Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1953 . 1954 . 1955 . 1956 . 1957 . 1958 . 1959 . 1960 . 1961 . 1962 . 1963 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:55
- Nahlásit

davidkova renata
Mám prej sehnat někoho kdo hlavně není výcvikář

To sem celá já, ale nechci s tebou bydlet.....to rači kardyjaka.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:57
- Nahlásit

davidkova renatatetkonc nevim kerá si ty..
či sem smečka?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:58
- Nahlásit

Hadi jedni, vyděrači, vydřiduši!!!
Přišla mi složenka za vodu, to je děs, to nedám, zlikvidujou mě!
Chcou 54 korun!! Za rok užívání, no je toto možné?
Ti psi nějak moc pijou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:01
- Nahlásit

Mucholabka
Chcou 54 korun!! Za rok užívání
To je ňákej renonc, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:03 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Gerda
nechci s tebou bydlet.....to rači kardyjaka.
to i chápu
Mucholabka
či sem smečka?
nevim esi si domina,pes na zápasy nebo bázlivá fenečka
Jinak ted v zimě to máš pořešený,můžeš jim roztloukat let,ten je zadara a esi tě to uklidní já bježne za vodu a topení,což je spojený,doplácim kolem 3 tisíc

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:04
- Nahlásit

Gerda
To je ňákej renonc, ne?
No taky si myslím, to mě zlikviduje, nemám na chleba!

Vono je to za zahradu, ale stejně, jsem tam celý rok koupala psy, napít jim dávala, jejich deky ráchala, ruce si myla, na jaře jsem každý den koupala ty fujky bulíky, vytírám jim...asi mám dobrého poskytovatele.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:05
- Nahlásit

Mucholabka
asi mám dobrého poskytovatele.
Anebo ti tam tu trojku před 54 domaluje po vánocích.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:07
- Nahlásit

davidkova renata
nevim esi si domina
Možná ta domina, páč mám ve sklepě hafo časopisů Markýz o dominách-dávám to psům na čůrání. Akorát je blbý, když se někdo přijde podívat a po celé garáži pak jsou různé druhy a polohy dámských a pánských přirození. Agátě je úplně jedno, co cupuje na kousky. A když přišla moje kolegyně se svou lesbickou přítelkyní podívat se na pejsky, tak jsem měla chuť ji prohodit oknem my ty časopisy totiž máme ještě z dob dávno minulých, kdy taťka od Marcela měl tiskárnu a dělali tyhle věci pro jedno vydavatelství.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:10
- Nahlásit

Mucholabka
my ty časopisy totiž máme ještě z dob dávno minulých,
dobrej pokus
tak jsem měla chuť ji prohodit oknem
se rači neptám jaký chutě měla lesbická přítulkyně

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:11
- Nahlásit

davidkova renata
Jinak ted v zimě to máš pořešený,můžeš jim roztloukat let,ten je zadara a esi tě to uklidní já bježne za vodu a topení,což je spojený,doplácim kolem 3 tisíc
Mi tam přes zahradu tetče potok, jim stejně nejvíc chutná voda z potoka, páč to cestou nabere různé ty kokcidie a klostridie a ty jsou výživné.
To platíš jako měsíčně, nebo ročně? Fakt nemám přehled, bo my si topíme sami.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:13
- Nahlásit

Mucholabka
páč to cestou nabere různé ty kokcidie a klostridie a ty jsou výživné.
no to je jasný a ušetříš za vitamíny
To platíš jako měsíčně, nebo ročně
je to panelák,takže to je roční doplatek a měsíčně je záloha asi cécéá kolem 2000 ticíc ,spíš víc,už nemám sílu to sledovat

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:20
- Nahlásit

davidkova renata
Nesmíš se tak mejt. Vyhledej si hygienické přísloví.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:23
- Nahlásit

Gerda
Vyhledej si hygienické přísloví.
uš sem ho četla,aleteprf fčera,no...
Jinak teda skoro nevim,esi todle už neni tejrání chovem,možná by se některý plemena fakt měly zakázat

sou voba f Troji

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:25
- Nahlásit

davidkova renata
inak teda skoro nevim,esi todle už neni tejrání chovem,možná by se některý plemena fakt měly
Co ty víš, z čeho to mají???

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:28
- Nahlásit

davidkova renata
to je strašným, chuďátka.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:30
- Nahlásit

Mucholabka
Co ty víš, z čeho to mají???
no něgdo na ně sral,to je celkem jasný,nicméně já sobně neznám šarpíka co by neměl zdravotní problémy docela velkýho rázu.Sousedce řek vet,že pokud si někdo pořídí šarpeje,musí počítat s tím,že pes bude několikrát za život operován a v zásadě furt u doktora.Lidi sou idioti a asi se jim nechtělo řešit ty zdravotní problémy,ta žlutá čuba byla v klánovicích uvázaná provazem u klandru bo conevím jakej smysl má psí život když je psovi furt blbě a furt ho někdo akorát kuchá

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:32
- Nahlásit

davidkova renata
a tak já ne! Zrovínka sem se podivala do klávesnice bo mi tam upat kousek chlebaMyslim,že s tim vydržim přes víkent

jenže já dělala generální ouklid v kanclu, vyklepala sem klábosnici uš včera a tetkon tam nemám nic , dyš už teda ste to tagle projela, tak byste se mohla podělit, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:37
- Nahlásit

PetraK
mám polomáčený sušenky...ale kvapem ubývaj, musela bys přijet strašně rychle....ne, tak už nemusíš.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:40
- Nahlásit

Gerda
....ne, tak už nemusíš

tak ešče, že sem se teda vrátila pro šalin kartu, jinak uš sem byla na cestě a zbytečně. To je den, děti moje, to je den. Nejdříf přídu vo brambory díky Davítkojc, která musí fšecko vytroubit a neudrží tajemství a tetkon i vo rozmáčený sušenky, páč se Gerda neudrží. Mám smolikof, kam se podivám.

