi to hubu do stran jak vo život
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:07
- Nahlásit
PetraK
tady dokud se nezmění všeobecnej pohled, že domácí zvíře je spotřební matroš, tak se nezmění nic, a taky se to nezmění, neb to je prostě mentalita spotřebního lidu.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:10
- Nahlásit
TADY ZAČÍNÁ SNĚHOVÁ BOUŘE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:13
- Nahlásit
Minulou neděli sem se vdávala, ani sem vám to neřikala, abyste mi nežrali dort. Tady máte svatební fotky. Ženich už bohužel nežije: http://www.totallyupyours.com/4924658dae419-the_om fg_wedding_of_the_year.html#
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:14
- Nahlásit
Sali
taky se to nezmění, neb to je prostě mentalita spotřebního lidu.
to je pravda. bohužel . Kde kdo chce psa -JÁ CHCI - ale že tomu musím něco obětovat a že s tím nesmím otravovat ostatní, to už málokoho bere. Nemůžu na tohle téma mluvit, jinak se dostanu do varu a bere mě běs a sem pak takovej cvok - řečník plamennej, páč vostatní nechápou, proč mě to tak bere, když je dneska naprosto normální, že má psa kde kdo. Jdu od toho, to by nedělala dobrotu , znám se
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:15
- Nahlásit
sem pak takovej cvok - řečník plamennej, páč vostatní nechápou, proč mě to tak bere, když je dneska naprosto normální, že má psa kde kdo
PetraK
máš ten samej problém, co já.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:15
- Nahlásit
Gerda
Ženich už bohužel nežije:
ste ho zalehla při svatební noci, že jo? A udělala z něj plagát, že jo? No co aspoň ušetříte za smuteční fotku, rovnou si ho nacpete do rámečku a fláknete přes něj černej pruch.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:17
- Nahlásit
Sali
máš ten samej problém, co já.
a s věkem,delším soužitím se psema a s tvrdším náhledem na lidi se to zhoršuje a zhoršuje. Budu stará hnusná podivínka, co lidem furt jen nadává Něco jako Davídkojc
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:18
- Nahlásit
Gerda
je mi to hrozně líto, ale dneska jsem někde ztratila smysl pro humor, ale asi nejlepčí řešení nastíněný situace je to navržený níže,
rovnou si ho nacpete do rámečku a fláknete přes něj černej pruch
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:18
- Nahlásit
Tak lidi já du dom, ale nevim esli to je dobrej nápad. se tady udělala děsná tma a to asi znamená, že Sali sem poslala tu její bouři
Nemám sněžnice, takže nevim, kdy dorazim dom. Háskej víkend, všem zkouškařům ípařům držím palce.Páčko.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:19
- Nahlásit
PetraK
a tak to já už jsem, je to vidět na dálku, je to i slyšet
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:21
- Nahlásit
Sali sem poslala tu její bouř
pokud je to ona, tak sněhem jen hrozila, mrakům někdo vyprávěl o sněhu, jim se ta představa sice zalíbila, ale technicky to nezvládly
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:32
- Nahlásit
Sali sem poslala tu její bouři
tak nevim, ale byla to samá voda....hnus , kdo f tom má venčit?!
huž aby padal nížek, všechen bordel krásně schová...
a vůbec nejlepčejší je jaro!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:34
- Nahlásit
dobrdan, srustam uspesne, dyby to nekoho zajimalo
..zlopocasny zpravodajstvi - snehalo, pak scalo..ted brecka (a to slibovali mraz na celej tejden) ..esi neco nesnasim, tak brecku! (nekdo tu shanel psa, co f tomdle chnusu spolehlive zapre svuj mocovej mechyr? = bulterier!)
Gerda
Nejlepčí bombony sou "fefrmincky"
jo a upa upa nejlepcejsi sou ty cerny placaty, co zabaleny vypadaj jak cajovej pytlik.
strankovy narozky jsem mocne propasla, zbyl na mne aspon nakej svatek? a kdy bude pohrep zenicha? dala jsem nekrestansky prachy za smutecni boa, tak at ho este uziju!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:37
- Nahlásit
StaHi
Jaký chceš číslo? Můžeš si vybrat, už sou volný spíš ke konci měsíce - nemůžeš 24,25,29,30 a pak ty na začátku. Vyber si jaký chceš, ty můžeš, když máš ráda stejný bombony jako já. A pak pošli psa na vobrásku, abys mohla bejt v kalendáři.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:39
- Nahlásit
StaHi
Takže si můžeš vybrat z čísel: 2, 5, 6, 9, 11, 12, 14, 19, 20, 21, 22, 26, 28, 29, 30
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:40
- Nahlásit
StaHi
to je dobře, včera jsem tady měla na peroperačku takovou pěknou cystu vaječníku, měla 13 cm v průměru...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:45
- Nahlásit
Gerda
1 je volna? nebo 21, pripadne 31? a nemohla bych si ty volny cisla vzit vsecky? s fotem kompletni smecky bude kapek problem, este prohledam databazi, ale obavam se, ze mam jen tu 'trojku' ...no v nejhorsim se premuzu a vyfotim neco noveho (no nejspis 'trojku' z jinyho uhlu )
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:47
- Nahlásit
Gerda
tak esi mi nedate fsechny, beru 21!
Sali
měla 13 cm v průměru
doufam, ze to neohrozuje mou funkci hlavniho pacienta fory
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:53
- Nahlásit
StaHi
šecky nedostaneš, máš 21. Máš teda dneska svátek, takže všecko nejlepčí a tady máš dort:
Potřebuješ aspoń dva, když si zraněná. Psové pošli, holt je bdueš muset vyfotit, jestli chceš, aby tam byli všichni.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:54
- Nahlásit
Gerda
zis to mi vubec nedoslo, ze je to dneskaa!
deeekuji za dortaky!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 16:04
- Nahlásit
Gerda
Sali
PetraK
nemám ráda bombony , ale miluju čokoládu s oříškama....a nejlépe tu hořkou
Sali
PetraK
pokud se celkově nezmění mentalita lidí, tak je zbytečné se rozčilovat neb lidi jsou svině ( omlouvám se prasátkům i své kočce), na který platí pouze pořádná pecka do hlavy ( od života ne od souseda) a následné rozsvícení. Ovšem i to je bohapustá teorie
StaHi
vidíš, máš dortíky s vitamínama... tak si je pořádně užij
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Lis 2008 16:04
- Nahlásit
Dobré vodpoledne
tak sníh přišel poněkud dříve než Rexíkovi vobleček
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 16:09
- Nahlásit
brut
no gerdicka to krasne trefila, tydle ja muzu! (kremovy nerada, vyjma medovniku)..
..jinak je to vubec skvele!, ze mam dneska svatek, zas jsem si totiz rano nakoupila filmiky a uz mi nemusi hryzat svedomi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 16:14
- Nahlásit
StaHi
sice svátek nemám, ale včéra jsem dostala dvd přehrávač, abych se doma neukousala nudou ( ten náš starý odešel navěčnost), takže dneska od rána hajám v pelíšku, koukám na filmy, cpu se ovocným salátem a piju horkej čaj
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 16:17
- Nahlásit
brut
to je slusnej program neco podobnyho planuju na nedeli (dneska mi prijede zupa kamoska, co jsem ji nevidela asi 6 rokuch.. takze pocitam, ze to bude treba)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 16:21
- Nahlásit
brut
sice svátek nemám
měla si 15. Dostala si dort?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 16:23
- Nahlásit
Gerda
nedostala
StaHi
neco podobnyho planuju na nedeli
hmmm, já na zítra, na neděli, na pondělí.... + to ještě proložím čtením nastřádaných knih
|