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:43
- Nahlásit

PetraK
mám tady želé, sněhový vločky, zespoda s takovým tím bílým polštářkem...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:44
- Nahlásit

PetraK
je den, děti moje, to je den
to jo,nemůžu vyndat cosi jak je na klávesnici votazník a vedle ta dvojtečka.Skusim to večer,tet du dřít a ven

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:47
- Nahlásit

davidkova renata
ad voda-no a vem si, že nám dělaj ve vesnici to cosi, čemu se říká kanalisace s čističkou, a od novýho roku platíme kromě vodnýho i stočný, a voda se cenově zvedá, čili místo 5 tisíc za rok za vodu zaplatím radši nechci vědět kolik,
přestanu doma udržovat tu přehnanou hygiénu, zavedu několik sudů a budu v nich pěstovat komáry.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:47
- Nahlásit

davidkova renata
nemůžu vyndat cosi jak je na klávesnici votazník a vedle ta dvojtečka

tak esli to tam zespoda nedrží jogurt?

Sali
mám tady želé, sněhový vločky, zespoda s takovým tím bílým polštářkem...

sou to haribácký vločky? esli jo, tak beru, ty maj dobrý želé. Nejlepčí sou medvídkové - ty si kupuju na klouby. Poradil mi to pan dochtor. Prej stačej denně tři medvídci, tak dělám, že sem slyšela tři-cet. Ale pak ten pytlik tak dlouho nevydrží. Ale zase mi v zimě díky tukovým zásobám neni taková zima. Všechno má svý pro a proti

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:49
- Nahlásit

PetraK
ne, JO-JO. Haribo je drahý.

cosi jak je na klávesnici votazník a vedle ta dvojtečka
davidkova renata
tak přesně tam mám kus cottage sýra s italským kořením, a přischnul a vyjíst už nejde.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:49
- Nahlásit

Sali
zavedu několik sudů a budu v nich pěstovat komáry.

časem zpoplatněj i vodu se sudů. První bude voda ze studní, už na to maj náběh, tím přiznáváním a sčítáním studní další fáze bude to zpoplatnění a pak dojde i na vodu sudovou. A pak budem platit i za to, že znečišťujem ovzduší tím, že si dáme luštěniny i se všemi důsledky, který k luštěninám patří

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:51
- Nahlásit

Sali
ne, JO-JO. Haribo je drahý.

Jojo, tak neni špatný, to je fakt - tak pošli. Jen neumí tak dobře ztvrdnout jako Haribáci - dycky si někde jeden pytlik-otevřenej, aby mohl vysychat - zašubelím a pak se raduju, když ho objevím a medvědi sou už natvrdlý. tak mi chutnaj nejvíc. ani nevim proč

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 14:52
- Nahlásit

PetraKtak pošli

neproleze to Outlookem.

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:00
- Nahlásit

A pak budem platit i za to, že znečišťujem ovzduší tím, že si dáme luštěniny
to není blbej nápad,
ale ve skutečnosti se těším, až se někdo kompetentní naveze do chovu a držení psů natolik, že z hlediska ochrany zvířat při chovu a životě stanoví, obdobně jako u zvířat divokých, kolik m čtverečních je minimum pro komfortní držení velkého psa, kolik zvířat je tolerovatelné maximum na daný prostor, a jaké zázemí musí chovatelské zařízení vykazovat, aby mohlo být pro chov psů otypováno.
Protože to by konečně mohlo stlačit dolů tu šílenost chovu na čemkoli v jakýchkoli podmínkách, i tu obrovskou následnou nabídku, která vede k presentaci podobných fotografií, jako výše, či podobných situací, jako má jedna nejmenovaná dobrmaní chovka, kde se raději ani nebudu vyjadřovat k tomu, co díky se vytvořilo díky nesoudné hypetrofii chovné základny s lpěním na představě, že jednou musí být líp, zvedne se prodej a vůbec,

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:01
- Nahlásit

Sali
neproleze to Outlookem.

to sou vejmluvy, tady se někdo nechce dělit

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 15:01
- Nahlásit

Nejlepčí bombony sou "fefrmincky", čokoládový bombony plněný fefrmincovou náplní. Užrala bych se jich. Ale když už nejsou, nepohrdnu ani kyselejma rybičkama a ovocnejma čočkama. jen je mi pak po nich blbě. Pochopitelně žeru pytlik na jeden zátah.

<< 1 ... 1953 . 1954 . 1955 . 1956 . 1957 . 1958 . 1959 . 1960 . 1961 . 1962 . 1963 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání